Faʻafefea ona fuaina puipui ina ua maeʻa: sitepu i le sitepu faʻatonuga

Anonim

Matou te taʻu pe a fai o pa puipui e tatau ona faʻasaoina, faʻafefea ona filifili lelei mea ma faʻaaoga le galuega.

Faʻafefea ona fuaina puipui ina ua maeʻa: sitepu i le sitepu faʻatonuga 7859_1

Faʻafefea ona fuaina puipui ina ua maeʻa: sitepu i le sitepu faʻatonuga

A o le i amataina le faʻaumaina o le faʻauma, e manaʻomia le aveese mai i luga o le le masani ai - o le atuatuvale, tomumu, vaega o loʻo tumau pea pe a uma ona faʻatamala. Afai e te tuua i latou, o le a latou mautinoa e ala mai i le puipui po o se vaega o vali, tusa lava po o le a le mafiafia. E mafai ona galue le aoga. O le le fiafia o le tele o le tele e ufiufi ma le matagofie o le ata o le a sili atu nai lo le mea moni. O le mea lava e tasi e tupu ma puipui puipui. O le mafiafia o le vinyl arvas e mafai ona nanaina mea sese, ae ma pepa uma e matua teena. E le gata i lea, se gaogao, faʻamalologa ma paʻu paʻu, e faʻavaivaia ai le fesoʻotaʻiga ma le faʻavae o le ogaumu. E le tupu lenei mea, o le tuiina o puipui e manaʻomia pe a maeʻa.

Faʻafefea ona fuaina puipui pe a maeʻa

Filifiliga o Meafaigaluega

Algorithm o gaioiga

Faʻafefea ona faʻauma le faʻaletonu e faʻaititia ai

  • O le filifiliga saʻo o mea
  • Faʻafefea ona tuʻu se paluga

A le manaomia le gatasi

Ma le mea e tatala ai puipui

Skid o pa ina ua maeʻa ona faatinoina e faʻaaoga se sooupu soifua maloloina poʻo ni mea faigaluega faapitoa fuafuaina mo lenei faʻamoemoe.

  • I le 'olo o le iunite pe mimiti. O le galuega galue 5 i le 20 cm ma le 'au faʻapipiʻi i ai. E faia i le fafie, palasitika ma le malamalama;
  • Na osofaʻiina le taʻavale a Shielly ma pito lapotopoto - fetaui lelei mo tulimanu;
  • Schlifmashata - saoasaoa faʻavavevave le auala ma ua faʻaaogaina ma overbuul i le taimi e tatau ai ona vave saunia se vaega tele.
  • Laʻititi oneone ma saito saito mai le p150 ma se tamaʻi paʻu umi ma alofilima. O le fasi lapisi i fafo o le pepa ma liliu solo le pa. O lona tele o ia e tatau ona afifi i luga, ma tuʻua le tamaʻi pamu i luga o le itu. O lea, sa faitau lelei ai e se fasi laau uma i lona lima. E talafeagai le galue, o lea ua faʻaaogaina foʻi polofesa, ma i latou ua toe faʻaleleia mo le taimi muamua. O le a le tasi o itu o loʻo taofi i le pefu poʻo le soloia, o le mea faigaluega e mafai ona liua e se isi pito pe suia le galuega o le laʻasaga fou i fafo.

  • Vave taiala: 3 talitonuina auala e maualuga ai puipui

Laasaga-i-Laʻasaga o le Laʻasaga mo Paʻu Palu

Sasaʻe le puipui e sili atu i le manava poʻo se fusi e puipuia ai foliga. O le pefu mai le pu e le aofia ai vailaʻau oona, ae o lona aofaʻi e sili ona le fiafia lava. Le manava e aunoa ma le puipuia o le a faigata. Matou te manaʻomia foʻi matatioata ma lavalava e le lagona le faʻanoanoa i le lafoaʻi.

Faʻafefea ona fuaina puipui ina ua maeʻa: sitepu i le sitepu faʻatonuga 7859_4

E fautuaina le saunia o se apefai. O le taualuga ma le pito i luga o le puipui e mafai ona faʻagaioia, tuʻu i luga o se nofoa poʻo se nofoa, ae i le mea lea e tatau ona e oʻo atu i le pito i luga o le pito i luga. Lima i lenei tulaga vave vaivai.

Ina ia manaʻomia ai ni mea e le mafai ona vaʻaia, o le a manaʻomia le lima o le lima. O le laulau amp poʻo se moli o le po, o loʻo i le tulimanu, o le a tuʻufaʻatasia. I lenei tulaga, o le a fausia ai se vaitafe o ralique rays e faia ai ata lafoia lafoai. Afai e te malamalama tuusao, latou te le o vaaia. O le ata na ia fausia ai le faatusatu talafeagai ma e oo foi i se tulaga mauleaga.

Faʻafefea ona fuaina puipui ina ua maeʻa: sitepu i le sitepu faʻatonuga 7859_5

Afai e te galue emery, e sili le faʻaaogaina o pepa ma le eseese lagona. Mo le faʻaumaina maeʻa, e le manaʻomia le faʻaaogaina o le pepa sili atu nai lo le P150 - o le a tuʻu ai ni tulaga. Tele faʻatupulaia o loʻo toʻafilemu pe a maeʻa faʻamago, e sili atu ona faigofie ona aveese le spat. Mea, e fuafua i le amio lelei e ese. Ia iloa poʻo le a le pepa e tatau ona faʻaaogaina, e tatau ona e faʻataʻitaʻia se tamai nofoaga. E mafai ai pe o le a tumau pea le maosia mata o le a i lalo o le R220 Coin. I lea tulaga, e tatau ona e alu i le P240.

I se gatase, e le mafai ona faʻamalosia luga o le mea faigaluega i soʻo se auala - a leai o le a tuʻua le faʻailoga i totonu o le suauʻu vaivai. Afai o avanoa tetele na faʻatuina, latou ua le toe mafai ona fesoʻotaʻi i se auala matutu. E tatau ona faʻatumuina i tatou i le palasitika tele, faʻatali mo le matutu ma amata mea uma mai le amataga.

I totonu o tulimanu e sili atu le faigofie e galulue ai ma le abrashive sponge i foliga o se trapezum. O eseʻesega tasi mata, o le a le mafai ona faʻaleagaina le isi. Mo ni nofoaga faigata-i-mea e 'ai, salu le susu, manuʻa i luga o le penitala poʻo le tamatamai lima. O lona uiga ese o le lelei o lona uiga e faigofie ai le fufuluina.

Faʻafefea ona fuaina puipui ina ua maeʻa: sitepu i le sitepu faʻatonuga 7859_6

Faʻafefea ona fufulu papa ina ua maeʻa le paʻu e aunoa ma le pefu

Pe a palu i le va o laupepa o laupepa o loʻo mafai ona e faʻaogaina le susu susu. Mo se vaega tele, o lenei metotia e le talafeagai, talu ai o saito o le a vave ona e fasia se susu susu. O loʻo iai mea e fai ma eletise ma eletise. O lenei masini o loʻo faʻamamaina uma vaega, ae o sina mea laititi o totoe i le ea, o lea e sili ai le galue i le manava.

Faʻafefea ona faʻaititia le faʻaletonu

E mafai lava ona aveese uma i latou na o le metotia o sefe, ae e iai ni vaifofo e faaitiitia ai lo latou numera. E le gata i lea, o nei fofo e mafai ai ona maua le mafai atu i le Mataupu Faavae. Mafaufau ia i latou i auiliiliga auiliili.

Pepper Filifili le Mea

E aveese i vaivaiga, o se lautele lautele pe faʻauma le tufuga e tatau ona faʻaaogaina. E mafai ona tuu le lautele i le tasi vaega i luga o le plaster poʻo isi mea na saunia ai, faʻauma - naʻo le pito i lalo o le vaega. E ese mai i latou i faʻavae e aʻafia ai a latou meatotino.

  • Polymer. I ai le sili atu le palasitika ma le tumau. E faigofie ona latou taulimaina le paʻu, aʻo le taimi e le maua ai e le koleni ona uiga. O le a faʻaaogaina o le mea autu.
  • Vai lafoai. E lelei i luga, e malamalama ai, e faigofie lava ona latou olo. E itiiti ifo o latou lanu nai lo polygaric, o lea e faigofie ai ona faʻatautaia.
  • O le suauu-kelu e faavae i luga o le OlifA. Eseese atoatoa tausisi. Fetaui lelei mo le atavali.
  • Le fiafia. Pe a faʻamamaina, lafoaʻi, e faʻaititia ai lo latou malosi ma faʻamalosi. Ina ia aveese lenei mea leaga, tagata gaosi oloa o loʻo tuʻuina atu i se fofo o le palasitikaina o mea faʻapipiʻi, e oʻo atu i lona siʻitia. I lea tulaga, o le tau e mafai ona avea ma se tasi o le loka pe a filifilia.
  • Gypsum. Latou sili ona faigofie ona faʻatautaia ia mea, aʻo latou te maua le tele o le faʻamafanafanaga o le faʻamafanafanaga faʻatusatusa i isi ituaiga. Talafeagai e na o potu matutu.

Le faaiuga filifilia ina ua filifilia e le gata o mea faitino, ae faʻapea foʻi ma le tagata gaosi. E sili le faʻaaogaina o se lelei gysium paluga nai lo le siʻosiʻomaga leaga.

Faʻafefea ona fuaina puipui ina ua maeʻa: sitepu i le sitepu faʻatonuga 7859_7

O le faʻaeʻeina lelei o le paluga

Ina ia galue, ou te le tau o le toe faia pe mo se taimi umi e faʻasaʻo, e sili atu le faia o mea uma i le amataga. Schoation pa pe a uma le statty - o le lesona e sili atu le popole. I le faʻagasologa o le olo, o le tele o le peleni ua fausia, sili atu le sili atu o taumafaiga autu e lafo atu i le maualuga o le faʻamamaina o le fofo.

E manaʻomia le filifilia o mea faigaluega. Faʻafiafiaga Galue o se lautele spalaula ma le lauʻeleʻele mai le 30 cm ma sili atu, seʻi oʻo i le tele o loʻo oso mai ai. Uu i luga le lima e faigata tele. Mai le tufatufaina atu o le tufatufaina o taumafaiga, o le paluga o le a alu i ai galu, ma o le tasi o pito o le a faʻaalia manino ai le loloto o le taimi pe a sauni uma. E sili atu ona faigofie le utaina o le paluga i le paluga i luga o le lautele lautele, ma aveʻesea ma vaapiapi. Lenei o le a sefe ai le taimi ma ausia lelei lelei. Ina ia mafai ona lamolemole i le anles, e mafai ona e faʻaaogaina se vaega faʻapitoa spatila.

Faʻafefea ona fuaina puipui ina ua maeʻa: sitepu i le sitepu faʻatonuga 7859_8

E tatau ona o ese mai le pito i lalo, o loʻo taoto i luga o fasi pepa ma le lautele o le 1 m ma faia le Allen i le 5 cm. Ina ia faʻateleina le manifinifi o le palasitika i ai. E manaʻomia e le saʻo le faasaʻoina i le mea e mafai ai ona oona i se taimi ai. Ae e te leʻi amataina, o le a manaʻomia ona e misia o ia. E masani lava o se vaega o le mafiafia o le tele o millimeters ua mago i le ao.

O a ni mataupu e le manaʻomia le faʻapipiʻi

O se faavae lelei atoatoa mo le maeʻa e le manaʻomia i taimi uma. E leai se mea e manaʻomia ai pe a iai se paʻu poʻo se laupepa taʻele poʻo luga o luga. E tatau ona vave ona i ai i le tolu mataupu.

  • O le faaumaina o le taua o le toe faia o le vaniu o faaletonu. E mata- matauʻa latou pe a uma ona vali, aemaise le malamalamaʻaga moni, pe a amata ona lafo ese le teteʻe ma le atuatuvale foi i ata lafoia. O le a mafai e pepa ona nanaina na o le faʻafetai i le paʻu ata. O ata faʻataʻitaʻi e mafai ona faʻamalosia ai le aʻafiaga.
  • O le avanoa e tatau ona fuaina mau. Vinnyl Wallpalay o le a natia tamai sifi ma tubercles, ae o nei faaletonu ua aliali mai o le a lagona pea. O le malosi o le malosi ma se mafiafia mafiafia o le a le mafai ona faʻatumuina pe ufiufi ai, o le a mafua mai ai le tau o le ea. Masalo o se vaega o laupepa o le a gagau, ma e tatau ona amata muamua galuega.
  • Maualuga-lelei le lelei e le manaʻomia i potu uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le fale puipui e masani ona le faia.

  • Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok

Faitau atili