3 Auala e faʻaitiitia ai ma puipuia le poloka i fafo atu o le sami

Anonim

Fuafuaina o le sexage system saʻo ma faʻaaoga metotia faʻaleleia - matou te taʻu mai pe faʻafefea ona aveese le malologa ma puipuia.

3 Auala e faʻaitiitia ai ma puipuia le poloka i fafo atu o le sami 7396_1

3 Auala e faʻaitiitia ai ma puipuia le poloka i fafo atu o le sami

Faamamaina o paipa i fafo o le fale o le potu o le tausaga o le sili ona faigata o se galuega faigata e aunoa ma se agavaa proudming britid brictade. Ole mea lea, e sili le faia o tuutuuga uma mo le faagaeetia taotoga.

Mafuai mamanu piping

O le auala sili e foia ai le faʻafitauli ma le paipa o paipa o le mamanuina o le paipa e aunoa ma mea sese. E tatau ona faataatia ma faamatalaga fou, e faʻalagolago i le paluga ma lapoa o paipa. Mo le i totonu o le sone o le otaota, e tatau ona e faʻaaogaina ni oloa ma le lapoa o le itiiti ifo i le 50-80 mm, mo le ogatotonu o le compud o le 100-110 mm. E tatau ona aloese mai le tele o le paipa, tasi faliu 90 ° e sili ona suia i le lua rotation e 45 °.

O mea taua o le plugs o paipa i le faalagolago

O mea taua o paipa o paipa e fuafua i la latou lapoa. O mea moni e tuuina atu mo paipa mai polymeric mea. O malifa o loʻo faʻaalia mai le fuafuaina o le 1 itu. M tubes. Le lava o le tau o le malifa o le malifa e mafua ai ona o le maualalo o le vai malulu o fua faatatau o fua ma mulimuli ane e fausia poloka. O ni malau lapoʻa tele e mafai foi ona oʻo atu ai i tagata faʻaletonu (faʻataʻitaʻiga, i se vai malepelepe).

Aua neʻi galo e uiga i le frosts: O le pito i fafo o le pito i fafo e tatau ona faʻataʻapeʻapeina i le paipa fafo sone mai le fale i le averesi e 30 cm i luga o le tulaga o le prime (ae a itiiti mai le maualuga o le eleele). I le lotoifale o faʻalumaina poʻo paipa e faʻalautele le mautinoa o le faʻagaioiga o le laina o le itupa o mea uma o le a faʻaitiitia ai o soʻo se faʻalavelave. O le mea lea, i le taimi o le faʻatulagaina o le paipa fai paipa, aua le galo le talafeagai o lona tautua. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona i ai ni tali loloto i le lata mai ma latalata i le itu i le faletalimalo vaega o le paipa. Ma mo le faʻamamaina, e mafai ona e faʻaogaina le vaisu poʻo le faʻamamaina o masini.

Faaaoga le Spring Plumb

Masini masini e sili atu le lelei. O nei mea, o le faigofie o le puna o le tautotogo pipili uaea. E mafai ona faʻatau mai mo le inisiua, o le penefiti o le mea aoga, naʻo nai selau o ona tamā. Filifilia se uaea, vaavaai lona umi, e tatau lava ona lava a fufulu le paipa i lona umi atoa. Puʻupuʻu (2.5 poʻo le 5 m) uaea i le taumafanafana tulaga e masani lava e le talafeagai, e foliga mai e te manaʻomia se uaea ma le umi o le 10-15 m pe sili atu.

3 Auala e faʻaitiitia ai ma puipuia le poloka i fafo atu o le sami 7396_4
3 Auala e faʻaitiitia ai ma puipuia le poloka i fafo atu o le sami 7396_5
3 Auala e faʻaitiitia ai ma puipuia le poloka i fafo atu o le sami 7396_6

3 Auala e faʻaitiitia ai ma puipuia le poloka i fafo atu o le sami 7396_7

Mo le faʻataʻavaleina, paipa e faia o polymeric mea ma le maualuga sili ona lelei o puipui i totonu o loʻo faʻaaogaina

3 Auala e faʻaitiitia ai ma puipuia le poloka i fafo atu o le sami 7396_8

3 Auala e faʻaitiitia ai ma puipuia le poloka i fafo atu o le sami 7396_9

Swel cable, lapoa 9 mm, umi 3 m

O le uaea e sili atu ona faigofie e faʻaaoga pe a faʻaoʻo atu i se auala faʻataʻitaʻi. O nei masini - E valaʻauina i latou e faʻaigoa tusi pasi poʻo uaea ma le turntable - mafai ona faʻatau atu mo le 2-3 afe rubles. E sili atu le lelei o taumafa o masini eletise mama, lea ua alualu i luma faapopoleina i se uaea eletise eletise eletise. Ae o lenei metotia ua uma ona sefulu afe rubs ma faasinomaga ma faasino i polofesa.

3 Auala e faʻaitiitia ai ma puipuia le poloka i fafo atu o le sami 7396_10
3 Auala e faʻaitiitia ai ma puipuia le poloka i fafo atu o le sami 7396_11
3 Auala e faʻaitiitia ai ma puipuia le poloka i fafo atu o le sami 7396_12

3 Auala e faʻaitiitia ai ma puipuia le poloka i fafo atu o le sami 7396_13

Malosi ma le poto le malosi eletise eletise (sortidgid). Moli mamanu e maua ai le mane talafeagai pe a galue i tulaga o le le lava nofoaga

3 Auala e faʻaitiitia ai ma puipuia le poloka i fafo atu o le sami 7396_14

Punaoa mamagoner mummid pargid pauna + ma otometi afifi, spiral umi o 7.6 m

3 Auala e faʻaitiitia ai ma puipuia le poloka i fafo atu o le sami 7396_15

Lima Claner Merging Kwik Spin + mo moli moli o loʻo avea ma galuega i le paipa o le paʻu o otaota otaota otaota otaota otaota ma toega o 7. O le umi umi o le 7.6

Faʻaaoga le manava o le aiga

E mafai foʻi ona e faʻaaogaina le puaʻa o le aiga o loʻo i ai le maualuga o paipa. O nisi o le latou faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaogaina i ni matata faʻapitoa mo le faʻamamaina o paipa paipa paipa, paipa poʻo se afa o matagi. E tutusa ni ki mo le mama o le K -Rercher, Husqvarna, Sterwins ma nisi tagata gaosi. O nei pusa e mafai ona faʻatauina ese. O le tulafono, o le umi o le faʻamoemoe, o le sili atu taugata le seti: mo le aofaʻi o le 1-2 afe rubles. E mafai ona e faʻatauina se hau o le 7.5 umi, ma mo le 5-6 afe afe o rubles. O le mea o le a 20 m umi.

3 Auala e faʻaitiitia ai ma puipuia le poloka i fafo atu o le sami 7396_16
3 Auala e faʻaitiitia ai ma puipuia le poloka i fafo atu o le sami 7396_17

3 Auala e faʻaitiitia ai ma puipuia le poloka i fafo atu o le sami 7396_18

Faamamaina o paipa faʻaaogaina maualuga le mamafa o le mamafa o le kikiina o le Kärcher

3 Auala e faʻaitiitia ai ma puipuia le poloka i fafo atu o le sami 7396_19

Fetuʻutuʻutuʻu Faʻapuna (15 m) mo le faʻamamaina o paipa pipi (husqvarna)

Daria bogomolov, pule o le p ...

Daria bogomolov, o le into infrastruction Atinae Atinae pule

I le aofia o mea sese i le faʻatulagaina o otaota, lea e tatau ona utagia e: o le le lava faʻaituau o le paipa e tau atu i le faʻavaeina o polokaina; Tele tele malifa faateleina le leo o le vai tafe; le i ai o se tele tele o le tele o suiga (e faʻatatau i tips o 90 °), o fea na te faʻaititia ai le tafe fua, e oʻo atu i le faʻaeteete; O le faʻailoga sese filifilia o le paipa o le paipa i le tele o le tele atonu e le o feagai ma le tafe mai le vaipanoa; O le le lava o le ventipela o le sexge o le o oso i luga e tau atu i foliga o le manogi le fiafia i totonu o le potu; O le filifiliga o le apefai mo le faʻapipiʻiina i totonu o le fale taʻele ma le le lava le malosi o le fusi o le stagen o le vai e aunoa ma se le fiafia e mafua ai ona le fiafia le manogi.

Faitau atili