Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato

Anonim

O loo matou talanoa e uiga i le fausiaina o nofoaga matala, filifiliga o mea ma le ituaiga fofo.

Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_1

Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato

O le fesoʻotaʻiga matala e masani ona fesoʻotaʻi ma le si o le itu i saute ma le Metitirani o le ata o le ata. E mafai ona apoapoai le fale, tuʻufaʻatasia ma se togalaʻau, pe o se 'aʻai paʻepaʻe, pe fai ose pou o le lotoa (pei o le pegamonoi o le taʻele vai). Faʻatulaga ni nofoa faʻataʻavalevale ma le la o le la i luga o le terrace, teuteuina ma laʻau i le vase, mautinoa o le paolo lelei - ma maua se nofoaga lelei mo malologa, ea ma le la.

Faavae

O elemene autu o le 'eleʻele o le faʻavae o le faʻavae lea (o se tulafono, mai le mea e lagolagoina ai), o le tauaveina o le sela-lag o le fatuga ma le fola. I se faʻaopopoga, i se taua taua o le fola, o sitepu ma papuuse e ono manaʻomia tele.

Afai o loʻo faʻapipiʻi le tefe i le fale, e lua auala e lua: E mafai ona fausia atoa le tutoʻatasi o faʻavae mo ia pe nonoa le tasi pito i luga o le fola o le fola. Faatasi ai ma se vaega tele o le terace, e sili atu le saʻo o le filifilia o le filifiliga muamua, a leai se mea o loʻo feutanaʻi o le faʻavae (o le iʻuga o le faʻaalia i le faʻapolopolo o le faʻavae I lalo o le uta o puipui) o le a mafua ai le suia o le fola, lea o le a faigata tele ona faʻasaʻo. O le auala lona lua e faʻamaonia ai ia lava pe a fai o le utupoto (o le lautele o le telrace) e le sili atu i le 3 m ma e mafai ona e faia i le tasi itu o faaputuga. Naʻo faaputuga ae le o mea masani e manaʻomia ona faʻaauauina i ni tau faʻamalosi o le a faʻatagaina oe i lalo ifo teisi pe alu i le sikafuti o le fale.

Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_3

  • 5 o le fautuaga talafeagai ia i latou e fia fausia le faigata i le togalaau

Mai i ni logussions logs

Ma o le aso nei o le telrace e masani ona fausia i luga o le faavae o le vaega o le sili ona ofefes fufuluina (pa) ma le mugala i lalo po I luga, o le ututu mai le pa e le o le mafiafia foi o lo o mafiafia ogalaau ogalaau, o le a le mafai ona tupu mai le fono a le fono.

Aue, e oo lava i luga o se palapala mama ma, i le mataupu o le muamua mulimuli ane o fafie, o le tautua tautua o ia tearatu toeitiiti sili ona 10 tausaga. Timuga ma le vai vai i le umi o taimi e tumau ai i totonu o fafie; Ua amata ona pala laupapa o pou ma fola o pou o loʻo sosolo malosi, fuse ma gagau.

Mai le lautele o poloka

Sili atu le faʻatuatuaina o le mamanuina ma le faʻavae o poloka sima poʻo laupapa piliki i luga o le sanbreaky subforter ma le malosi o le laina susu. Ae o le tele o taimi, e mafai ona auauna atu i le tele o tausaga, ae pau lava le mea e manatu mamafa i ai i le eleele palapala ma pe a fai o lo oi ai le alavai i le terrace. I le faʻataʻitaʻiga, o pou lapoa e masani ona seleseleina ma nofo mau i lalo o le malosi o vai ma vai masani o le palapala, ma ua poloka gutu o le palapala.

O le mea e fai mai o filifiliga e faʻamaonia ai i latou lava o se fuafuaina ma le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga. I nai tausaga mulimuli ane, na mafai ona toe fausia se faʻafitauli o le amia o lo o latou amanaʻia ai le leaga. E ui i lea, e aoga le faʻaopoopoina i le atinaʻeina o se poloketi faʻavaomalo, mafaufau ernonomistics ma foliga mai o le siramora e fausia se ata tumau.

I lenei tulaga, le fale modular ...

I lea tulaga, o le fale modular, ma le faʻafitauli o loʻo faʻavae i luga o le uʻamea uʻamea faʻapipiʻi i le tuʻufaʻatasiga ma laupapa laupapa.

I luga o faaputuga

O le viliina o faaputuga lapisi mai uʻamea poʻo ni tamaʻi paipa e faʻasao ai le itiiti ifo ma le 40-60 tausaga. Lenei o se faʻavae faʻatuatuaina mo le faʻafitauli i luga o le palapala i luga o palapala paʻu, e faʻatinoina mai ni mea le mafaatusaleʻu, ae manaia. Afai e te galue na o oe ma na o se tusi lesona, ona le sili atu lea o le tolu faaputuga tolu o le a mafai ona faʻapipiʻi e le sili atu ma le tolu faaputuga. O le taʻavale taʻavale ma le sima faʻafefiloi o le a faʻavaveina ai le faiga tele taimi.

E masani lava mo le faʻaputuputu o le faʻauiga o le terace, o le totoina o paipa o le taamilosaga o le koluse ma le lautele o le 70 = 100 mm ua faʻaaogaina. O le loloto o le faaputuga lea e tatau ona 10-20 cm le sili atu o le loloto o le eleele malulu (i le lautele o le moscow - e tusa ma le 1.5 mita). O le pitch e faʻalagolago i mea ma vaega o le utupoto o le fola, ae e masani lava 1.5-2 m. O le paʻu o le paipa e tatau ona puipuia e le opera-minis. A maeʻa ona faapipiiina, e tatau ona faʻatumuina le paipa i le mamafa mamafa, ona faʻafeiloaʻi ai lea o le lagolago (flange) e faʻamau ai le utupoto. I le tulaga o se paipa pei o le paipa o le paipa, sima o le sitaili e manaʻomia e faʻamalosia ma le tolu corrugus rods ma se lapoa o le 8-10 mmbal ma le fusifu o le ulu o le 8-10 mm.

E sili atu le faigofie le fausia o le pito i luga o le sorrace mai le multi-shild screw faaputuga (o le saoasaoa o le faapipiiina e le au malosi o le lua tagata e tasi pe lua pai. Masalo na o le pau le mea na totoe o latou nai lo le maualuga tau: mai le 2 afe rubles. Faatasi ai ma le umi o le 2 m (e le aofia ai ma le screwing ma sima).

Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_6
Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_7

Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_8

O nisi taimi mo le tele o faʻafitauli na afaina ai ni paʻu.

Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_9

Ma e talafeagai mo le faʻamalosia sima sima, o loʻo faʻaputu ai le au 'oti.

I luga o le PASPA lagolagoina

O lenei fuafuaga e aofia ai vaega pupuna, faʻaleleia lagolago ma toetoe lava a le faʻavavau e faʻavavau taga, faʻavasega i le vasega muamua. E masani ona ufitia i se defodant o le taua o le tropical fafie (IPE, Moumbusu, masck, ma isi.

Ina ua ofi le faʻavae o le Terrace ma le tulaga ma sasaa se folau ma le mafiafia o le itiiti ifo i le 20 cm. O le faʻaeʻeina o le vaega e lua i luga o laina e lua ma sasaa se ipu o le mamafa o sima, o le mafiafia o lea e faalagolago lava i le eria faʻasitepu Ae e masani lava 10-12 cm. faatasi ai ma le tekinolosi saʻo, e faia ai le ipu i se malifa pe emo mai i le ogatotonu i le pito.

Fetuunaiga Palota Lagolago "Buzon" (mai le igoa o le Belgian Kamupani Buzon, o le muamua e ofoina atu i latou i le maketi) faʻatagaina i latou ma le fola mai le vai e tafe i luga o le ogaumu i luga o le ogaumu. O le mamanu o loʻo vave ona faʻatulagaina ma faʻalagolago tele i ai, ae o le tau o palasitika taʻitasi "buzon" (lea manaʻomia tele, pei ona i ai i le tele o le 40-70 cm) - Mai le 1,200 rubles.

Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_10
Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_11
Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_12

Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_13

Faʻavasega palasitika lagolago mafai ona faʻaaogaina i le tuʻufaʻatasiga ma taʻamilosaga uma ma laupapa ma se togalaʻau le maʻi ma le puaa i fafo. Taʻitasi lagolago e tatau ona faʻapipiʻi i le pito i lalo o tagata mamaʻi (ma le fesoasoani a le fale pistol) poʻo le vai-taʻele i totonu.

Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_14

Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_15

Fola

Faatasi ai ma se faʻavaomalo faʻavave, ae o le auala faʻatonutonu o le fola, i le faʻavae, e mafai ona aofia ai naʻo le aftises crown o utupoto. O faʻamatalaga Piala e otegia e le igoa na faia e laser poʻo le vai, faʻafetai i le utupoto "otometi" o loʻo i ai i le tulaga o le tulaga (e tatau ona latou taia i luga o papatusi maualuluga). O le minus o le utupoto lea (ma o lea o le faaputuga laina) e le tatau ona sili atu i le 1 m, a leai o le fola o le a fafagaina i lalo o uta. Faʻaititia le numera o pales e fesoasoani i le fausaga lea o loʻo tuu ai igoa i luga o le utupoto - o le koluse o le 50-7 100 mm pe sili atu. O se faʻafitauli a se mea e mafai ona faia ai le faʻafitauli ma le tumau i le faaputuga o uʻamea-aʻa o bemod (mo se faʻataʻitaʻiga, o se arcade ma larch laupapa ma larch laupapa.

Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_16
Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_17

Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_18

O le faʻasologa o le fola o le fola e le gatete pe a savali (aua le taofia), e iai se paʻu o le lakaina lag mamanu.

Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_19

O le maualuga o le faʻaaogaina o le pamu o le utupoto ma lasi i le va o lagolago i lalo o le uta o 100 kgf o le 1 mm

Tatala moli i le timu e masani ona maʻeti ona o le manifinifi vaega o le tino ola i luga. Aftispipticing, faʻafetaui ma le maualuga maualuga o le suauʻu ma le fufuluina o le suavai vai o le a fesoasoani.

Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_20
Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_21

Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_22

Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_23

O le laumua o le alavai e tatau ona ufiufi i le decophin Roorting (Corraugtated laupapa) mai Larch poo Wood-Polymer Consiate. O laupapa ua faʻapipiʻi i utupoto poʻo ni faʻailoga ma le tui i totonu o le 3-5 mm mo vai vai, ma o loʻo togafitia i lalo o le lautele. DPDs.

Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_24
Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_25
Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_26

Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_27

T-sloped palasitika tale ua fuafuaina tele mo le faʻapipiʻiina o le faʻatulagaina o le faʻaaogaina, aʻo Stetel Kalvanazed Spevaters o loʻo manaʻomia le lautele. Ua le gata i le faʻauiga o le aufaʻatau e le o le faʻatuatuaina o le laupapa, ae na te faʻatagaina foi le tau faʻamaonia mo le vai vai.

Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_28

Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_29

A o le i faʻapipiʻiina, o le fola e manaʻomia e ufiufi (le mafaufau) o le amoina o betuds ma taʻaʻalo ma laina o rubebroid mea. Ina ia mafai ona e faʻalautele le olaga tautua mo ni tausaga.

Faamaligiina

O le faigofie auala e maua ai se ata i luga o le terrace o le faʻapipiʻiina o se togalaʻau faʻaʻoleʻoleina o le togavao. O nei oloa e faʻatau atu i soʻo se fale gaosi oloa ma tu mai le 2 afe o rubles. Afai o le terrace e faʻapipiʻi i le fale ma o loʻo faʻaaogaina o se potu eletise, e sili atu le tago i luga o le puipui o le fauina o le fao-tau, e mafai ona puipuia le siama e le gata i le La, ae o le timu. Ala, Marquite o loʻo faia i Rusia masani i luga o le talosaga ma e mafai ona - mai le 30 afe afe rubles. mo se faʻataʻitaʻiga vaega o le 3 M2; Ma afai e te manaʻo e faʻaauʻau le mamanu o le eletise eletise, o le a tatau ona e totogia le 8 afe rotabs. I le tulaga o le fale puipui, e mamao ese mai le fale, e talafeagai ai se fale i le togalaau manifinifi, o loo alu ma malamalama i le afa o le itula ma le tau mai le 100.

Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_30

Sitepu

O le faʻafitauli, solo i luga o le eleele le tulaga i le sili atu ma le 20 cm, e masani ona faʻaau i totonu o se sitepu. O loʻo faia i luga o aseta poʻo mala, i lalo o itu o loʻo manaʻomia ai le tuʻuina o ni lagolago taʻitoʻatasi (pales, faaputuga). O le sili ona maualuga le maualuga o sitepu e tusa ma le 15 cm, o le loloto e tusa o le 30 cm, o le fafine lautele e tatau ona i lalo o le 90 cm, e le tatau ona faia e aunoa ma se nofoaga - cm, e le tatau ona faia atoa le tulaga - ma le aulima i luga o faasitepu. O Lalalani, fafaga, laasaga ma lamatiaga e faigofie ona faʻatau ai le saunia-faia i totonu o le supamaketi facoarket - ae e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le kapeti ma faʻatonutonuina.

Terraces e aunoa ma se mafuaaga

Afai e leai se mea e faʻateʻia ai le tele o le faʻalavelave i luga o le eleele, ma o le galuega autu o le fatuina o se lamolemole, faigofie mo le faʻamamaina o le tulaga ma le faʻamalosiʻau le fausiaina o togalaau apele.

Tele-fogaga o le palu pale, udwy natura slazie mafiafia mai le 40 mm ma le togavao pamu, tuu i luga o le oneone o elefane , O le mutia o le a paluina, lea o le a taufanola pe talepeina ni isibinity.

E sili atu le aʻe geothexitlem tulaga, faʻatapulaʻaina le tuaoi, sasaa se aluga mai le pescograminia (mai le 20 chatemeter oneone oneone i le ono o le siisii.

Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_31
Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_32

Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_33

Tale Coil e talafeagai i le taʻoto ma le manuʻa. O le mea na solo ai o le sanuisi e ala tele, ae fetaui lelei i le laueleele toga fanua laufanua.

Fausiaina o le Free Freetraces: O le faiga atoa mai le faavae i le pato 7402_34

O se tasi o auala e fai ai se maa - luga o le oneone oneone, o le malosi o le auala grad ma geothextile.

Faitau atili