7 mea leaga fale e le tatau ona i totonu o lou fale

Anonim

Lapataiga: Planksboard, faʻateleina polysyrene ma isi mea masani e ono aofia ai mea leaga mo lou soifua maloloina.

7 mea leaga fale e le tatau ona i totonu o lou fale 7364_1

7 mea leaga fale e le tatau ona i totonu o lou fale

1 polystyrene osam

Polystyrene osam o se kesi tumu i se kesi e masani ona faʻaaogaina mo le tuiina o puipui. Faia foi mai i le Wall ma le taualuga laupapa. Peitaʻi, na lapataʻi ai galuega tetele a le fausiaina, i le faatūina o vevela, e faoa mea leaga e mafai ona lafi ai i isi filifiliga. O le mulimuli mulimuli, faʻaaoga polystyrene o le tau mo le taofi o le tino.

O tagata poo mea e faʻateleina ai le lamatiaga o le afi, pe a o le '' elefaluga o le oona, ma le le saʻo le faʻapipiʻi, o le tulaga lamatia o le susu ua maualuga ma le faʻavaeina o le fiva e maualuga. E le o le tulaga sili ona manaia, a ea?

7 mea leaga fale e le tatau ona i totonu o lou fale 7364_3
7 mea leaga fale e le tatau ona i totonu o lou fale 7364_4
7 mea leaga fale e le tatau ona i totonu o lou fale 7364_5

7 mea leaga fale e le tatau ona i totonu o lou fale 7364_6

7 mea leaga fale e le tatau ona i totonu o lou fale 7364_7

7 mea leaga fale e le tatau ona i totonu o lou fale 7364_8

2 Mineral Vata.

Televave o fulufulu fulufulu faʻaaogaina mo le faʻaputuputu o puipui. I le taimi lava e tasi, o mea e matua matautia mo le manava o le manava ma le paʻu, e manaʻomia le galulue faʻatasi ma mea e talafeagai ai ile fausiaina o isi mea. Ae e ui lava i nei puipuiga malu, tasi "ae o le a tumau: pa puipui, faamafanafanaina e le Minictum, e le fautuaina e micropar o le a maua se" lotoa "i le Microcle

3 Plasterboard

O le maualuga o le tulaga maualuga o le maualuga o le lauiloa o ituaiga o loʻo faia le faʻaaogaina o le greplem, faʻamalosi i le gaosia o tekinolosi ma e le mafai ona faʻaaoga i pepa talafeagai). Ae afai e te filifili e sefe ma filifili nisi paketi mea mai se le aoga gaosi oloa, o le ae faʻatali mo lamatiaga o le soifua maloloina. O le tuʻufaʻatasia o sea tamai viliina e mafai ona aofia ai ma isi eseʻese ese a latou, e le taʻuina le mea moni o mamanu o mea o le a oʻo mai i mea.

7 mea leaga fale e le tatau ona i totonu o lou fale 7364_9

4 Miti mago le palu

Masalo o se tasi o mea sili ona lamatia i la matou lisi. Tele - ona o le tele o le numera o mea pepelo (pisinisi tagata atamamai e taʻitaʻia fuainumera eseese o le 60% o le maketi voluma). O Aus, e faamatala ai le fefiloi o le faʻatafunaina o le tapenapenaga o le faʻapipiʻi naʻo le faʻatonutonuina o tino ma tagata atamamai e mafai ona iloa ai ni leaga leaga. Taumafai e mauaina ni faʻasesega o tagata lauiloa lauiloa mai tagata faʻatau atu - O le a e faʻaititia le tulaga lamatia o faʻatau mea ma leaga leaga.

5 tagata vali

E le tele ni mea e le mafai ona foia ai ni ofutino faauo eco faiga. O le mea lea, ia tausisi i luga o se tagata taufaʻamataʻu e filifili ai lenei oloa. Lava pe a faʻatau mea, siaki faʻamaumauga saogalemu, vaʻai le puipuiga talafeagai o le manava o le manava ma le paʻu e le mafai ona tupu ai ni faʻafitauli o le gaosi oloa.

O le lamatiaga o loʻo faʻatali mo oe pe a filifilia ni mea o ni mea taufaʻafefe. Ma i le solia o faʻatonuga i luga o le afifi poʻo pe a faʻaaogaina i totonu o le potu o mea ua fuafuaina mo galuega mai fafo.

7 mea leaga fale e le tatau ona i totonu o lou fale 7364_10

6 Tile Glue

E oʻo lava i le maualuga maualuga o le paʻu mai le lalolagi-taʻutaʻua brands o loʻo i ai vailaʻau leaga i le soifua maloloina, o lea o lea o loʻo galue ma o loʻo faia i le manava ma le palaʻai. O le a le mea e talanoa ai e uiga i le keki mai le le faʻatapulaʻaina o tagata gaosi!

7 pvc oloa

O loʻo faʻaaogaina tele le polyvilley i le lipineʻe i le toe fauina ma le fausiaina, e amata ai faʻavaʻa faʻamio, paipa, paipa, e mafai ona faʻaosofia ai le tau. Ma e ui i le le tupuga mai le le tupu, pe a fai e faʻatau mai i le PVC oloa, pe a fai o loʻo latou mauaina mai tagata e aofia ai tagata e aofia ai tusi faʻamaonia uma mo a latou oloa.

O le lamatiaga o loʻo faʻatali mo matou pe a faʻatau mai le tele o oloa i le taumafaiga e sefe. E oʻo lava i le tele o le vevela, o loʻo latou faʻaesea i le ea i luga o le ea ma o mea oona.

7 mea leaga fale e le tatau ona i totonu o lou fale 7364_11

Faitau foi e uiga i le 7 Eco faauo mo le fausiaina o le fale.

  • Lisi o le siaki lisi: 7 Faʻamaeʻaina mea e afaina ai lou soifua maloloina

Faitau atili