O le a ma le auala e fufulu ai se feteʻenaʻiga o le faʻaituau

Anonim

Matou te faʻailoa e uiga i le faʻatagaina o fale faʻamamaina, o loʻo mafai ona faʻaaogaina metotia ma mea faigaluega, ma mai le mea o loʻo i ai le musu e le toe taliaina.

O le a ma le auala e fufulu ai se feteʻenaʻiga o le faʻaituau 7708_1

O le a ma le auala e fufulu ai se feteʻenaʻiga o le faʻaituau

I le aluga o taimi, e oʻo lava i le sili ona lamolemole ma lamolemole i luga o loʻo i ai e leai se fesoʻotaʻiga faifai pea e mafai ona polokaina. Pefu, gaʻo, o le gaʻo - o mea uma o loʻo tuua a latou tulaga. O le asō o le a tatou taʻuina atu ia te oe le auala e fufulu ai le autu o loʻo toso.

O loʻu faʻaputuputu

Lautele Tulafono o le Tausiga

Faataga auala

Meafaigaluega

Faatonuga

O le a le mea e tatau ona 'alofia

Puipuiga

Tulafono tausiga

Ua faʻatusatusa i luga o le glodey luga o loʻo iai mata mataina ma tetea, e mafai ona faʻaigoaina le tele o mea e le talafeagai ai. Ua faia foi lea o le PVC, ae i le taimi lava lea e tasi latou te suliua ma le polyrowehane. O le mea lea, o lenei mea ei ai se fausaga matua le masani ai.

E ui i le mea moni o loʻo i ai le pefu-e le aoga meatotino ma le vai, o loʻo iai pea le faʻamamaina o le mea e sili atu faʻatasi ma le ono masina uma. Lenei o le a fesoasoani i le taofia o le fou fou manatu o le pito i luga luga.

O le a le taimi ma o fea potu e te manaʻomia e fufulu ai le taualuga:

  • I le umukuka. Ona o le tele o gaʻo ma ono mafai ona faʻamalieina pe a uma ona kuka meaʻai.
  • I le faletaele. Tusa lava pe i ai se ata lelei, e te le alu ese ai le faamatagofie. Pese i luga, o loʻo tuʻuina ma faʻailoga ma isi.
  • I luga o le faapaologa. E tele naua o le timu ma palapala e felelei mai le auala. Afai o lou fale mautotogi e tu latalata i le laau poʻo soʻo se atinaʻe, o le taualuga e iloa ai i ni nai masina mulimuli ane.

Faataga vailaau

Ma le tele o faʻasa, ua tupu le fesili, ae faʻafefea ona e fufuluina se toeaina i le taualuga. O le mea moni, filifiliga e le tuua tetete ma pisia, tele lava.
  • Fufuluina suavai.
  • Suavai fufulu tioata ma le 'ava malosi. E maua ai ma e le tuua uma nofoaga.
  • Fufuluina o le powder mo le faʻamamaina o le fatufatu o le fufuluina, o le le mautonu i le vai. Lenei o le a e manaʻomia se vailaʻau, o loʻo faʻapipiʻi ai le paʻu.
  • Fasimoli fasimoli. Ae peitai, pe a uma ona tutusa tetea o le a e misia ma le ava malosi.

Manaomia Meafaigaluega

Ina ia fufulu le fala agai i le fale i le fale e aunoa ma le teteʻa, ae le manaʻomia meafaigaluega. Peitai, e aoga le matauina lelei e alagatatau le amio malie.

Tau le lapoʻa tele, microfiber flagy, o se spryler, o se faʻaititia, o se pakete, ma sauni mo le mea moni o le a e faʻatino atoa ai le faʻatonuga.

O le a ma le auala e fufulu ai se feteʻenaʻiga o le faʻaituau 7708_3

Afai e i ai ni ou siusiu maualuga, ma e oo lava i le laʻasaga o le steptodder e le faʻatagaina ai oe ia latou, o le a e fesoasoani i se lautele ma mafolafola tautau i ai o loʻo faʻapipiʻiina ai le lautele. Peitaʻi, i le tulaga lea, e manaʻomia le sao lelei ina ia aua neʻi faʻatau atu tapoleni.

Faʻafefea ona fufulu faʻaʻi

  1. O le faʻamamaina o faiga e sili ona faigofie. A o lei mafanafana le potu i le 25 tikeri. O lea e te faʻaleleia le feteʻenaʻiga o le ata o le ata. Aua nei galo se tasi o taua taua - vavaeʻeseina le eletise atoa ina ia le tupu le vai ma se matagaluega puʻupuʻu.
  2. Ina ua maeʻa lena mea, amata ona soloiesea le laufanua ma se ie susu, aveese le pito i luga o le pefu o le pefu ma faʻaliliuina le faʻaleagaina o le galuega-faʻavae.
  3. Ona fufulu le sulugatiti i le fofo, pe faʻapipiʻi le faʻamamaina o le faʻamamaina o le 'upega tafaʻilagi ma le lelei lapotopoto amata le fufulu. Manatua e matua le mafai ona tuleia luga.
  4. A faʻaaoga le fasimoli poʻo ni fofo o loʻo fofo, e tatau ona latou feoaʻi ma se ie susu susu. O lea e te faʻaititia ai le ono tuʻufaʻatasia o le teteʻa e le lelei.
  5. Taumafai e alu ese mai le tulimanu i le tulimanu, ma vaevaeina le ie i ni vaega.
  6. I le maeʻa ai o le fufuluina, alu i totonu o le tapoleni atoa ma se ie matutu.

O le a ma le auala e fufulu ai se feteʻenaʻiga o le faʻaituau 7708_4

Suia o auala e faamama

Masina faamamaina metotia o loʻo faʻaaogaina foi iinei. E saogalemu ma taoto i le mea moni o le ie o loʻo i ai ma se ie mai le microfiber poʻo le flannene.

E mafai foʻi ona e faʻaaogaina le masani ai o le puipui puipui i le maʻa laʻititi. O le a fesoasoani e mafai ona faʻaleagaina se malamalama o le pefu o le pefu, o le asini i luga o le laʻau maualuga. E taua le taofia o le mamao o le 5 centimita i le va o le luga ma le pou.

O le a ma le auala e fufulu ai se feteʻenaʻiga o le faʻaituau 7708_5

Taumafai e faʻamamaina le tapoleni e mafai ona i ai ma le vaʻa. Faʻaititia le vevela i luga o le masini e oʻo i le 40 tikeri. O le sipuni sperut lava ia e le o latalata atu i le taupulega nai lo 25 centimita. A maeʻa le faʻasologa, aoina le pefu o loʻo totoe i se ie malu.

Afai e le mafai ona aumai e le afaina, matou te fautuaina oe e faʻafesoʻotaʻi ai le kamupani fufulu pe i totonu o le kamupani na faʻapipiʻiina oe o se faʻamalosi tino. O tagata atamamai ma i latou e iai se tulaga faʻapitoa ma masini o le a mautinoa ai le fetaui ma le au faigaluega-iloa nofoaga.

O le a le mea e fai

E i ai mea e mafai ai e lenei mea ona leiloa foliga, pa'ū pe malepelepe. Mafaufau i gaioiga le fautuaina.
  • Aua le faʻaaoga le vai vevela - o le vevela o le vevela e le sili atu i le 40 tikeri.
  • E le mafai ona e faʻaogaina ni vailaau malosi o loʻo iai ni grancy granules.
  • Aua le faaaogaina acetone. O le a soloia le tapoleni. Ole mea foʻi lea e mafai foʻi ona aofia ai ai 'ma le chlorine ma le tumau le limasefulu.
  • O pulumu malosi ma le sili atu metablatic subnosige mo le fufuluina o mea faapena e le talafeagai.

I luga o le Initaneti, e mafai ona e feiloaʻi i faʻamatalaga i metotia o le faʻamamaina o le faʻatasia ma le fesoasoani a meaafale polyrolol. Peitaʻi, o se fofo e faatatau i feterani, e le o mafai ai lea ona faʻataʻitaʻia lea aitalafu. O le mea lea matou te le fautuaina oe e faʻaaoga lenei auala e aloese ai mai le faʻaleagaina o le eleele.

Aua foi le faʻaaogaina foʻi le faʻamamaina o le faʻamamaina. O ia parvas e le o fuafuaina mo se malosi malosi. Oe faʻaleagaina tele le laufanua, ma o le a le mafai ona faʻaleleia.

Puipuia o mea leaga

Ia o lea e le faʻamalosia galuega mamafa, e tatau ona e taofia le faʻaalia o le taua o le taua.

  • Tasi le lua masina e faʻaalu ai le faʻamamaina o le faʻamamaina.
  • Aveese vave ni vailaʻau fou, aua le faʻatali seʻia latou mago.
  • I le umukuka ma i le faletaele, e masani ona liliu i luga o le ufi. I luga o le a le itiiti ifo o le pefu ma le palapala.

O le a ma le auala e fufulu ai se feteʻenaʻiga o le faʻaituau 7708_6

Faitau atili