Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow

Anonim

O totonu o le tuʻufaʻatasia ua uma ona faʻaavanoaina gaioiga tusiata, o auiliiliga o le faʻaumaina ma le agaga o le amphiard.

Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_1

Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow

O le tolu-potu-potu potu fale i le "stalninky" ma foliga matagofie mai le Windows o se ulugalii faaipoipo ma le teine ​​na mauaina mo le kamela. O le faʻavae muamua o se nofoaga na faʻamalieina atoa, na o le faletaele na manaʻo e tuʻufaʻatasia, suia le taele i luga o le potu taele. Mulimuli i le Conservative Taiala, o tagata e ona e mananaʻo e vaʻai i totonu o le masani masani ma fofo, lea o le galuega i le poloketi o loʻo fausia ai le vaituloto o le aso malolo.

Toe fausia

O le auivi o le fale mautotogi o loʻo latalata atu i se faʻasologa malosi, e fa o tagata uma e fa o loʻo i luga o le tasi o le umi itu. O le umukuka ma le potu malolo (i le taimi mulimuli e i ai se osofaʻiga i se tamai potu tatala) faia ni potu lata ane, na mafai ona puleia i le faletaele. Ae le i mavae o ia sa eseese, o le puipui e aumai ai i se vaapiapi laiti, sa i ai le faitotoʻa i le umukuka i autafa o le faleuila.

I le ulutala autu o le fale mautotogi, GD ...

I le faʻavae autu o le fale mautotogi o loʻo paʻepaʻe ma lanu paʻepaʻe ma lanu paʻepaʻe ma le lanumoana, e lanu enaena. Faʻafetai i lenei lanu, faʻamalama pupuni o faʻamalama foliga sili atu faʻaalia ma masani ai.

O lenei o le Corridor sa avea ma vaega o se faletaele a le faletaele, o fea ae le o le fusiina o le tele o le taʻele o le taʻele. Lua potumoe (sili ona teuteuina tamaiti ma se potu laei) sa le i ai i le suiga. E laititi na faalauteleina o faitotoʻa i le va o le alatele ma le potu malolo, faʻapea foi ma le va o le potu ma laei lua potu e faʻapipiʻi ai ni faitotoʻa faʻalua.

O le nofoaga galue o le umukuka tu i fafo & ...

O le nofoaga faigaluega o le umukuka o loʻo faʻamamafaina ma le lanu uliuli lanu masani, o pa puipui e maua ai le mama ma le saogalemu.

Lipea

O le fale mautotogi o se tusi faʻafouina, o lea o le avanoa sa le motusia o le tagata e le o suia ma suia ma le tele o le sili atu, o le manumalo i le maualuga, na tupu ai le laa. O vaega fou na fausia mai piliki ma polokala poloka. O faʻamalama ma tafatafa ane na suia, ae na faia faʻamalama i maamora.

Ua toe faafouina e le faapaologa le fola. O le taualoa na tuu i lalo o le fanua o lo o galulue ai e nana le auala o le ea fua o le ea; O le vaega mai fafo na faʻapipiʻi i luga o le papeti, totonu - i le faʻafefe potu (mo tamaiti ma i le lofu i le faletalimalo). O puipui na valiina, na aʻoaʻoina ai taʻele i totonu o le laʻau, ma tapuni mai se masani masani (faletaele, o le umukuka).

Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_5
Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_6

Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_7

O ata nei o le poleti ma se pulu susulu teuteu o le potu potu malolo, ma i totonu o le umukuka, na tuu le tapoleni.

Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_8

O le vaega na osofaia le autasi o le le fiafia o se laina faalua o sito.

Fausaga

O le lagona o lenei fale mautotogi ua laga ma faatufugaga. O le "Laasaga o le Laʻasaga" o loʻo lagolagoina e le tolu paga o lua o le faʻaluaina o faitotoʻa, faʻafefeteina auala o gaioiga. O galuega tele o le faʻamalosiʻau o le pati i tua ma mumu, e aunoa ma ni soa fuafua le lagona o le tino ma, e foliga mai, o se vaega o fale. O le susulu o lanu, pei o le lanu pipili lanu talimalo, agai i le kapeta mamanu, eseese mea faigaluega. O potu faʻapitoa o potu o potu ma le maualuga o faamalama ma faamalama vaega o le vaega, manifinifi mamanu o faaputuga puipui ma le taualuga. Na ia tuua le lautele mo le Faʻaleleia o galuega, mea e maua ai, faʻataga lanu lanu e maua i le saʻolotoga saʻo. I ni vaega laʻititi o le potu, o le mamanu lea e fausia i luga o le lapoʻa lapoa faʻapitoa i luga o le ACHROmatic, ma se suʻesuʻega lelei o vaega.

I le potu o le tama teine, o le faavae o le mamanu o & ...

I le potu o le tama teine, o le faʻavae o le mamanu o ni metotia tutusa i totonu o le umukuka potu, ma le potumoe o matua, ae o le taaloga o le laulau, o se laʻau tele o le moega, o se mea manaia o le laulau, o se moli o le moega i luga o le laulau. Aafiaga o Graffiti e aumaia e se mea faigaluega a le tagata, ae o mea uma i le lanu o fale mautotogi. Tele avanoa teuina o le a faigofie ai ona tausisi ai le poloaiga.

Faauta a le tusitala

O faʻamatalaga uma o meafale ma stuucco teuteuga na tusia e le tusitala o le poloketi. Male manifinifi o fiafia i luga o papa papa i le agaga o le malaia, o le sone i luga o le laupapa, e oʻo foi i le kapeneta o le walkern E iloga ona iloa ai le umukuka ua teuteuina se lapopoa o '' upega tafailagi, e foliga mai o se fefe tele, ma mo le tuʻuaʻiga o le tino e sui i le tino, o latou ata e foliga foliga o le kapeta. Faʻatinoina o mamanu e faʻaalia ai mea e masani ai mai le apamemea, o le paolo e tasi ma le faʻavaʻa o le potu i totonu o le potu malolo ma faletaele.

Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_10
Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_11

Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_12

I le potumoe o matua "tulaga" i le taualuga mo le faʻatautaia o le auala o le ala o le ea e pei o se vaega o le elefane o loʻo teuteuina i le Spicto.

Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_13

"Faʻaaogaina" elemene o le Portal - Kapeneta ma le Uili o Uplerts - Supernk O le Headboard, tuʻuina atu se moe i se potu moe.

Masani fofo

Peitaʻi o potu taʻitasi, o le filifiliga o le fuafuaga na fuafuaina sa fuafuaina muamua ma manaʻoga o le faʻamafanafanaga, i le atunuʻu ma ergonomic ma mafaufau loloto. Faʻataʻitaʻiga, i totonu o le umukuka, lea e fai atoatoa ai le tele o le fale faigaluega i manaʻoga o le Hostess i le vae o le matisi. E i ai le taʻaloga elemene i le fanau a tamaiti - o se ata faʻapitoa, o loʻo atagia ai le ulufale atu i le potu laei, o le potu moe, o le teine ​​e pei o le purinisese.

Fai mai le tusitala o le poloketi ioe

Fai mai le tusitala o le poloketi Darlia Vaslilkoova

Ou te le o se lagolago a contons, ou te sili atu malie i faʻamatalaga sese e le gata i le pule, faʻapea foi ma fausaga ma fuafuaga fofo. I lea tulaga, o le pepa totogi o le lelei o le a faigata: o le maualuga o le tele o le o le tau o loʻo tutusa ma le uʻu o potu e sili atu nai lo le 30 cm, ma o le sili lea o le pror, ma o le le mautonu o nei vaega. O le matafaioi autu o loʻo tuʻuina atu i le mamanu, faʻataʻitaʻiga, o tala lafoaʻi, aʻo maua e le kalafi i luga o le tino o le potu malolo (se pea paga Iapani elkovings o lita o le XIX i Farani). O le tele o meafale e faia e oka e tusa ai ma le vaega o totonu. Manatu ma faigata e ala i le faigofie. O lea, e manaʻomia tele le faia e le teine, ma se laulau tusitusia na mamanuina mo le lautele lautele o le potu.

Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_15
Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_16
Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_17
Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_18
Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_19
Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_20
Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_21
Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_22
Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_23
Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_24
Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_25
Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_26
Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_27
Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_28
Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_29
Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_30

Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_31

Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_32

Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_33

Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_34

Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_35

Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_36

Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_37

Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_38

Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_39

Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_40

Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_41

Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_42

Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_43

Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_44

Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_45

Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_46
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Vaʻaiga fou i le vasega: o loʻo i totonu o le stalganga i Moscow 7446_47

Manatu: Daria Vasilkoova

Matamata i luga

Faitau atili