Faʻafefea ona mafanafana vai i le vaitaʻele i le fale (10 auala galue

Anonim

Matou te taʻuina atu le faʻafaileleina le vai i lima ma le faʻapitoa metotia.

Faʻafefea ona mafanafana vai i le vaitaʻele i le fale (10 auala galue 7520_1

Faʻafefea ona mafanafana vai i le vaitaʻele i le fale (10 auala galue

O le mafanafana o le vevela o le 25 ° C mo tagata matutua, 28-29 ° C mo talavou ma e le itiiti ifo ile 30 ° C mo tamaiti laiti. E mafai ona ausia le iʻuga lea ma le fesoasoani o metotia ma le tulaga lelei o lona uiga. Muamua o le a matou taʻuina mai le vevela o le vai i le vaitaʻele i le fale e aunoa ma ni mea faigaluega. Ma - e uiga i masini o le a fesoasoani vave i luga le auala o le mafanafana.

Faʻafefea ona vevela le vai i le vaitaʻele:

Aunoa ma meafaigaluega faʻapitoa
  • La ma uliuli mea
  • Polo
  • togalaau
  • Fufula
  • Vai paipa
  • Lata vevela

Faaaoga masini

  • Eletise eletise
  • Tagata faigaluega vevela
  • Vevela pamu
  • La koni koni

Faʻafefea ona sefe i luga o le faʻamafanafana

Taua Taua o Tekonolosi

Vai o le susuga o metotia i le vaitaʻele i le fale

La ma le ata uliuli

Ae le o le sili ona aoga, ae toetoe lava saoloto auala o le vevela. Afai e te maua sina vaitaʻele e le mafai ona vave ona saoasaoa. O le savali uliuli uliuli o le a faʻavaveina lenei faiga, talu ai o loʻo i ai se mea itiiti e masani ai agavaʻa tomai. I le atunuʻu, e tatau ona iai geothexutxiles poʻo isi mea o lenei lanu.

Faʻafefea ona mafanafana vai i le vaitaʻele i le fale (10 auala galue 7520_3

Polo

O lenei metotia o le maunu ua umi, taugata, lamatia ma le o le talafeagai pe a tele le vai o le tele. O le isi minus o le lamatiaga e faʻaleaga ai le PVC pe a fai o le ata o le ata poʻo le faʻalauteleina. Peitai, e masani lava ona maua lenei metotia i totonu o fono a le Dacnis. Ia mautinoa e mulimuli i le saogalemu fua i le taimi o gaioiga.
  • O le poler e tatau ona tape pe a e alu ifo i totonu o le koneteina.
  • Siaki le tikeri o le faʻafefeteina i le taimi lava e toso ese ai le faʻapipiʻi mai le pusa.
  • E le tatau ona paʻi le poler i puipui. Aemaise pe a fai o latou palasitika. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e fausia se fasi falaoa mai le vao, e tatau ona faia i totonu ma faʻaofi se se sefulu, ina ia o loʻo iai le 'au ma le uaea.

E mafai ona e faia nisi o lafu ina ia vave ona alu le faiga. Afai o le fagu e loloto, e manaʻomia le faʻaʻaisa i le vai o le vai ina ia mafai ai foʻi ona uia le vaega maualalo.

Tusi Lesona Fesoasoani Fesoasoani

Vai i le vaitaʻele i le Dacha mafai ona avea ma nofoaga masani o le togalaʻau. O le tasi itu e fesoʻotaʻi ma le pake ua tumu, ma le isi i le pamu faʻamama. Ona gagau lea o le hose ma se gata ma tuu i luga o se lio nofoaga. Vai na pa'ū i totonu e avea ma toe mafanafana ma gaoioi i tua. Le le lava o se auala manino - e te manaʻomia se vevela, susulu o le la, o le mea lea e tupu mea uma. Siaki le vitio ma se vai tutusa mai le PVC paipa.

Busi vai mai le vai taele

E mafai ona faia i totonu tele o saucepans ma pakete i luga o le ogaumu po o le afi, ona palu lea ma le malulu. Minus - o le lavelave o le metotia e talafeagai mo na o ni tusi laiti. E mafai foi ona faʻapipiʻi le parrl i luma o le vai o le a mafanafana.

Vai paipa

E tatau ona e faʻapipiʻi se umi umi i le vevela vevela. O se tau tau pe a e faʻaogaina i taimi uma. I se faʻaopopoga, o le tele o le taimi e mafai ona oʻo mai i le faʻatumuina o se avanoa tele.

Mautu le suauu

O le vai mafanafana mafanafana i le vaitaʻele i le atunuʻu e mafai ona mafanafana, pit, kolose, mago lapisi. O le ae manaʻomia se uʻamea paʻu, o se pamu malosi ma le compu mai le faʻa-faitotoʻa o loʻo i ai.

  • Totonu o le tane e tatau ona e tuu se keli. E mafai ona e faʻaaogaina se paipa uʻamea po o se moli tuai (le lafoina-uʻamea).
  • I itu uma e lua o le gata, e avea ma uʻamea tipi o le paipa, ma tuʻua le tane.
  • I luga o le au faipule i luga o mata. I le isi lima, e ala ia i latou, o le a sapalai mai le vai malulu ile pamu, i le isi itu, ua uma ai le vevela.

Muamua aofia ai se fasi fasi pamu. Ina ua alu le vai i totonu o le gata, ma saitatia le afi i lalo o le tane pe i ai - e faalagolago i le faiga o le polero.

E sili atu le tamaoaiga o suauu ma sili atu ona aoga nai lo masini i luga. O le a latou mafanafana ma laiti, ma se tane tele e oʻo lava i le tau o puaoa. Fetaui lelei mo le le tumau ma ua tumu fausaga. O le le lelei o le metotia o le mataituina tumau o fafie e manaʻomia ma e le mafai ona fetuunai le vevela. O se mea tutusa lelei e filifili ai i ou lava lima - o le boair ma se vevela mafai ona maua i luga o le faatauina atu. I le vitio - o se faʻataʻitaʻiga o se fale parrem.

Sei o tatou amata i le sili ona taamilo masani.

  • Faʻafefea ona fai se vaitaʻele o le vaitaʻele i le Cottage: 3 ituaiga o fausaga ma metotia mo a latou faʻapipiʻi

Eletise eletise

E fugalaau fugalaau o le eletise eletise ma faʻaputuputu. O le mea muamua e masani ona faʻaoga tele, aua e laiti ma faigofie ona vevela i tamaʻi manu. Totonu o le palasitika mamanu, tublala faʻamafanafana elemene o loʻo faʻapipiʻiina. O le vai malulu na pasi atu i luga o latou, vevela ma toe foi mai.

O le mana o masini e mai le 3.5 i le 18 kw. Mo sina tamaʻi ma le malosi o le tane, ua lava le malosi o le malosi. Moni, o se paso maualalo-malosi ei ai se foliga - e manaʻomia le vevela o le atoatoa + 18 °. Tulaga: vave vevela. Leaga: Malosiaga Malosiaga le taumafaina, o le a le faatuai lava le tele o voluma (mai le 35m³).

Faʻafefea ona mafanafana vai i le vaitaʻele i le fale (10 auala galue 7520_5
Faʻafefea ona mafanafana vai i le vaitaʻele i le fale (10 auala galue 7520_6

Faʻafefea ona mafanafana vai i le vaitaʻele i le fale (10 auala galue 7520_7

Faʻafefea ona mafanafana vai i le vaitaʻele i le fale (10 auala galue 7520_8

Tagata faigaluega vevela

O masini faigaluega e galue mai ile fola o le fale i le fale, o se pusa ma le kolisi i totonu. I totonu o le kolisi ua ia faasaʻoloto le vai malulu mai le kamuta. I fafo atu o le vai malulu vai, e faasolosolo malie lava ona kisi luga ma taunuu i tua. I le mafutaga muamua, o le a mafanafana i luga o le aso. Ona avea lea o le masini ma mea e maua ai le taunuuga.

Le lelei: umi vevela i le amataga muamua, e te manaʻomia se puipuiga faʻapitoa mo galuega e le faʻatagaina.

Vevela pamu

Faʻafefea ona vevela le maualuga o le vaitaʻele i le citttuge vave? Mo le lapoʻa lapoʻa ma le faʻavaeina o fuʻa, vevela pamu e mafai ona faʻapipiʻiina. Latou te inuina le vevela mai le ea, vai po o le eleele. Faʻaaogaina 1-1.25 kw, fesoʻotaʻi i soʻo se mana grid. O meafaigaluega e i ai le tasi misus - o se tau maualuga. O nisi taimi - o se mea faigata faʻapipiʻi, ae e mafai ona e mauaina ni faʻataʻitaʻiga faigofie e faʻatau ai.

Faʻafefea ona mafanafana vai i le vaitaʻele i le fale (10 auala galue 7520_9
Faʻafefea ona mafanafana vai i le vaitaʻele i le fale (10 auala galue 7520_10

Faʻafefea ona mafanafana vai i le vaitaʻele i le fale (10 auala galue 7520_11

Faʻafefea ona mafanafana vai i le vaitaʻele i le fale (10 auala galue 7520_12

La koni koni

O ni masini nei o foliga eseese ma tele. Sa masani ona faʻapipiʻi vaega masani i luga o poloka. O le parakalafa lona lua e taua tele foi pe a filifilia se faiga. Mo le faʻamafanafana o se lapoʻa tele ma le taʻavale o le a manaʻomia se manaia. O le gaioiga galue e sosoo. Pamu pamu vai i le sylose system. A maeʻa ona taʻele, ona oso ai lea i tua i le tane.

O le tau o mea faigaluega e faʻalagolago i lona tele ma le auai o isi galuega: lagona lagona, vevela pulea. O le pa o le vaega e manaʻomia i luga o se tulaga lelei. Plus - o le mafanafana e tupu muamua. Minus - maualalo le lelei i le ao ao.

Faʻafefea ona sefe i le vai mafanafana

Ma ina ua maeʻa le po malulu na le tatau ona vevela i le vai, ufiufi i se lua-vaega, bubble ata pe faʻapipiʻi le tauaso. O loʻo faʻaaoga foi le ata i le mafanafana i le aso o le la - i ni nai itula le vevela e oso aʻe e le 3-4 °. I faleoloa, e mafai ona faʻaigoaina o se faʻamafanafana poʻo opeopea. E na ona salalau i luga, e aunoa ma le faapipiiina o se mea. Ole vai e tatau ona faʻafesoʻotaʻi i lea taimi, o le mea e faʻamalosia ai le masani ai.

Sefe le tau faʻafefeteina tulaga o le a fesoasoani foi i le masani ai le le mautonu ata tifaga - e tatau ona faʻamalamalamaina luga o le vaitaʻele. E le lelei le meafaigaluega lea, ae sa aoga, ae o le a faʻataunuʻu le auala.

Faʻafefea ona mafanafana vai i le vaitaʻele i le fale (10 auala galue 7520_13
Faʻafefea ona mafanafana vai i le vaitaʻele i le fale (10 auala galue 7520_14

Faʻafefea ona mafanafana vai i le vaitaʻele i le fale (10 auala galue 7520_15

Faʻafefea ona mafanafana vai i le vaitaʻele i le fale (10 auala galue 7520_16

3 Tulaga mo le filifilia o mea alofa

  • Malosiaga. Malosiaga tulaga e aafia ai le fua faatatau o le vevela. Ma o le sili atu ala - O le sili atu o le mana e tatau ona i ai.
  • Ituaiga o meafaigaluega. O le sili ona taatele ma faigofie-faʻapipiʻi - tafe eletise eletise. E laititi ma e talafeagai mo se tamai nofoaga.
  • Malosiaga. O nisi ituaiga meafaigaluega e fai na o le auala ma mafai ona taugata tele.

Mo vai tetele, o le vevela pamu, vevela fesuiaiga, laupapa bood coair talafeagai.

Faitau atili