Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau

Anonim

Nana le maualuga o kamupani inisinia uma o se auala faaonapo nei i le mamanu o faletaele. Faʻateʻaina o fesoʻotaʻiga e maua mai tupe maua. Ioe, o lo latou talitonuina ma auaunaga olaga e faalagolago tuusaʻo faalagolago i le lelei o le oloa. Faʻamatala pe faʻafefea ona filifili le mea saʻo o le faʻapipiʻiina.

Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau 7768_1

Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau

O le a matou le amanaiaina o le ili atu o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina (o loʻo taʻua foi o le faʻauiga o le faʻapipiʻiina poʻo le faʻapipiʻiina o elemene) - o le sili ona lauiloa-manatu o le tagata o loʻo avea ma manatu.

Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau 7768_3
Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau 7768_4
Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau 7768_5

Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau 7768_6

Faletaele ma le faʻamalologa o loʻo i ai

Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau 7768_7

Faletaele ma le faʻamalologa o loʻo i ai

Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau 7768_8

Faletaele ma le faʻamalologa o loʻo i ai

O le faiga e mafai ai ona e foia ni galuega i le taimi e tasi:

  • Sefe le sikuea;
  • mautu faʻamaumau le faʻamalologa o le faʻamalologa tusa lava poʻo le a le puipui o le u puipui;
  • Faapipii faʻamalologa e le gata i le puipui (faʻavae si);
  • alualu i luma le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o galuega;
  • faalauteleina le tele o fuafuaga fuafuaina o manatu o faletaele;
  • aveese fegalegaleaiga ma le mata ese mai le mata;
  • faaitiitia le leo o le vai i le faʻatumuina o tane, faʻapea foi ma le mulumulu;
  • Faafaigofie faamamaina.

O loʻo faʻaalia manatu vaʻaia

Faʻalauiloaina faʻaaliga vaʻaia o mea lelei mo le faʻamalologa o le faleuila. O le faʻapipiʻiina o le faiga faʻavaeina faʻapitoa mo Lusia o le a faʻateleina ai le avanoa o le sili ona puʻupuʻu faletaele.

-->

E aoga le tala i luga o le mauga o elemene e le mafai ona sefeina leai se mea? O le tau o loʻo totogi faalua - i le tulaga o le ogaoga o le malepe, o le toe faʻaleleia e mafai ona i se pene.

Mafaufau i nisi auiliiliga mea e te manaʻomia e mafaufau ma le mea e tosina atu ai aʻo leʻi faatauina.

1 "siva" mai le puipui

I se fuafuaga lelei, o le faʻavasegaina faʻapipiʻi faʻapipiʻi o le sili ona manaʻomia. O latou o loʻo i ai ni faʻavaʻa o le Stell mai le Swel Passwork ma Powder Taʻiala, lea e aoina uma Plubging Forttings (paipa, o loʻo lokaina ai le faleuila. O faʻavaʻa na lautele ma fetaui lelei mo lau lautagata, ma mo pa o faʻaauau (mo se faʻataʻitaʻiga, fasi laupapa pe afam.

Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau 7768_10
Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau 7768_11
Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau 7768_12

Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau 7768_13

Aveesea, Faamalosia Faʻapipiʻi (Faʻapipiʻi Naʻo le fola)

Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau 7768_14

Faletaele ma le faʻapipiʻiina faʻapipiʻi

Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau 7768_15

Tulaga faatonuina

Mautu o le faʻapipiʻiina o faʻataʻitaʻiga o le a ia mautinoa le faʻamalieina o le fola i le fola ma pa. O le tagata lava e lagolagoina faʻapipiʻi o le a sili ona lelei le tali pe a fai o le pa e manaʻomia ona faʻapipiʻiina i le ogatotonu o le faletaele - o elemene e faʻapipiʻi malosi i le fola.

Filifilia Faʻapipiʻiina mo se faletaele masani, e aoga tele le faʻaaogaina o le faʻapitoa i faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu o le pipiliina aʻu. Na matou mauaina se fofo mai le geberit. O le seti o Plattenbou ma ua talafeagai lelei o le Studness mo soʻo se mea e te pipiʻi ai aʻu. O le Pricip Top Plank Faʻatagaina oe e tuʻu oe o le faʻapipiʻi studs i totonu o le sone talafeagai mo le faʻapipiʻiina - le mea e le taofia ai paipa. O lea, o le loka e faigofie faigofie, talafeagai ma mausali.

Plattenbou ma versic ver

Plattenbou ma se faʻapitoa pito i luga o pa ma faʻalautele o le Studs: Faʻapipiʻiina e faigofie, faigofie ma faʻatuatuaina

2 fitu taimi ua oti

A o le i faʻatauina le faʻapipiʻiina o le faʻatulagaina, e manaʻomia le faia o se nich o loʻo fuafua o loʻo fuafuaina. Afai e le talafeagai se faiga lautele, e aoga le sailia o se mamanu mo se nofoaga faʻapitoa faʻapipiʻi. O tagata gaosi oloa e atiaʻe ai ni vaega o eseese e le o se suiga - i luga o le faʻatau atu e mafai ona e mauaina filifiliga vaapiapi, faʻapea foi ma le puʻupuʻu (puʻupuʻu) mamanu. E te manaʻo e suʻe le faleuila i le tulimanu, o loʻo i ai le sefeina o le mea taua o le faletaele? Mo lenei mafuaʻaga, o le a faʻateleina le vaega o le a faʻaaogaina modules.

Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau 7768_17
Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau 7768_18
Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau 7768_19

Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau 7768_20

Tuatusi Faapipiiina

Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau 7768_21

Faaitiitia Faaputu

Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau 7768_22

Maualalo le faapipiiina

3 Motor Tofotofoga

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi faiga e te faia ai i le umi e mafai ai, faʻalogo i le faʻatuatuaina o ona elemene.

  • O le faʻaputuga uʻamea o uʻamea e tatau lava ona i ai se peti-eleele o loʻomea uma i fafo ma totonu. A faʻatau, fesili le tele o le faʻamatalaga o le faʻavaʻa ma le mafiafia o le uʻamea. O le sili ona talitonuina o faʻapipiʻi - ma le 4x4 cm talaaga ma le mafiafia o le uamea a le 2 mm. O nisi fale gaosi vagana ai le faʻaaogaina o le sili manifinifi, poʻo le laʻititi laiti (3x3 poʻo le 3x4 cm), ona o le malosi o le faʻavaʻa ua faʻaititia tele.
  • O le saogalemu module o loʻo iai le tele o uta - o le mamanu e pasi ai le suʻega ma se static avega o le itiiti ifo 400 kiloka.
  • O le auvai o le auvai o le tane e faia mai le maualuga-lelei maualuga-density polythylene ma tuu i totonu o se lagona faapitoa o le fulufulu manu. E le gata i lea, i totonu o le tane e tatau ona i ai ni vaega metallik e ono avea ma 'malulu ma faʻafesoʻotaʻi ma vai.
  • O le tane faʻatuatuaina, o se tulafono, e leai se faʻailoga ma se mea e tasi ma le 'auvai o loʻo avea ai ma se tasi ogatasi. Ile tulaga lea, o le tulaga lamatia o le tausaafia e le aofia ai.

Tofotofoga mo le malosi tuufua

Suʻega mo le Malosi o le Faʻapipiʻiina o le fuaina o 400 Kg

4 e aunoa ma le pisa!

Faʻamaonia le tagata faʻatau e uiga i le i ai o elemene i le faʻapipiʻi faiga, faia le masini toetoe goto filemu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻamafanafanaga Foam mo le moli moli (ua uma ona matou taʻua i luga) Faʻapipiʻi foi se taua faʻataʻitaʻiina. Ia, afai o le system ua faʻauʻuina ma le le leoa vai puipui le alatoto. O le i ai o le faʻaupuga tuʻufaʻatasia pusa i le module mamanu o le a puipuia ai le faasalaina o le leo i potu tuaoi i totonu i potu fufulu.

Faapipiiina ma le leo

Faapipiiina ma le leo leo

-->

5 Ia tausia le Vai!

Laveaʻiina o punaoa vai - faʻatulagaina aga i Europa. Ia mamao, mo Lusia, o lenei itu e le talafeagai. E ui i lea, matou te fautuaina oe e teʻi atu i fofo, sefe vai, ma ni tupe mama.

O le filifiliga i le faʻapipiʻiina o polokalama e faʻatatau i le faʻaititia o le taumafaina o se lua-pi-lafu, faʻataga oe e le naʻo le aofaʻi atoa o le tane, ae o le afa foʻi. I le taimi lava e tasi, o le mea e le mafai ai ona sili atu le mamana (ma o le mea lea) fufulu le itiiti ifo le vai - ma i ai teuga, ma le mama o le puleaga

6 Kiliki i le ki

O le sili ona taua vaega o le faʻapipiʻi faiga o se flush button. E mafai ona i ai ni suiga eseese: ma le filifiliga "fufulu-taofi", e mafai ai ona e taofi le faʻamamaina, ma le lua alavai, e pei ona faʻaaogaina Lelei, ae sili lava le mafaufauina foi o latou vai, aua mo lo latou fish e le manaʻomia le paʻi atu i le ki.

Filifilia o le faʻapipiʻi faiga, ia manatua o le flush ki tatau ona faʻatau mai le tagata gaosi tagata e pei o le modu ia lava. Faigofie, pe a fai o le kamupani e ofoina atu se lautele lautele o faamau. O le tele o mamanu, lanu ma mea e faʻatagaina ai oe e filifili se fofo mo lau tagata taʻitoʻatasi. Faʻamolemole ia matau o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga o le taupou faʻamau e tuʻu ai ni auala mai tamatamailima. O ia filifiliga o le a faʻatagaina ai le faʻatumauina o se lelei vaʻaia e aunoa ma le taumafaiga taua.

Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau 7768_25
Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau 7768_26
Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau 7768_27
Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau 7768_28
Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau 7768_29

Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau 7768_30

O le vaega faʻapitoa o le a fesoasoani e aveese ai le le fiafia o manogi, o le a le ea saʻo mai le pesini o le faleuila ma faʻamamaina e faʻaaoga ai se faʻamama sela. O le iʻuga, ua toe foʻi le ea mama i le potu

Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau 7768_31

Fufulu-taofi ki

Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau 7768_32

Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau 7768_33

Unitsaze Faʻapipiʻi Faiga: Siaki mo Faʻatau 7768_34

7 atoa seti

O le fesili e tusa lava pe o le a aoga le faʻatauina o se lauggeng module ma se faleuila mai le tasi gaosi oloa, popolega tele. Mo le tele o itu, o Europa santetchopters o loʻo tuʻufaʻatasia - o lea o oloa eseese e tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi. Ae ui i lea, ua e malilie e mauaina vave mea uma e fetaui lelei.

Faitau atili