Faʻafefea ona aveʻeseina le aiga o le aiga i le fale mautotogi e tagata ma faʻatau atu lona uiga

Anonim

Matou te faʻamatala pe faʻafefea ona feagai ma a loi ma le fesoasoani a le biriscic avili poʻo le suauʻu masani, faʻapea foi ma faʻafitauli i totonu o aiga e faʻatau ma e uiga i faʻafitauli o le fale o latou foliga.

Faʻafefea ona aveʻeseina le aiga o le aiga i le fale mautotogi e tagata ma faʻatau atu lona uiga 7620_1

Faʻafefea ona aveʻeseina le aiga o le aiga i le fale mautotogi e tagata ma faʻatau atu lona uiga

Matou te lisi uma manatu taua e taʻu ai iniseti i le vitio. Vaʻai pe leai se taimi e faitau ai le taimi

O le au faʻatalaiga e manatu o sili ona mamana o mea uma latou te ola ai i le faitotoʻa. Naʻo nisi o meaola e mafai ona mafua ai le ogaoga o ofu masaʻa: Pupuni, pa ma meafale, ua e faia ia i latou ua gaoioi ma laʻau. E ui i lea, vaʻai i le Arorthoods i lona lava fale e le manaia tele. E le gata i lea, pe a le taimi e maua ai tagata taʻitoʻatasi i oloa taumafa, mo se faʻataʻitaʻiga, paʻu'ū i totonu o le suka. Tatou tagofia pe faʻapefea ona aveese ni loi i totonu o le fale mautotogi.

Faʻafefea ona aveese loi:

Mafuaaga o foliga

Muamua gaioiga pe a iloa

Tagata fofo

- borIc acid

- fefete

- armatmatherapy

- kofe muscha

Alamanuia faatonuina faatonuina

Puipuiga

Mafuaaga o foliga

Afai i le fale na faʻafuaseʻi ona matauina faʻafuaseʻi le loi, muamua o mea uma, e le tatau ona popole. Masalo na o ia lava mai le auala ma lavalava po o seevae.

Ae ui i lea, atonu o se tagata e taʻitaʻiina fomaʻi. Afai na te mauaina taumafa, o le a ia tuʻua le tulimanu le manogi, pe oa mea o le a mauaina e aʻu tagata tauleleia o ia. Ae pe o le ai ai, e faʻalagolago i nisi mea:

  1. O le i ai o meaai i avanoa saoloto. O loi e sili lona alofa i ai meaʻai suamalie, mauoa i kapeti, suka, laʻu pele, falaoa ma fua. Ae o nisi taimi latou te le punou e tofo ai vali, goilache poʻo le vai o le vai, o le tiʻetiʻe uila, e le ofi ai laupapa ma pepa.
  2. O meaʻai palapala ma meaʻai taumafa e tosina mai ai toetoe lava o ituaiga uma o iniseti.
  3. E faʻapena foʻi afifi ato o i totonu o se koneteina afifi, faʻataʻitaʻiga, i le pakete e aunoa ma se tapuni.

Afai o le mataupu o le iloa o tagata atamamai e le o se tasi e le o se tasi e le o se tasi, fai ni auala e tatau ai i se vave e mafai ai. A leai, alofa i lou fale, o le fea kolone o le a faaui i tua sili atu faigata.

Faʻafefea ona aveʻeseina le aiga o le aiga i le fale mautotogi e tagata ma faʻatau atu lona uiga 7620_3

Muamua gaioiga pe a iloa

A fai o loi o loi, i le faʻasaga i sauaga faigata o le tino, e mafai ona e faʻaaogaina ni fofo. Toeitiiti lava o latou uma o i fale uma.

  • Matauina se tamai iniseti ala? Solo i ai ma se fasimoli fofo poʻo se vaifofo o cutlery. Mo le faigofie, e mafai ona ave le fana fana.
  • A o le tagata e le lagonaina le manogi o suauʻu fualaʻau, iniseti latou te le taliaina. O le mea lea, o le isi itu agaalofa o le tauiviga, lea o le a faʻamalosia ai togiola e le uma e tuʻua lou fale, ia taʻu mai "suauu suauʻu. Pau lava le minus - o le a tatau ona mulimulitaʻi i au gaioiga ina ia aua neʻi seʻe. E oʻo lava i iloiloga sili atu mai le faʻaalu o le afi afi.
  • O pamu e mafai ona faia o le faʻamamaina o le paoa, faʻagaioia kasa poʻo le pepa uliuli. O le faʻavae e tutusa lea - faataapeapea mea i ala o latou mulimuliʻo.

Afai e masani ona 'ai masani tagata taʻitoʻatasi, ae e leai ni auala vaaia, vaavaai mo le profums, i puipui ma nofoaga faʻatumu mo meaafale. Matau faatasi i le umukuka, mulimuli ane, o le nofoaga lenei autu o nei iniseti.

  • Faʻafefea ona aveʻesea ni loi mumu i luga o le faʻatoʻaga ma i le fale

Fork Fofoga mai Atts i le fale mautotogi

Afai na e mauaina se cloneri e sili ona matagofie, o le a tatau ona sili atu ni mea matuia. Matou te ofo atu e amata i le fogaga. Latou te saogalemu ma e masani lava ona mafua ai ona taua se tali a le alias, lea e tele pe a iai tamaiti ma manu i totonu o tamaiti ma manu i totonu o le maota.

Onosai: E le tatau ona faitauina i le taimi vave o le na o le na o le faʻataʻitaʻi metotia. I nisi o tulaga, o le a tatau ona e faʻaaogaina ni metotia se lua pe tolu mo le masina poʻo le lua.

Faʻafefea ona aveʻeseina le aiga o le aiga i le fale mautotogi e tagata ma faʻatau atu lona uiga 7620_5

Acic acid

O se tasi o le sili ona aoga metotia i le tausaafia e faasaga i le psses - bortic acid ma lona masima o se bora. Latou te piopio i le chitin mai le mea e aofia ai le puipuiga o le puipui.

I le taimi o le tapenaina o le mafanafana o Le vafa Bat, Ia faʻaeteete, ia mautinoa o le faʻaaogaina o totigilima papa ma tau ia palagia foi se ofu mo le mata.

Faʻapefea ona fai ni maunu

  • Mo le maunu, o le a e manaʻomia le maitauina o le faʻapipiʻiina o amo ma suamalie o mea - suka, jam poʻo le meli. Yelks e tratourang ma fefiloi ma suamalie, tusa o le 20 kalama o bartic acid ua faaopoopo i le taunuuga o le tele. Laʻu polo poʻo pulu o loʻo laʻei mai lenei paluga, o loʻo iai le nofoaga o nofoaga e leʻi taua o le au malo.
  • I lea tulaga, e le gata i le Cloken Cyuts. O le oona o loʻo feʻaveaʻi i latou i le faamoega, o lea o le masiofo-vererus oti.
  • O nisi e le faʻaogaina ni yolks, sili atu le faʻaopopo o le boric acid saʻo i le meli. O ni nai mataua o lenei fefiloi na o ese mai i nofoaga sao, mo lea e mafai ona e faʻaaogaina le tapuni.
  • O le isi filifiliga e aofia ai le faʻaaogaina o aano o manulele ae le o le manaia o le maut. Ae o lenei fua e talafeagai pe a fai e leai sau fagafao.

Mea fefete

O le isi auala lelei o le viliina o loi i le fale mautotogi o le mea lelei meaai. O se fua tuai o se paluga i le tamai suka.

O le a ave ai le 4-5 sipuni o le meli poʻo le suka supo ma le tasi sipuni tele. E mafai foi ona e faʻaopopo le boric acid i le loto.

O le fefiloi o loʻo sasaa pe sasaa i luga o tapuni ma tuʻu i tulimanu.

Aromatherapy

Afai e te sauni e moe matua i le fale, taumafai manulele i le taua mo le mama a le aiga. O iniseti e le taliaina le manogi o le Minut, o le manogi o le kaliki ma lotoa. Ua lava le na o le uu o le promen o laʻau pe na o le faʻamalu o fasi fasi poʻo lau i luga o latou. E moni, o lenei metotia o le a aoga pe a o e o mai ia te oe mo taumafataga, ae ola ai i isi nofoaga. O loʻo iai foi faʻamatalaga lelei e uiga i le faʻaaogaina o le fale talavai e toʻatau falelotu, lemon, Party, O le au pasi i le auala lava e tasi.

Faʻafefea ona aveʻeseina le aiga o le aiga i le fale mautotogi e tagata ma faʻatau atu lona uiga 7620_6

Kofe tioata

O nisi na latou fai mai o le manogi o le kofe e fefe ai loi, fai mai isi o le mafiafia e matautia mo i latou. O le tasi auala poʻo se isi auala poʻo le isi, ma o mea na fai i foliga o se vai kofe, faʻafefiloi ma suamalie syrup po o le suka, fesoasoani e aveese le tasi kolone o le vanu o le vanimonimo o arthropods. Masalo o lenei metotia e aoga taumafai e avea o se tasi o tupe.

Faʻafefea ona aveʻeseina le aiga o le aiga i le fale mautotogi e tagata ma faʻatau atu lona uiga 7620_7

  • Faʻafefea ona aveʻesea le isumu i le fale mautotogi ma e faʻavavau

Alamanuia metotia o tauiviga

Afai e leʻi fesoasoani nei mea i le mea, e tele atu metotia mataʻutia o tauiviga - Alamanuia. I le tasi itu, o latou iʻuga ua faamaonia, ma vave loa, i le isi mea, o nei mea e sili ona leaga, e masani ona latou faʻatupuina ni mea leaga.

Tatou vaʻai i le auala e faʻateʻa ai le fale i le fale mautotogi ma le fesoasoani a oloa mai le faleoloa?

E tele ituaiga o faʻatupega e ese ae e le gata i le faʻavaeina, ae o le mea autu foi - i le tulaga o le tatalaina. Faatasi ai ma le sili ona lauiloa: kulivala, powder ma mailei tino. Tele tagata gaosi oloa ofoina oloa i ituaiga eseese.

Faʻafefea ona faʻaaoga le faʻatau

  • A faʻatau, o le a e taʻu faʻamaoni i le tagata faʻatau, mo le a le ituaiga potu o loʻo fuafuaina isegā. O le mea moni o le tupe na gaosia mo se fale tumaʻoti e le mafai ona faʻaaogaina i taimi uma i totonu o se taulaga.
  • I se faʻaopopoga, faʻamanino pe mafai ai ona faʻaaogaina le fofo i totonu o le fale mautotogi ina ia nonofo ai fagafao. E le o oloa uma ua i ai e inosia mo maile ma pusi i le manogi.
  • Aua le galo e uiga i fua faatatau fua! Ia e mautinoa e fai totigilima ma mask pe a faʻaaoga le insectic. Atiina le puleaina o laʻau ma laʻau fale.

Faʻafefea ona aveʻeseina le aiga o le aiga i le fale mautotogi e tagata ma faʻatau atu lona uiga 7620_9

O a tupe e sili ona aoga

  • Sili ituaiga gul, "Fale mama" poʻo le "War War". E tutusa foʻi i le faʻavae o gaioiga: suamalie manogi ma le tofo tosina iniseti. Faʻaaoga laina togitogi i tafatafa o le ono ala o le Arthropods: Tonith, faitotoʻa, faʻamalama, ma isi. I le tuufaatasia o le geseese o ni mea oona e le gata e le gata i le loi, foloina o "matagofie", Ae o le kolone atoa. O se tagata ua aafia e lagolagoina ai mea oona oona.
  • Powder "Muravyin", "Carbofo o" ma DECOcia e ese mai i le metotia o talosaga. O nisi e tatau ona fananau i vai. Ae ui i lea, o le gaʻoa aoga i le tele e tutusa, o le autu autu o chloropyrivers.
  • O mea o le kombat ituaiga, o le "warrip sili" ma "le pulea" i ai le ituaiga o kasele ma se mea oona. A loi, tofoina o le ofu suamalie oona o loʻo i ai se vaega o le masiofo, o lea na te oona foi.

  • Faʻafefea ona aveese loi mai le taele ma taofi i latou mai le toe aliali mai

Puipuiga puipuia

O le mea moni, soʻo se tagata tomai faʻapitoa i le fesili pe faʻafefea ona aveʻesea loi i le fale mautotogi i le fale mautotogi, ou te taʻu atu ia te oe o le sili ona faigofie le tausisia o faiga puipuia. O a mea o le a latou o?

  1. Aua le alu ese mo se taimi umi o totoe o meaai, aemaise le areto, jam, laʻu suamalie, kukuki - o soʻo ni suamalie e tosina mai ai vaipuna.
  2. Mataala mo le mama. E taua tele le le tuʻuina atu o ipu e le fuafuaina i le magoto, faʻapea foi ma solo le laulau i taimi uma lava. O le mea lea, e te aveesea o pamu, e manaia foi mai i le ituaiga o manatu.
  3. Taofi lapisi i se faʻamau faʻamau pe sili atu le faʻaaogaina o se pakete ma se tapuni. Ave i fafo aso uma! E leai lava se tasi ituaiga o iniseti o le a maua i meaai toega ma lapisi.
  4. Fualaʻau ma fualaʻau, sasete ma pamu faʻamau, tausisi i totonu o teuga tupe i le pusaaisa. Aua le tuua tipi apu i fafo po o melon i fafo.

Faitau foi pe faʻapefea ona maua ni asini i le faʻatoʻaga.

  • Faʻafefea ona aveʻesea le va i totonu o le fale ma le fale mautotogi

Faitau atili