Auala e Filifili ai se Taeao o le Taeao: Faigata

Anonim

O fale taʻele o le taʻele e vaevaeina i ni ituaiga se lua: tatala ma tapunia. Matou te faamatalaina e uiga i o latou feeseeseaiga ma lea fale e filifili ai.

Auala e Filifili ai se Taeao o le Taeao: Faigata 7758_1

Auala e Filifili ai se Taeao o le Taeao: Faigata

I le fausiaina o ni fofo e toaitiiti. E i ai faʻataʻitaʻiga o tapunia ma tatala ituaiga. Latou te iloga na o le i ai poʻo le leai o le pito i luga o le potu laupapa. Laumei ma le lapoa e sili lona taua, aemaise lava pe afai o tatou talanoa e uiga i matata masani. Mo faletaele i fale tuai o fale, o le vaega o le pallet e sili ona taua. E manaʻomia le vaʻai atu i le metotia o le fesoʻotaʻi i le pito i lalo ma le suavai, faʻapea foi ma le tele o taimi e fesoʻotaʻi ai ma le faʻapipiʻiina. E mafai ai le le mafai ona faʻaaogaina nisi filifiliga. Atonu e i ai faigata e fesoʻotaʻi ma le mana o le taumafaina poʻo le le lava le malosi faʻamalosi i totonu o paipa. Ia malamalama pe faʻafefea ona filifilia se fale taʻele, e manaʻomia se faʻapolofesa. I le tusitusiga, o le a tatou iloiloina ituaiga ma taua faʻapitoa.

Auala e Filifili ai se Taeao

Fausaga
  • Tatala pusa
  • Monoblocks
  • Faʻatasia faiga

O le fomu

Faatulagaina o faiga

Meafaitino

Filifiliga mo le fale ma le atunuu fale

Fausaga

Pau lava le faʻafitauli lautele o filifiliga e mafai ona tautua na o le lelei o mea ma le fono. O le mau o loʻo faʻalagolago i manaʻoga. O se tulafono, o le autu autu o le sefeina o avanoa. O le taele e le manaʻomia ae le pei o soʻo se tasi sikuea mita. O latou foliga mai e lagona lava e oo lava i fafo taugata o fafo atu. Le ituaiga o le apametuga ma mea e faia i ai, e taua masini faʻatekinolosi. O nei vaega e faʻalagolago i le ata o le pusa.

Tatala pusa

E tasi pe lua vaega amata, e tuaoi i le faletaele puipui, pe faʻapipiʻi i lona tulimanu. O lenei avanoa e tatau ona faʻauma ma vili pe a le faia. E mafai ona e ofuina le vaega tapunia o le fola o le fola i le fola i le taualuga. O lenei togafiti e masani ona faʻaogaina e tagata mamanu pe a tupu ai se zoming. E masani ona tatala i fafo o boolds e laiti. Ua misi le taualuga.

Auala e Filifili ai se Taeao o le Taeao: Faigata 7758_3

I le pito i lalo, o le pallet ua faʻapipiʻiina, pe ua faʻamalieina le alavai i le fola. O le pito i lalo e mafai ona quadrangrangolar po o le tulimanu i foliga o se tafatolu. E fesoʻotaʻi ma le sese o se pa pia. I le tulaga lona lua, o le plum o loʻo faia i se sima o loʻoeina. E lieaina i luga o le vaipuna. Totonu o le paipa na fai ma faia se malifa i totonu ina ia tafe vai ma e le faatuai i luga. O le fola ua tapunia ma le ville.

Tatala polokalama ua fuafuaina e tele lava e vave fufulu. Le mafai ona faʻaalia i le tele o vai ma faʻafiafiaga gaioiga. A aliaʻe le fesili - o le a le fale malulu e sili atu le filifilia o tagata e sili atu le manaʻo e aua le faʻaaluina le taimi i togafitiga vai - o le sili lea fofo.

Auala e Filifili ai se Taeao o le Taeao: Faigata 7758_4

Pusa o loʻo avanoa e tusa ai ma tulaga faʻapitoa ma tulaga e le mafai ona suia.

Mo fausaga muamua, e sili atu le faʻaaogaina o se seti o mea faigaluega mai le tasi gaosi oloa. Ma o le a tutusa uma elemene.

Tatala Cab Parly

Tatala Cab Parly

Afai o le vai o le vai e ala i le vali i le fola, o le fetuunaiga e mafai.

E otometi lava ona suia sili atu le saʻolotoga mo fatufatuga. E i ai le avanoa e faʻafefe i ai le pusa i le vaega o le potu, o lona lava faʻatulagaina, numera. O le tagata faʻaaoga o loʻo galu e filifili ai poʻo a i le tele o filifiliga ma o le a le lautele o le suavai e mafai ona manaʻomia, tusa pe manaʻomia le syromang, o fea le syromales, mo le stromang, o loʻo iai le syromales, o loʻo iai le syromales, mo le accomang o loʻo tu ai tagata taalo. E mafai ona e faʻatauina ni faʻamalosiina o le faʻauiga o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi, faʻapipiʻi ni mea faigaluega. O le filifiliga o le fale taʻele i totonu o le fausiaina o le fausiaina e tatalaina ai ni tulaga faʻapitoa mo le faia o ni tulaga le tumau mo potu gaʻo.

O ipu tioata manogi, tuʻu i luga o le superplane pallet poʻo luga o le fola, faʻaʻapeina i totonu o le potu sima,

O le tau e faʻalagolago i le filifiliga o vaega ma luga o le tele o galuega. Afai e faigata le poloketi, ona e faʻaalu atili ai lea i le faʻapipiʻiina.

Dantis Dresvounnikov, Leroy Merlin

Dantis Dresvounnikov, Leroy Merlin

Ole tau o le fale i le fauina o le a le naʻo le filifiliga o vaega o vaega, ae faʻapea foi mai le galuega o galuega. Afai o le poloketi e faigata, ona sefe ai lea o vaega o le vaega, o le a tele ni mea e faʻaalu ai i luga. O faʻafitauli e ono tulaʻi mai ma le filifilia o mea, aemaise mai eseʻese gaosi. Mai tua uma, o elemene elemene e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi ma le faʻaogaina o le tele, ma le teisi. A faʻapipiʻiina, auvae i totonu o le puipui o le a iai ma le faʻaeteete le faʻaaogaina o latou aofaiga ma le nofoaga, tatou te usitaʻi uma manaʻoga uma o le faʻasau o le faʻatulagaina. E faigofie atu le faʻapipiʻiina o se tapuni o le taʻele o le taeao po o le hydromassage vaega. Ma le isi taua taua: faʻamoemoeina le faʻaolaina o le fola ma puipui (aemaise pe a e manaʻo e fai e aunoa ma le pito i tua o loʻo atiaʻe ai le alavai. faiga. E masani lava o lenei filifiliga e mafai ona faʻatino i totonu o potu faletaele o le lalolagi. Faʻafesoʻotaʻi le fale taʻele ma le pallet e le sili atu le faigata nai lo le taʻele pe magoto. O le faʻalapotopotoga o le taʻele o le taʻele, o se avanoa limutu (e aunoa ma ni sitepu, ponceums, tapulaʻa) o faʻafitauli o le alavai i le fola. E sili atu ona faigata.

A faʻapipiʻiina, auvae i totonu o le puipui o le a iai ma le faʻaeteete le faʻaaogaina o latou aofaiga ma le nofoaga, tatou te usitaʻi uma manaʻoga uma o le faʻasau o le faʻatulagaina.

Faapagatasi Canpofufutu o le fola ma pa o le a manaʻomia e aunoa ma le pito i tua o loʻo teuina ai. O se tasi o sitepu sili ona taua o le faʻapipiʻiina lelei o se alavai atiaʻe alavai. E masani lava o lenei filifiliga e mafai ona faʻatinoina naʻo le sili atu o le faletaele. O le faʻalapotopotoga o le taʻele o le taʻele, o se avanoa lic-avanoa, manaʻomia faʻafitauli faʻapitoa o le alavai tuusao i le fola. E sili atu ona faigata.

Tapunia afi afi

Tapunia afi afi

E tele auala e fai ai galuega lelei. Na o le mea lea o le a latou fetaui lelei le tele ma sologa lelei. O le mamanu o le potu avanoa e mafai ai ona e faia ni ituaiga pe a le faaaogaina le pallet.

O le faaletonu e aofia ai:

  • Maualuga tau o le faʻapipiʻiina galuega faʻatasi ma le puipui o le puipui ma le faʻapipiʻiina o masini;
  • Leai se vaega autu. A aunoa ma lea, e leai se avanoa e ave ai se tagi po o le taele vai;
  • O le avanoa e le faʻatagaina ai le faʻaaogaina o le Steam Gemarator poʻo le Ozonsation ma e le puipuia le faletaele ma le le fiafia.

Lotoa o Fualaau Faavae faavae Fua: 80x80 cm, 90x90 cm, 100x100 cm.

Elena Faamoemoe, Matua Majecting Socialists, Vitra

I le avea ai o se "faʻatumuina" o se potu avanoa, taʻele o le potu, hydromassage potu, o loʻo faʻaaoga le koluma. I le taimi lava e tasi, o se seti o mea mai le tasi gaosi oloa mafai ona faʻaaogaina e faʻatulaga ai le fale i totonu o le "leai se totogi, ona mafai lea o vaega taʻitasi o le pallet ma le pa taele). I le faʻaopopoina o pallets, mo se faʻataʻitaʻiga, o VTRA e maua ai le tele o alavai e televave o ata o foliga, o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le faaputuga ma e mafai ona tipi i lalo o le lapoʻa. O sea tali e mafai ai ona e faia se vai taele o soo se foliga ma tele. O le nichhe o le vai taele e mafai ona faʻaopoopoina i le tioata i le faʻanoanoa avanoa. Afai o loʻo e sailia le fofo sili ona lautele ma e ese mai le avanoa saogalemu, matou te fautuaina e iloilo filifiliga ma le teuina nofoaga o mea faigaluega.

Auala e Filifili ai se Taeao o le Taeao: Faigata 7758_8

Monoblocks

O i latou nei ua sauni uma pusa. A faʻapipiʻiina, o le faʻatasiga o mea taʻitasi e le manaʻomia. E le manaʻomia le teuteuina o le pa puipui ma le vai. E ese mai i latou mai le PAPAND CAIBINE MA LE tele o galuega.

Auala e Filifili ai se Taeao o le Taeao: Faigata 7758_9

E mafai ona avea o se sttersical hydromassage system ma le ono mafai ona faia ma le malosi o le lofituina (fetuunai le malosi ma le malosi o le vaalele, o le suia o le gaioiga i le gaioiga i le lautele o le sturcable Hydromages. E mafai ona e filifilia se atigipusa e tuʻuina atu i le steam generator e faʻatagaina oe e suia le pusa i nisi foliga o le hamama poʻo le faia o faʻasologa.

O le monoblock o loʻo sapalaiina i se foliga tupu (tua o le puipui, faaauupegaina mo le auala o le vai, itu pa ma le faʻapipiʻi o le ata ma le ua gaosiga.

I totonu o tulaga ia, e sili atu le paina o suaina i sili atu nai lo le suavai maua mai ai. O ia faʻafitauli e tupu aʻe i fale mautotogi o loʻo i luga o folasaga mulimuli. O le mamafa o nisi taimi e le atoatoa.

I nisi faʻataʻitaʻiga, o le Hydromassage o loʻo faia i sina faʻamalosi (mai le 1.5 ATM). I se maualuga atu o faʻamalosi ia i latou, o paipa tufatupi vai i totonu o le fale e le mafai ona toilalo. E mafai lava ona foia le faʻafitauli o le le lava o le faʻamalosi e ala i le faʻapipiʻiina o le pamu o le pamu, ma le faʻateleina - o le faʻapipiʻiina o le kia. Matou te fautua atu foi ia te oe e tausi le faamama o le masini masini ma le faʻaulufaleina mai o vai ua faʻaulufale mai.

Faamanuiaga:

  • Faigofie faʻapipiʻiina e aunoa ma le faʻamaeʻaina ma faʻaseʻe;
  • Le lautele;
  • Supa vasa;
  • Maualalo le susu i totonu o le potu.

Pau lava le minus o Monoblocks e ono ono ono fesoʻotaʻi ma le taulaga o le taulaga, ae o lenei faʻafitauli o loʻo foia pe a faʻapipiʻiina isi masini.

Lotoa o Fualaau Faavae faavae Fua: 80x80 cm, 90x90 cm, 100x100 cm.

Tapunia tapunia Niagara.

Tapunia tapunia Niagara.

Faʻatasia faiga

O nei monoblocks ia o loʻo i ai le pallet i luga o pito maualuga ma se vaega tele. Nai lo, o le taele ma hydromassage ma isi filifiliga e mafai ona faapipiiina. Latou talafeagai mo faletaele ma se vaega o sili atu nai lo 7 m2. E masani lava, o loʻo iai sa latou eria o le 80x120, 9020, 90016, 125X1251502

O le a le malulu o le fale e sili atu le filifili e tusa ai ma tagata atamamai? O iinei e mafai ona e faia na o le tasi le fautuaga lautele. Faʻatau atu se monoblock e mulimuli i le tagata gaosi oloa o loʻo i ai lana tautua i totonu o lau taulaga - a leai o mea o le a faʻatonuina i le isi taulaga ma faʻapipiʻi oe lava. Fai le tatalaina o pusa ua na o le toe faaleleia atoa le faletaele.

  • O le fea taele e sili atu: acrylic pe uamea? Faatusatusa ma filifili

Pepa

O le faʻavae o le puipui ma tulimanu pusa e i ai se lio o le lio, o le ova, sikuea ma se faʻasologa. Ina ia oka le gaosi oloa o le a gaosia ma sili atu lavelave fetuunaiga.

Taele tulimanu

Taele tulimanu

Faatulagaina o faiga

E mafai ona:

  • Sliding - o le tapoleni agai i luga o se taiala taiala.
  • Gagau i le ituaiga o harmonica.
  • Rotary - o le tapoleni o loʻo nofo i luga o le taʻavale i luga.
  • Aau.
  • O loʻo feosofi i luga - swivel mechanisms o loʻo tu i le pito i luga ma lalo vaega o le tapoleni.

Auala e Filifili ai se Taeao o le Taeao: Faigata 7758_13

Mea

O le tatalaina o vaega e faia i:

  • O le le gaoia tioata mafiafia mai 0.4 cm
  • Pocesekla
  • Tafatolu
  • Manino pe o le matte polystyrene

Tioata ma triplex e matua saogalemu. Pau le mea e sili ona taua e maualuga. O le manatu ole tupu e le maualalo ia i latou e ala i le malosi, ae faigofie ona valu. O polysyrene e matua tele lava, ae e faigata ona fufulu. E le umi.

Taele tulimanu vaitafe morava

Taele tulimanu vaitafe morava

Mo le gaosiga o pallets o loʻo faʻaaogaina:

  • Uamea
  • Lafo uʻamea
  • Malamalamaaga
  • Acrylic
  • Faʻataʻitaʻiga o le Mau Paʻi, mo se Faʻataʻitaʻiga, Faaaʻoaʻo Manumene
  • Faalenatura minerale

Steel foliga faigofie ma maualuga le malosi. Sa latou vave saoasaoa i lalo e tusa pe a paʻu i uʻamea po o maʻa. A paʻu le moli o le vai, sa lisi ai le uʻamea, ma fatuina ai se leo.

Lafo uʻamea, poto masani ma le maʻa e sili atu ona pogisa nai lo le uamea. Latou te iloga i se tele tele. Latou te le fai togafiti pe a pa'ū le vai ia i latou. E mafai ona toe faaleleia. E tatau ona togafitia le poto masani. O le mea o le maaleale ma malepe pe a latou pa.

E le tumau le acrylic, ae o le coting mafai ona toe faʻafouina pe a manaʻomia.

Tafafa tulimanu tritton tulaga

Tafafa tulimanu tritton tulaga

Auala e Filifiliina ai le Taavale Fale mo se Fale tumaoti

E manaʻomia le amanaia o le tauaveina o le malosi o le maualuga o le lapoʻa o le atoa mamanuina. O le tuʻufaʻatasia o faiga e mafai ona faʻapipiʻiina i totonu o le fale poʻo se atunuʻu fale ma piliki poʻo le faʻamalosia sima. O le sili atu sima sili ona lelei e tatau ona lelei pei o le maualuga.

E taua ona ou iloa le faʻaaogaina o le vai tutusa o mea faigaluega. O le mamafa i le paipa atonu e le lava le faʻapipiʻi o le system ma hydromages.

Mo mea taua o mea e taua tele le amanaia le lelei o le vai. I le falefaʻiemunuu, e ono sili atu nai lo le 'aʻai, ae e manaʻomia lava le ia uma ma tuʻuina le faamamaga o le mea.

Auala e Filifili ai se Taeao o le Taeao: Faigata 7758_16

  • Faʻafefea ona fesoʻotaʻi i le fale mautotogi nai lo le taʻele: o se faʻamatalaga auiliili i le toe faʻafouina

Faitau atili