Faʻafefea ona faʻaititia le pisa mai le laminate: Faʻatulagaina metotia

Anonim

Matou te taʻu atu le mafuaaga o le taʻutaʻua, pe faʻafefea ona faʻaleleia atili le fesoʻotaʻiga ma filifili le fola taumatau e aunoa ma le pisa.

Faʻafefea ona faʻaititia le pisa mai le laminate: Faʻatulagaina metotia 7544_1

Faʻafefea ona faʻaititia le pisa mai le laminate: Faʻatulagaina metotia

O le magafagafa ma le malosi o le laumua i luga o le paʻi o mulivae ma le matata i mea e tali leotele ai. Faʻafefea ona faʻamalosia ai le tatagi?

Aisea e faia ai e le laumua o le pisa?

O se faʻamatalaga matauina i le faʻamalosia o leo faʻasoesa pe a sosoʻo i luga o le laminate o le faia lea o le tekonolosi o le tekonolosi o le fola. E i ai le ea ea i le va o laupapa na tu ai i le auala o loʻo faʻataua. Afai ua lauiloa le laumeta i luga o se sima ma, e sili atu le leaga, e le ofi, ona paʻi atu lea o le pa ma fai uiga tapunia leo. E le gata i lea, o le avanoa o le ea o le a faʻateleina ai, o loʻo gaosia ai le togitogi o le maua o le tatavale. E le gata i tagata faufautua ia latou o lo o mafatia i lenei, ae faapea foi tuaoi mai lalo ifo.

  • E iai sau laumua i le fale mautotogi? Aloese mai nei mea sese i le faamamaina

2 auala e faʻaititia ai leo

E tele filifiliga mo le faʻaleleia o le tulaga.

1. Ia faia se mea e sui ai le laminate

Mo se faʻataʻitaʻiga, i le va o le lauiloa ma le faʻavae, e mafai ona faʻatuina se mea taua mai i luga o le alope, o manoa, laʻau maota. O le a fai le matafaioi a le teʻi o le teʻi o le teʻa ma faʻamama ma le atoatoa le afaina o le leo. O le sili sili ona mafiafia o le leo o le leo o mea e 2-3 mm. Tau 1 M² - mai le 50 rubles.

Faʻafefea ona faʻaititia le pisa mai le laminate: Faʻatulagaina metotia 7544_5
Faʻafefea ona faʻaititia le pisa mai le laminate: Faʻatulagaina metotia 7544_6

Laminate fausaga ma le fausia-i le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le: 1 - o le pito i luga o le vaega (puipui + teuteu + faaluaina kraft vaega); 2 - Le faavae o le HDF-ipu; 3 - Alumisina Castle; 4 - Simibiling Seamer; 5 - O le pisapisao e suia ai

Faʻafefea ona faʻaititia le pisa mai le laminate: Faʻatulagaina metotia 7544_8

Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le pisa, o le mea e sili ona faʻatatauina ai le sili ona laʻitiiti o le faʻavae o le faʻavae

Faʻafefea ona faʻaititia le pisa mai le laminate: Faʻatulagaina metotia 7544_9

5 Tulafono o le lalagaina lametate i luga o le mea na tupu

  1. O le le amanaia le faavae o le sili atu nai lo le 2 mm i le umi o 2 m e tatau ona ogatasi.
  2. A o le i faia le fola o le pito i luga o le faavae, o le ata o le vai o le faʻatumuina o se mafiafia o le itiiti ifo o le 0.2 MM, o le flus laina ua faʻamautuina ma le faʻapipiʻiina o le lipine.
  3. Mo le sili ona aoga maualuga o aʻafiaga o le aʻafiaga o le aʻafiaga, faʻapitoa foliga-faʻaaogaina e suia ai.
  4. O le ituaiga o mea e tatau ona sili atu nai lo le 30 kg / m³, o le sili atu le mafiafia o le 2 mm i luga o le laupapa laupapa ma 3 mm - i le sima o le oneone.
  5. O le mea na tupu ai le puleposo na faataatiaina o le upega tafailagi i luga ole laiga.

2. Filifili laumua ma le fausia-i le pisapisao o se vaega

Ina ia mafai ona faʻaaluina le taimi i luga o le fola o le itu o le mea na tupu, e mafai ona faʻatau se laumei ma se fausia-i le leo o vaega, e pei o le faʻafanua o le 2 mm. I lea tulaga, e na o le po ,thyleleti ata 4 μm mo le totoina i le va o le faavae ma lametate.

Taaloga o le foloa o le mafanafana faasologa o fuamoa e lua vaega o le vai oona (mai luga ma lalo ifo o le faavae mai HDCL.). Faʻafetai i le manaia, savali i luga o lenei fola e matua fiafia lava, ma faʻapena ona alu ese. Ma tuaoi tuaoi e le faʻalavelave i siva, taumatemate ma, atonu, paʻu i luga o le fola o mea eseese. O le Laminate Laminal Coller (Kronopol) maua ai le mafiafia o le faʻavae - 12 MM, e faʻatusatusa i ai le masani 8 mm. Ona o lenei, o le pisapisao o le faʻaʻaisa o le taupulega o le sili sili ona lelei, ma le tusa ai, ona o le faʻateleina o le fola o le fola e tupu ai.

Faʻafefea ona faʻaititia le pisa mai le laminate: Faʻatulagaina metotia 7544_10
Faʻafefea ona faʻaititia le pisa mai le laminate: Faʻatulagaina metotia 7544_11

Faʻafefea ona faʻaititia le pisa mai le laminate: Faʻatulagaina metotia 7544_12

I le fola o le fola o le faʻamafanafanaga ma le fale o le faʻamafanafanaga faʻasologa (uma - egger), o le lelei) o le lameite ma le faʻapitoa meatotino o le oona o le cork e tuʻufaʻatasia. Ua faʻailogaina i latou i le sili atu o le sili atu ma le itiiti ifo nai lo le laupapa laupapa, le leoa (mai le 2100 torbles / m²)

Faʻafefea ona faʻaititia le pisa mai le laminate: Faʻatulagaina metotia 7544_13

O le uluai (o le vae) aoina o le faʻaupu, faʻaaogaina ma se leo e faʻaaoga ai le le leoa le leoa, o le lapoʻa o le laupapa 1207 × 9 mm)

Laminate fausaga ma le fausia-i le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le: 1 - o le pito i luga o le vaega (puipui + teuteu + faaluaina kraft vaega); 2 - Le faavae o le HDF-ipu; 3 - Alumisina Castle; 4 - Simibiling Seamer; 5 - O le pisapisao e suia ai

Faʻafefea ona siaki le faʻatagofieina o le laʻau pe a faʻatau?

A omai i se faleoloa faapitoa, ave le fuafuaga i le laumua masani ma le Laminare Bar ma se pei o le leo na miti ai ma tuʻituʻi ia i latou. Ae peitai, o le eseʻesega e tatau ona faʻatupuinaga e ono mafai, pei, o le tau o le masani ai ma le "Saʻo" Cloeating.

I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le malamalama o le laʻau ma se leo e faʻaputuputuina vaega o se tamai mafiafia o le 1-2 mM, e le mafai ona aʻafia ai le maʻi o le leo o le ea. Ma leotele musika, sau mai le fale mautotogi i se fale talitagi, e mautinoa lava e lagona e tuaoi. Ae o le gatete o le kuka ma le, tusa ai, o le teʻi o le teʻi o se mea e sili ona vaivai, o le a faavaivaia ai.

'Ae faʻatau atu uma mea e tupu ai, ma faʻaigoa ma le fausaga-i le mea e atiaʻe - e le tatau ai. Atonu o le a afaina ai le taotoga o le loka system. I le faʻaopopoga, o le leo e faaputuputu ai vaega o le mafiafia o le 2 MM e mautinoa lava le lava o le faʻamafanafanaga.

Faitau atili