O oloa e tatau ona fufulu: 8 talo pe faʻafefea ona fai

Anonim

Ma e teʻi o le pakete mo le mop, fufulu le tui gaogao o le pulou ma solo le ato mo ie lino? Matou te taʻuina pe faʻafefea ona fai saʻo.

O oloa e tatau ona fufulu: 8 talo pe faʻafefea ona fai 7274_1

O oloa e tatau ona fufulu: 8 talo pe faʻafefea ona fai

1 le mautonu le pakete mo le mop

Ina ua maeʻa fufuluina o le fola, matou te sasaa vai palapala i totonu o le faleuila pe magoto, ma e tusa lava pe matou te fufuluina i le vai pe a maeʻa luga. A uma, matou te toe osiasi i lenei palapala i le fola i le isi itu. Le atoatoa le paketi e faigofie. Faʻatumu i le vai, sasaa le chlorine boversac poʻo se tulaga mo le le atoatoa o le Unitsaze ituaiga "i le fua o le 1/4 o lona uiga o lona uiga ma 3/4 o le vai. Tuu i le sili atu 10 minute, pe a uma ona fufulu le pakete ma tuu le mago i le ea fou.

2 mama mama mo le suavai vai fasimoli

Mafaufau: A o le i fufuluina ou lima, e te tago i le tagata o le tagata o le tagata o le tagata o le tagata faigaluega. Ma fai ma lima palapala. O lea, solo le isu i se ie na susuina ma le lautele o le le lautele, ona faʻapea lea o se leaga solo ese. Faʻaaoga le nifo nifo e faʻamamaina ai le palapala i totonu o le paʻu.

O oloa e tatau ona fufulu: 8 talo pe faʻafefea ona fai 7274_3

  • 10 auala o le faʻaaogaina o se vailaʻau o loʻo fufulu vai i le faʻamamaina o aso uma

3 usuina mago

Afai o iai sau bidee i le mea e te liligiina atu ai le vai palapala pe a uma ona fufulu le fola po o seevae, fufulu. Ae tele taimi uma mo nei faʻamoemoe, tatou te faʻaaogaina le tagata masani e goto ese, lea e manaʻomia foʻi le leaga. Tuu se plug i le pito i lalo, faatumuina i le vai magoto ma sasaa le pagatia i totonu o le vai. O fanua tutusa e tutusa ma le palakalafa muamua.

  • E le gata mo le fufuluina: 8 auala e faʻaaoga ai le okesene okesene i le faʻamamaina ma aso uma olaga

4 solo fufulu ato

O ato mo ie lino e sili atu le lelei - e mafai ona gagau i totonu o latou ma palapala mea aʻo leʻi fufuluina, ma o loʻo maua ai lavalava fou seʻia e feʻena o ia. Afai o le ato e faia i palasitika, solo i totonu o le eseʻesega solo. Afai e mafai ona afifi le ato i totonu o se masini fufulu.

O oloa e tatau ona fufulu: 8 talo pe faʻafefea ona fai 7274_6

5 fufulu le sulugatiti

Ave se ie ma susu i totonu - o le pefu ma tamai lapisi i ai. Laufanua i luga o le fola ma tuʻi le pu, o le palapala i luga o le sugag o le a teʻi ai. Ona tuʻu i lalo ma se teuga i lalo i totonu o le koneteina ma se vai vai ma laʻu mea faigaluega, ona fufulu lea o ia i le sulugatiti ma tuu o ia mago i le la.

  • O le a le umi e mafai ai ona ou teuina oloa mo le faʻamamaina: taimi mo le fale gaosi fale ma fale

6 fufulu pulumu mo le fufuluina o ipu po o isi luga luga

Afai e te manaʻo e toe fetuʻutuʻu pulumu, ae le o palasitika faʻapipiʻi (i le auala, o le filifiliga e sili atu le siosiomaga e sili atu le faʻaaloalo), ia mautinoa e fufulu i latou i le tasi i le vaiaso. Faapana i totonu o se pakete poʻo se koneteina faʻatumu i vaega tutusa o le vai mafanafana ma le vineta. E mafai foi ona faʻalauiloa i luga o le "fufuluina" i totonu o le papala.

O oloa e tatau ona fufulu: 8 talo pe faʻafefea ona fai 7274_8

  • Mo i latou e le fiafia i le faʻamamaina: 6 olaga mo le faʻatulagaina o le umukuka, o le a nana le palapala

7 mama le moli uila

Amata i pulumu. Aveese, mama ofu ma se faaputuga mai le efuefu ma lauulu stick clomps. Ona fufulu lea o le hose ma paipa. Afai e le pasi le uaea, e mafai ona tuʻu le hose i le taʻele i le vai ma vailaau, fufulu ma tuʻu atu e mago. Ina ua uma ona toso ese mai le ato, sui i se fou ma fufulu le kalave i totonu.

8 fufulu le tap bezzle

Afai ei ai sau suka-vai-i luga o le umukuka palu, fufulu foi. O le paketi o le soda ma le vai o le a fesoasoani e tuʻufaʻatasia ai papaʻu papa, ma le laufanua o le paluvai e mafai ona fufuluina mai se ie o loʻo fofoina ma le fofo o le vai. Aua le faʻaogaina ni vailaʻau; faigofie ona latou ulagia luga.

O oloa e tatau ona fufulu: 8 talo pe faʻafefea ona fai 7274_10

  • 9 manatu e leʻi mafaufauina o le faʻaaogaina o le miti a le aiga i le faʻamamaina ma aso uma olaga

Faitau atili