Matou te filifilia se moli auala mo le atunuʻu, 4 taua tapulaʻa

Anonim

Ua tatou faʻatasia foliga o le maa ma le taʻitaʻia o lamepa ma isi gaioiga e mafai ona aoga i le atunuʻu.

Matou te filifilia se moli auala mo le atunuʻu, 4 taua tapulaʻa 7686_1

Matou te filifilia se moli auala mo le atunuʻu, 4 taua tapulaʻa

Atunuu vaitau e tele oa tatou faatusatusaga naunautai e faʻaalu i fafo, mo se faʻataʻitaʻiga, i le togalaau. Ae mo se mea manaia o loʻo e manaʻomia e tuʻufaʻatasia ai le moli atoa i afiafi. O le faigofie auala o le faʻatauina o se togalaʻau e tupu ai. Matou te taʻu atu ia te oe le mea e tatau ona e iloa e uiga i nei masini.

1 toe fafagaina pe taʻitaʻi?

Toe faʻaola moli moli e mafai ona maua ai le tele o le malamalama i itu (pei o le flue kerosene lamepa) pe o loʻo i ai le taupulega poʻo le a le moli poʻo le moli poʻo le moli uila). Mo le faʻaaogaina o le faʻaaogaina, moli ma le taulaʻi i le taimi e masani ona filifili ai, pe a mafai ai ona e faia se patch o se avanoa lelei tele, tusa lava pe o le 10-15 mita mai i le moli moli.

O lamepa ma se mea e manaʻomia e faʻaaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi o galuega faufale, pe a le o le mea malamalama i se mea. Ae mo le gaioiga tumau i le togalaau ma togalaau, o le laau na faataapeapeina o le malamalama e sili ona faigofie.

O moli moli e sili ona taʻutaʻua ma fetaui lelei, E faigofie ona ou feoaai aʻe i latou mai lea nofoaga ma e le gata i lea, e tutusa lava ma le faigata ma le tamoʻe. O a latou tagata tauva mo le tamaoaiga - moli ma moli matala - i lenei tulaga e sili atu le vaivai. O le isi lelei o le taʻitaʻiga, o lo latou teteʻe i le maualalo o le vevela, latou te le maua ai le faʻaaogaina o le sili atu i le sefululima-luasefulu-mama povi.

Matou te filifilia se moli auala mo le atunuʻu, 4 taua tapulaʻa 7686_3

I isi uma sootaga, lithim-ion batteres maua se manuia. E sili atu lo latou fetaui, mama ma le malosi-malosi. E le gata i lea, i le lithium-ions batters o le lata mai faʻataʻitaʻiga e leai se mafuaʻaga mafuaʻaga, latou te le faʻaleagaina i le tele o taimi o le recharl.

E tetee le tagata tetee i le malulu, ae e le mafai ona e taʻu atu lea i lea mea e uiga i le lithibum-ion maa. Afai o loʻo e fuafuaina se tausaga-lapotopoto i fafo aso malolo, e sili atu le filifilia o se moli moli ma nickel-cadmium maa. Mo le vaitau o le taumafanafana, e aoga e filifili ai se lantern i luga o le lithibum-ion maa. Aua le tuua mo le taumalulu i se potu le tumau.

Tapuai Lantern Smitern Workn Worth Kid na taitaia

Tapuai Lantern Smitern Workn Worth Kid na taitaia

  • Filifili le sili moli mo le faletaavale: Vaaiga Vasega o filifiliga eseese

2 E manaʻomia e le mosmish puipuiga tulaga?

Sili ona mafai ona faʻaaogaina moli moli i le susu o le susu. O lea, mo le faʻaaogaina i tulaga faigata o tulaga, mo se faʻataʻitaʻiga, mo savaliga sopo ma le tolauapiga, e sili atu le filifilia o se moli uila ma le susuga moso ma le susu.

Tusi Lesona Launters Cosmos Accu9199

Tusi Lesona Launters Cosmos Accu9199

3 O le a le ituaiga o le molia e filifili?

Molia o le lan i sisifo e tatau ona lelei. O le filifiliga atoatoa o se USB poʻo le USB poʻo le USB Connect, e faigofie ona maua se uaea talafeagai. O isi uma filifiliga (tagata lava e masani poloka) e le talafeagai.

Marstang Heafils Lang, mulimuli mai ia te au faasologa, ZK ...

Magafagafa le faletalimalo autu, mulimuli mai ia te au faasologa, moliaga mai le togalaau USB.

4 o loʻo manaʻomia ni isi foliga?

Mo se faʻataʻitaʻiga, fetuunai le pupula o le malamalama malamalama. O le tulaga o le pasene e mamao ese mai uma lamepa. Faʻapea foi i nisi faʻataʻitaʻiga, e mafai ai ona toe faʻatumu le telefoni feaveaʻi ma isi gadgets e ala i le USB taulaga i luga o le fale i sisifo. I la matou Initaneti, atonu o le galuega e le mafai ona gafatia.

Talauapiga a le Wintern Baryfunder Neon

Talauapiga a le Wintern Baryfunder Neon

Faitau atili