Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa

Anonim

A o le atinaʻeina o se poloketi, na mafai e le au tusitala ona sosola ese mai le System Sination uiga o le fale o Rusia. O le iʻuga o loʻo i totonu o le itu o loʻo i ai i totonu o loʻo i ai nei, ma se tulaga ese o le masani o le masani rusia.

Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_1

Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa

Tagata Manaomia Managutu

O a tatou toa o se ulugalii faʻaipoipo i le aufaatoaga, o le galulue malosi i Rusia ma le lalolagi ma agaʻi i le vaega o le faʻatulagaina o le exwtourism. Na latou filifili e fausia se fale mo le nofomau i luga o latou laueleele, o loʻo i totonu o le siosiomaga masani vaega o Moscow itulagi, i auvai o vaitafe matagofie. I se faʻaopopoga, o le tagata e tatau ona puleaina le kamupani fausaga ma filifili e tuʻufaʻatasia le fausiaina o lona lava fale mai le maosia i le vaega paketi a le Kamupani.

Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_3

E lua uma uma le alofa ma le alofa tele i Rusia laupapa faʻamaumauga ma naunau e tuʻuina atu le agaga o le pule a Rusia i latou mafuaʻaga ma lagona o le nuʻu, ae o le tele o lagona ma lagona o le nuʻu, ae e le gata i le aumaia o le mafuaʻaga ma lagona o le nuʻu. A tupu le mea, o le mea taua e masalosalo i le mana poto o le fausiaina ma le aoga faʻatatau o punaoa faʻaleagaina, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o mea masani.

Laau - Mea Ola ...

O le laau o se mea ola e mafai ona lafoaia i luga o le le lava tausaga, i le tele o fausaga fausaga o le fausaga, ma fasi mea faʻapipiʻi na faʻaaogaina.

Fausiaina o foliga

O le fausiaina o le fogafale muamua o le fale, o le 26 cm-lapoa na filifilia - o le sili sili ona lelei mai le vaaiga sili ona lelei o le fale o le fale, ma mo le foloa lona lua o loo i ai se fafie laupapa O le faʻavae mo se faleʻoloa ogaumi e avea ma tulaga faʻavae faʻavae. O le loloto o le faavae o le 1.5-2 m, fuafua i le mapusaga o le upega tafailagi, lea e talafeagai ma le loloto o le faʻaʻailoga ma faʻamaoniaina e le mafuie o lenei nofoaga. O le fale ogalaau laupapa na faʻagaioia ma faʻatautaia e le Tikkulaila Crudentics Antissitic, ma o le faʻavae o le fola lona lua na fulafula ma le mafiafia o le 200 mm ma le mafiafia o le 200 mita. O le fausiaina o le duplex ma se pepa matala o loʻo faapaleina. Faʻatumuina o le taualuga pai (sheam ma cateprootuting ma faʻamalosi) mai le invorspheric taofi puipuia le fiva fetuʻutuʻu. O le maualuga o le pito i lalo o le fogafale mai le 3.2 i le 4 m, o le pito i luga e mai le 3 i le 4.5 m.

Framing of the magafaga na faia ma

O le faʻapapa o le magala o le afi o loʻo faia i totonu o le ceramoc fafie, o se kopi saʻo o Yaroslavl Tillang o le Xvio seneturi.

E tusa ai ma le tagata mamanu, sa fuafuaina muamua e faʻafesoʻotaʻi se fale e kesi, ae o le olaga e faia lana lava faʻataʻitaʻiga, ma o se iuga, na filifilia e tau vevela mo le vai vevela. O lenei filifiliga na avea ma sili sili ona lelei: o le sili ona faigofie ona faʻaaogaina ma, taua, saogalemu. Ventaila i le fale atoa e masani, ma i totonu o le umukuka ma faletaele e talimalo. Ma le isi, a fuafuaina le sui o le fau o le fau, nofoaga o itu auai sa amanaia, faafetai po o fea o potu sa mama ma goto i le aso na atoa ai. Mai le itu i saute itu palasitika pamu o le shoastic o se vaega tele nai lo matu. O se mea faapea e faʻapea e faʻatagaina e se faʻailoga e mafai ai ona e faʻateleina le malosi o le sorlar ma sefe i le fale o loʻo faʻamamaina.

O le totonu o loʻo filifili e faia ...

O loʻo filifili ai le totonuga o se lagona o se avanoa e leai, lea e leai ai se faʻatonuga o le aiga o le aiga. O hokulimi masani na tuʻuina atu uiga faʻapitoa e sili ai le fetaui i totonu o le potu i totonu o le potu.

Toe fausia

O le alualu i luma o le uluaʻi faʻamaumauga poloketi ma le vaega o le avanoa o le avanoa na tuʻuina atu i le Designer Irina ossipova. Talu ai o se tasi o manaʻoga autu a le tagata faʻatau o loʻo iai le ea ma malamalama i potu uma, ona sa matua faalauteleina lava lea o faaeletoloina. O le potu Boiler na momoli mai i fafo atu o le nofoaga e nofo ai ma se isi tagata ulufale mai le auala. Sa malosi foi le sitepu ma le sui o le sitepu ma le mea lea, sa tatau ona ou toe teuteu atoa le faʻatulaga o le fogafale pito i luga, o loʻo tu ai le potu atoa. Talu mai le tulaga lona lua, toetoe uma o puipui (vagana le ogatotonu) e le amanaiaina, sa mafai ona faʻagaifia i latou i soʻo se nofoaga. Aemaise lava, ona o le suia o le sitepu, o tuaoi o le faleoloa na mauaina le otootoga sese, lea e tatau ona fetuunai.

Puipui o loo vaaia

O se puipui e vaaia e ala i le sitaili o loʻo ufiufi i se tuai barn laupapa, o loʻo vaʻaia ma mafaufau lelei i luga o le Forran Style, ma ni elemene o le Falani o loʻo teuteuina i luga.

I le uluaʻi fola muamua, lea o loʻo iai uma vaega o loʻo uuina ma o se vaega o le ulutala fale autu, o le faʻatulagaina faʻatulagaina o le tusiata o loʻo faʻaaogaina. O lona teritori na vaevaeina ma se potu malolo, o se potu moe ma le faletaele, o se suʻesuʻega ma se potu e fai ai lavalava. Na tonu loa le au ona ave i le auala latou te mananao ai e iloa atu le tino ese o le fausiaina.

Pule malosi o le lanu tumama

O le sili ona pulea lanu o tagata tumaʻoti o loʻo lanu efuefu i le tele o lanu ma mea. O le moega ma le mea e fai ai mea e maua ai elemene e maua ai le totonu i le taimi lava e tasi le mea pueata ma faigofie.

O le faʻavae i luga o le fola muamua, o le sitaili o le fale o Lusia na aveina, na faʻaosofia lelei le fale o laina o le laupapa, ma le sekone, o le vaega o le nuu lea na faʻaauau pea i foliga o Farani faʻamaonia. Talu ai o tagata faʻatau na faia se tagata i totonu, ona tele lea o mea na faia ma ni elemene o loʻo faia i se kopi e tasi o ata o le poloketi.

Alofa mo Rusia Starne maua ...

O le alofa i Lusia Canetina na maua lona eto o lona foliga i le ituaiga o meaafale tuai. Mai le nofoaga ua leva ona nofomau, na femalaʻi atu le aiga ma i latou ona o ni ata ma ni mea.

Fausaga

Pe a tuʻusaʻo i nofoaga, o le talimalo sao o loʻo atofaina i luga o fogafale mai le laʻau masani o loʻo eseese foliga ma lanu. I luga o le fogafale muamua, le leo meli o le i fafo o le pito i fafo mai le foloa muamua, viliina ma biofa wax, o loʻo toe faia i le pale i le umukuka.

O uiga autu o Farani.

O uiga autu o le Farani faʻamaonia i totonu o le faletaele - o le ovaval foliga taele i luga o vae faigata ma o le mea e ave ai i lalo o le papala i lalo o le papala i luga o le papala i luga o le laupapa laupapa.

Ose laupapa foi o loʻo avea ma utupoto i luga o le fogafale lona lua, faʻapea foi ma le taʻele o le lalagaina i totonu o le potu taufaavalea, lea e fausia ai le faʻafitauli o se faʻavae masani.

Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_11
Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_12

Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_13

O le teuteuga o le taʻele o le taʻele o loʻo faʻatumuina e le Ceramrac Fules ma mea teuteu ma mea o loʻo i ai i le lipine o ie ma ie puipui, pei o le palau ma puipui.

Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_14

O uiga autu o le Farani faʻamaonia i totonu o le faletaele - o le ovaval foliga taele i luga o vae faigata ma o le mea e ave ai i lalo o le papala i lalo o le papala i luga o le papala i luga o le laupapa laupapa.

Designer Irina OssipOva, tusitala ...

Designer Irina Ossipova, Meli Tusitala:

E ui i le mea moni o le faʻavae o le fale o le pailate, ua mafai ai ona toetoe lava a faʻaalia atoa le manatu o le ola. I lea vaitaimi o le mafaufau i le mea moni o le tagata faigaluega e le masani ai ona faʻamatalaina le manatu, taumafai e faʻaleleia atili ai i latou pule. I le taimi o le malaga a tagata e ona, o se fuafuaga mo lenei vaitaimi na malilie i ai, ae na fuafua le aufaigaluega e faʻaalia le latou faiga afi ma siitia ai le tuʻufaʻatasia o mamanu ma tele ma tagata faʻatau. I le taunuu mai o tagata na ona, sa latou faʻaalia ma le faʻamalamalamaina le latou galuega, ma le faʻamoemoe mo viʻiga, ma faʻamaoni e le mafai ona tofo i ai le mea e leʻi tofo i ai. O le iʻuga, e tatau ona ou toe amataina atoa le Tliga Floclece, faʻavae i luga o mea moni ina ia o loʻo ia saʻo i totonu.

Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_16
Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_17
Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_18
Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_19
Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_20
Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_21
Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_22
Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_23
Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_24
Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_25
Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_26
Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_27
Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_28
Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_29

Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_30

Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_31

Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_32

Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_33

Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_34

O tagata na 'inoʻino ona faʻaogaina i le faʻaaogaina o ni tala faʻalelei o le siʻosiʻomia o le siʻosiʻomaga foliga, i totonu o le fale e tele mea mai laupapa, flax ma isi mea masani.

Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_35

Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_36

Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_37

Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_38

Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_39

Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_40

Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_41

Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_42

Fou vaʻai i le Rusia faiga: fale i le vaʻa 7294_43

O le faʻalauteleina o le faʻatulagaina o le tau o le faʻatulagaina o le fale ma le atoa o le 131.8 m2, tutusa ma le *

Igoa o Galuega Aofai o Tau, olo.
Sauniga ma le aoga
Faailoga Axes e tusa ai ma le poloketi, loyout, atinae, malologa ma toega o le eleele seti 76 700.
Oneone lapisi masini i lalo o le faavae seti 4 000
Masini o le monolithic faʻamalosi sima o le pito i lalo o le lipine ituaiga seti 112 000
Faatosinaina faavae faavae seti 63 200
Isi Galuega seti 12 800.
Atoa 268 700.
Apalai mea i luga o le vaega
Oneone seti 22 200.
Mamafa mamafa, armature, pepa seti 230 850.
Suavai Meli "PenTop Sepam" (sima o loʻoeina, mastic, tioata, faʻafefeteina (mafiafia (mm) seti 90 700.
Isi mea seti 6,300
Atoa 341 800.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Masini o puipui pito i fafo mai le lapotopoto log, faʻataʻitaʻiga o se pa, faʻaaogaina antippatics seti 521 600.
Masini o le taualuga o le vai o le palu seti 235 700.
Faapipiiina o faamalama poloka ma faitotoa seti 123 100
Isi Galuega seti 58 800.
Atoa 939 200
Apalai mea i luga o le vaega
Lakapi ogalaau, faʻataʻitaʻiga o se pa, faʻamio ane antissiptic tikkupla seti 961 300.
Foliga o le ata, minerale fulufulu (200 mm mafiafia), susu membrane membrane, fetuutuunai seti 98 800.
Laupapa laupapa laupapa ma faitotoa seti 314 700.
Isi mea seti 78 700.
Atoa 1 653 500.
Inisinia faiga
O le Storm faʻapipiʻi galuega seti 38 400.
Faapipiiina o le vevela system seti 98 600.
Taofia galuega seti 284 200.
Atoa 421 200
Apalai mea i luga o le vaega
Mea mo eletise eletise ma faʻapipiʻiina o le moli uila seti 220 100.
Masini ma mea e mafua ai le muinaina o le vai sapalai ma le suʻisuʻi (lelei ma lelei ma le vai togafitiga,

Tagata taʻitoʻatasi o le faletaavale

seti 328,000
Seti o meafaigaluega ma mea mo le nanaina o le vevela o le stating system (eletise burer ma le tau-faalagolago otometi) seti 178 100 100.
Atoa 726 200.
Faauma galuega
Teuteuina o puipui ma taualuga mai le lakapi lapotopoto ma faʻataʻitaʻiga o le pa, o le masini o le fola mai le laupapa, le masini o le tau, vali ma isi galuega seti 295 800.
Atoa 295 800.
Apalai mea i luga o le vaega
Lapotopoto le bersen (1st fola), tikkurla vali, barnboard, decoraves placess doxraza, borpar comporth walpon properia seti 745 100.
Atoa 745 100.
Atoa 5 391 500.

* O le fuafuaina o loʻo faia e aunoa ma le teuina o le ea, felauaiga ma isi tupe alu, faʻapea foi ma polofiti a le kamupani.

Faitau atili