13 Glon meafale mea fai mea faitino mo sina taimi

Anonim

E talitonu o le 5-6 lalagaina e le mafai ona maua se nofoaga lelei o le malologa. La matou filifiliga faʻamaonia le faʻafeagai - i totonu o se mea e le masani ai ma le faʻaaogaina o meaafale mo faʻafiafiaga.

13 Glon meafale mea fai mea faitino mo sina taimi 7552_1

13 Glon meafale mea fai mea faitino mo sina taimi

1 faalua hammak reelak

Lautele, loloto ma ato maa ...

O le lautele, loloto ma le maualuga o le ato, lalagaina mai le palu palu, 130 × 82 × 152 × 150 cm.

2 hammock sheagnac

O le gaosi oloa e ofoina atu i totonu

O le gaosi oloa e ofoina atu ni lanu se lua - ECru ma Black, faʻapea foi ma le lua o mea e lua - o le polycotton poʻo le masani o le tino o loʻo lalagaina.

3 taofia le nofoa afi

Lagolago, faʻamalolo ma faʻavaʻa faia ma ...

O le lagolago, faʻamalolo ma le faʻavaloaina o loʻo sapasapaia e le "moa paʻepaʻe", "uliuli fita", Faʻatagaina le uta - e le sili atu i le 120 kilokalama.

4. Lafo le nofoa lcr

Tumau ma tumau le kase umi umi i & ...

O se kamuta ma le mautu o le taimi e faia ai le laumei o le Monolithic

5 FIT LE FOI

Nofoa ma lagolago (Salazki) faia ...

O le nofoa ma lagolago (Salazzas) e faia o le uʻamea ma le alumini ma vali i se tasi o le ono ata. O le nofoa o le lalagaina e mafai ona fesoasoani i le pito i lalo mai le pule e tasi, ma le talileaina o le nofoa e faʻateleina ai le faʻaaogaina o le aluga.

6 Suafatua Taitai Ibis

13 Glon meafale mea fai mea faitino mo sina taimi 7552_8

"Cocoon", fuafuaina mo se tasi tagata matua, o se tagata totogi o le manava mai le lanu masani o le lanu o le sipela faalenatura; Lagolago ua faʻatauina ese.

7 Faʻamalolo Hammock ma le faʻamalu

Le masani ai uamea lagolago

O se paʻu e le masani ai o loʻo avea ma hammock e faʻafaigofie ona faʻafaigofie lona gaioiga i luga o le upega tafailagi. Lautele, maualuga ma le loloto o le 2 × 1.94 × 1.04 m.

8 Swing Swing

O le faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo le faʻagaioiga

O le faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo le faʻagaioiga i luga o le Veranda ma tatala-Air - O elemene lagolago e faia o le Aluminum, o le faʻavaʻa e faia i le alumini ma le teak. Mai le faʻaosoina o se tulaga faʻapitoa.

9 o le sofa o le toto mai le toto toto

Faaleleia le iloa o faasologa

O faʻasologa e faʻavae i luga o le Skinic "Chesterfield" e aofia ai ma nofoa matua a tamaiti, lua ma le tolu-moega solima. O le pito i lalo o faʻataʻitaʻiga mai le Uv Expinate o le DVC o loʻo avea ma faʻataʻitaʻiga e Nylon.

10 meafale faasao

Ie, mai le ufiufi ufiufi, ul ...

O le ie lea e teteʻe ai le pupuni o loʻo teteʻe i le faʻamamaina o le faʻamamaina ma le filogia. Afai o le mea mulimuli ua aliali mai, e faigofie tele ona aveese le ie sum.

11 le nofoa-moega Multi Max II OI IV

Faafetai i le faapitoa tekonolosi ma

Faʻafetai i le faʻapitoa gaosi Tekinolosi - I-BEAM o le fausiaina - O le uafu fua e le o faʻauiga i lalo o le utaina i le 100 kilokalama, ma le paʻu o le paʻu o le moega poʻo le paʻu.

12 aflat sheat sofa lamzac

I le vaega o le setete, o le oloa & ...

I le vaega o le vaega, o le oloa e faigofie ona tuu i se mea o loʻo tauaveina, ma pe a manaʻomia, naʻo nai sekone e liliu ai i se faigofie le lua sofa (90 × × 200 cm O le faʻataʻitaʻiga o loʻo avanoa i le 11 lanu - monophonic ma teuteu.

13 Artairchar "Pear"

Mo se nofoa e leai se tausiga, suna & ...

Mo se fesoasoani mo le tausiga, kolosi-fesoʻotaʻi mai le Eco-tane, vai-le-isi ie, o le gaosi oloa e aofia ai le tolu lautele: (70 ×) ma tele (140 ×).

Faitau atili