Faʻafefea ona faʻapipiʻi se namu netquito i le faitotoʻa: auiliiliina faʻatonuga mo ituaiga taʻitasi

Anonim

Matou te taʻuina atu ituaiga o namu namu nai lo latou eseese ma tuʻuina atu faatonuga mo le nanaina o le mesh i luga o le faitotoʻa.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se namu netquito i le faitotoʻa: auiliiliina faʻatonuga mo ituaiga taʻitasi 7720_1

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se namu netquito i le faitotoʻa: auiliiliina faʻatonuga mo ituaiga taʻitasi

I le taumafanafana, iniseti moni na osofaia ai o tatou fale, momoli tagata uma i tagata uma le fiafia. O le mea lea, o le fesili a le faʻapipiʻiina o le maketi upega i totonu o le faitotoʻa o le faapaologa o se tasi o sili ona talafeagai.

Matou te tuuina le asquito-upega i le faapaologa

Manatu ma vaega

Faapipiiina ituaiga taitasi

Namu e fai oe lava

E le mafai ona faʻalogo i tulaga lelei o le puipuiga puipuia. O se tasi o le sili ona taua o le namu ma le malamalama. O le ae faʻagalo e uiga i le po na te oso ai i luga o le namu ma le pisa pea. Aua le manaʻomia vailaʻau mai iniseti e mafai ona afaina ai le fagafao. O le fuafuaga e faigofie ona faʻaaoga ma leai se faʻamaoni i le tausiga. Ina ia faʻamamaina mai le pefu ma le palapala, ua lava e faʻapipiʻi ai ma se ie susu.

Ma le isi, o se mea o se mea e matua & ...

I se faʻaopopoga, o sea mea e teteʻe atu e faʻaleaga. Afai e iai sau fale o se tamaititi, e le mafai ona e popole - o le uamea lomiga o lenei puipuiga e le faigofie ona malepe pe oti.

-->

  • Faʻafefea ona aveese le asquitot upega ma le palasitika faʻamalama: 5 auala

Fuafua le ituaiga o fausiaina

I le o le aano lea, o le namu o le mesh o ie ma se faʻavaʻa i totonu nai lo le tioata faʻapipiʻiina o se isumu isumu ma faʻamautu ma uʻamea. O le faʻavaʻa lava ia e mafai ona faia i uʻamea, palasitika poʻo fafie. O lea e mafai ona e mauaina le oloa tutusa ma ou faamalama i mea.

O le sili ona faʻatuatuaina o loʻo iai faiga o loʻo i ai o loʻo i ai ni auala. Latou te avatua le oloa ma le mautu. I faleoloa e masani ona fetaiai ma filifiliga filifiliga ma se tasi transverse pa, o loʻo i ai i le maualuga o le 70-80 centimita mai le pito i lalo.

Ituaiga o pi

Ae e te leʻi faʻapipiʻi se upega namu namu i le faitotoʻa, e tatau ona e iloa poʻo le a le ituaiga o le pavai e te manaʻomia.

  • O le filifiliga masani o le fiberglass wanved ma sela 1x1 militeriter.
  • O le antiplets e faia o ni nylon ma tamai o sela masani. E faʻaaogaina tele e tagata e mafatia ai i le Alergies, talu ai e le misia e le masquito o le pollen o laʻau ma le le fiafia popū popū.
  • Antiple. O loʻo ia te ia le tamaitusi laititi e mafai ona faʻatuai microscopic pefu. O le a fetaui lelei ma i latou ua leva ona fausiaina i lalo o le faamalama, poʻo ē o loʻo nonofo latalata i le alatele - o se punavai o le tele o lapisi.
  • E faia le uamea. O le manu e mautinoa lava e le mafai ona faʻaleagaina lenei mesh mea.

O le mea lea, pe a filifilia se mea, taulaʻi naʻo ou manaʻoga ma foliga o lau faapaologa.

O le tau o le oloa o le a faʻalagolago saʻo i le faʻavaʻa, lapoa ma faʻapipiʻi mea. Ie puipui e mafai ona e faʻatau i se fale pisinisi i le tau e amata mai le 200 rotangs. Oasquito, o loʻo i luga o se palasitika poʻo se uʻamea faʻatusa, o le a uma ona taugata. Le Tau iinei o le a faalagolago e le gata i mea faitino, ae faʻapea foʻi ile tele o le faʻavaʻa lava Ia.

Momoliga

O mea tetele nei, lima ma faʻailoga faʻapitoa e mafai ona fetaui lelei. Peitaʻi, i le faʻasologa e faia, faʻatasi ai ma le oloa lea e tuʻuina atu, e tatau foʻi ona iai se auala latalata, o loʻo i ai se vaifofo latalata, ma le matinenic loka.

Faapipii le namu netquito (...

O le faʻapipiʻi o le namu o le namu i le faitotoʻa o le faapaologa, o mea faaopoopo e manaʻomia, e foliga mai e faʻatau ese. E le o masani ona faʻatau atu le faʻatau atu e faʻamaeʻaina ma le oloa.

-->

Faʻafefea ona Faʻaiuga o le namu o le namu i luga o le faitotoʻa

E le gata ina le masani ai, ae o le taʻele o tapoleni, ae naʻo le faʻavasegaina o metotia. E tofu lava tagata ma lona uiga.

Swingting masini

O se tasi lea o le sili ona lauiloa oloa i le aso nei maketi. O lona faʻavae o faʻagaioiga e talitutusa ma le masani ai o le faʻamalama. O lenei ituaiga e faigofie tele ona faʻapipiʻi ma faʻagaioia.

O le faʻavaʻa o loʻo faʻatumauina i luga o mata i luga o le ...

Rama ua faʻasaʻo i luga o le matasele faataamilo i le tino o le amataga o le amataga. E taua le mafaufau: E tatau ona tatalaina le Namu i le isi itu o le itu. Mo le sili atu ma le maufaatuatuaina, e iai le magnetic loka.

-->

Peitaʻi, e i ai le tasi le mea taua, ona o le mea moni o le mea moni o Framen e tatala i itu eseese, o le ae faʻaititia le tele o avanoa avanoa i luga o le potu fua.

Lisi

Na ia toe foʻitali atoa le matapoʻo i lana mamanu. E aofia ai le faʻavae lea o loʻo taʻe le pa puipui e pa puipui, ma o le tagata faʻapitoa e faʻapipiʻi i lona iʻuga.

O se tasi o le sili ona taua o le ...

O se tasi o le sili ona taua o le oloa o le mea e te le manaʻomia ai le mafaufau pe faʻafefea ona faʻasaʻo lenei upega i le faitotoʻa. O loʻo faʻamau i luga, ona inoʻino i lalo ifo ma tulaʻi pe a manaʻomia.

-->

E le gata i lea, o loʻo ia te ia se numera o uiga lelei:

  • Laititi. O le a fetaui lava o mea laiti.
  • Na te le tau aveeseina le aveeseina i le taumalulu. Ua lava le fuli i le taaiga ma tuu i luga o se maota puipuia.
  • O aso nei ma sili foliga foliga.
  • Le ono mafai ona faʻapipiʻi mai itu uma o le faitotoʻa.

Peitai, mo tagata matutua, e le aoga le galuega, o le a faigata ona faia pea e tausi ia.

Faasee ie

E tusa ai ma lona faʻavae, o lenei ata e foliga tutusa ma le faitotoʻa o le pusaai lea. E mafai ona faʻapipiʻi i le fola ma le taualuga i luga o taiala i le mea o loʻo faʻaofi ai fitafita, i le aluga o le gaioiga e tupu.

E tele peleni, n ...

E tele taimi e tatau ai ona e gauai atu. O sea namu na mafai ona faʻamautu i se amataga faʻapitoa, poʻo fea mea uma ua faʻaoloto i ai Rollers ma agaʻi atu i le taʻitaʻiga. O le mea lea, afai e te nofo i se faʻavae maualuga maualuga-tulai maualuga, o lenei filifiliga e le talafeagai mo oe.

-->

Ma e taua le tuʻuina atu o avanoa avanoa mo le gaoioi o le faʻavaʻa i le puipui.

Harmonic

Afai o le mamanu o le faapalepale faʻatagaina oe e faʻapipiʻiina se puʻeina o namu, ae o le ie ua alu ese ai, o lea e mafai ona e faʻaaogaina le harmonica filifiliga.

O lenei grid e fealuai ma pom ...

O lenei grid e siisii ​​ma le fesoasoani a rollers, i le tasi itu e tumau. O afeatilatiaʻi, O ai e tupuʻaga i totonu o le Harmonice, Ma e masani ona tapunia i se malosi maneta lokaina.

-->

Pupuni

O le oloa e leai se malosi ma ...

O le oloa e le maua se faʻavaʻa faʻavaʻa poʻo le faʻavaʻa. E aofia ai sea "ie puipui" o le lua tutusa onosai, luga o pito o maneta. O namu e tumau i le faitotoʻa, ma o le magnetic fasi o loʻo tumau pea i le ogatotonu. Ma sina taumafaiga laititi, e lua vaega o le grid faʻateʻaina i itu ma tatala le fuaitau.

-->

O lenei ituaiga e tele isi aoga, ona o le mea latou te taʻutaʻua tele:

  • Laititi mamafa
  • Faigofie faapipiiina
  • Taugofie Tausia
  • O le agavaʻa e filifili ai se mamanu le masani ai, i totonu o le faleoloa e mafai ona e vaʻai i le taʻele o le lautele o le lautele, ma le ata ma leai.

  • Faʻafefea ona faʻaputuputu se masquimot upega mai le vaega o oe

Puipuiga o le fale puipui

A iai sou taimi ma meaaʻoga talafeagai, o le mamanu e mafai ona tumau tutoatasi.

O le ae manaʻomia:

  • Grid
  • Laupapa laupapa ma lumps
  • Fao, le manatu faapito, suavai vai pe kelu
  • Vili

Faatonuga

  • Fuaina le faitotoa. Mafaufau e sili le saoasaoa e sili atu nai lo le faitotoʻa o ia mo le 4 centineters i itu uma.
  • E tusa ma fuainumera na mauaina, tipiina le tasa, lea ma faʻatulaga foʻi pa mo le lumanaʻi. Tulimanu e tatau ona tipi i totonu o le tulimanu o 45 tikeri. Mea uma e tatau ona fai i kopi e lua.
  • O le faʻaputuputu o le faʻavaʻa na feteʻenaʻi ai le tapoleni i luga o le taʻele ma puipui i luga o le laʻau ma le fesoasoani a le auala faʻapitoa.
  • Ina ua mavae lena, i luga o papa, e faʻaaoga kulimi ma fetaomi le vaega lona lua o le faavaa. A maeʻa ona mago, e mafai ona e faʻapipiʻi mea talafeagai i luga o le faʻavaʻa.

O le faʻagasologa o le gaosiga o se filifiliga mai le palasitika e mafai ona vaʻaia i luga o vitio.

Faitau atili