Fesili moni e uiga i vai vevela

Anonim

Ua matou aoina le tele o mataupu taua ua ave i le faatonu laupapa e uiga i le taumafa vai, ma maua ai tali ia i latou!

Fesili moni e uiga i vai vevela 7570_1

Ou te manaʻo e faʻapipiʻi se tafe vai vevela i le fale. O le a le mea e tatau ona e amanaia?

Tafe le vai mafanafana vai i le taimi moni. Pei o se tulafono, o ni mea taua o ni masini. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Ariston Alees Slim Springs Soamer o loʻo faʻasino i le faʻaeʻena o le uthhara ma e iai le malosi maualuga - 7.7 KW. O le mea lea, afai e te maua se paʻu vaivai (e tupu i le tuai o faʻatoaga togalaau), masalo e le mafai ona teteʻe. I lea tulaga, ua ou mafaufau loloto ai i le itiiti "manatu o fuafuaga", mo se faataʻitaʻiga, o Amio Slim (ma se fesoʻotaʻiga o le na o le 3.5 kw.

E taua foʻi le mamafa o le vai e faʻamama le vai vai. Afai o le mamafa e le lava, o le a le aoga le masini.

Fesili moni e uiga i vai vevela 7570_2
Fesili moni e uiga i vai vevela 7570_3

Fesili moni e uiga i vai vevela 7570_4

Tafega vai vete o le vai

Fesili moni e uiga i vai vevela 7570_5

Tafega vai vete o le vai o le amoina le tele o le ardisson

Faʻafefea ona ou faʻalautele le tautua ola o le faʻaputuga vai vevela?

Filifili faʻataʻitaʻiga mai le faʻamaonia o tagata gaosi. E nafa ma le lelei o le lelei o a latou oloa ma e te fiafia i le galueina o le vai o le vai vevela galue lelei i le umi e mafai ai.

Mo la matou vaega, e mafai ona e mautinoa le saʻo o le faʻagaioiga o le masini. Mo se faʻataʻitaʻiga, e masani ona faʻamamaina le tane ma le tan mai le loka fua ma suia le magnesium Angore tasi i le lua tausaga.

Afai ou te manaʻo e fesoʻotaʻi i le tasi vai vevela, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le umukuka, ma o le taʻele e moni pe manaʻomia e faʻatau lua?

E faalagolago uma lava poʻo fea le vai vevela o le a e filifilia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le paʻia ma le taʻele e mafai ona fesoʻotaʻi ma le Aserion Slim Slim from sterpal sterp mai le isi potu. O lona uiga, e tasi le masini e mafai na o le toe faia o le faletaele.

I soo se faaputuga vai vai, e mafai ona e fesoʻotaʻi ma se laʻei, vai taele ma e faalagolago uma i le auala ma le mea e faʻapipiʻi ai le masini, e mafai ona fesoʻotaʻi. Afai e iai, e mafai lava ona faia i le tasi mea faigaluega. E taua lava le mafaufau pe fia vai e te manaʻomia. Fuafua i lenei mea, filifili le aofaʻi o le masini (e tasi le vai o le vai faʻaletonu e mafai ona avea ma sui i ni vaega eseese). Mo se faʻataʻitaʻiga, o le VLS VS e Eva o le DOOX PW D poʻo Dune1 R mai Ateniton.

Fesili moni e uiga i vai vevela 7570_6
Fesili moni e uiga i vai vevela 7570_7
Fesili moni e uiga i vai vevela 7570_8

Fesili moni e uiga i vai vevela 7570_9

Faʻaputuputu vai o le vai o le Deat1 R mai le Aristson

Fesili moni e uiga i vai vevela 7570_10

Faʻaputuputu vai o le vai o le Deat1 R mai le Aristson

Fesili moni e uiga i vai vevela 7570_11

Faaputuputu vai vevela velas evis evox isox pw o mai le Aristson

Ou te fefe o le a le o le vai o le vai tele i totonu o loʻu faletaele. E i ai ni mea paganoa, ae o ata puʻupuʻu?

Muamua, o loʻo i ai faʻavae tafega o meaʻai vai. E mafai ona fetaui lelei i le potu itiiti. O le tele o Aristson Asie Slim Slim Oversi 304x178x98 mm, ma le mamafa e na o le 2 kg.

Lona lua, o loʻo faʻaputuputu vai o loʻo i ai ma le tele o le tane o le tane mai le 6 i le 150 lita. E faigofie ona pipii le lita i luga o le puipui i lalo o le magoto. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le abs maris axs 6 U faʻataʻitaʻiga (tele 315-315-250 :50-250 mo le MM).

Fesili moni e uiga i vai vevela 7570_12
Fesili moni e uiga i vai vevela 7570_13

Fesili moni e uiga i vai vevela 7570_14

Faʻataʻitaʻiga o abs maris lux 6 u mai Arision

Fesili moni e uiga i vai vevela 7570_15

Faʻataʻitaʻiga o abs maris lux 6 u mai Arision

A e manaʻomia se mea tele, ona faʻatoaʻi ai lea i le pepa. O tane e lapotopoto, mo se faʻataʻitaʻiga, Dune01 r poʻo Lydos R abs, ma e masani lava, mo se faʻataʻitaʻiga, o le mea e mafai ona faʻapipiʻiina ai le laina o Velis. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tele ina ulufale ai e le au faʻamatalaina o le veli o loʻo faia i totonu o nisi tagata.

Faʻaputuputu vai o le vai o loʻo siisii ​​velis evoi wi-fi

Faʻaputuputu vai o le vai o loʻo siisii ​​velis evoi wi-fi

Faʻaputuputu vai o le vai o loʻo siisii ​​velis evoi wi-fi

Ou te fefe o le a faateleina le malosi o le vai vevela. O iai le tamaoaiga o mea?

Afai o loʻo tatou talanoa e uiga i faʻaputugaʻai vai vai, ona tauʻaʻo lea i faʻataʻitaʻiga poto e le naʻo le faʻapipiʻiina o le vevela vai, ae o le taimi vave. E mafai foi ona e faia ina ia vevela le tane i le po pe a iai ni aoga eletise. I se faʻaopopoga, o Ariston e iai faʻataʻitaʻiga ma le Sough Wico Evaop foliga. E faʻatagaina masini e faʻataʻitaʻia le taumafaina o le suavai i le taimi o le vaiaso ma, faʻavae i luga o lenei, fausia le sili ona lelei faʻamafanafana algorithm. Ma nisi faʻataʻitaʻiga, pei o le a o le ea velis evii wi-fi, mafai ona faʻatonutonuina le mamao faʻaaoga se telefoni.

O loo matou nonofo i le atunuʻu i le taimi mafanafana. E te manaʻomia i se mea e faʻasao ai le vai o le vai aʻo leʻi alu?

E taua le faʻapuʻuina o le vai mai le vai vevela e le faʻaʻaisa ai e le faʻaʻaisa ma ua pa le masini.

E mafai ona ou faʻapipiʻiina se vai o le vai i oʻu lava pe ou te manaʻomia fesoasoani fesoasoani?

O se tulafono, e mafai e se vai ona teu oe lava. Pau lava le mea tatou te fautuaina e faʻalogo i ai o: Afai e te ulu atu i totonu o se koneteina o faʻafitauli, o le Matai lea na tafe ai, o loʻo tupu ai se mea, o le matai e tauia ai nei mea uma .

Ou te fuafua e faʻapipiʻi le vai o le vai i le siʻitia. E iai ni faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻatonutonuina e aunoa ma le aʻe i taimi uma i le kapoti?

Ioe, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a Samoa velis evo or-fi faʻataʻitaʻiga mai le artiston e mafai ona pulea lelei le faʻaaogaina o le telefoni ma le Aristson Network.

Faitau atili