Faʻafefea ona faʻamalosia Acrylic Free Pallet: 3 Faʻafitauli Filifilia

Anonim

Matou te taʻu mai ai pe aisea e manaʻomia ai le faʻamalosia o faiga e manaʻomia ai le faʻamalosia, ma fautuaina auala ia: Faʻamalosia le pito i lalo, faʻaaogaina faigata po o le faʻavaʻa.

Faʻafefea ona faʻamalosia Acrylic Free Pallet: 3 Faʻafitauli Filifilia 7400_1

Faʻafefea ona faʻamalosia Acrylic Free Pallet: 3 Faʻafitauli Filifilia

O se tulaga sili ona lelei o le paneta e tele lava uiga lelei: E le o le leo, vave ona mafanafana, e le mafai ona mitiia, ma le le tau le atoatoa, e nai lo lona faaletonu e le mafai ona faapopoleina ai. i le fale. Tagata faʻatau e tosina foʻi le tele o foliga ma lapoʻa o faʻataʻitaʻiga. Matou te taʻuina pe faʻapefea ona faʻamalosia le alavai e aunoa ma seʻe.

Faʻafefea ona faʻamalosia le pheric pallet

O le a le mamafa o le tulaga o le mamanuina

Auala o le Amplification

  • Faamalosia
  • Faigata polyarethane vai
  • Malo malosi

O le a le mamafa e masani ai o le paneta acrylic ma aisea e tatau ai ona faʻamalosia?

Oloa o loʻo gaosia e le vevela o le vevela mai le pepa mea ma le mafiafia o le 4-6 mm. Ae latou te le lava faʻamalosi, punou, o lea latou te manaʻomia ai nisi faʻamalosia - faamalosia, ma le faʻamalosia e tuʻuina atu sili atu le faʻaolaina. O oloa taugofie-puipuia oloa e sili atu ona leaga (itiiti ifo nai lo le 4 mm mafiafia). Sei o tatou talanoa pe faʻapefea ona faʻaleleia le mamanu. I le averesi, o le palu-le palletred pallet draststands le mamafa e oo atu i le 160 kilokalama.

  • Auala e Filifiliina ai se Vaitafe o le Vaitaimi: 10 Tali i fesili sili ona masani ai

3 Auala e faʻamalosia ai le Acmrylic Pallet

1. Faamalosia o le pito i lalo

Tele o Europa gaosi oloa totogi e tatau ona ia gauai atu i le faafitauli o le faamalosia o le pito i lalo. O se tasi o metotia aoga mo le tuʻuina atu o le malosi o le faʻamalosia o le pito i lalo (fafo).

O paleti taele mai Santekhnich ...

Taele pallets mai le tumama o le le mama, pei o flamenco, maua se matagofie matagofie pupula luga. E le gata i le faʻaaogaina o mea teuteu suamalie, ae o le sipuni tele, lea na saoasaoa tele i luga o le faʻapipiʻi faʻagasologa.

Faʻamalosia (faʻaopopoina o le vaega poʻo le vaega) e faia e pei ona taua i lalo. A maeʻa le mamanu o le fausaga mai le ata i luga o le pito i fafo, o le faaputuga o le faʻafefeteina o le epoxy poʻo le polyester resin ma le fiberglass (faʻailoga filo) e apalai ai. Malulu, o lenei faʻafaigofie ua faʻateleina ai le pallelet malosi. O le mafiafia o le vaega, o le malosi le oloa. O nisi tagata gaosi oloa e faʻaaoga ai le faʻamalosiʻau e lua faʻamalosia.

O le tau o faʻataʻitaʻiga mai le abrylic e faʻalagolago i le mafiafia o le vaega faamalosia o le vaega faamalosia. Mo le gaosiga o oloa maualuga, e tatau ona e faʻaaogaina le lua pe tolu faʻamalosia le fiberglass vaega. O le iʻuga, o le faʻaopopoga o le faʻatagaina oloa e mafai ona tau le 40% sili taugata. O le mafiafia o le Europa e ono le polmillter Pallet o le a averesi i le 11-19 afe rubles.

  • Faʻafefea ona fai se pallet mo le fale taʻele ma ou lava lima: mea, ituaiga, faʻapipiʻi laasaga

2. Faʻaaogaina le faigata polyarethane

O le isi metotia e tutusa lelei, faʻavae i luga o le faʻaaogaina o faigata faigata polyarethane foua: Ua sasaa uma le pito i lalo, tuʻuina atu o le le fiafia ma le le aofia ai o le faʻamaoni. I se faʻaopopoga, o le tuʻufaʻatasia o le oloa ua alualu i luma. O le palet ma se amplifification e masani ai le tele o mamafa. Ae i le taimi lava e tasi o le mamanu e matua malamalama.

Faʻafefea ona faʻamalosia Acrylic Free Pallet: 3 Faʻafitauli Filifilia 7400_6
Faʻafefea ona faʻamalosia Acrylic Free Pallet: 3 Faʻafitauli Filifilia 7400_7

Faʻafefea ona faʻamalosia Acrylic Free Pallet: 3 Faʻafitauli Filifilia 7400_8

Faʻafefea ona faʻamalosia Acrylic Free Pallet: 3 Faʻafitauli Filifilia 7400_9

Talt Bellet mai le Plumbing Acrylic Manua

  • Faʻafefea ona faʻapipiʻi se taʻele fata ma ou lima lima

3. Faamalosia ivi lipine (faavaa)

O le isi faʻamatalaga lauiloa o le faʻamalosia ma le sili ona iloga (faʻavaʻa) o le le atoatoa na faia o uʻamea ma le fagu i le paneta mai fafo, ina ia mafai e le oloa ona 'alo i le uta i le 160 kiloka. Afai o le mamanu, faʻaopopo atu i le faʻamalosia, ua maeʻa ona tuʻuina atu i se isi uʻamea poʻo le palasitika lagolago, ona faia lea o pu e faʻasusu

Faʻafefea ona faʻamalosia Acrylic Free Pallet: 3 Faʻafitauli Filifilia 7400_11
Faʻafefea ona faʻamalosia Acrylic Free Pallet: 3 Faʻafitauli Filifilia 7400_12

Faʻafefea ona faʻamalosia Acrylic Free Pallet: 3 Faʻafitauli Filifilia 7400_13

A faʻapipiʻi vae (mai le tolu i le lima), ia manatua e tatau ona sili atu nai lo le tino alavai siphon ma faʻatino mai le pito i lalo o le paneta i le pito i lalo o le paneta i volus o le a tutusa o le paneta i mea mamao.

Faʻafefea ona faʻamalosia Acrylic Free Pallet: 3 Faʻafitauli Filifilia 7400_14

Afai o le pallet e ese mai le faʻamalosia o loʻo sapalaiina ma se isi uʻamea poʻo se paʻu lagolago, ona fai ai lea o pu e faʻapipiʻi vae.

Afai e le o maua vae i le mamanu, e mafai ona e fausia, maualuga o piliki i luga o se vaifofo. I le taimi lava e tasi, o le maualuga maualuga e sili atu i le maualuga o le tafe, ma ae le i faʻapipiʻiina le pallelet, e manaʻomia le faʻatuina mai o le laupapa alatoto. E faigofie ona faʻaaoga le mea na maeʻa ai fale gaosi. E masani lava, o se faʻavaʻa o le uamea faʻapitoa e tuʻuina atu e aofia ai, faʻaaogaina i vae e i ai ni nofoa faʻapipiʻi (o le tulaga ua faʻasaʻoina e le lokaina o elemene). E mafai foi ona faʻatauina ni mea faʻapitoa.

Faʻafefea ona faʻamalosia Acrylic Free Pallet: 3 Faʻafitauli Filifilia 7400_15

E le gata i lea, o loʻo iai polokalame lagolago mai le polyester, faʻateleina le tau o le pallet e tusa ma le 30%, ae o le taofia o le fuata o le oloa. I faʻataʻitaʻiga taugata, e masani ona faʻaogaina e le tagata gaosi oloa uma. Ae i ia tulaga, e le o le sefeina o le livi: o le toe faaleleia o le paleti ma le le mautonu ma o le vave faʻapipiʻi e faigata ma o le a le toe taugofie.

Ma le faʻaeteete tele atu: I soʻo se tulaga, e manaʻomia le tuʻufaʻatasia o avanoa e tuʻuina ai le paipa.

A faʻatau se parrylic pallele, faʻamanino pe o le faʻavaʻa ma le faʻavaʻa e mafai ona aofia ai vae. I le taimi lava e tasi, ua ouʻa faʻapitoa i le numera o vae: E tatau ona toʻalima. E ui i lea, o le seti o le faʻavae o loʻo tuʻuina atu naʻo le fa o vae mataʻutia, ma i lalo o le ogatotonu o se vaega e leai se lagolago. I lea tulaga, e tatau ona faia seisi lagolago ma le lima lona lima. O lenei galuega e mafai ona faia na o oe.

  • O le fea taele e sili atu: acrylic pe uamea? Faatusatusa ma filifili

Faitau atili