O le a le mea e fai pe a fai o le togafiti ua aliali mai ina ua uma ona toe faaleleia i lalo o le pepa puipui

Anonim

Matou te'pegaina mafuaaga mo foliga ma metotia o le aveeseina o le tapeina o mea e fai i le forel fofo ma fugu ai.

O le a le mea e fai pe a fai o le togafiti ua aliali mai ina ua uma ona toe faaleleia i lalo o le pepa puipui 7487_1

O le a le mea e fai pe a fai o le togafiti ua aliali mai ina ua uma ona toe faaleleia i lalo o le pepa puipui

Toe faaleleia e le mautonu, umi ma taugata. O le mea lea, e toaitiiti tagata e fiafia i gaioiga, ae toetoe o mea uma ua fiafia i ai mea uma. Ae paga lea, o nisi taimi e leai se taimi e olioli ai i le suiga o le suiga, pei o le totoina o ITlets. O le foliga o le tasi ua uma ona ua i ai se fafagu. O le a matou fuafuaina le mea e fai ma le teuteuina i lalo o le pepa puipui pe a uma ona toe faaleleia.

Faʻafefea ona aveʻesea le teuteuina i lalo o le puipui puipui

Mafuaaga o foliga

Aveesea o le mafuaaga

Manuia le mea fou

Faʻafefea ona e faʻafetaiaʻi ma fungis fugnicides

  • Galuega sauniuni
  • Faamama le laualuga

Mafuaaga o le mald ma ana ituaiga

Mai se mea faasaienisi o le manatu faasaienisi, suia o se igoa masani mo se aofaiga tele o fogaul fouga. O se tasi lenei o le pito sili ona tuai i luga o le paneta o meaola o meaola, ma fetuunai i le tele o tulaga. O a latou feeseeseaiga o loo i soo se mea. Itiiti o aofaʻi, o loʻo tatou iai i le vai, i le ea, i totonu o le auala. Latou te le faaali atu ia te i latou lava seia latou le pauu i aiaiga talafeagai mo le atinaeina.

O fungi latou te fiafia i le suamalie o le susu, maualuga le vevela o se potu malolo, pogisa. Afai e tuʻufaʻatasia uma tulaga e tolu, o le kolone na vave atiaʻe, faʻafiafiaina sikuea fou. E mafai ona finau e iai tulaga e maua ai le fale mo le atinaʻeina o atinaʻe. Peitai, e le tulaʻi i soo se mea. O le mafuaʻaga o lona tuputupu aʻe o lona tuputupu aʻe. FUA FUA FUA, FAAITIITI, SAMO, Pupuni, Etc. O nei mea uma "e tosina mai ai" gred microorganisms.

O le vanipa vai leaga o le mataga, vave faigata. Ae o le lamatiaga autu e le o iinei. Maualuga maualuga o le feeseeseaiga i le osofaʻiga o le ea faʻateleina o le faʻamaʻi o le alnogic o faʻamaʻi, tuitui, Dematotas, ma isi Ona o le mafuaaga o lo latou uluai faamuamua. O le toxin na fatuina toxins ua faalauiloa i le tino tino o le auala e tau ai i le oncology. Ole mea lea, e le mafai ona faʻauma i se pitonuu.

O le a le mea e fai pe a fai o le togafiti ua aliali mai ina ua uma ona toe faaleleia i lalo o le pepa puipui 7487_3

E tele ituaiga ituaiga o ata. Spit Atlas-naunautai ma se ata o le a tatau ona umi lava. A o le olaga i aso uma, e manaʻomia le feagai ai ma le tele o ituaiga.

Manatu

  • Lanu paʻepaʻe. Faamanatu le fluff. Manifinifi, toetoe lava o le upu manino e laititi gifs ua laiti. Itiiti oona nai lo isi.
  • Lanu meamata. E tele taimi e masani ona aliali mai i le okale, ae mafai ona nofo i luga o puipui.
  • Lanu uliuli. O le sili ona malosi ma le mea oona. Alu i fafo ma toe vave vave.

O le mauaina o soʻo se kolone faʻailo le manaʻoga e amata vave galue. Tuai ona taugata. E tusa ai ma Fale Santusi, o le itu e sili atu ona aafia i le tofoina o meaola microleilisms, e manatu e lamatia le tumau o tagata ma manu.

O le faʻafitauli atonu e tumau pea le le mafai ona vaʻaia mo se taimi umi. O le au pisia e le o foliga mai i nofoaga e faigofie ai ona latou maitauina. O nofoaga sili ona lamatia - tulimanu, palu e latalata i le faamalama ma slopes, etc. E faʻailoa e le funtun ia lava ni mea laiti lanu uliuli. Afai latou te aliali mai i luga o le pepa puipui, toetoe a mautinoa i lalo o latou Colony ua leva ona tupu. Masalo e le tasi lava.

Sili atu le leaga, afai o le manu felelei o loo i totonu o se nofoaga tuufua. Lea e faigata ai ona matau. Ae i le tulaga lea, "telefoni o le a lelei", e faʻaalia ai le faʻaalia o le faʻafitauli. O le sili ona pupula o le manogi o le mimita. Afai e manogi pei o se cellar poʻo le potu i lalo, o lona uiga o le taimi e faʻagaioi ai meaafale, aʻe i luga o le potu lapoʻa o le potu e suʻe ai lauti. O se mea e leʻi mafaufauina o loʻo i ai i le soifua maloloina ma le tulaga lautele o aiga o loʻo faʻaalia ai le faʻamaʻi o laufanua.

O le a le mea e fai pe a fai o le togafiti ua aliali mai ina ua uma ona toe faaleleia i lalo o le pepa puipui 7487_4

  • Ua teuteuina i le fale: 6 nofoaga e leʻi mafaufauina e mafai ona ia nana (iloa lelei e uiga i ai!)

Aveesea o le mafuaaga

A o le i aveʻesea le fiafia mai i puipui o le potu, e tatau ona e faʻaumatia le mafuaʻaga. E le aoga le feagai ai ma le faʻafitauli, o le tuʻua ai le tompness ma mafanafana mo le atinaʻeina o le kolone.

Muamua lava, aveese le vevela tele. O nisi taimi e matua faigofie lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, ofuvae e faʻamamaina i luga o le auala poʻo faitotoʻa, e masani ona faʻaosoina ai le fale mautotogi, aveese ni lisi o paipa.

I nisi tulaga, aveese le faamepeti faigata. O lea, faʻafitauli ma veli totonu o le fale mautotogi mautinoa ai le oso faʻanoanoa. O le a tatou toe aumai i tua: O mea manino o mea e maua ai, tuu isi tagata fiafia, uma le umukuka, ma isi. E tatau ona malamalama i lena mea e le mafai ai ona tafiesea le vanied colone. Fesoasoani ia mago le potu e se fau fale e fau ai, se mea faapena. E moni, o lenei le tumau le atoatoa. E aunoa ma le aoga lelei, dumpine remption.

  • Mold puipuia: 3 faigofie metotia e le faʻatagaina ai ona foliga i totonu o le fale mautotogi

O Fork Fofo mo le manumalo manumalo

Fiafia i tagata uma fofo. O tagata e fiafia i kolone e nofouta i le tele o mea taua. E mafai ona e aveesea latou ma le taua o fofo:

  • hydrogen peroxide;
  • Nofoaiga;
  • chuty-fua faatatau tutusa;
  • acictic acid;
  • Amona o le ava malosi;
  • apamemea taumafanafana;
  • ea;
  • Amirric Acid;
  • mangartan;
  • Faaauupegaina.

Fesoasoani i tupuaga masani. Suauu lelei tele suauu. E tusa ma le 1-1.5 sipuni ti i totonu o le vai vai, sasaa i le pa puipui. O le taunuuga e togafitia. E faʻatauaina lelei ma le le fiafia i le ultraviolet. A iai ni mea faigaluega a UV, e faʻaoga e faʻaleagaina ai le kiona ma a latou feeseeseaiga.

O le a le mea e fai pe a fai o le togafiti ua aliali mai ina ua uma ona toe faaleleia i lalo o le pepa puipui 7487_7

  • 9 nofoa i le umukuka, o le mea e amata ai le mold (fai le faamamaina i luga)

Faʻafefea ona aveʻesea le ata i luga o le Wallpaper e faʻaaoga le fuggicides

O le tele o tapenaga lelei na atiaʻe e mafai ona faʻaumatia ai laumei. O le tele o le tele o tupe-fugnicides ua gaosia. O nisi ua fuafuaina mo le gaosia o le faʻaaogaina o loʻo afaina ai, o isi e taofia ai le tupu o fungus, etc. I totonu o le mea o loʻo iai se avanoa o faʻamaʻi, e fautuaina ai le faʻaaogaina o mea uma ma le faʻaopopoina o le fungicides.

O le lavelave o gaioiga o lo o iai e faʻalagolago i le tulaga o le amataina o faʻafitauli. E tatau ona malamalama o ni mea faʻapipiʻi i luga o le luga o le pepa puipui o loʻo o le pito i luga o le aisa. I lalo o auala o le palaka e nana ai le mageso autu. E le gata i lea, o lona maualuga e mafai ona maualuga. O lea la, ua manatu o le a mafai ona fufuluina ai le nofoaga, aua e te le tau teuina o le nofoaga, aua e te tau.

E manaʻomia le sauniaina o mea e tatau ona e suʻi ai le pepa ulufale. E tusa lava po o le a le mea sese mo le toe faaleleia fou, e leai se isi auala i fafo. Matou te ofoina atu se gaioiga fuafuaina.

Galuega sauniuni

  1. Matou te ave ese mai le potu uma meafale. Aemaise le tasi aoga e uiga i le nofoaga o le 'ai. A o le i faia ni mea, o loʻo i ai ni solo ma le mautu fofo o hydrogen peroxide, vineta, ma isi O lea, o le feeseeseaʻiga ua faʻatauanauina, lea e iʻu ai lava e taofia ai lo latou tupuʻaga mautu.
  2. Faafou ma le faaeteete le pepa puipui. Matou te taumafai e aua le solia. Afai o le a le tulaga o le leona e laʻititi, e mafai ona e taumafai e fai i gaioiga i le lotoifale. Ona toe foʻi lea a le Tasvas ina ua toe foʻi mai i lona nofoaga. Sili ona lelei, o na faʻasologa faʻavasega mea viinilemu maa vinyl, faʻatagaina ia fufulu ma fufuluina. Afai, i lalo o le manoa, na tele se mea na maua i le tele, o le a e tatau ona aveese atoatoa le paoa.
  3. Matou te aveese le pito "ma le faasao" ina ia aua le tuua le feeseeseaiga i luga o le puipui. Mea na aafia ai tatou i totonu o le mapuea afifi, matou te faatinoina i luga o le auala, mumu pe matou te faaaogaina i se isi auala. Matou te fufuluina le laualuga. E fautuaina e aveese le sima. E manaʻomia le tele o le taimi ma le malosi, ae o le lanu paʻepaʻe o le a faʻaumatia. O le faʻavae o loʻo minoila, e fufulu ma le vai mama, mago.

O le a matou fuafuaina le auala e faamama ai le pepa puipui mai le suia pe a fai o le tautala. E faia ma le mimiti o sona nofo ma matuitu lava, faamamaina. Afai e tatau ai, magapolation toe faia. Faia ia soʻoʻi uma lava, faʻapea foi ona leaga le ie. A uma le masini gaosi ua uma, ua toe faafoi i le nofoaga. Moni, o le faʻaletonu o le toe faaleleia i lenei mataupu e sili atu le maualuga atu nai lo pe a fai o se tapoleni fou.

O le a le mea e fai pe a fai o le togafiti ua aliali mai ina ua uma ona toe faaleleia i lalo o le pepa puipui 7487_9

  • Faigofie fofo mo le lavelave nofoaga: aveese le filogia mai le itupa, puipui ma le pronth

Faamamaina o le teuteuina

Afai e i ai se avanoa e maua ai le avanoa, o le palapala mago ma faʻamamaina puipui o loʻo faʻatigaina ma ultraviolet. E faʻaumatia ai le girgorganisms i luga ma i le loloto o le faʻavae. A maeʻa lena, o gaioiga e faia se faʻasologa faʻapitoa.

  1. O matou o sauni mo le galuega a soo se fungicide. Afai e tatau ai, o le a tatou teteʻa i totonu o le faʻavae faʻamatalaina e le tagata gaosi.
  2. E tele lo tatou faaaogaina i le faavae. Matou te faia i le pulumu po o le feula. Matou te tuua seia uma le mago.
  3. Faamama le laualuga ma se oneone po o se pulumu malosi. A manaʻomia, matou te toe faia le taualumaga.
  4. Matou te fufuluina le faavae i vai mama. E mautinoa lava tatou te le sili ona faigata-i-auala-auala. Matou te tuua seia uma le mago.
  5. Matou te faʻatagaina se mea muamua ma le fungicide. Tele faʻatino le tele o faʻavavega o fualaau aina, e taʻitasi e tatau ona faia i luga o se mea magosego muamua.
  6. Plastelling pe fetuu tapena le pa. E galue, filifili se paluga ma se fungicide.
  7. Faʻalumuina le faʻavae i lalo ma le anti-cabriber primer.
  8. I luga o se mea lelei o le mea e te faia ai gluepa.

Aveese atoatoa Broung Colone faigata. E tele le taimi ma le malosi. O le mea lea, e le manaʻomia le sefeina o faʻatonuga faʻapitoa. E sili le faʻatau o tupe faʻamaonia, ia latou le taugofie. Ae o le iʻuga lelei o le a le faia o ia lava faʻatali.

O le a le mea e fai pe a fai o le togafiti ua aliali mai ina ua uma ona toe faaleleia i lalo o le pepa puipui 7487_11

Taua le taimi ma le mafai ona galue. O le manava, faʻafilemu lavalava ma lima uumi ma ofuvae, o totigilima, e manaʻomia totigilima. O fetoeseaiga e faigofie ona paʻu'ū i le manava vaega, i luga o le mucous membranes, pei. O taunuuga atonu o le sili ona le fiafia. O nisi vailaʻau e malosi, ia maua se manogi le lelei manogi. Latou te galulue ma le faaeteete tele.

  • Faʻafefea ona aumai se fale mautotogi pe a uma ona lolovaia: faʻamalamalamaga

Faitau atili