Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fale o loʻo iai i totonu

Anonim

Matou te filifilia se nofoaga e faʻapipiʻi ai ma le nofoaga, fai ni fua ma faʻafesoʻotaʻi le ipu o loʻo i ai i ou lima.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fale o loʻo iai i totonu 7766_1

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fale o loʻo iai i totonu

Meafaigaluega e tatau ona tutusa meaafale i le tele. O tagata gaosi gaosia a latou oloa e tusa ma tulaga faatonuina e tatau ai mo meafaigaluega lelei e fetaui lelei i le ulu po o le puipui. O le mea moni, o tulaga e eseese, ae e le tele lava filifiliga. E le faigata ona filifili se filifiliga masani. Ina ia faia lenei mea, ua lava lea e aveese ai le fuataga ma le fesoasoani a le lipolete. E manaʻomia le fuaina o le lautele, loloto ma le maualuga o le nich poʻo le avanoa i le va o auala latalata ane, pe a fai o le laulau o le a tautua o le pito i luga o le fale. Faatasi ai ma se fesoʻotaʻiga i le paipa ma le otaota, e tatau foi ona i ai foʻi ni faʻafitauli. Faia e le sili atu le faigata nai lo le setiina o le crane mo le pu. E leai lava tulaga e tupu i le taimi atoa e le manino ai le fausiaina o se paʻu seevae i totonu o umukuka mama. Tulaga tutusa o tulaga ma le le masani ai. Mafaufau po oa mea e ono iai.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se atigi pusa

Auala e Filifili ai se Nofoaga e Faaofi

Auala e Filifili ai Mamalu

Nofoaga Avanoa

Fesoʻotaʻiga

  • Sauniuniga
  • Uaea
  • Fesootai i le suavai
  • Fesootai Plum i le pito

Filifilia o se Nofoaga e Faatuina ai

Muamua lava, e manaʻomia le faʻatulagaina o fea o le a tutu ai le iunite. O le latalata atu o le a i ai mai paipa i le vai vevela ma malulu, o le itiiti e tatau ona e tosoina fesootaiga. Leai se mea taua o le latalata atu i le fale puipui. O le latalata mai le alavai, o le sili atu o le taua o le taua o le paipa paipa. Afai o loʻo i ai i se mamao o le tele o mita, o le umi o uaea mafai, ma otaota o otaota o le a taʻua i nofoaga o Safeso.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fale o loʻo iai i totonu 7766_3

I ia tulaga, o paipa mautu poʻo laʻau na ofi, e masani ona faʻaaogaina, e tau atu i le tulai i le tau o le faʻapipiʻiina, peitaʻi ona pau lea o le auala e alofia ai Sagging. Afai o le mamao e tele, ma o le sao i totonu o le pusa olo e maualuga, o le o le a tatau ona siitia le periostle i le va o le vele o le paipa i luga o le paipa toto. O nei faʻafitauli uma o le a alofia e ala i le tuʻu latalata i le atigi.

Soʻo se masini e le lagolagoina le maualuga o le vevela, e sili lelei le tuʻu ese mai le tagata faimalaga, Papatusi ma le Ofu. Tuaoi ma isi mea mataʻina e leʻo se mea e manaʻomia, ae le se lamatia. O le electromagnetic fanua ma static eletise e le mafua ai le ogaoga afaina i le afi ma le pamu, ae o le a faaitiitia lo latou olaga.

Desshwasher electrolux

Desshwasher electrolux

A filifilia se nofoaga, e taua le amanaia o le nofoaga o tulaga paga ma o le umi o le uaea. E pei o se tulafono, e tutusa ma 1.5 m. Faʻafesoʻotaʻi le auala faʻaaoga le faʻalauteleina o le faʻalauteleina, ma faʻatulaga se taimi umi ma faigata. O le faia lea o lenei mea, o le a tatau ona e tago i le puipui ma toso le uaea.

O le plug e le mafai ona ufiufi malosi. E tatau lava ona ia vaai i le mafai ona toso ese o ia i le taimi tonu i le taimi o le afi. Le usitaia o lenei tulaga o le afi afi.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fale o loʻo iai i totonu 7766_5

Tele mo le moli

E mafai ona e filifilia ni fua ae le o le faʻatau atu o se faleoloa poʻo se fale gaosi oloa. E tatau lava ona tele le maualuga ma le lautele o le laulau i luga, atoa foi ma tulaga uma o le faapemiti pe o lotonui, pe a fai e manaʻomia e le ai i tua o le faitotoʻa. Nai lo o se faitotoʻa masani, o se mea teuteu teuteu e masani ona faʻaaogaina, mamanuina tutusa ma le faʻavae atoa.

E i ai ni fofo masani. O le tulaga maualuga o le 0.55 m. E tumau lava avanoa avanoa i lalo ifo o le 50 cm mo eyeliner ma le ea malulu. Mo Kitchen Ulu ua fuafuaina mo fale mautotogi, o se auala vaapiapi, o le faʻataʻitaʻiga o le 0.45 m lautele o loʻo gaosia mai le 0.61 i le sili atu o le 0.65 m. Custoptops.

E i ai ipu ipu ma le itiiti ifo fua mo le fausiaina. Latou te faʻapipiʻiina e le gata i lalo o le laulau pito i luga. E tutusa lava latou i le pito i luga. O le au savali i luga e ala mai, ma o latou loloto o le averesi e tusa o le 15 cm. I le tulaga lea, e le tatau ona tupu faʻafitauli i le alavai mai le siphon. Na o le manaʻomia e nana le paipa velu, faʻafesoʻotaʻi le masini i le vai ma faʻafetaui le mataupu ma le eletise. O gaioiga faataulima ia i ai le laʻitiiti faʻatauva, ae e puʻupuʻu le vai ma le eletise.

Umukuka meafale gaosi oloa faia se tamai laina e ala i le faʻaopopoina o le 2 mm i itu taʻitasi i totonu o modules. Fausia-i meafaigaluega i le sili atu, laititi itiiti ifo nai lo le tele o le taua. E alagatatau ai ona tusia i totonu o se NICH sa kuka mo ia lava ia fai ia fai ia faamatalaga laiti.

O le tele o le ipu ipu vai mo le moli o se tasi o sili ona taua filifiliga filifiliga. Afai e le talafeagai mo le fua, e sili atu le aloese mai le faʻatau ma faʻaauau le sailiga.

Weiesgaff Desshwasher

Weiesgaff Desshwasher

Nofoaga Avanoa

Module Sauni Sauniga ua uma ona potopoto puipui

Afai o loʻo faʻapipiʻiina tulaga masani o mea faigaluega, o lona lautele e le tatau ona i lalo ifo o le 0.45 m. O le a e manaʻomia e aveese uma le puipui i luga o le fesoʻotaʻiga. O nisi taimi e tatau ona e aveese le pito i lalo. O le masini e tatau ona nofoia se tulaga faalava. O lona tulaga e tatau ona siakiina i le maualuga ma le fesoʻotaʻi ma vae fetuutuunai. Ia faʻaputu se fale teuteu o le taaloga, na aveese faitotoa mai le module ua faʻaaogaina. E mafai ona fai le faasologa. E i ai faʻataʻitaʻiga ma le pito i luma, lea e le mafai ona lafi i tua atu o le felauaiga. I lea la tulaga, o le fulufulu ipu falaoa sa faigofie ona faaupu.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fale o loʻo iai i totonu 7766_7

Kapeneta po o le kapeneta

E masani lava ona tuu i luga le masani i le umukuka puipui latalata i le magoto. O loʻo feagai ma le faʻamalosi o le gatete. O le faia o le module e le o oso i le fola, e tatau ona faʻasaʻo faʻaaoga e tagata e umia. O loʻo faʻapipiʻi i le puipui i luga o le fao ma le toese. O lenei auala o le tui ei ai se lelei. O le alu i paipa ma eletise eletise, e te le manaʻomia le fanaina o se galuega pe toso mai le taʻavale. Ua lava na o le siitia o le module e ala i le le faailoaina o fusiua.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fale o loʻo iai i totonu 7766_8

Faapitoa faapolopped nisped i totonu o le umukuka puipui

Ua uma ona faʻaogaina i fusi ma faʻapipiʻi mo uaea ma le uaea. Ina ia tutusa vaega uma o le faʻalavelave, o le pecho tapunia ma se mea teuteu teuteu. Mo nisi faʻataʻitaʻiga, o sea mea e le saunia. O le latou pito i luma o ia lava e galue o se fagota. E mafai ona e filifilia se tasi tulaga e tu i luga o le tulaga o le laulau pito i luga ma tuu i le va o le lua vaega pito i lalo e lua.

Desshwasher boasch heari

Desshwasher boasch heari

Faʻafesoʻotaʻi o se otaota faʻapipiʻi

A filifilia le itu, ma o le faʻapipiʻi nofoaga o loʻo fuafuaina, e mafai ona e alu i le faʻapipiʻiina. Faʻafefea ona fesoʻotaʻi le faʻapipiʻi o le ipu E mafai ona faʻatino galuega i ou lava lima, ae e sili le faʻafesoʻotaʻi le faʻapitoa mai le kamupani o loʻo galue malosi i auaunaga faʻapitoa. A leai, pe a gagau, e maua fua e le kamupani le aia tatau e teena ai fua le toe faaleleia o le mea. Afai e te faia mea uma a oe, e tatau ona e mulimuli atoatoa i faʻatonuga e faʻapipiʻi i le lapataiga coupon.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fale o loʻo iai i totonu 7766_10

Sauniuniga

Muamua, siaki pe o ai ni faaleaga, ma pe o loʻo iai uma faʻamatalaga.

Pusa meafaigaluega:

  • fogaga;
  • pads;
  • apegā o le pepa puipuia gaosia e pei o tulafono mai le paʻu;
  • Mautu mo le faasao maele;
  • Ki mo fusiua.

Ua iloga le masini i faatonuga. O le lisi e mafai ona sili atu le lautele.

Mo le faʻapipiʻi galuega, o le a e manaʻomia:

  • Sikulutika seti;
  • tagata;
  • Sgatia;
  • maualuga e tuu le taavale agai i luga;
  • rofautte;
  • triple po o le faaluaina siphon e fesoʻotaʻi ai i le skink plum;
  • Aepi lauma mo paipa paipa sooga;
  • Afai e tatau, o le rosette mo potu susu ma se tapunia tapunia masini ma o le tolu-autu uaea.

Weiesgaff Slishwasher BDW 4004 4.0

Weiesgaff Slishwasher BDW 4004 4.0

Eletise

I totonu o le umukuka, na o le eleele uafu ma se uila tapuni masini e mafai ona faʻaaogaina. E tatau ona latou lagolagoina i lalo ifo o le 25 cm i luga o le fola e mautinoa ai le puʻupuʻu mataga pe a lologa.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fale o loʻo iai i totonu 7766_12

O le maea e iai le umi o le 1.5 m. Afai e manaʻomia se laina vavae ese, e talafeagai le uaea o le colpper copper o le 2-2.5 mm. Faʻaaoga le faʻaupu o maea e faʻasaina ai. O le uaea e tatau ona tuleia i se lelei pe toe faaleleia i luga o le puipui o alalaupapa. E le tatau ona tautau. O le fesoʻotaʻiga nofoaga e tatau ona avanoa e toe iloilo ma le faʻagaioiga gaioiga. Leai se mea e tatau ona puipuia ai avanoa.

O galuega e mafai ona faia na o le eletise eletise - a leai e mafai ona e maua se mea i le taimi nei.

Fesootai i le suavai

E mafai ona fesoʻotaʻi masini-totonu i le carne ma le fesoasoani a le hose, ae i le taimi o lona faʻagaioiga o le a le mafai ona faʻaogaina le magoto. E sili le faʻaaogaina o se tee ma le onosaʻi crane. O loʻo faʻapipiʻi i luga o papa. Mo le mea lea, o le a poloka ai le vai. O le fale o loʻo fesoʻotaʻi i le tee, e masani ona aofia ai i totonu o le pusa. Ia e le o le masini, e tatau ona e faʻapipiʻiina se faʻamama vai.

Ua faʻaoʻoina uʻamea ua faʻasaʻoina e afifi, linon filo poʻo le fm-libbon. O le a le manaʻomia lenei mea o le a le manaʻomia.

E le tatau ona fesoʻotaʻi le masini i le dhw orter - o le a taitaiina atu ai i lona malologa.

Dowshwashther Goldreje.

Dowshwashther Goldreje.

Fesootai Plum i le pito

E sili atu le faigofie ona faʻaaoga le lua poʻo le triple siphon i lalo o le magoto. Mo le faʻatagaina, o le popo hose e faʻaaoga, aofia ai pe palasitika. E le talafeagai le tanoa, pei o le palapala fasimea o le a faaputuputu i lona laumata. E le tatau ona i ai le avanoa i le hose. E faʻapipiʻiina ma le faʻapopoleina ina ia le toe foʻi mai ai le faʻasoa i le potu faigaluega. Mo lona faʻamalamalamaina, o le uʻamea uʻamea ma se uila e faʻaaogaina. O le umi o le umi o le 2.5 m. Afai e te faia sili atu, o le pamu o le a le taulimaina.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fale o loʻo iai i totonu 7766_14

Afai e te tulia le alavai e aunoa ma se siphon, e mafai ona e faʻaogaina se tee o loʻo i ai i le otaota i le pusa. I le oloa na le toe foʻi i tua, o le Aneti-Sipoina Valve alatoto ua faʻapipiʻiina.

Ae le i faʻapipiʻiina le atigi pusa i lona tulaga, e tatau ona faʻaalu se gaioiga amata, siaki uma tapulaʻa uma o le galuega.

Atoa faʻapipiʻi algorithm matamata Vitio:

  • Faʻapipiʻi le masini fufulu: auiliili faʻatonuga mo i latou e manaʻo e faia mea uma ma o latou lava lima

Faitau atili