Galuega Fou o le Aso Nei e Showerators: Mai le Malosiaga Laveai i le Vavevave Frost

Anonim

Matou te malamalama i ni avanoa fou o le o le a lelei le mafanafana o le olaga.

Galuega Fou o le Aso Nei e Showerators: Mai le Malosiaga Laveai i le Vavevave Frost 7550_1

Galuega Fou o le Aso Nei e Showerators: Mai le Malosiaga Laveai i le Vavevave Frost

O le pusaaisa o se mataupu o le mea taua, e fesoasoani e mafai ona taofia mea fou ma fai billets mo le taumalulu. Matou te taʻuina mai ia te aʻu le mea e ofoina atu tagata gaosi i lenei vaega o meafaigaluega.

Aoga masini mo oloa malu

Vevela tausiga galuega

Mo le lelei o le teuina o oloa, e taua tele le mafai ona mauaina le sili atu le maualalo o le vevela e mafai ai, o le a muamua le tausiga ile tulaga. E sili ona faia e tagata atamamai. Ina ia faia lenei mea, latou te faʻaogaina i se faiga o le dynamic malu, lea e aofia ai le vevela o le mafaufau, faʻatonutonuina o le eletise ma se fiafia e faʻapipiʻiina o le ea malulu. O sea polokalame vave tali atu i le solia o le vevela pulega (mo se faʻataʻitaʻiga, na e tatalaina le faitotoʻa) ma, pe a tatau ai, vave ona toe faʻafoʻi le ea vevela vevela. E le gata i lea, e mafai ai ona e tausia se faaputuga faalelei ma lona sao o le tikeri o tikeri i tulaga uma ma fata.

Lg ga-b379 slul sworrigorator

Lg ga-b379 slul sworrigorator

Alualu i luma le malulu faiga

Faataʻiga faa -ona fesoʻotaʻiga faʻaaogaina faʻaleleia faiga lelei lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lua-mataga le mataga o tekonolosi masaga masaga soʻo se malosi ma le le atuatuvale e maua ai le aoga sili ona lelei ma le le gaoia i le pusaola. O le aufaʻaʻafuga taʻitasi o loʻo faʻapipiʻiina tutoatasi mai le tasi ma le isi, e puipuia ai le manogi.

Galuega Fou o le Aso Nei e Showerators: Mai le Malosiaga Laveai i le Vavevave Frost 7550_4
Galuega Fou o le Aso Nei e Showerators: Mai le Malosiaga Laveai i le Vavevave Frost 7550_5

Galuega Fou o le Aso Nei e Showerators: Mai le Malosiaga Laveai i le Vavevave Frost 7550_6

Faʻataʻitaʻiga MRB 519 WFNX3 (MIDA) ma leai se mea leaga galuega

Galuega Fou o le Aso Nei e Showerators: Mai le Malosiaga Laveai i le Vavevave Frost 7550_7

Samsung Brb6000m faʻataʻitaʻiga ma Twin Cologes Preding Sking System)

O le LG fou foliga na avea o se logo o le kuki. O loʻo fausia ai le tafe o le malulu ea malulu mai le pito i luga o le pusaairosa, o se ituaiga o vevela puipuia lea o loʻo saogalemu le teuina o oloa i totonu o le vevela o le a tatalaina. O lenei tekonolosi, tusa ma le gaosi oloa, fesoasoani 32% vave 'oloa malu e tausi latou umi umi.

LG Ga-B459 BQCL Sholrigorator

LG Ga-B459 BQCL Sholrigorator

Avanoa o le fou fou

O le fou o loʻo taʻua o nofoaga fou o loʻo taʻalo i le faʻasaoina o fou ma agamalu oloa. O le eseʻesega o le fuʻa (masani i le pito i lalo o le pusaaisa), lea e mafai ona e faʻatulagaina le tulaga o le vevela o le 0º (masani 1-2 ºs) O le pito i luga o le tino o le le-malulu aano o manulele ma iʻa fou, fualaʻau, fualaau aina i le fou fou faʻateleina taimi pe a faʻatusatusaina i luga o nei oloa. E le o se mea e ofo ai o nei sone fou e alu i se manaʻoga sili ona manaʻomia, ma e sili atu le filifilia o se pusa pusa ma nei gagana o sili atu.

Galuega Fou o le Aso Nei e Showerators: Mai le Malosiaga Laveai i le Vavevave Frost 7550_9
Galuega Fou o le Aso Nei e Showerators: Mai le Malosiaga Laveai i le Vavevave Frost 7550_10
Galuega Fou o le Aso Nei e Showerators: Mai le Malosiaga Laveai i le Vavevave Frost 7550_11

Galuega Fou o le Aso Nei e Showerators: Mai le Malosiaga Laveai i le Vavevave Frost 7550_12

Newness sone talafeagai mo le teuina o oloa vave meaai

Galuega Fou o le Aso Nei e Showerators: Mai le Malosiaga Laveai i le Vavevave Frost 7550_13

O pusa manino e sili ona lelei

Galuega Fou o le Aso Nei e Showerators: Mai le Malosiaga Laveai i le Vavevave Frost 7550_14

Faʻaaogaina le Smartdevice Talosaga (Playbzer), e mafai ona e pulea le pusaaisa ma maua se feʻau e uiga i lona tulaga i luga o le telefoni, mo le faʻatulagaina o le pa

Totogi o mea pueata ma matagaluega

E fesoasoani le faʻatumauina o le filifilia o le vevela vevela ma le faʻailoaina o mea pueata ma matagaluega. E oʻo i le autasi i le tele o matagaluega i le tele o le faitotoʻa o faitotoʻa (le numera o sea matagaluega e mafai ona aapa atu i le fa-lima) 'alo ese mai oloa. O le uluaʻi filifiliga, na ofoina i LG, ma faia se vaega o se vaega o le faitotoʻa o le pusaairou, tapunia ma lona faitotoʻa. O sea faitotoʻa-i le faitotoʻa (faitotoʻa faitotoʻa (i le-faitotoʻa) faʻafaigofieina le avanoa i mea e sili ona talafeagai ma masani ona faʻaaoga le potu tele. Ma o le palo sese i le va o matagaluega e mafai ai ona e masani ai ia te oe ma mea o loʻo i totonu o le potu lapoʻa, e aunoa ma le tatalaina. O isi tagata gaosi oloa e iai a latou lava auala e faʻaputuputu ai lona vevela i totonu o le pusa oloa ma le faʻaaogaina ma le faʻaaoga manaʻoga. Samsung o se faʻapitoa uʻamea uʻamea faʻapipiʻi i luga o le puipui pito i tua o le pusaaisa, lea e vave faʻafoʻi ai le vevela pe a tatalaina le faitotoʻa.

Galuega Fou o le Aso Nei e Showerators: Mai le Malosiaga Laveai i le Vavevave Frost 7550_15
Galuega Fou o le Aso Nei e Showerators: Mai le Malosiaga Laveai i le Vavevave Frost 7550_16
Galuega Fou o le Aso Nei e Showerators: Mai le Malosiaga Laveai i le Vavevave Frost 7550_17

Galuega Fou o le Aso Nei e Showerators: Mai le Malosiaga Laveai i le Vavevave Frost 7550_18

Filifiliga mo le mamanu o le auvae i totonu o le GagGoensau ofisa

Galuega Fou o le Aso Nei e Showerators: Mai le Malosiaga Laveai i le Vavevave Frost 7550_19

I totonu o se fata faʻapitoa o le samsung shoregearator, e mafai ona e teuina mea e te fiafia iai ma e masani ona faʻaaoga oloa.

Galuega Fou o le Aso Nei e Showerators: Mai le Malosiaga Laveai i le Vavevave Frost 7550_20

I le RF376S6Six Shorigearator (SMEG) Steinless Steel faitotoa ma tamatamai lima

Foliga fou mai aso nei ua mumu

Galuega vave frost

Tele oloa ma le vave aisa e faʻasaʻo ai lo latou tofo lelei lelei. O le mea lea, o sea galuega i le 'aisa o le a aoga tele mo i latou o loʻo umiaina e auai i le vaitau o fualaʻau o fualaʻau ma fualaʻau.

Tele tele

O le e fa-faitotoʻa Theodyarator TEKA NFE 900 x o loʻo tuʻuina atu i le autasi o loʻo avea ma nofoaga o loʻo iai le vevela mai -24 i le 'ai o se fale puipui. O le tagata lilifa o le liliuga ma le vevela o polokalame mai -23 i le +2 ºC o le samsung foi.

Teka nfe 900 X pusaaisa

Teka nfe 900 X pusaaisa

Malosiaga ona o puipui

E ala i le faʻaaogaina o le maualuga-tech vaega pe a o le EVAporator o loʻo tuʻuina atu i totonu o fale, o le MROB 519 Wfnx3 Miatoa Pared Shopleves O le iʻuga, o le aofaʻi o le va o le nofoaga o le Miana o le Miana Sworrigearator (416 L) o le 10-15% faʻatusatusa i isi lua faitotoʻa o le lua-faitotoʻa o tulaga tutusa.

Redrigeator Miade Mrb519WFNX3

Redrigeator Miade Mrb519WFNX3

Galuega "Tuʻuina"

E mafai ai ona faʻavaeina le sili ona lelei le vevela i le pusaaisa e aunoa ma ni oloa mo le vaitaimi o le malaga ese atu. A fuaina lenei faiga, faʻaitiitia le storesarator le malosi o le faʻamalosi, tuua naʻo le 'aisa i le sologa lelei.

Faamafanafanaga tulaga mai le gaggenana: pusaaisa ...

O le tulaga o le faʻamafanafanaga mai le gaggenana: O le pusaaisa e tuʻuina atu i le faitotoʻa o le osofaʻiga, lea e latalata i le masini otometi ona liu i luga o le moli ma faʻagaioia ai ki pulea.

E faapefea ona fesoasoani le afi o nei ona saunia nei e nei ona po e sefe ai e le eletise?

Oloa o loʻo fesoʻotaʻi ma le malosi-malosi faiga. E oʻo lava i le pusaaisa ma se vasega o le malosi o le taumafaina, ma i le tausaga e mafai ona maua ni eletise i luga o le faʻasologa o le aofaʻi (mo le 300 Row). O le mea lea, e ono mafai ai ona filifili faʻataʻitaʻiga ma maualuga sili ona taumafaina vasega, aso nei o le ++ ma a ++ ++++. O faʻataʻitaʻiga na faʻaaogaina e le 25-60% le laʻitiiti o le eletise nai lo le mea e manaʻomia le faʻamalieina o le malosi ole tausiga ole aʻoga, aua o le ola atoa o loʻo mafai ona latou faʻasaoina ai le eletise i lo latou lava tau. O faʻataʻitaʻiga ma le vasega + o le vasega o loʻo seasea lava ma auala (o latou lava, mo se faʻataʻitaʻiga, mulile), ma le vasega A ++ vasega ua uma ona salalau. Ile aufaitau lea e fai ai le tele o laupa, lole, lg, spankherr, eletise, stopy, Samge, SGGE ma le tele o isi oloa tetele.

Galuega Fou o le Aso Nei e Showerators: Mai le Malosiaga Laveai i le Vavevave Frost 7550_24
Galuega Fou o le Aso Nei e Showerators: Mai le Malosiaga Laveai i le Vavevave Frost 7550_25

Galuega Fou o le Aso Nei e Showerators: Mai le Malosiaga Laveai i le Vavevave Frost 7550_26

Sydeby-itu o le 'upega tafaʻilagi faʻatasi (mimiti)

Galuega Fou o le Aso Nei e Showerators: Mai le Malosiaga Laveai i le Vavevave Frost 7550_27

Pusa afi mai le fou hansa laina ma le vitcontrol ma le matagaluega

7 Soviets mo le filifiliga o le Ergonomic Redrigerarator

  1. Siaki le ata o le faitotoʻa o le pusaaisa. E tatau ona tapunia le lamolemole, mai sina paʻi. E manaʻomia le umi na ia tapunia e aunoa ma le tele o taumafaiga (ina ia le manaʻomia le patipati o le faitotoʻa, ina ia uaʻi le fagu uma ma fagu uma.
  2. O le mea foʻi e tasi e mafai ona fai mai e uiga i le tatalaina o le faitotoʻa - O lenei faʻagasologa e le tatau ona manaʻomia taumafaiga. Lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, o le manaia kiliki2open stochanasm fautuaina millele. O se masini faʻapitoa o le leve na nana i totonu o le faitotoʻa e fesoasoani i le puʻeina o le faʻamalosi i totonu o le pusa pusa i fafo, ina ia faigofie ona tatalaina le masini.
  3. O le faitotoʻa faitotoʻa e tatau ona faʻamalieina mo le tatalaina e oʻo lava i lena tulaga pe a pisi ou lima (ina ia mafai e le faitotoʻa ona tatala ma tapunia le tulilima).
  4. O le latalata i fata i autafa o le taʻamilosaga i luga o le faitotoʻa, o le sili atu. Lelei e tatau ona lava latou mapuʻeʻe e faʻaalu ai fagu tetele ma ato - mo se faʻataʻitaʻiga, lua-itu-pito-lima fagu ma le suavai.
  5. O fata e tatau ona faigofie ona alu i totonu o le potu ina ia mafai ona toe tutu mai i ipu o soʻo se lapoʻa. O lea tele o puipui i luga o puipui o le pusaaisa mo ese a filifiliga mo le tuu o fata - o le sili atu. I le auala, o le tele o grooves mo fata - o se tusi faʻamaonia o le pusaaila: O le faʻaopopoina o le numera o le gaosia o le tino, o nisi tagata gaosi taumafai e faʻaola ai.
  6. Polokalame faʻaeletise faʻatagaina oe e faʻatonutonu uma faiga i le pusa puipuia ma le 'aifeʻau. Faʻalu ni nai minute e maua ai le mafanafana ma le faʻatonutonu, fua le mafuaʻaga o le faʻalavelaveina o loʻo faʻalavelaveina. I le tele o itu faaonaponei, o se auala savali o loʻo faʻaogaina, faʻafetai i le mea e le manaʻomia ai isi faʻamau. Soo se galuega ma filifiliga e mafai ona filifilia ma faʻapipiʻiina le faʻaaogaina o le ogatotonu tutotonu.
  7. Siaki le pusa mumu mumu. E manaʻomia le i ai o ni moli malamalama e maua ai toniga toniga ina ia mafai ai oloa uma, tusa lava pe tasi pe lua poʻo le lua moli o le a paʻu ese ma mea e lua.

Galuega Fou o le Aso Nei e Showerators: Mai le Malosiaga Laveai i le Vavevave Frost 7550_28
Galuega Fou o le Aso Nei e Showerators: Mai le Malosiaga Laveai i le Vavevave Frost 7550_29

Galuega Fou o le Aso Nei e Showerators: Mai le Malosiaga Laveai i le Vavevave Frost 7550_30

LG Sporigeators ma Linear Interverter Correressor ma GetCooling + Tekonolosi

Galuega Fou o le Aso Nei e Showerators: Mai le Malosiaga Laveai i le Vavevave Frost 7550_31

O le puipui o le malulu o le ea puipuia puipuia puipuiga oloa mai le faʻaleagaina, tusa lava pe e te tatalaina le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa

  • O le a le ituaiga o pusaaisa e filifili ai mo le fale: 6 crands aotelega

Faitau atili