E uiga i le lavelave: Polyproprilene paipa, lo latou tele ma gaioiga gaioiga

Anonim

Matou te taʻu ai po o ai paipa e sili atu ona ou filifilia mo le faʻamafanafana ma le vai.

E uiga i le lavelave: Polyproprilene paipa, lo latou tele ma gaioiga gaioiga 7847_1

E uiga i le lavelave: Polyproprilene paipa, lo latou tele ma gaioiga gaioiga

O le paipa pine o Serieli na amata amata amata agai i le faʻasolopito, ma maua ai le auala i nisi mea tumau-aso, faʻapea foi ma anagutu. Pei o fale uma mea, e i ai a latou lava itulagi po o le faaletonu. O le filifilia o le Polypropylene o Fua, o fua e tatau ona siakiina ma le totoʻa ma iloa ai le igoa igoa. Ave e uiga i ai ma tautala.

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i polypropylene tubes

Manatu

Fua

Uiga ma faʻaaoga filifiliga

Foliga o le montage

Talafeagai

Manatu

Muamua lava, e taua le iloa o le lapoa o vaega o Polyropylenene o vaega mo suavai sapalai ma lele. E tele ituaiga nofoaga, latou te valavala e le mafiafia o le puipui, mayderalic fuafuaina ma vevela vevela, lea e mafai ona mautu.

  • Pn 10 - E i ai ni latou manifinifi manifinifi, o lona uiga e sili ona le faʻataʻitaʻia ma le vai vevela ma faʻaaoga mo suavai malulu. O nisi taimi latou te faʻaaogaina foʻi pe a faʻapipiʻi se fola mafanafana. O oloa ma le makaina o le PN 10 mafai ona maua saogalemu le vevela o le vai e oʻo i le 45 tikeri ma le sili atu o le faʻamalosi o le 1 MPA.
  • Pn 16 e sili atu le finafinau, faʻagaioia faʻamalosi i luga o le 1.6 mpa, ma le fautuaina vai vevela i + 60 ° C.
  • Pn 20 - E pei foi o le mafiafia o le puipui, faaiu ona faailogaina o loo tupu. Lea e mafai ona e faʻatuina i le 80 tikeri o le vevela i le vai ma faʻataʻitaʻi le mamafa o le 2 MPA.
  • Pn 25 o le sili ona fuafuaina filifiliga. 95 tikeri ma le Faʻaliliuga o le vai o loʻo tausia, faʻapea foi ma le toʻamalie ma le 2.5 MPA omiga.

I le faʻaopopo atu i nei faʻailoga, o le masani lea e tuʻufaʻatasia ai fausaga i tagata e tasi-vala ma le malosi. O leisiga lona lua o loʻo faʻaauʻuoina ma le fibLassss, for ma basal fiber. Aisea e te manaʻomia ai? O le mea moni, o le mea moni lava, o nei mea faʻaopoopo e manaʻomia pa puipui e sili atu le faʻamalieina, ma o lea e tuʻu ai maualuga o faʻamalosi tino. Ole lamatiaga o le faʻalauteleina o le tele o le vai vevela ua faʻaititia, e masani ona tupu pe a galue ma polypropylene.

E uiga i le lavelave: Polyproprilene paipa, lo latou tele ma gaioiga gaioiga 7847_3

Faʻafefea ona avea ma mea sese pe a filifilia lapoʻa

O le a se mea e tatau ona e iloa, alu i le fale fa fale mo oloa? E amata i le - gaioiga gaioiga. Mata o lenei faʻapipiʻiina o le vai sapalai i le vai inu? Pe o e fuafuaina le vevela, po o se fola mafanafana? Talitonu ia te aʻu, i nei tulaga uma lautele, o le tele o fesoʻotaʻiga mo polyproylene paipa i mm o le a ese. O le mafuaʻaga lena o mea e faʻatauina i lalo o se galuega faʻapitoa galuega. I le faʻaopopo atu i le aoga aoga, e manaʻomia le mafaufau pe iai se maupupuni i totonu o le potu o le a faia ai le faʻapipiʻi.

E uiga i le lavelave: Polyproprilene paipa, lo latou tele ma gaioiga gaioiga 7847_4

Uiga ma faʻaaoga filifiliga

Ina ia vave ona iloa le mea e te manaʻomia, e sili le faʻasino i le laulau mo le polypropylene paipa. O iina e te manaʻomia ai le mauaina o le vevela o tului, o le lapoa o le faʻailoga e fesoʻotaʻi ma le manaʻomia o le o le a avea ma au taʻiala.

O le itu o polypropylene paipa i inisi ma MM e faamaotiina - o lenei ua faia mo le talafeagai, talu ai o tagata gaosi o latou lava faʻataʻitaʻiga.

Oloa filifiliga fuafua i luga o foliga o le faʻaaogaina

  • Rorn - Homopolymers, e aoga le faʻaaogaina naʻo le vai malulu.
  • RRV - poloka copolymers, e lelei foʻi mo vai malulu, o nisi taimi latou te faʻaaogaina lava pe a faʻapipiʻiina se fola mafanafana.
  • PPR o se polypropylene Copolymer, o le sili ona lauiloa, mafai ona faʻafesoʻotaʻi ma vevela, malulu vai, mafanafana fola po o le mafanafana.
  • O le PPS o se faʻaleleia filifiliga ma le maualuga vevela vevela. Seasea maua i fale i totonu o le fale.

Laulau o Polypropylene paipa mo le vevela ma le suavai

Paipa ppr pn10 ma pn20

Na faamalosia e le paipa e Aluminum Pril PPR-AL-PPR PN 25

Paipa ma le faʻamalosi tino i totonu o le pert-al-pr-pp pn 25 Paipa faʻamalosia ma le fiberGlass PPR-GF-PPR PN 20
Ituaiga Taui O fafo atu o fafo, mm Vaega o Talosaga
PPR. Pn 10. 20-110 Falefaafiafia
PPR. Pn 20. 20-110 Hall ma gvs.
PPR-AL-PPR PN 25 Pn 25. 20-63 Hydz ma DHW, vevela
Pert-al-pp pr pn 25 Pn 20. 20-110 Hydz ma DHW, vevela
PPR-GF-PPR PN 20 Pn 25. 20-63 Hydz ma DHW, vevela

Ina ia tuʻu le vai sapalai i vai malulu, aofia ai meainu, lelei manifinifi ma le makaina o le faʻailoga pn10. O paipa pipeline e le o iai maualuga le faʻamalosi tino, o se tulafono, e le sili atu i le 1 mpa, ma o le paʻu maualalo vai e le mafua ai le faʻalauteleina o le vaipuna.

Polyprowaylenene Sipei mo Iesuting, o vaega o lo oi luga o le laulau i luga, e manaʻomia le faʻaaogaina faʻamalosi i le pepa poʻo le faʻavae. Na aliali mai talu ai le taimi muamua na mulimuli mai i le maketi ma e toʻaitiiti tagata ia laʻoaʻoina ma ia, a o mea ua i ai ni aʻoaʻoga lelei. Aisea ou te manaʻomia ai le faʻamalosia? O se mea taua tele lea i le faʻavaeina o le vai vevela, aua ona o le kesi pe a faʻaaoga i le vevela vevela, proppolene e le suia lona foliga ma tele. Ma o lona uiga o le ai ai se suiga e mafai ona mafua ai le tau tupe. O le lapoa o loʻo i totonu o polprowaylenene, o le laulau lea o loʻo tuʻuina atu i luga, e laititi lava, ae o mea e totoe e le i ai.

E uiga i le lavelave: Polyproprilene paipa, lo latou tele ma gaioiga gaioiga 7847_5

Tulafono ma aoga faʻapipiʻi fautuaga

  • O le faigofie mamanu o se tasi-vaega. Ia faʻavaeina i latou, o le mea muamua o le oloa ua tipi ese ma paipa tipiina, fuliina pito ma tuʻufaʻatasia le mamanu e faʻaaoga ai matata poʻo le kulimi.
  • O le toʻatele o le toʻatele na foua i le na o le tele o eseesega - pe a le mafai ona galulue ma i latou e le mafai ona faʻaaogaina le malulu o le vaʻai, o le a le tuʻuina fesoʻotaʻiga i mea uma. E masani lava, o vaega o le tele-vaega e fesoʻotaʻi e ala i le vevela vevela pe faʻaaoga ni fesoʻotaʻiga faʻapitoa.
  • Faʻamalosia paipa e manaʻomia ni sauniuniga faʻapitoa aʻo le i faʻapipiʻiina. O le mea o le aliginum mo le faʻapipiʻi i le alava i luga o le alavai, o lona uiga e i ai se tulaga lamatia o le vavaeeseina. Ina ia aloese mai lenei, i le taimi o le faʻaaogaina o le oloa ma le faʻamalosia o le Aluminum Pili, e manaʻomia le laveaʻiina o le vaega e aveese ai le vaega o le alavai i itu uma e lua. E ala i i nei puipuiga, e le i tumau le vai, o lona uiga o le paipa o le a tumau pea ma le toto.

E uiga i le lavelave: Polyproprilene paipa, lo latou tele ma gaioiga gaioiga 7847_6

O le a le mea e gauai atu ai i le filifiliga o fetaui lelei

O se tulafono, fetaui lelei mo mea tau mea e faia o le dermoplast. O nei mea e matua maaleale i le vevela mataua ma mafai ona suia pe a fai o le vevela. O le mea lea e tatau ai ona e filifilia vaega ma le tausiga faapitoa. Faʻafefea ona faia se mea sese?

  • Mo vai vevela, e le fetaui le malosi o le malosi. O loʻo faʻaalia i latou pe a faʻamalosi ma mafai ona mafua ai se paipa paipa. E sili le faʻaaogaina o se Amerika - O se filogia o le ulagia faigofie ona faʻaesea, o lona uiga e sili atu le faigofie i lenei mataupu.
  • Ia mautinoa e siaki ma le faʻailoga ma le alu pe a faʻatau se oloa - e tatau ona fesoʻotaʻi atoatoa latalata i le vaega o le mamanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te faigaluega ma sinialaia, E taua le filifilia o oloa uma mai mea tutusa.
  • Aua le faʻatau se suia, nutimomoia poʻo le le mautonu o mea. O mea laiti e te le amanaia e ono mafua ai le malepe o le vai atoa.

Faitau atili