Faʻafefea ona e faʻafetaiaʻia le namu i le atunuʻu, 6 aoga auala

Anonim

O loʻo matou talanoa e uiga i mea faigata mo le tauiviga, ma le saogalemu chemistriades ma o a mailei o le a fesoasoani e tamoʻi solo i le amukalako.

Faʻafefea ona e faʻafetaiaʻia le namu i le atunuʻu, 6 aoga auala 7558_1

Faʻafefea ona e faʻafetaiaʻia le namu i le atunuʻu, 6 aoga auala

I le vevela vevela, e iai le taimi le fiafia i ai le malosi, o loʻo i lalo o le mana e faʻaleagaina ai le lagona o le taumafanafana - namu masima. E mafua ona o ni taka i mea e fiafia i ai e le tagata alofa e nana i fale i Fafo, ia faʻaaoga le tele o le mumusu pe ofuina ni ofu faʻapitoa. Na matou filifili e fuafua pe o i ai se auala talafeagai ma saogalemu e aveese ai le namu i le atunuu.

Ou te sefeina le ofuvae ma le faamaonia o auala

Tagata fofo
  • Aveese le tuusaunoa
  • Faʻaaoga 'eseʻese
  • Fai mailei

Faaonaponei-tekinolosi

  • Aiga
  • Vailaau togafitiga

Mailei

Faʻafefea ona aveʻesea le namu i le atunuʻu

A o le i faʻafesoʻotaʻia le ogaoga o lona uiga o le tauiviga, pei o faigamalo alatofi ma saogalemu, ae leai ni mea lelei i le tulaga, ona faʻaaoga lelei ai lea o ona fanua.

Aveese le tuusaunoa

Faʻafefea ona faʻafetaiaʻia le namu i le atunuʻu? O le faigofie mea e mafai ona e faia o le tapunia uma faasaupau i luga o le upega tafailagi. O tane o vai ma parrels - covers, vaitaele ma isi mea teuteu elemene - faʻapitoa o le afwing pe naʻo le ata tifaga. O le vai mautu o se nofoaga lelei mo le teuina ma tupu ai le namu ponesi. Afai latou te le maua se avanoa ia te ia, o le a sili ona faigata e faʻateleina, ma vave ai pe mulimuli ane tuʻua lau togalaʻau. I se faʻaopopoga, taumafai e sui le vai ia tele i nofoaga faapena - e fautuaina e tagata atamamai lenei faʻatasi i le vaiaso.

Faʻafefea ona e faʻafetaiaʻia le namu i le atunuʻu, 6 aoga auala 7558_3

I le faʻaopopoga i le teuteuga ma le tamaoaiga o le tamaoaiga, o le timu o le faʻamalologa o le toto e mafai ona masani ai o pudsoles uumi, o le eleele foi. Afai o lau togalaʻau o loo i le paolo fanua, latalata i le vaomatua, e taua tele le aveeseina o mafiafia mafiafia, lea e sili atu le mafiafia o le eleele. O le maina o togalu, i le faʻamamaina o vao leaga - o nei mea uma e tutupu faʻaititia le gaioiga ma le numera o iniseti leaga.

  • Auala e faʻafetaiaʻia ai ma Dandelions i le faʻatoʻaga PLT: 7 Auala aoga

Faʻaaoga le manogi manogi

Le tolu o le lelei ma le saogalemu le auala e ui ai i, namu, e sili atu lo latou manogi. E tele ituaiga o loʻo tauivi ma vailaʻau. Mo se faʻataʻitaʻiga, tamato. E mafai ona totoina i totonu o vaega eseese i vaega eseese o le togalaau, e mafai foi ona e fuafuaina se ofu fuga. O le ala lea, e talafeagai lelei mo armwood, mint, Laveynder, o Momecooes latou te ita ai ia i latou. E mafai ona totoina ia mea faʻalenatura i faʻasao, o le a e fasiotia le lua vaomago i le taimi e tasi: Matamata ma fusifusi a latou toe gaosia i le vai.

O le isi auala o le natura e masani. Afai o loʻo e faʻatulaga mo le 'aiga o le afiafi ma le kebab i le ea fou, togi i se mea i le itu o le brazier i le pupula o le pwlowem poʻo le tele o le laʻau. O lana manogi o le a puipuia ai oe mo sina taimi.

Faʻafefea ona e faʻafetaiaʻia le namu i le atunuʻu, 6 aoga auala 7558_5

E mafai ona e faʻaogaina le alasama; addar, o manatu, Eucalyptus, Kolo. Talosaga i luga o le le fiafia i ou tapulima pe a fai e te le maua ni afaina i nei laau. O le vai o le ie lipkin i totonu o le scaper o le inu ma tautau i le ulufale i le fale pe i luga o le faamalama mo le po - suamalie laiti o le a le osofaia ai le saogalemu ma ia puipuiga. Faʻafefea ona fai se faʻavae? Faigofie le Faasao: Tasi selau kalama o le mutia pomu ma iniveai o le kuata o le itula. Ina ua maeʻa, e mafai ona faʻaaoga le decocual i le paʻu poʻo luga o le ie.

Faʻafefea ona e faʻafetaiaʻia le namu i le atunuʻu, 6 aoga auala 7558_6

  • 6 aoga iniseti mo lau togalaau (aua le faanatinati e tuliesea i latou!)

Loma namu ma suka ma le fefete

O loʻo valaʻauina mailei poʻo mailei mo namu e mafai ona faigofie ona faia mai se fagu palasitika. Ua tipi ia te i lona ua, ma le togalaau ma lefaaiga ua toinalalo o latou. Ina ua uma lena, faʻaopopoina sina vai mafanafana e faʻatautaia ai le faʻagaioiga o gaioiga. Fasi pito i luga na faaluaina ma toe faatulaga i le faiga o malie. O mea uma o loʻo faʻamamaʻi atoatoa ma scotch poʻo le kulimi. O namu e vivii ai le manogi o le kapoti diooxide, ma i le fetuutuuina o loo iloga lava. Iniseti lele i totonu o le fagu, ma e le mafai ona maua - iina ma oti.

Faʻafefea ona e faʻafetaiaʻia le namu i le atunuʻu, 6 aoga auala 7558_8

  • Faʻafefea ona aveʻesea le urosa ma puipuia le atunuʻu o le atunuʻu mai ona foliga

O a auala faaonapo nei e faaaoga ai

Afai e te le talitonuina ni fua o tagata pe e te manaʻo e faʻaaoga se mea sili atu le lelei ma faʻatuatuaina, ona e fesoasoani ai lea ia te oe e fesoasoani ai i aso nei vailaʻau e taua.

Aiga

O ituaiga o vailaʻau oona o loʻo i ai. O mea sili ona lauiloa ma faigofie i fale mo namu. O loʻo iai ni mea faʻapitoa, sprays, pamu, arosols, papatusi, suavai, vailaʻau - filifiliga mo tofoga uma. O le sili ona manaia, atonu, o se vailaʻau: E mafai ona latou faʻapipiʻiina i luga o le tino, lauulu, lavalava ma le fafaguina o le potu. Averesi, o ituaiga uma e faagaoioia mai le lua i le ono itula. O le ua taʻua o le pyrotechnic Rewelnts e mafai ona taʻu mai o laʻau o laʻau i luga o malala. Le pa o le pa o le paketi ma taatele o se aporaral e tatau ona e faia le afi. E aoga i fafo atu i fafo o mea oona oona e le oona le potu. O le aporal o le a amata ona lamolemole ma ave le fiafia.

Osofaʻiga faʻasolo mai le namu

Osofaʻiga faʻasolo mai le namu

  • Faʻafefea ona aveese le OS i le atunuʻu vave ma saogalemu

Vailaau togafitiga

O le auala lelei lea e galo ai e uiga i le toto toto e faavavau. O le aso, o le vailaʻau oona o loʻo atiaʻe ai le tele o auala mo le faʻatautaia o le upega tafailagi. Muamua lava, o nofoaga o mea e ono toe gaosia mea iniseti o loʻo faʻapipiʻiina: pasi ma le vai, vaipuna, afā agiso ma isi. Ina ua mavae lena, oi ai le fetagisi i nofoaga ma le nofoaga, e totogi ai le vaaiga faʻapitoa i lalo o mea lata mai. O vailaʻau o loʻo faʻamamaina i luga o laʻau, vaomatua, pa. E sili mo le faʻaogaina lelei o le ata e mafua ai se faʻapitoa auaunaga, o le a latou faʻafaigofie ona faia mea lelei ma sili ona leaga. O tagata atamamai e galulue i ni ofu faʻapitoa e le mafai ona faʻatatau i le afaina o mea. Afai e te filifili e tutoʻatasi e faia se isi faiga tutusa - E taua tele le faʻasoaina o ofu talafeagai, ma iloilo auiliili i le faʻaaogaina o nisi auala.

Spray dichlofos

Spray dichlofos

E ui lava i le mea moni o vailaʻau lea e fasiotia ai namu, e le manaʻomia e tagata ma fagafao ona maua se faatosinaga, puipuiga saogalemu o le saogalemu e tatau ona tausisia le atoatoa. O ia faʻatinoina o le 'upega tafaʻilagi e faʻamaonia ai se puipuiga mo le tasi pe lua masina, o nisi taimi, e faʻalagolago tele lava, e faʻalagolago lava pe a timu.

Faʻafefea ona e faʻafetaiaʻia le namu i le atunuʻu, 6 aoga auala 7558_13

Ultrasound

E i ai le auupega uprasounders. Faʻafefea ona aumaia mova i luga o le togafiti ma le latou fesoasoani?

E le taliaina e namu, o nei masini, ma o nei masini na o le toe faʻatuina mai, aua o le faʻamalosia latou e nonofo ese mai le faʻatoʻaga. I le faaopoopo atu i le itulagi, e i ai isi ituaiga, mo faʻataʻitaʻiga na saʻo i lavalava, ni ki. O nei masini o le a puipuia le vaega e oʻo i le 50 sikuea mita. Ae ua i ai a latou faaletonu. O se tasi o latou e le o le faasee o iniseti o iniseti e nofouta i le ultrasound. E i ai na o namu i luga o le malware e le aoga. O le mea lea, e sili le faʻatau atu o sea faʻataʻitaʻiga o loʻo mafai ai ona suia le tele o le oscilings.

Ultrasonoc le toe fai

Ultrasonoc le toe fai

Faʻafefea ona faʻaaoga mailei

Luga, ua uma ona matou talanoa e uiga i se auala tutusa e aveese ai le amu. Ae o lenei, e le o le tusa ai ma le fale, ae e uiga i le mailei alamanuia. O le mea e sili ona taatele o le pipii lipine. E faʻapipiʻi i le taualuga i totonu o le potu, o se veranda poʻo se gazebo. O le laufanua o le lipine o loʻo feagai ma se maupupupu faʻapitoa ma iniseti, susu mai ai, e le mafai ona leiloa ma vave oti. E le mafai ona taʻua mo le aoga: O se namu na nofo i luga o se lipine pe leai, a le mataupu mataupu, ae le lelei. Ae o loo i ai se ma le tau - maualalo tau.

Pipii kibbon raptor

Pipii kibbon raptor

Sili atu le lelei o le sili ona lelei lipine unitraviole lamepa. Sa latou fufuluina iniseti ma le malamalama, na te oso ai le gudi i le fatinituri o le pa, ma oti ai iina. E fetaui lelei o le lamepa e mafai ona faʻaaogaina i le pogisa. Fuafua i le faʻataʻitaʻiga, o le sitaili o gaioiga o le a eseese - i le tulaga maualuga, o ni fasi mea e mafai ona faʻapipiʻi i luga o se teritori tele.

  • Faʻafefea ona aveʻesea atts i le faʻatoʻaga tasi ma mo tagata uma

Faitau atili