O le a le mea e fai pe a fai o le tuaoi tuaoi o le tuaoi

Anonim

Matou te malamalama i le mea e faʻaaoga ai ma pe mafai ai ona faʻasaʻoina le faʻafitauli o ia lava.

O le a le mea e fai pe a fai o le tuaoi tuaoi o le tuaoi 7839_1

O le a le mea e fai pe a fai o le tuaoi tuaoi o le tuaoi

Afai o tuaoi o le malulu o le ea malulu i luga o le faamalama, ma le leo o mea faigaluega e fai mo le moe, o le mafuaaga lena e liliu ai i ona tagata e ona. Masalo o le Buzz ma Vibrics na ofi mai latou te le o le le mautonu. Tusa lava pe leai, lelei tuaoi e le mafai ona e manaʻo e fia manaʻo ia avea le mafuaʻaga o lau mafuaʻaga o le US. Ioe, i na tulaga, o mea uma e iloa ai le tagata i le tagata. Masalo o le a le aoga le tali o le a matuai mautinoa e pei ona faamoemoeina. Na tupu lena lava ina ua maeʻa le maliega ma fesuiaiga o manatu malamalama, e leai ni suiga o loʻo tutupu i le itu taumatau. I nana nei mataupu, e tumau pea le faʻalagolago i luga o le tulafono puipuia le filemu ma le toʻafilemu o tagatanuu. E filifili uma e tagata ia te ia le mea e te faia ia te ia - Talerate atili pe faʻafesoʻotaʻi se loia.

O le a le mea e fai pe a fai o le tuaoi tuaoi o le tuaoi

Puna o le pisapisao

  • Manulele meafaigaluega
  • Faapipiiina sese

Tusi o le Tulafono

O fea e fai ai le faitio

E mafai ona foia le faafitauli o oe

O le maliega o tuaoi i luga o le faʻapipiʻiina

Vapina polokalame e aofia ai fafo ma totonuga o poloka e masani ona faʻaaogaina i fale mautotogi. I ofisa ma isi nofoaga e le nofomau-fale, o le faʻamalama poʻo le feaveaʻi o polokalame e faʻapipiʻi atili.

O le a le mea e fai pe a fai o le tuaoi tuaoi o le tuaoi 7839_3

O fea e sau ai leo mai

E tele mafuaaga. O loʻo fesoʻotaʻi ma se mea e feoaʻi ai, poʻo ni mea sese na faia e ala i le nanaina. Ina ia faʻasaʻoina le tulaga, e tatau ona e valaʻau faʻapitoa mai le nofoaga autu.

Manulele meafaigaluega

I le lelei tulaga, e le tatau ona lolomiina maualuga maualuga-talaaga leo leo - a leai o lona faʻaaogaina i le po o le a paʻu i lalo o le faʻasa. Tele masini e le fausia se faalavelave ma aua le faalavelavea le filemu. O le faapogai o taimi maualalo, cod ma vib, e mafua ai le le mautonu i fafo atu o le vaega i fafo atu o le puipui. Faasalaina o ofu

  • Cracker foliga mai pe a pa'ū le lapisi i totonu o le, nana i tua o le fan nila. Atonu o ni lala poʻo ni fasi aisa. O se tasi o mafuaʻaga o le saeia o le gralle i luma o le fan, o loʻo tuʻituʻi i luga o mata i le taimi o liligi. O Kelers e masani ona fausia ona o le pau i faiga masani.
  • O le mea malie ma le gatete mai le tuaoi o le ea malulu o le a tupu pe a ofuina faamatalaga. Tele taimi latou te faʻaauauina mai le uamea tuai o loʻo manaʻomia le toe faʻaleleia poʻo le sui. Pei o isi metotia, ea o le ea e manaʻomia ai suʻesuʻega tuʻufaʻatasi ma puipuia puipuiga i faʻafitauli.
  • Faʻavasega fesoʻotaʻiga i le va o le au faigaluega o loʻo faʻavaivaia i le taimi, ma gatete mai le pamu poʻo le fiafia e faigofie ona taʻitaʻia i latou. O le iʻuga, o le uiga masani e aliali mai i nofoaga o fesoʻotaʻiga;
  • O le poloka i totonu o loʻo i totonu o le fale mautotogi e mafai foi ona maua ai le masalosalo pe a fai o ona loto, ma o le tau e manaʻomia le faʻamamaina mai pefu, gaʻo ma isi faʻafitauli. Transformer mafai ona pisa. A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, o se mea e le mafai ona faʻafetaui i le tau maualalo Saina-faia faʻataʻitaʻiga.

O le a le mea e fai pe a fai o le tuaoi tuaoi o le tuaoi 7839_4

I totonu o isi mafuaʻaga, o le au paia lelei tatau ona maitauina. Masalo o loʻo faigaluega le masini, ae ona o ona uiga e le mafai ona galue filemu. Pau le tali i le faʻafitauli o lona sui atoa. I le tele o taimi, afai o le pisa mai le ea malulu e tumau ai tuaoi, e tatau ona faʻatulagaina pe toe faʻaleleia. O fua o fua o loʻo manaʻomia pe a o ana faʻamatalaga autu e le o se mea e toe faʻaleleia.

Faapipiiina sese

  • O le galuega le atoatoa - tusa lava ma le tausisia o tulafono uma, o le tagata faigaluega le mautonu mafai ona liligiina vaega auiliili i luga o le tino, anoano pe faataga ai se isi tepala.
  • Ruting vaega o le masini i le aofia ai le setete fausia le gatete. Ma o lea e sosolo i luga o puipui, paso kesi e faʻaaoga pe a faʻapipiʻiina. O nisi taimi e galo le pule e tuu ai.
  • O loʻo fusifusia faʻafesoʻotaʻi ma le Wall Frevestings, o loʻo lelei foʻi ona fesuiaʻiga. E tatau ona tuu le king i se mamao i le pito i luga o papatusi i le mea ua pasi ai uamea papa.
  • O le paipa mo le faʻamaloloina e tatau ona aveʻesea e le o le tuaoi o le tuaoi, ae i le itu - a leai o le a le faʻateʻaina le 'au mata. E mafai ona e tapunia le faʻafitauli o le sone ma se isumu, ae le o le sili fofo lea. I le po, na matataʻu le "tautotogo" o le a faʻalogoina, e ui lava na tamai faʻatiga.

O le a le mea e fai pe a fai o le tuaoi tuaoi o le tuaoi 7839_5

Faʻafefea ona galue e ala i le tulafono

O le a le mea e fai pe a fai o tuaoi o le leo o le ea, ma latou te le faia ni laasaga e fofo ai lenei faʻafitauli? Muamua lava, e manaʻomia le sailia o le lāʻia o se solitulafono, ma poʻo fea e faʻasea ai.

O tulafono uma e faʻatonutonu ai le tulafono No.2-F3 o le 03/30/1999. E tusa ai ma lenei pepa, e mafai ona e pisa i vaiaso o vaiaso mai le 08.00 i le 21.00, i faaiuga o vaiaso ma aso malolo - mai le 10.00 i le 2200 i le 2200 i le 22. O se tuusaunoaga i lenei tulafono na o le Tausaga Fou. Le aso tulaga e le tatau ona sili atu ile 40 db, po - 30 db. I lalo o le Faasaina o le Fua o le Lautele Lisi o Stimulu, o loʻo iai foʻi le leo o le aiga.

O fea e fai ai le faitio

Afai e le i ai ni feutagaiga i se mea, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia leoleo. O le "Solitulafono vaaiga" o le a tatalaina i fafo, o le a faia se foaofiteko ma faʻatonu i le Itumalo. O le a faia se talanoaga ma le leai se auala. Afai e leai ni gaioiga, o le tagata solitulafono e tatau ona totogi se sala tupe. Ina ua manino e le aoga le uma o le tagata, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia le faʻalapotopotoga faʻatautaia. Ona fofo loa lea o le fesili. O le le usitaʻia o faʻamatalaga a le faamasinoga e faʻamataʻu ai le talafatu.

O le a le mea e fai pe a fai o le tuaoi tuaoi o le tuaoi 7839_6

Tagata nonofo e mafai ona lafoina se faitioga faʻatasi i le rospotrebnadzor. O sui o lenei faʻalapotopotoga o le a faia ai se suʻega i le fesoasoani a manaʻoga faʻapitoa fuaina o le pnibel. Ile tulaga o loʻo i ai le tele o vailaʻau talafeagai, o se Tulafono o se pepa aloaia faʻamaonia ma tautua le faʻavae mo le amataina o le faʻamasinoga. E le manaʻomia le faila o se tagi e aunoa ma le mauaina o faʻaiuga o le suʻega na mauaina i le talaʻaga faapitoa. Ia manumalo ai i le tulaga, tatou te manaʻomia faʻamaoniga lē mafaitauina o le tele o tulaga faʻatagaina tulaga na faʻaaogaina e mea faigaluega. Peitaʻi, e iai mataupu pe a mafai ona manumalo ma leai se suiga faʻapitoa mai lea Rospotrebonazor.

E mafai ona foia le faafitauli o oe

Ae a pe a faʻalavelaveina le tulaga o tuaoi e moe ai ni nai po i se laina? O nisi taimi o leo e le mafai ona taʻua, aemaise i totonu o le po, pe a faʻalogoina le tuʻinanau uma i le leoa. O le tulaga o loʻo aʻafia pe a oʻo atu i lalo faamalama i se tulaga filemu lanumeamata, o le taumafanafana i le taupega atoa, ma na o se matala-faʻamatuʻu le nofoa.

Ae paga lea, o le a le aoga i soʻo se auala e tape ai le masini. E tusa lava poʻo le solitulafono faʻapitoa e manaʻomia ona aveʻesea e le tulafono. A leai, ua avea le tagata na afaina ai. E lafoai le mea totino a se isi tagata e aunoa ma le faʻatagaga a le e ona ua matua faʻasaina.

O le maliega o tuaoi i luga o le faʻapipiʻiina o le ea malulu

O le seleselega o tagata nonofo i le fale e taua. A aunoa ma lea, faʻapipiʻi faʻapipiʻi e faʻamaonia e le tusa ai ma le tusa ai. E i ai mataupu pe a le o lona uiga i le faʻavaeina o le faʻavae mo le faʻamalosia o le aveeseina o le masini. O le fale o le fale ua manatu o se mea masani o tagata nofoia uma. E faʻaalia lea i le taulaga o le taulaga. O le faʻaiuga o loʻo faia i le sauniga lautele a ona tagata.

O le a le mea e fai pe a fai o le tuaoi tuaoi o le tuaoi 7839_7

Afai e, i le manatu o le faʻaputuputu tagatanuu, o le faʻapipiʻiina o isi meafaigaluega e puipuia mea e tutupu, latou te i ai i le itu aia, latou te nonofo ai i le tulaga faʻapitoa o le a faia. O le pule o le ea e mafai ona apili ai le faʻaiuga o le fono i le faʻamasinoga.

Faitau atili