Faʻafefea ona faʻalavelaveina se malulu malulu: o le filifiliga o mea ma faʻapipiʻi faʻatonuga

Anonim

Matou te iloa poʻo le a le eseʻesega i le va o le malulu o le ate mai le ate, ma avatu ni faʻatonuga pe o le a le taimi e sui ai le potu malulu i se fale lelei ma talafeagai mo fale.

Faʻafefea ona faʻalavelaveina se malulu malulu: o le filifiliga o mea ma faʻapipiʻi faʻatonuga 7869_1

Faʻafefea ona faʻalavelaveina se malulu malulu: o le filifiliga o mea ma faʻapipiʻi faʻatonuga

Afai e te manaʻo e liliu se malulu malulu i se fale tumaʻoti i se nofoaga e nofo ai: o le tamaititi poʻo se potu asiasi o tamaiti, o se falemaʻi, o le falemaʻi. E mafai ona e liliu le sikoa o le taualuga i totonu o se ata masani. E faigofie nai lo le fausiaina o se tele o faʻaopopo-i totonu, ma e ese foʻi le tausalaina. Matou te taʻuina pe faʻafefea ona faʻaleleia se mafanafana manaia tele.

Nofoia le latric i le itu taumatau

Eseesega o le Astic ma Mansard

Filifiliga o le feutagaiga

Laasaga-i-laasaga fuafuaga o le ita tele

Eseesega o le Astic ma Mansard

Ole eseesega autu ile faiga o loʻo i ai ma le metotia o le ventraing o avanoa. I le mataupu muamua, o le faʻafefeteina o le fola o le malulu o se fale oti o loʻo faʻatinoina, ma ventipelation e tupu i le ventraing chamber. O faʻataʻitaʻiga-faʻataʻitaʻiga o le faʻaosoina o le faʻamalosi o loʻo faʻaalia i le ata.

1 - Wooden Rafter ...

1 - Wooden sropling system

2 - Cata Matao Creous

3 - Vapar Custore ata

4 - superdrifuzion membrane

5 - Faʻaseʻe Domim

6 - taualuga le tipiina o le fale talimalo

7 - Malie mago ma fafie fola ma le taualuga

I le falealuga - ma le fesoasoani a le malosi-sefeina o mea faʻaolaola, latou te faʻatauaina le taua. O le ventiplation o le taualuga o le pai e faia e ala i le ituaiga o le ventigen stady, faʻaaogaina o counterbruces o loʻo faia auala mo le gaoioi o le ea ma aveese le susu mai le ata. O le palepa o loʻo faʻaaogaina o se vaega o le taualuga, o le mea lea e le mou atu ai i le la, e le o faʻauigaina i lalo o le faʻatosinaga o le vevela ma timuga. E fetaui lelei pe a faatulagaina ma auala lavelave ma le i ai o faʻalavelaveina o elemene: Mansard Windows, paipa, ARenisnas.

1 - Wooden Rafter ...

1 - Wooden Sling System 2 - Valliazoine ata

3 - Cane Mata Sorter 4 - Super Dricalional membrane

5 - Faʻafesoʻotaʻi mo le fausiaina o Ventacanal 6 - Rarefared Domim

7 - laupapa laupapa 8 - laina kapeta 9 - mastic mo le faʻaaogaina o laʻau o le 10 - ma le mullalayer taleti

Filifiliga o le feutagaiga

O le mea mo le fealofani o le fale tumaʻoti e mafai ona avea o le polyyyrene om, baltat baol poʻo polysurethane e masani ai o le afi. A faalumaina lelei, aemaise mo le fale o le fafie, e tatau ona i ai le malosi atoatoa o isi meatotino: saogalemu afi, erpar pasene, tetee i rodents ma toto.

O meaola faaonapo nei i lenei faiga na maua ai papa. O le malamalama lea o le hydropphobbized, e le fetaui lelei ma le tele o le vevela ma le tele o mea. E le gata i lea, poʻo mea masani e faʻavae i mea faʻalenatura ma faʻalauteleina uiga o le siosiomaga, tautua le ola o le sili atu ma le 100 tausaga. Ona o le sili atu o le lelei o le maualuga ma le vevesi nofoaga o le fibre, e le o le lafoaʻi o papatusi, e le tuʻuina atu le leo, lelei le galu.

O Papatusi mai Ball Wool Greenguard unlison ...

Laasaga-i-laasaga fuafuaga o le ita tele

1. Faʻateʻaina o le tuai o le taualuga o le taualuga

Pe a uma ona faʻaletonu le taualuga tuai o le taualuga, siaki le tulaga o le rafter system. Masalo e mafai ona sili atu le faʻateleina. Ona siaki lea o fausaga i le faʻaleagaina o le fungos, suia, iniseti. Afai o nei faʻafitauli o loʻo avanoa, e tatau ona suia ai. Togafiti uma laupapa laupapa antiseptic mamanu. O le a puipuia ai fafie mai iniseti, fungang ma totoina, ma a oʻo i se laʻau taua poʻo le afi e le i tausia se laʻau e taofi le mumu.

Faʻafefea ona faʻalavelaveina se malulu malulu: o le filifiliga o mea ma faʻapipiʻi faʻatonuga 7869_6

2. Faʻapipiʻi se ata vali ata

O le faʻapipiʻiina o le lumanaʻi o loʻo amata mai le faʻapipiʻi i luga o le vaʻa o le vapraor parter, i totonu o le potu. O le faamoega o mea e tatau ona le itiiti ifo ma le 10 cm. Fatu ata tifaga i le fesoasoani a le fau fau fale, ma fatuina se parropac fropelicker i se puluina faapitoa. I le faʻaaogaina o lenei lipine, o loʻo faaputuina ai lipine o le ata tifaga i le va oi latou lava, faʻaputuputu i puipui ma pasia elemene.

Faʻafefea ona faʻalavelaveina se malulu malulu: o le filifiliga o mea ma faʻapipiʻi faʻatonuga 7869_7
Faʻafefea ona faʻalavelaveina se malulu malulu: o le filifiliga o mea ma faʻapipiʻi faʻatonuga 7869_8

Faʻafefea ona faʻalavelaveina se malulu malulu: o le filifiliga o mea ma faʻapipiʻi faʻatonuga 7869_9

Faʻafefea ona faʻalavelaveina se malulu malulu: o le filifiliga o mea ma faʻapipiʻi faʻatonuga 7869_10

3. Sauniuniga o le faavae

Mulimuli i luga o le pito i luga o le Vaora Barrier ata mai totonu o le potu, o laupapa laupapa e pupuʻu ma le vaitaimi o le 15 cm o le a latou tautuaina le autu mo le totonu o le 20 cm.

Faʻafefea ona faʻalavelaveina se malulu malulu: o le filifiliga o mea ma faʻapipiʻi faʻatonuga 7869_11

4. Faatoega

O le faʻaeʻeina o se faʻamalosiʻau lelei mai le Minvati ua maeʻa i luga o le taualuga. E matua faigofie lava le faʻafoliga o le polokalame: O le tagata o loʻo iai i totonu o le vaega o le atunuʻu i le tolu vaega o le MUMB.

O le auala fautuaina i le va o le lags i lenei mataupu o le 600 mm (i luga o le axes) pe 580-590 mm i le malamalama. Lautele o le faʻafefeteina sō 600 MM, e mafai ai ona tuu oe e tuu le mea i le vale, aunoa ma otaota ma faʻaopopo taumafaiga i luga o le teuteuina. O le ma le mafiafia o le vaega vevela o le vevela vevela o loʻo fuafua ma uiga o le faʻauigaina o le fausiaina, faʻapea foi ma le fale.

E taua tele le mataʻituina ina ia faia i le va o mea na faia e le rotor, e aloese ai mai le "malulu malulu" e ala i faʻafitauli o le tino. E fautuaina le aʻa maa ua fautuaina, aua o lenei o se mea e le masani ai ma talafeagai mai le vaʻaiga o le faʻatulagaina. I le tulaga lea, o le mafiafia o le fiailoa e laititi.

A o leʻi taoto i le vaega o le oa, e manaʻomia le faʻapipiʻi o le laupapa transverse i le va o folau, e le o avatua i le aufaasāina o taulaga.

Faʻafefea ona faʻalavelaveina se malulu malulu: o le filifiliga o mea ma faʻapipiʻi faʻatonuga 7869_12

5. Faʻatoʻaga Hydro ma House Wallprone

O le membrane e le misia le fusi fusi o le ea mafanafana mai le itu nofo i totonu o le system. E faʻapipiʻi i le taulaga i le fale e fausia ai le fale, o le mimiti i le taualuga ma puipuia le faʻamaligiina mai le susu ma le faʻaititia o le vaega pito i luga. Faapipiiina o le membrane e fautuaina e taʻitaʻi mai le oAves e oʻo atu i le skate, ma le alnn membrane lipine i se mamao o le 10 cm ma le faʻamalosi o le 10 cm ma le faʻamalosi o le 10 cm ma le faʻamalosi o le 10 cm ma le faʻamalosi o le 10 cm ma le faʻamalosi o le 10 cm ma le faʻamalosi o le 10 cm ma le faʻamalosi o le 10 cm ma le faʻamalosi o le 10 cm ma le gaioiga faʻatonutonu o le 10 cm ma le faʻamalosi o le 10 cm ma le faʻamalosi o le 10 cm ma le gaioiga faʻatonutonu. O le taualuga ua tuʻuaʻiina ma mea lapopoa: Osp-3 papatusi, Plywood poʻo le GCL laupepa.

E taua tele le faia o le vasa e aofia ai ata tifaga i itu uma e lua o le le mautonu. E mafai ona oʻo ai i le faʻataʻitaʻiga o mea i totonu o le tino ma le toʻesea o le saogalemu o loʻo iai ma meatotino tuʻufaʻatasi o papatusi ma le ova atoa.

Faʻafefea ona faʻalavelaveina se malulu malulu: o le filifiliga o mea ma faʻapipiʻi faʻatonuga 7869_13
Faʻafefea ona faʻalavelaveina se malulu malulu: o le filifiliga o mea ma faʻapipiʻi faʻatonuga 7869_14

Faʻafefea ona faʻalavelaveina se malulu malulu: o le filifiliga o mea ma faʻapipiʻi faʻatonuga 7869_15

Faʻafefea ona faʻalavelaveina se malulu malulu: o le filifiliga o mea ma faʻapipiʻi faʻatonuga 7869_16

6. Fausiaina o le ventipelation system

O le fausiaina o se auala tele o le auala mo le umi atoa o le osofaʻiga, i luga o le membrane, o loʻo punou e le vaega o le itu o le 5 cm . Faʻafetai i lenei taumalulu o le a leai ni faʻavae o fanua i le vateatea avanoa, ma o le faʻamalosia o le a taofia uma meatotino-saogalemu. E taua tele le mafaufau o le kolosi vaega o 5 cm e talafeagai pe a le o le malifa o le palu i le 20 tikeri. Afai e le itiiti, pe manaʻomia le pa i le kolosiina vaega 8 cm.

I luga o pa o loʻo i luga o papa, o loʻo faʻamauina ai i lalo le alalamu, o loʻo faʻatu i lalo le alalaupapa. O le ata lafoia e tusa ma le 30 cm, e filifilia e faʻalagolago i le mafiafia o le mautu o le laupapa laupapa laupapa.

Faʻafefea ona faʻalavelaveina se malulu malulu: o le filifiliga o mea ma faʻapipiʻi faʻatonuga 7869_17
Faʻafefea ona faʻalavelaveina se malulu malulu: o le filifiliga o mea ma faʻapipiʻi faʻatonuga 7869_18

Faʻafefea ona faʻalavelaveina se malulu malulu: o le filifiliga o mea ma faʻapipiʻi faʻatonuga 7869_19

Faʻafefea ona faʻalavelaveina se malulu malulu: o le filifiliga o mea ma faʻapipiʻi faʻatonuga 7869_20

7. Faʻapipiʻiina o le tausitusi

O le vaega mulimuli i luma o le masini o le sprexed tile system o le faʻapipiʻiina o se laupapa o se mocketer mai le susuga o le susuga o le susu. A o le lafoina le fola, e tatau ai le faia o se avanoa e 3-5 mM i le va o papatusi - lea e taui mo le faʻalauteleina o papatusi i lalo o le faʻamalosi o le vevela ma le susu.

Faʻafefea ona faʻalavelaveina se malulu malulu: o le filifiliga o mea ma faʻapipiʻi faʻatonuga 7869_21

8. Faʻavasega le paʻu

Faʻateʻaina o le siʻosiʻoina o le taleʻe o loʻo faia i le tutusa tekonolosi e pei o se tasi o le taualuga. Faatasi ai ma se auiliiliga laasaga-i-laasaga faʻatonuga o le faʻapipiʻi o fusi faataamilo i luga o le alatele laupapa, e mafai ona e faamasani i luga o le matou upega tafailagi poʻo luga o le vitio.

Faʻafetai i le Mata Mata o Whal Wool Faʻasao, o le OPT-3 SATVAID ma le Fetu Pulea Fuafuaga o loʻo i ai le pisapisao ma le totoga malosi. Ma o le faʻafitauli o le faʻalumaina o le fola o fola o le malulu o le itū e mafai ona foʻia i nai aso.

Faitau atili