Metotia mo le tuuina atu: o le a le mea e filifili ai

Anonim

O le fale o se fale o le atunuu ma se vasega pepe. E mafai ona e gagau se tamai togalaau, tuu ni moega o ni fasi moega, ae le faatatau i pisinisi o pisinisi. Ae ui i lea, o loo i ai le malamalama o ona po nei o le faleʻau o se nofoaga ou te malolo ai, ae le o le pologa galuega. Matou te filifilia se metotia o le a fesoasoani e faʻafaileleina le ola i fafo atu o le taulaga.

Metotia mo le tuuina atu: o le a le mea e filifili ai 7829_1

Metotia mo le tuuina atu: o le a le mea e filifili ai

E galue i le togalaau ma luga o le togafiti

Aua le amanaia le talafatu Pass Garden Sweventy - se suo, chipper ma rake. O lena ituaiga o e maua, mautinoa, pupuu. Ae e tele naua auala e aunoa ma le faia.

Laon Mower

E mautinoa lava i le tuaoi tuaoi ma le le fiafia i le taimi na lagona ai le le le mautonu o le le mautonu o le trimmer. O le mea e le leaga mo nofoaga faigata-i-i-auala, ae leotele, snaffes. E tele ifo le maualalo o le a le tagata gaosi o le larwers. E naʻo le faʻaaogaina i totonu o se paga ma se trimmer e faʻapipiʻi ai le mea na latou talimalo. Ae afai o le eletise e vavaeeseina (i totonu o nisi o faiga faʻapaʻaga o loʻo tupu pea i le vaiaso), o le a la lea?

O le a le mea e filifili ai

Ioe o le kesi o le penisini, o le mea moni, leo leotele. Ae mamana. E itiiti le "vaivai." Faatasi ai ma se tasi e mafai, e mafai ona faʻatamaʻiaina pe a faʻalavelaveina, tipiina o le fanua. Ioe, ioe, o le a lelava le mossor, ae e mautinoa lava e le o le masini ia lava. Ma e leai se faʻalagolago i le eletise poʻo le tau - o lenei monster faigofie faʻalelei i le susu susu.

Metotia mo le tuuina atu: o le a le mea e filifili ai 7829_3
Metotia mo le tuuina atu: o le a le mea e filifili ai 7829_4

Metotia mo le tuuina atu: o le a le mea e filifili ai 7829_5

Kesi motoblock

Metotia mo le tuuina atu: o le a le mea e filifili ai 7829_6

Tagi

Electronisus

Afai e iai sau vaipuna poʻo se onosai, ona e iloa ai e tatau ona faʻamamaina e le aunoa. Ae o le a le gata i lea, tele ni taimi i le vaitau e manaʻomia ai le avanoa. E masani ona faia i le amataga o le taumafanafana, pe a o ese mea uma eli ma faʻavave i totonu o le vai, ma i le ogatotonu o le vevela ma e mafai ona tupu i luga o le auala.

O le a le mea e filifili ai

Pactrical pamu e alalaupapa - o le mea tonu lea o loʻo e manaʻomia. Ua latou paʻu i totonu o le vaieli pe i le vaituloto i luga o le manaʻomia loloto ma susu le vai, togi i totonu o le hose i le faʻasoa.

E taua le mataituina o le pamu ...

E taua le mautinoa o le pamu e le faʻafuaseʻi ona malepelepe i le IL. Ma e le tupu lea, ua faʻaeʻe i totonu o le paket ma faʻamamaina i le loloto. I le ata - o se pamu alavai mo le pamu vai mai vaieli, vaitaʻele, lua, cellars.

-->

Olo

O le a lau mea e fai i lala matala? Mumu? Auina atu i fafo atu o le nofoaga?

Togalaau o le sui o se tamai shredder, o le mea lea o loʻo olo ai lala laiti i le paʻu. Ona mafai lea ona latou faʻaaogaina pe o le vangnif, poʻo le tausiga o moega o fugalaʻau ma moega ma laʻau.

Metotia mo le tuuina atu: o le a le mea e filifili ai 7829_8
Metotia mo le tuuina atu: o le a le mea e filifili ai 7829_9

Metotia mo le tuuina atu: o le a le mea e filifili ai 7829_10

Metotia mo le tuuina atu: o le a le mea e filifili ai 7829_11

Afi faaleoleo

Toe foʻi i le mataupu o le tapeina o le eletise. Atonu e tele mafuaʻaga mo lenei, le faititili, o se faʻalavelave, o se faʻalavelave i le vaega, o se fesoʻotaʻiga malosi maualalo, tapunia. A e faʻaaluina le tele o taimi i le atunuʻu ma tamaiti, e oʻo lava i se taimi puʻupuʻu e aunoa ma le eletise - o le faʻafitauli. Ua le mafai ona nofoia le avanoa o le The Drishop General. I le tulaga o se tulaga le fuafuaina, ua na o le tausoga na ave i luga o le talita, na amatalia e le afi.

Lana mea taua tele - galue & ...

Lana togi autu - - O lenei masini galue pisapisao. Ae faapalepale. Ua le lava lona mana e kuka ai meaai, vevela le vai, ma fufulu tamaiti.

Multitherur i luga o maa

Faasolosolo ona ave aʻe le fago i totonu, ona e puipui ai lea o le pa i luga o le taualuga, ona toe fai lea o le alavai. Ia tausia se mea lelei arsennal. Tagata faʻapitoa o loʻo sailia ma faʻafaigaluegaina i taimi uma - umi ma taugata.

I le fausiaina o maketi mo le faʻatau atu i le tele o se seti o Nazadov, o le galuega e lua mai le fesoʻotaʻiga ma le maa. O le filifiliga lona lua e sili atu ona mafai ona foia, e mafai ona e sasaa atu i luga o le taualuga, e tusa lava poo le poletito. Ae o le mamalu autu - o le au faipule e mafai ona faʻatauina ese pe a manaʻomia. E i ai le masini olo, ma se taʻavale, ma se sikulu, ma le faʻi - o mea uma o le tasi nofoaga ma i le lima i le taimi saʻo.

Mo le fale ma le taele

Vevela

Afai ei ai sau ogaumu, ona e iloa lea o loʻo malu lemu. Ma faaopoopo, ae sa tatau ai i lo le mulimuli i le mulimuli, pe a manaomia e togi ai fafie. Kesi kesi o se mea lelei, ae le taugofie. Afai e te faʻaaluina se vaitau e tasi i le atunuʻu mai le drity, ona le faʻamaoni lea.

Malamalama eletise eletise

O le malamalama eletise eletise o loʻo fesoʻotaʻi i se tasi fesoʻotaʻiga, faʻapipiʻi i totonu o le fale atoa. O loʻo tuʻuina atu i latou i le pule faatonutonu o le vevela, ina ia o le vave o le ea i totonu o le ea i le 12 ° C, o le faʻamafanafana e otometi lava.

-->

Eletise eletise

O le vai vevela i le atunuʻu e manaʻomia i taimi uma - ma fufulu ipu, ma lima, ma ua tuʻu le fale. Fesili i le tele. Afai e te sau faʻatasi ma seasea, e mafai ona e faia i le tafe vai vevela. Mo se faʻataʻitaʻiga, ma se tuʻimomomoia o meaʻai slim pe tafe poʻo fao le vatelega mai o Aristona. Ae mo la latou galuega tumau, o le faʻaauau pea o le mamafa o vai malulu e manaʻomia. A leai, e mafai e le masini ona susunuina.

Metotia mo le tuuina atu: o le a le mea e filifili ai 7829_14
Metotia mo le tuuina atu: o le a le mea e filifili ai 7829_15

Metotia mo le tuuina atu: o le a le mea e filifili ai 7829_16

Faataʻitaʻiga Alie Slim Alletsi mai Aristson

Metotia mo le tuuina atu: o le a le mea e filifili ai 7829_17

Ariston Ares Slim Spor Skide Model

Mo se aiga tele, e sili ona talafeagai Builers mo le 50 liters. Mo se faʻataʻitaʻiga, Dune1 r poʻo lydos r abs. Ia mea uma e mafai ona fai se uaea ma faʻafesoʻotaʻi ni mea i le taimi e tasi, pei o le faletaele ma umukuka. I se faʻaopopoga, o Lydos V Ua manatua e Litus le Vai o le Vai, e mafai ona fetuʻunaʻi le faʻamaloloina o le vai i le Pe a televave Eletise.

Metotia mo le tuuina atu: o le a le mea e filifili ai 7829_18
Metotia mo le tuuina atu: o le a le mea e filifili ai 7829_19

Metotia mo le tuuina atu: o le a le mea e filifili ai 7829_20

Faaputuga mai vai vevela o le Deater Doune1 R mai Aristson

Metotia mo le tuuina atu: o le a le mea e filifili ai 7829_21

Faaputuputu vai o le Water Sweet Lydos R ABS mai Ateniton

Mulvarkka

Tele manatu manatu faatauvaa, ma le le aoga! O keke anufe o loʻo iai, o tamaiti e sili, o le fanau ma malo e mautinoa lava e tofo ai.

Gauai atu i le faataitaiga, i le ...

Ia tagaʻi fua atu i faʻataʻitaʻiga o loʻo aofia ai ma meatotino a le tatau ona kuka kuka. Aano o manu ma fualaʻau i totonu ua maua lava. O le mea taua e le mulimuli. Ua lava lea e faʻapipiʻi ai le polokalame ma timer.

-->

Faitau atili