Suavai vao: O le a le talafatu po o le mea moni?

Anonim

E mafai ona faia se mutia vave i le eleele eleele? Matou te taʻuina mea uma e uiga i lenei faʻavae ma tuʻuina atu faʻatonuga mo le tulaueleele ma tausiga.

Suavai vao: O le a le talafatu po o le mea moni? 7526_1

Suavai vao: O le a le talafatu po o le mea moni?

Soʻo se tagata e ona le nofoaga o le atunuʻu e manaʻo e faʻafaigofie ai lona faʻatulagaina ma i le taimi lava e tasi maualuga maualuga. O le a matou auiliiliina le mea o le vai vai ma pe faʻafefea ona fesoasoani.

Faatau atu vai vai

O le a

Tulaga lelei ma le le atoatoa

Metotia o Talosaga

Le faʻagasologa o sauniuniga ma lulu

Vaega o le tausiga

Suavai fanua: o le a le mea o le, ata ma tuufaatasiga

O le sua o le fanua e mafai ai ona e ausia lelei le lamolemole ma le matagofie o le herbal coang i se taimi vave i lou mutia. O le faʻauigaina o le mutia o le mutia mo laufanua ua maua foʻi. Ole mea fou teke Teki lea ua sau ia matou mai le USA. O le tekonolosi lava lona uiga o le faʻapipiʻiina o le vai ma mutia laau ma faʻavavevave faʻateleina i luga o le eleele.

Suavai vao: O le a le talafatu po o le mea moni? 7526_3

O le a le vaega o le suavai vao:

  • Mulch faia le eleele lamolemole ma le faamautinoaina foi o fatuga o fatu.
  • Fatuga moni.
  • Fefiloi ma fetilaisa e fafaga le lalolagi ma faʻaleleia lona uiga. O le vaivaloa faʻasaina o fanua i lenei laʻau toto e ta le tele se sao tele.
  • Hydrogel mai le eleele i luga ma fatuina tulaga lelei mo vao.

Pros ma faaletonu

O sea metotia tofi na faia mo le tele o 'aʻai, mauga faʻamafanafanaga ma maligi solo i le mea e taʻe ai le mutia mutia i rolls. I se faʻaopopoga, faʻatasi metotia e faʻaaoga i na nofoaga i le mea o loʻo i ai se tulaga lamatia o le eleele. Ona o aʻa o a herpa, na faamautu ma faʻamalosia ai isi puipuiga e soona ave aitalafu. Ae ui i lea, o lenei metotia e tele isi uiga. Mafaufau i le mea moni atoa e uiga i le vai fanua - o le tala a le tala moni.

Faamatalaga:

  • E tau lelei ma le tolotolo ma le tau ma le tau o le eleele.
  • Faataga oe e teuteu le vao na i ai iina, o fea na faia ai itu.
  • E fesoasoani le toe maua o le maʻi o le eleele ona o lona tomai e maua ai le aoga o mea taua.
  • Lelei sau ma se eleele.
  • Tusa o le 95% o le oloa o le oloa.
  • Toniga o toniga ma le tasi lanu.
  • O le suno tekese ua avea lava oe ma mea e faigofie ma o le aso e mafai ai ona e totoina nofoaga tetele.
  • Tau maualalo.

Mimiti:

  • Mai lea tausaga i lea tausaga, ua faaitiitia tagata, o ia saunia lea mo le toe faʻaaogaina.
  • O le iʻuga mulimuli o le a faʻatali pe a ma le tolu i le lima vaiaso i le faʻatusatusaina i le lisi filifiliga.

Suavai vao: O le a le talafatu po o le mea moni? 7526_4

Talosaga o suavai vao

O lenei e mafai ona e feiloai i le tele o mataupu pe a o se auala i le mutia o le mutia e apalai ai. Mo Hydroposov i laufanua laufanua o lo oi ai le tele oa latou molimau, ina ia mafai ona faʻaaogaina i nofoaga uma.

  • O malifa, malifa ma maualuga maualuga e maua ai le leaga eleele. Ona o le mea moni o le avanoa mo i nisi taimi e matua le fiafia i ai i nisi taimi, o le fetituga o le lalolagi i nei nofoaga ua moni. Mai lenei tafe o le faʻafitauli o loʻo i luga o le vao, o le mea lea o le hydroposov cope atoatoa.
  • O vao atoa poʻo ni nofoaga e fai i taimi uma o loʻo i ai i taimi uma o loʻo iai ni vailaʻau e mafai ona totoina e faʻaaogaina ai lenei auala.
  • O se ituaiga tutusa o le lulu e mafai ona faʻaogaina mo matagi pe mago i le sami, lea e faigata tele ai mea uma ona tupu.
  • Taʻaloga nofoaga poʻo taʻaloga o tamaiti e sili atu ona taulimaina ma le fesoasoaniʻaga o tekonolosi fou. O le faatulagaga o lenei laufanua e sili atu le tauaveina o ia avega, o lona uiga e mafai ona e aloese mai le vave faia o le faia lelei. Ma afai latou te foliga mai, o le a faigofie lava ona latou tapunia ma le fesoasoani a se fou speraties.
  • O lenei ituaiga o lulu e masani ona faʻaaogaina i luga o le ea ona o le faigofie ma le saoasaoa o galuega.
  • Paʻu tetele, paka, faitotoʻa e sili atu ona faigofie i le faʻagaioiga ma hydroposov.
  • Talu ai o lenei ituaiga fatu e sili atu le lelei i le aafiaga o gaʻo gaʻo, e masani ona latou faʻaaogaina mo le tulaueleele i taulaga i taulaga.

Suavai vao: O le a le talafatu po o le mea moni? 7526_5

O le faʻagasologa o sauniuni ma tuputupu aʻe

Sauniuniga o eleele

O se tasi o vaega sili ona taua o le tapenaina o le eleele. Faʻasaʻoloto le teritori mai lapisi, Cobbleytones ma le le talafeagai ai o vaega o mea. Ona faʻafefe lea i le fasia ma faigofie ona lagolago le sili atu o le faʻaaogaina poʻo le maʻeu.

A o leʻi moe i le auala e tatau ona matutu ma mafanafana o le tau, ma o le vevela o le lalolagi e le tatau ona paʻu i lalo ifo +10 tikeri. Afai o nei tuʻutuʻuga e le matauina, ona le mafai lea ona tuufaatasia le palufitia i se mea le mautonu, ma o le a e le alu.

Taimi talafeagai o le tausaga mo le totoina o ia 'oa mafai ona taʻua o le ogatotonu o le tautotogo, pe a liusuavai uma le kiona ma luga o le auala e leai se aoga o le tau e leai se matagi.

Suavai vao: O le a le talafatu po o le mea moni? 7526_6

Fuafuaina o tupe alu

Fuafua pe o le a le tele o le palu, faigofie. E masani lava, tagata gaosi oloa faʻailoa mai o se litt cylinder ma se mafaufau loloto mo le lulu ua mamanuina e faʻagaoioi ai le sefulu sikuea mita o le nofoaga.

Ina ia faʻatapulaʻaina le fua, e tatau ona e faʻateleina le pasene faʻavae i le vaega o le eleele, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tafe fua o le vai fanua e 1m2, ona ia faʻaaoga lea o mea manaʻomia i totonu o le koneteina.

Tuputupu ae

O le faʻagasologa o le tuputupu aʻe o le suavai o le ea e faigofie ma manaia i le taimi e tasi. Muamua e tatau ona e faʻatau se masini faʻapitoa o le a faʻatonutonu ai le toniga o le palu i luga o le upega tafailagi. Ona e tatau lea ona e tuʻuina uma vaega uma i totonu, sasaa vai ma faʻafefiloi atoa le paluga atoa. Ina ua mavae lena, e mafai ona e alu e faapipii. E latalata i le fesoasoani mai o le Hose, o lea o le galuega taua o lo o faia vaega, tutusa tufatufa atu i le taunuuga o le taunuuga. Afai o le 'upega tafailagi e laititi, e mafai ona e faʻaaogaina le tusi lesona sperser.

Suavai vao: O le a le talafatu po o le mea moni? 7526_7

I le lua pe tolu itula, o le fofo e feosofi i luga o le lalolagi ma foliga o se mea uiga ese o lotoa. E manaʻomia le puipuia o le galuega mai le toʻasa, timuga, manulele, iniseti, ma fatuina se ituaiga o fale gaosi, lea o le a maamoi.

O le faʻagasologa e mafai ona vaʻaia i luga o le vitio.

Fautuaga mo le tausiga

A o le i vaaia le foliga muamua o le folo, o le a faatau e uiga i le lima i le sefulu aso. E taua tele le vai le lalolagi i aso uma ae aua le faʻatagaina le mago. Afai o le aso na timu, ua le toe manaʻomia le suavai. O le maualuga maualuga e mafanafana ai le malosi, susu mai le eleele ma le tele o fatu.

Gauai atu i le tufuga o faifesootai. Soʻo se ituaiga o vai o le vao e manaʻomia lona lava tausiga faʻapitoa, o fea tagata gaosi e lipotia i luga o afifi ma palu.

Suavai vao: O le a le talafatu po o le mea moni? 7526_8

E ui i le mea moni o lenei ituaiga o le lulu o le sili atu ona lauiloa ma uma faʻatonuga e faigofie ona maua i luga o le afifiina, e faʻaauau ai ona faia e tagata fai mea leaga i le taimi o le mutia.

Masani ona sese:

  • Faʻatagaina o tulafono o fanua, igoa, le faʻagaioiga o le eleele i le leaga o le tau ma le maualalo vevela.
  • Faʻaaogaina se numera tele o le fafaga.
  • E le saʻo le faʻaaogaina o le 'auʻaunaga o vai mo le lalolagi i luga o lau' 'upega tafaʻilagi.

O lea la, e matua taua muamua i le suesueina o le auala, filifili le itu taumatau e masani ai i le laufanua, e tauʻa ia oe lava ma ana faʻatonuga ma mataala faʻapitoa i le fata ola.

Faitau atili