Faʻafefea ona maua se faʻalilolilo ua natia i le puipui ma masini faʻapitoa ma e aunoa ma latou

Anonim

Matou te taʻuina atu le mea e maua ai se paʻu uaina ma le fesoasoani a le tagata faʻatau faʻapitoa, telefoni poʻo le vaʻai vaʻaia.

Faʻafefea ona maua se faʻalilolilo ua natia i le puipui ma masini faʻapitoa ma e aunoa ma latou 7811_1

Faʻafefea ona maua se faʻalilolilo ua natia i le puipui ma masini faʻapitoa ma e aunoa ma latou

Na ou manaʻo e tautau le mautotogi, fesiitai le faitotoʻa, na tupu le maʻi. O ia tulaga e mafai ona lisiina mo se taimi umi. O latou uma e manaʻomia le faʻauigaina o le nofoaga tonu o le uaea. A leai, o se lamatiaga o le faʻaleagaina o le taimi e galue ai pe tumau e aunoa ma le eletise pe a tupu se leaga. O le a matou faʻataʻitaʻia ni auala moni, pe faʻapefea ona maua se uaina ua natia i le puipui.

O mea uma e uiga i le tutoatasi sailiga mo le lilo

Foliga o le laina

Meafaigaluega faapitoa

Matou te mauaina e aunoa ma ni tautua faapitoa

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le uatia uaea

O loʻo teuteuina i totonu o le puipui i auala faʻapitoa-stroers. O le uaea uaea i lenei auala ua tapunia ma se vaega o se faofatu o le fauina, o loʻo faʻaalia atoa le luga. O lea e le pulea le puipuia mai i mea e leaga ai pe ua maua. Ma le isi, o le laina e le o maitauina i mea uma. O lea la, e fautuaina le faia o se fuafuaga e faʻailoa ai le faʻatulagaina o mea. E moni, e le masani lava ona faia lenei mea.

Faapipiiina o eletise eletise e faatonutonuina. O lea, tusa ma le pE, ua tapunia uma uaea i itu taumatau. Matua faasa ona faia e fai ma ata. O le uaea o le uaea pe o le faʻaupuga, poʻo le faʻaupuga. Soʻo se suiga i le itu e faia na o le tuʻuga o le 90 °. E taua lenei faʻamatalaga e fesoasoani e suʻe ai se laina. E moni lava, e na o se taimi puʻupuʻu o le nofoaga o le uaea mai le pusa tufatufaina moni mai le pusa tufatufaina moni o loʻo iai se soʻu. O faʻamatalaga saʻo o le a tuʻuina atu masini suʻe.

O a mea e faʻaaoga e suʻe ai

O le mea sili ona saʻo o le a aumaia naʻo mea faʻapitoa. O loʻo faʻatau mai mo ni faʻataʻitaʻiga ma ni mataupu lelei o galuega.

Electromagnetic detectors

Fuafua le iai o se electromagonetic fanua. E fausia e se uaea i lalo o avega. O le mea mulimuli e tatau ona le itiiti ifo 1 kw. Mo lenei mafuaʻaga, e manaʻomia le utaina o le fesoʻotaʻiga aʻo leʻi amataina le sailiga. Ma afai e te manaʻomia le mauaina o se ua tagi mai le auglet, e aofia ai, ma se faʻataʻitaʻiga. O tufatufaina masini o lenei ituaiga e taua o le uaea. O loʻo latou puʻupuʻu, e faigofie ona faʻatino.

Faʻafefea ona maua se faʻalilolilo ua natia i le puipui ma masini faʻapitoa ma e aunoa ma latou 7811_3

I luga o fale, e lua taʻitaʻi e masani ona maua: lanumoana ma mumu. Moli lanumoana i luga pe a maua e le detector e iloa electromagnetic radication. Faatasi ai ma le sili atu le maualuga i lona punavai, o se moli mumu o loʻo taumafai. Ina ia maua saʻo faʻamatalaga, e fautuaina le siakiina o taimi i le tele o taimi. O le a fesoasoani le masini maua le puipui i totonu o le uaea i le puipui. Talu ai o le tali mai i le uaea i lalo ole voltage. I luga o le vaega o le toilalo, o le faʻailoga o le a alu i fafo.

Gaosia ni suiga faigata o lenei ituaiga. Mo se faataitaiga, "Woodacker's," Saili ", etc. E tele a latou lagona. Lea e mafai ai ona e mauaina le uaea i se mamao o le 7.5 cm. O le sili atu le maualuga o le mafaufau, o le tele meafaigaluega e afaina ai. O lana galuega e le afaina ai e le lata ane o uʻamea paʻepaʻe, maualuga luga o le susu, ma isi mea

Uamea desered

I totonu o le uai manuia. E mafai ona avea ma le alminin po o le 'apamemea. I soo se tulaga, o le a iloa e le masini. E faailoa ai galu eletise eletise. O le uaina ua paʻu i le fanua o le a suia ai. E tali mai le uaua i nei suiga, e maua ai se faailo. O nisi ituaiga e iloa ai le uamea na latou mauaina. O lea e sili atu le faafaigofieina le faiga.

O masini faigaluega e aoga i luga o soʻo se uʻamea: fao, uaea, fao, faʻalelei. O le mea lea, e sili ona faigata ile galue ile tulaga ole sima. Ae mo le uamea detector, o le avega i luga o le laina e le manaomia. O le a fesoasoani ia te oe e saili se malologa malologa ma ua mautu. Afai o le faʻataʻitaʻiga e i ai se suiga mafaufau, e tatau ona e iloa o le mea maualuga o le a tali atu i mea uma metallic mea latalata. I le itiiti ifo mafai "le faasilasilaga" le uaea.

Faʻafefea ona maua se faʻalilolilo ua natia i le puipui ma masini faʻapitoa ma e aunoa ma latou 7811_4

Lautele le tagata faatau

O se mea lavelave lea, tomai faʻapitoa poʻo semi-tomai faʻapitoa. E mafai ona maua ni laina e aunoa ma voltage, palasitika, fafie. O le faʻavae o faʻagaioiga i le faʻavaveina o se masalosalo o le umi, o loʻo atagia mai ai mea eseʻese, e aʻafia ai nisi faʻaleagaina. O le iʻuga o loʻo faʻaalia i luga o le mataituina. A o le i galue, o meafaigaluega e tatau ona faʻatulagaina ina ia maua se faʻavae faʻavae. E matua faigata ona e sailia le pa o puipui o mea i le vailaau o le ituaiga o Shalkoblock, o le poloka poloka, etc. E aunoa ma le sauniuniga, o le a faigata lenei mea.

E i ai ni foliga e iloa ai le mea e maua ai le uaea i lalo o le stucco ma meafaigaluega faʻapitoa. E tofu lava ma faʻataʻitaʻiga e naʻo le aoga i se loloto loloto. Afai e loloto le uaea, o le a le maua. E i ai le fanua lautele mai le fasioti tagata. Sili ona lelei, latou te faamatalaina le mea o taoto latalata i luga. Le latalata i le fua o le fua, o le pito i lalo o le saʻo.

O lea, e lua le ofutino e lua e mafai ona faitauina o se tasi. O faigata e aliali mai i le mataupu pe a fai o le uaea o le tasi i le isi. E sili ona latou naunautai o se tasi. O nofoaga e lua o loʻo faʻatusa i mea lata mai, ae 'eseʻese mea e talafeagai. O nei vaivaiga uma e i ai i totonu o le aiga. O galuega a le Semi-Polofesa ma Tomai Faʻapitoa e sili atu le saʻo, ae e le aoga tele e faʻatau i latou mo le tasi-taimi faʻaaogaina.

Faʻafefea ona maua se faʻalilolilo ua natia i le puipui ma masini faʻapitoa ma e aunoa ma latou 7811_5

Lautele

O le sailiga o le eletise eletise o le a manaʻomia ona faʻaleleia atili, faʻafesoʻotaʻi le fanua faʻaliliuupu. O le mea mulimuli e tolu lesona e tolu o le tapunia, le mafuaaga ma le tafe. O le mea e pupuni ai o le a avea ma ituaiga o vetena, o lea e masani ona faalauteleina.

O le o totoe o le lua e fesoʻotaʻi i le tagata i menmet drive. E tuʻuina atu i le faiga o le Ommter, aua le faʻalogo i ai i le polarity. Na aumai le vete na aumaia i le eleele, faasolosolo taʻitaʻia loa. I le gasologa, e taua ai le tausia o le molimau. Soʻo se suiga o le a faʻaalia ai le nofoaga o le uaea.

Faʻavasega faʻailoga faʻailoga

O se faigofie masini tali atu i electromagnetic galu e o ese mai le faigaluega faigaluega. Faʻatonuga, pe faʻapefea ona maua se uaea i le puipui faʻailoga faʻailoga e matua faigofie lava:

  1. Ave le mea faigaluega, tuu lou tamatamailima i luga o le tui. O se mea taua lenei.
  2. Ave se sikulukalaiva i le puipui, aua le faatopetope i le faavae. O le mamao e tatau ona laititi ona o le mafaufau loloto.
  3. O le taʻitaʻiga o le togi i luga o le faʻailoga meafaigaluega o le a tuʻuina atu se faʻailoga o le mauaina o le eletise eletise eletise.

Faʻafefea ona maua se faʻalilolilo ua natia i le puipui ma masini faʻapitoa ma e aunoa ma latou 7811_6

Leitio

O le meaaoga mauaina o le a fesoasoani ile sailiga. E le lau tele lona iloa, ae o le ole faʻaaliga "mafaia e mafai 'ona mafaia. O le leitio ua aofia ai, fetuunai le taimi o le 100 HZ. O le igoa na toso mai i fafo, aumai i le eleele. E gaoioi e pei o le taimi. Uaea e tatau ona malosi, ona e faaaualaga lea e faia ai le popole. Ua ia faʻalogoina o se faʻaaliga talatala, faʻateleina ma le faʻagasologa agai i le natia e faʻataʻitaʻi.

E leʻo ni auala lelei uma na maua mai ai, naʻo le mea sili ona aoga. O se faʻaiuga lelei e mafai ona faʻataʻitaʻia ma le faʻalogo fesoasoani poʻo se kaseti tagata taalo. Latou te galulue tutusa i le leitio. Ae o le metotia ma le tapasa e ono le mafai ona galulue. E ui lava i le mea moni o le avā e tatau ona alu ese i lalo o le malosi o le eletise eletise, o lona malosi o le a manino lelei e mafai ai ona malosi.

O se tali lelei o le a avea ma se mea tau le sili atu ona taugofie aiga "Woodpecker" po o le "Saili". O le a faʻaalia ai se nofoaga i le lava saʻo, lea ei ai uaea i lalo o le vaega o le pu. Afai e le faapaleina suʻesuʻega i le manuia, ae tatau ona latou valaʻauina tagata faʻapitoa. Faapolofesa meafaigaluega o le a faigofie ona taulimaina ma se galuega faapena.

Faʻafefea ona maua le uaea i le puipui e aunoa ma le masini

E tele auala e le manaʻomia ai mea taua. Afai e te fiafia i latou e saʻo, e te maua lava faʻamatalaga saʻo. Lenei o le a avea ma taupulepulega, 10-20 cm lautele, i totonu lea o le mea na manaʻomia. Mo nisi o tulaga o le a lava ai lava.

1. Vaʻaiga vaʻaia

Ua toe faʻaleleia le faʻaleleia o le fale i totonu o le fale mautotogi e masani ona suia le sui poʻo le faʻaleleia o le uaea. A aveʻesea pepa puipui poʻo isi mea lele, e mafai ona maua mai vaʻaia. Talu ai o laina ua faʻataoto i totonu o seevae e masani ona maitauina. Ma, afai o loʻo i ai le fuatete lea e leʻi faia, fusi e mafai ona vaʻaia mai le faʻavae o le lanu. O nisi taimi e fai ai ni seevae e foliga mai o le faavae. Aemaise le uaea mafai ona matauina i luga o sima.

2. Telefoni telefoni

Mo Android poʻo Iosia Gadges, talosaga na atiaʻe e faʻasolo ai i latou i le itupa o uʻamea uamea. Ina ia maua le uaea i le puipui ma se telefoni, e tatau ona e siiina mai le polokalama filifilia mai le faleoloa filifilia mai le faleoloa talosaga, faʻapipiʻi. Le isi, o mea uma e faigofie. Ua amata le polokalame, o le telefoni na aumai i luga. O le maneta o le maneta na fausia i totonu o le sailia o se uamea. E moni, e manaʻomia le manatu na ia tali mai na o na o le uaea, ae i le isi lava uʻamea.

  • Faʻafefea ona faʻapipiʻi Cable ma uaea i le pamu ma i le fale: O faʻataʻitaʻiga

Faitau atili