Faʻafefea ona kelu se sunflower i luga o le faʻamalama: sitepu-i-sitepu faʻatonuga

Anonim

Matou te malamalama i ituaiga, matou te suesue i auga ma le tagofia o meafaitino ma faʻaputu le ata i le faʻamalama e ala i faʻatonuga.

Faʻafefea ona kelu se sunflower i luga o le faʻamalama: sitepu-i-sitepu faʻatonuga 7760_1

Faʻafefea ona kelu se sunflower i luga o le faʻamalama: sitepu-i-sitepu faʻatonuga

A vevela le vevela i le taupega atoa ma ona o ia i le fale, ua le mafai ona sefeina i auala uma. O se tasi o le faigofie filifiliga o le puipuia o faamalama. O le a matou auiliiliina pe faʻafefea ona faʻapipiʻi le stoncreen ata i luga o le faamalama.

Filifili se ata tifaga ma glue i le faamalama

Manatu

Pros ma faaletonu

Faatonuga

Tausiga

Manatu

I totonu o le faleoloa nei, e mafai ona e mauaina ni ituaiga o faamalama i luga o faamalama ma o le a ola taitasi oi latou mo nisi mafuaaga. I le aotelega, o le tasi e mafai ona faailoa le tolu ituaiga autu.

Puipui

O se ata tifaga ua fuafuaina e faia ai le ipu malosi ma le sili ona pogisa. E fetaui lelei o ia ia i latou o loʻo tu atu potu i luga o papaʻu muamua. O lea e te aveesea lau nofoaga mai le prying mata ma malupuipuia.

Matua

E faʻaaogaina tele mo faitotoʻa faitotoʻa ma vaega. Ae e mafai ona faaaogaina ma i luga o le faamalama. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo Windows i totonu o le faletaele poʻo le faleuila. E le gata i lea, e iai foʻi le malosi e faʻaitiitia ai le malosi o le la susulu.

Suncreen

E masani ona faia i se faʻata e afaina ai le faʻaititia o le tui o le la o le la i totonu o le potu ma faʻamafanafana. I aso vevela o le a avea ma se mea lelei mo moli moli po o ni tauaso.

O le lelei tele o se ata o se ata tifaga e le o faʻalopo le tioata ma e le faʻaititia le vaʻaia mai totonu, a o i fafo e vaʻai poʻo le a le mea o loʻo i ai i le potu ua le toe mafai.

Faʻafefea ona kelu se sunflower i luga o le faʻamalama: sitepu-i-sitepu faʻatonuga 7760_3

  • Faʻafefea ona tapuni le Windows mai le La: 4 filifiliga faigofie

Tulaga lelei ma le le atoatoa

Soʻo se oloa i le taimi o faʻagaioiga e maua uma uma ma agavaʻa.

Manuia

  • Faafetai ia te ia, e le mou atu le potu i aso vevela, ma e le manaʻomia e le faʻaaogaina o masini malu ma e mafai ona sefeina le eletise.
  • Ile tau malulu, o le a toe faʻafoʻiina le vevela i totonu ma o le a le tuʻuina atu le siʻusiʻu atu e malu vave. O sea aafiaga e maua ona o le almininum spray.
  • E puipuia le puipui puipui, fola ma meaafale mai le burnout ona o le susulu o le la.
  • E le palapala ma e le faaputuputuina le palapala, e le pei o pupuni.
  • Oloa ma fuainumera eseese, pei o apamemea poʻo auro, o le a foliga sili ona lalelei i fafo.

le atoatoa

  • O le oloa e matua manifinifi ma faigofie ona faʻaleagaina pe a faʻapipiʻiina.
  • O le taugofie filifiliga e mafai ona faʻaleagaina au matatioata. I lalo o le uunaiga a le la, o le faʻaaogaina moni o valevale i le tioata ma faʻamatuʻu ona faigata tele. O le mea lea, ina ua o le faʻafoeina puipuiga mai le la e sili ona lelei, e taua le amanaia e le gata i le auala e faʻapipiʻi lelei ai le faʻamalama, ae faʻapea foʻi ma mea o le a le uiga lelei.
  • Na te le faʻasaoina mai mata mataina i le afiafi, aua ona o le malamalama i totonu o le tioata o le a suna. O lea, afai e te nofo i le foga muamua, aveese pupuni a le tatau ona galulue.

Faʻafefea ona kelu se sunflower i luga o le faʻamalama: sitepu-i-sitepu faʻatonuga 7760_5

  • Faʻafefea ona aveese se ata puipuia mai le palasitika Windows ma e le faʻaleagaina i latou: 8 Auala

Faʻafefea ona tuʻu le la i luga o faʻamalama

E te manaomia

  • Vai mama. Matou te fautuaina oe e faʻaaoga le vai falaoa, aua e le ofi i faʻamafanafanaga e ono tumau i foliga o le tui i luga o le tioata.
  • Ie e aunoa ma se faaputuga. E mafai ona maua le ie puipui e mafai ona maua i se pisinisi po o se taavale afi.
  • Wiper, ae le o le tuu o ni teteaga.
  • Paʻu ma uʻamea spatitus.
  • Le fasioti tagata i le fasimoli fofo.
  • Sosoo seleulu.
  • O le tagata enisini pe an.
  • Pule tele.
  • Tifaga lava ia lava.
A o le i taina le ata o le sunscreen i luga o le faamalama, fai fufulu i totonu o le potu. E faapitoa lava lenei mea e fai mo i latou e i ai a latou fagafao. O lea e mafai ona e aloese mai le maua o le fulufulu i luga o le ki luga. Toe faaleleia galuega pe o le taʻoto solo i luga o le auala e mafai foʻi ona faʻalavelaveina i le faʻapipiʻiina, talu ai o le paʻu paʻu o le a mafua ai le tele o faigata lamatiaga. Matou te fautuaina oe e faatali mo le faaiuga o le toe faaleleia.

Matau ma le alofa tele ile pulega. O le sili ona lelei le vevela mo ia galuega o le 25 tikeri o le vevela. Afai e malulu le potu pe i ai se ata, o le a mago le kesi mo se taimi umi. Taumafai foi e susu le ea. Faafetai i lenei mea, o le oloa o le a pa'ū tutusa ma lelei.

Sauniuniga o tioata

Muamua, o le tioata e tatau ona fufulu ma matua faʻamaʻasia ai le fasimoli, ona faʻamamaina lea i se vai faʻapitoa e aveese uma ni teteʻa.

O le manatu faʻapitoa e totogi atu i pito ma tulimanu. Afai e i ai ni mea malolosi, e manaʻomia ona aveʻesea ma se uamea sipala poʻo le scaraper.

Asiasi i le tioata mo le auai i villi ma lauulu. Ona o latou e ono i ai ni le manaia ma le le fiafia.

Faʻafefea ona kelu se sunflower i luga o le faʻamalama: sitepu-i-sitepu faʻatonuga 7760_7

O le faagasologa o le taimi nei

Ina ua maeʻa faʻamamaina, fai se mea tipi. Aua nei galo e alu ese 3-5 siperititer mai pito, lea e sili ona elili. E tatau ona e tipiina se fusiua tele ma sikafuti. Afai o le lisi o le a vaapiapi ma ua leai se lautele o le tioata atoa tioata, o le a tatau ona faapipiiina le oloa i le jack i se nofoaga e le mafai ona vaaia.

Mo le faigofie tele, tuu mea i luga o le muamua-saunia, mo se faʻataʻitaʻiga, o le laupapa e le malie i le valu. Ona tuu lea o se pule i luga ma fai fua, ina ua uma lena, uu le laina, faaalu le lau i luga. O lea o le a e ausia se pepa maualuga

Ina ia iloa poʻo le a le itu e faʻaputuina ai le sncreen ata i luga o le faʻamalama, vaʻai i le mea i le lisi. O le vaega puipuia i luga o mea laiti e mafai ona tusia, i taimi uma e latalata i le itu sili ona lelei. E tatau ona faatatau i le ipu.

O lenei e oso i luga o le tioata mai le fasioti tagata. Mai le gaogao avanoa, aveese le nofoaga puipuia ma faapipii lemu i le tioata. E taua tele nei ma e tufa atu i le atoa o le faamalama i le a fesoasoani ia te oe.

Mosten le oloa ma luga o le itu pito i le itu ina ia sili atu le spalala ma ua lavea faafuasei le fetaui. O mea e tatau ona taugofie mai le ogatotonu i pito. O le malosi tele o le uunaiga, o le tele o le susu o le a galue ma galue vave galuega.

Tipiina mea e ave ai ma tuu le laualuga. Ua sauni uma.

O faʻamatalaga auiliili e mafai ona vaʻaia i luga o vitio.

Aveesea o ni faaletonu

Tusa lava pe o le usitaʻia tulafono uma ma se faʻamanino manino, e mafai ona e fetaiai ma faʻafitauli. E tele auala e foia ai.

  • Afai e te matauina bubbles i luga o le pito i luga, e mafai ona e taumafai e tufa atu le spalala i pito. Ae peitai, e le o le fesoasoani masani. I le tulaga lea, toso i lenei nofoaga ma se nila ma tuu mea.
  • Aua le faafeiloau palapala. Atonu ose fasi mea tiga, e faʻaolaina ai ma le microfores i lalo o le faʻafitauli o le la.
  • I le vaitau vevela, e mafai ona e feagai ma le faʻafitauli o le oloa e sili atu le vave tele ma le le masani ai i le tioata. Ina ia aloese mai lenei, ua susu susu le ulufafo o le ufiufi i le vai.
  • O le tele o lapisi ma le efuefu o le a le galue i lalo o le mea. Galue i lenei mataupu o le a tatau ona toe fausia.

Tulafono tausiga

Ina ia mafai ona ola le oloa mo se taimi umi, e tatau ona e mulimuli i tulafono faaleaganuu o le tausiga.

  • Aua neʻi tago i le ata pe a uma ona faʻapipiʻiina i totonu o le masina, ae leai se isi e mafai ona see. E popole ma fufulu tioata.
  • Mo le faʻamamaina, aua le faʻaogaina ni vailaau malosi, ma le faʻamalama matala ma pulumu taele. E mafai ona latou o ese mai ai pisia poʻo le faʻaleagaina o le taʻotoga.
  • Afai o faʻamaʻi mautu o loʻo faʻaalia luga, e sili le saogalemu aveese le aveese o le paʻu paʻu.

Faitau atili