Foliga o le tele o le tino o le palu o puipui, pine ma le fola

Anonim

Matou te taʻuina mai le faʻaititia o le leo mai tuaoi ma le fesoasoani a le achustic sandwich panels, ronket mea, fola ona fesosoa ma isi mea tauonatu ma isi mea taua ma isi mea tauonatu ma isi mea taua ma isi mea tauonatu ma isi mea taua ma isi mea tauonatu ma isi mea tauonatu ma isi mea taua ma isi mea tauonatu ma isi mea taua ma isi mea tauonatu ma isi mea taua ma isi mea tauonatu ma isi mea taua ma isi mea tauonatu ma isi mea taua ma isi mea tauonatu ma isi mea taua ma isi mea tauonatu ma isi mea taua ma isi mea tauonatu ma isi mea taua ma isi mea taua ma isi mea tauonatu ma isi mea taua ma isi mea tauonatu ma isi mea taua ma isi mea tauonatu ma isi mea taua ma isi mea tauonatu ma isi mea tauonatu ma isi mea taua ma isi mea tauonatu ma isi mea taua ma isi mea tauonatu ma isi mea taua ma isi mea tauonatu ma isi mea taua ma isi mea tauonatu ma isi mea taua ma isi mea tauonatu ma isi mea tauonatu ma isi mea taua ma isi mea tauonatu ma isi mea taua ma isi mea tauonatu ma isi mea itu silisili.

Foliga o le tele o le tino o le palu o puipui, pine ma le fola 7352_1

Foliga o le tele o le tino o le palu o puipui, pine ma le fola

I totonu o se fale maualuga, e masani lava ona tatou faʻalogo i leo mai tuaoi. AUN, leo tele, aemaise le maualalo ifo--taimi e manumalo ai lava i fasi mafiafia o mafiafia ma ova. A o le tulafono, faʻapipiʻi o loʻo faʻaaogaina mo le faʻaopopoina o le faʻaʻaisa i le tulai i luga o fale, o le mafiafia o le mea e sili atu i le 50 mm, ma e masani ona masani 80-100 mm. Ina ua maeʻa le latou faʻapipiʻiina, o le potu e avea ma quier, ae ia maitauina tele. Mata e mafai ona faʻaleleia le leo o se fale mautotogi o se potu poʻo se potu e aunoa ma le leiloa o se vaega aoga? E pei ona faia e se isi tagata i le fauina o le kamupani i le fausiaina o le aconostics, latou te ofoina atu e sili atu le le mafai ona taofiofi lelei le feita. O le tasi o le tulaga lelei o le sili atu o le manaʻomia (i le leai o ni fata e avea ai ma alalaupapa o le leo (aemaise lava pe afai latou te faʻapipiʻiina ma le faigata). Ae e le sili atu le faʻaʻoleina o le lelei o se fuafuaga sili atu nai lo le faʻavaʻa o vaega, ma o loʻo avea foi vaega o le a avea ma taugata tele.

Ituaiga o leo

I le fausiaina o le acorustics, o ni masani masani e talanoa ai e uiga i ituaiga e tolu o leo -, o le ea, shock ma fausaga. O le muamua tulaʻi mai o se iʻuga o le ocsillations o tino mautu tino i le ea, o le lona lua - pe a maeʻa ona aʻafiaga i mea o le fale. E masani ona faʻalautele le leo leo i totonu o le tele-fale teu fale e masani ona faasafua atu i isi o le tasi i isi lava pa, tetele, o auiliiliga o le tuʻufua o le Ararecate salsetang, o lona uiga, a o loʻo vaʻaia. O le aau o le ea o le maualuga o voluma ma maualalo taimi e mafai foi ona valaʻauina i latou. Ina ia puipuia le potu mai le faʻafanua o leo, e manaʻomia le mumu i le puipuia o fale uma, le folasaga ma le faʻaʻele. I lea tulaga, e manaʻomia le faʻaaogaina o tuʻufaʻatasiga o le acaustically vaivai (leo-faʻaaogaina) ma le faʻamalosi tino (mafaufau lelei) mea faʻapipiʻi e faʻamalieina ai le mafiafia. O le tele o vaega i le mamanu puipuia ma le mafiafia o le, o le sili sili atu le maualuga.

Le mautonu puipui

Manifinifi-vaega o le a le manifinifi ma laulaau mea

I le Initaneti, manifinifi (e oʻo atu i le 5 mm) o loʻo faʻasalalau tele ma pepa o loʻo faʻasalalau atu mo le faʻaopopoina o pa o pamu, arksyrene O mea o loʻo faʻatumauina i luga o le sima i luga o le laupepa, ona mafai lea ona vali pe puʻeina i le pepa puipui. Peitaʻi, o le faʻaopopoina o le faʻaosoina o leo foliga o le a naʻo le 2-3 DB, lea e le masani ona vaʻaia. I le taimi lava e tasi, pe a faʻaaoga mea faʻaaoga ma le maualalo o le vase e le o se lamatiaga o le faʻamamaina o le microcmored i totonu.

Mat mai le tioata chulester mafai ona mont & ...

O le paaga mai le tioata chlester mafai ona faʻapipiʻi i lalo o le tipi mai le gkk poʻo le cardboard panels.

O le Mullalayer fausaga

O le tele o togafiti vaʻaia e sili atu ona lelei. I le avea ai o se tulafono, e aofia ai le sili atu le malosi (mo se faʻataʻitaʻiga, o le tagata lava ia-afu o loʻo lagona o minerale o mineral lagona), o le leo o panela (gcl, gvl). O le vaega autu o le System - Panels - e mafai ona faia i le fiberboard, extrudded Mineral fiber po o se cardboard) ma faʻapipiʻi oneone (tumu); O i latou i lalo o le faʻailoga "Sonoplat", "tamaoaiga", "EcoCovers", telefoni fetu, APCHA, etc.

O panels e tatau ona faʻapipiʻi i le puipui ma ni faleʻoloa faʻapitoa. Le isi, faʻaaogaina o masani masani-popo ma polyairethane glue poʻo le silicoan, na faʻamauina le lagona o le fusiua; Latou te manaʻomia ona fasia naʻo le fao ma le faʻaaloalo, ae le o se maumaututu. O le faʻamatalaina o le mamanu o loʻo i ai le mafiafia o le 30 mm ma faʻatagaina oe e ausia se faʻaopopoga faʻaopopo i le ea o le ea e le 10-12 db (o le iʻuga lava e faʻaalia ai se faʻavae o 60 mm). Peitaʻi, ia amanaia le faʻapipiʻiina, o le a tau ai le itiiti ifo 2800 rubles. Mo le 1 m2, e le gata i lea, i le va o le faʻavaʻa, o le a manaʻomia se maualuga maualuga o le pito i lalo.

Filifiliga o le fai pese sima

O le tali lelei a le fale sima

1-mamafa panels mai le celular card sprubboar tumu i oneone ("Sonoplate sopi");

2 - minerale acostic membrane "Recound";

3 - gyptum carton

Acoustic Sandwich panels

Ma le mea mulimuli, o le maketi o loʻo i ai i le acaustic sandwich panels, e aofia ai le leo malu, o se mea faʻaʻaisa (masani ai o le faʻaliliuga o le maualuga o le maualuga (gwl) faʻapipiʻi i ai. O loʻo faʻapipiʻi saʻo le panels i luga o le puipui poʻo le taualuga. O lo latou mafiafia e mafai ona oʻo atu i le 133 mm ("zipssininem"), ma le tau o le δ_ 18 db.

Foliga o le tele o le tino o le palu o puipui, pine ma le fola 7352_5
Foliga o le tele o le tino o le palu o puipui, pine ma le fola 7352_6

Foliga o le tele o le tino o le palu o puipui, pine ma le fola 7352_7

O le vaega o loʻo faʻapipiʻi saʻo i le puipui (faʻatagaina ona o le totonugalemu) ma se mea e fai i le fausiaina-i le vibrasil rubber

Foliga o le tele o le tino o le palu o puipui, pine ma le fola 7352_8

O le "SIPS" Panels e puipuia lelei mai le ea, ma ona o le i ai o le pito i luga o le pito i lalo o le tasi ma le tasi

Le mautonu fola

Susu susu

O le sili ona lauiloa foliga foliga mo le fola o le susu o le susu o le susu. E fesoasoani le puipuia o lou fale mautotogi mai le leo o le faʻaofuina e le tuufaatasiga, ma puipuia le lafoina o pisa o leo i potu nei.

Embodimint operate

Fola fola fola mamanuina mamanu filifiliga:

1, 3 - Ata gaogao;

2 - slabs faia i minerale fulufulu "shoystock-k2", o loʻo faʻatulaga i ni vaega se lua;

4 - Faamalosia Faamamafa ma oneone fusi;

5 - fola

O le mea na tupu i lalo o le fusiua o loʻo faʻatinoina mai le mea e mafai ona tineia ai ockish ocitish Ocility, Porofedylen o Bam, fipe, o le fiva, o le fulufulu, pultrud.

Foliga o le tele o le tino o le palu o puipui, pine ma le fola 7352_10
Foliga o le tele o le tino o le palu o puipui, pine ma le fola 7352_11
Foliga o le tele o le tino o le palu o puipui, pine ma le fola 7352_12

Foliga o le tele o le tino o le palu o puipui, pine ma le fola 7352_13

Tele taimi mo le ea malulu o le ea, mita mai le tioata ma le maa ma le maa na faaaoga

Foliga o le tele o le tino o le palu o puipui, pine ma le fola 7352_14

Mea faʻavae i luga o flax ma fulufulu o le a sili atu ona taugata

Foliga o le tele o le tino o le palu o puipui, pine ma le fola 7352_15

O le "Vibroflor" e suia mai le polyester fiber e mafai ona tuʻuina i lalo o se fusiua, laminate poʻo le laupapa pupuʻu. Faaitiitia le pisapisao o le a 17-27 DB

E mafai ona faʻatau se lautele faʻatasi ma le lua-vaega-vaega e sili ona taua, e le gata i le mamafa o le gau, ae ua puipuia foʻi ma faʻafitauli i le itu maualalo. O le filifiliga o le suia mafiafia e faʻalagolago i le ituaiga o mea ma le manaʻo manaʻo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se vaega o Polythylene ma le mafiafia o le 5 MM ua faʻaititia le pisapisao i lalo o le tumutumu o le 18-20 db, ma le fiva o le 40 mm - e 28-32 db. A faʻapipiʻiina le mea e faʻapipiʻi ai i luga o puipui (faʻatulaga se curb) mo le maualuga o le vaega o le saeia e faʻaititia ai le tino atoa mai puipui. O lona laititi mafiafia i se ata lea o le 50 mm, ma o le faʻamalosia o se faʻavaʻa mai le toʻotoʻo ma se lapoa o le 8-10 mm poʻo laina e lua o le auala Susu susu e tatau ona mago ia le itiiti ifo 3 vaiaso.

Foliga o le tele o le tino o le palu o puipui, pine ma le fola 7352_16
Foliga o le tele o le tino o le palu o puipui, pine ma le fola 7352_17
Foliga o le tele o le tino o le palu o puipui, pine ma le fola 7352_18

Foliga o le tele o le tino o le palu o puipui, pine ma le fola 7352_19

Pe a tuʻu se minerale fala i lalo o le ata, o le sima o le mea e faʻamalosia ai le auala

Foliga o le tele o le tino o le palu o puipui, pine ma le fola 7352_20

O le vai o loʻo aʻafia ai ma le mafiafia o le 4 mm i lalo o le laumua faʻaititia le faʻaʻaisa leo e tusa ma 22 db

Foliga o le tele o le tino o le palu o puipui, pine ma le fola 7352_21

Clamps faia o le Cork Agglomerate ua gaosia e aunoa ma le faʻaogaina o le synthetic glue. O mea atoatoa e faʻatalanoaina ai le gatete ma e talafeagai mo le fausiaina o le acoustic podiums ma fola fola

Mamago le 'au

O mea e oʻotia e faʻamamaina ai o loʻo faʻaalu i luga o le televave, i le tele o taimi e itiiti ai le mamafa ma i le taimi lava e tasi latou te maua ai se lelei gafatia gafatia. O le mea lea, o le gagana gagana ma se omea frosts (50 mm) ma hbl pepa (25 mm) faʻaititia le leo e pei o le 18-22 DB, ma le PLYWOD (MM)) - i le 30-35 db.

Le mautonu le taualuga

E maitauina e faʻamaninoina le faʻafitauli o le aʻafiaga na lafoina i le taimi e faʻaoʻo mai ai, naʻo le mafiafia (a itiiti mai le 40 mm) vaega o le fibron foliga e mafai ona sili atu. Faʻasaina Faʻapitoa Scoustic mai Minera WoL "Technocastak" (Barninokol), Sosover "Veron-Yout o ipu o mea na totoe, ona mapu ai lea o le tulimanu o le polyester ie.

Filifiliga Ata Meli

O le ata o le ata o le leo maligiina o le manava:

1 - O le pisapisao mitiia mat mai banol fiber;

2 - Pasitika ipu e ola ai;

3 - baget talaaga;

4 - Faʻalautele le faʻailo o polyester e leai

O lenei fuafuaga tau mai le 3,400 rubles. Mo le 1 M2, o le a faʻaititia ai le maualuga o le faʻaʻaiina leo i le 10-16 db - faʻalagolago i le mafiafia o le leo-miti. Ae mo lona faʻapipiʻiina, faʻapea foi ma le faʻapipiʻiina o le "SIPS" Panels, o se seti o pu e manaʻomia i le tumutumu o fulufulu fulufulu o loʻo faʻapipiʻi i le lima. O se galuega umi ma pisapisao, e ese mai ia i ai o se lamatiaga o le le mafai ona faavaivaia.

Foliga o le tele o le tino o le palu o puipui, pine ma le fola 7352_23
Foliga o le tele o le tino o le palu o puipui, pine ma le fola 7352_24
Foliga o le tele o le tino o le palu o puipui, pine ma le fola 7352_25

Foliga o le tele o le tino o le palu o puipui, pine ma le fola 7352_26

Lolomi foliga o faʻapipiʻiina o papatusi i le tumutumu o palasitika plate

Foliga o le tele o le tino o le palu o puipui, pine ma le fola 7352_27

Lua-vaega vaega e tatau ona faʻasaʻoina ma fana fana

Foliga o le tele o le tino o le palu o puipui, pine ma le fola 7352_28

Le lelei le faʻamaufaʻailogaina i le va o panels ma slabs o le tele o soʻoga, faʻapea foi ma soʻoga uma i le va o elemene o le leo o le faʻafitauli o loʻo faʻatumuina

Ua faafaigofieina loa le galuega pe a fai o le faaaogaina o le malamalama lelei malosi na faia i minerale fib (mo se faataitaiga, "le mafai ona faaeeina solo i le 1 mita. E moni, moni, E tele naua le tau o le faitotofoao ai - na o le 6-8 DB.

Afai e te faʻalogo i leo poʻo le leo o le TV mai tuaoi, aua e te faʻatopetope ai le faʻalumaina o le fausaga fausaga: e foliga mai, o le leo o loʻo vaʻai i le va o le afu o pa. Iloilo, tusa ai ma le tuusaunoa o mea faauno, ma o nisi taimi e lipea; O le isi filifiliga o le faʻasino atu i tagata atamamai, o loʻo suʻesuʻe ai mamanu i se ultrasonic frew diector. O le mea e maua ai e tatau ona suʻi e tatau ona suʻi ma tapunia i le atoa loloto (faʻaaogaina se plunger bistol) e le toe faʻaleleia o le creshone.

  • Acoustic le taualuga o glc: 4 mamanu filifiliga ma faʻapipiʻi foliga

Fai mai le tele o mea mo le mafiafia o le sami

Igoa Sonoplat. O le taimi o tulai mai. "Zipse-vector" "ZIPS module" Tecsound 70. "Toe Lolomi le 50"
Lapopoa (lautele × umi × mafiafia), mm 600 × 1200 × 12 800 × 1200 × 12 600 × 1200 × 40 600 × 1200 × 70 122 × 5050 × 3.7 122 × 6050 × 2.7
Δ rw, DB 8-10 6-10. 9-11 12-14. 1-3. 1-3.
Fausaga Fiberboard + oneone Cardboard + oneone Glass Gaming + Gyptum fibrous lau Pulou maa + gypstum fibius lau Na lagona e le ACUSUC mai Mineral Fiber Acoustic membrane mai minerale lagonaina
Tau, Rub. / M2 1500. 1200. 1475. 1475. 1910. 750.

Faitau atili