Faʻafefea ona fuaina le faʻamalama mo le namu o le netquo. laasaga-i-sitepu metotia

Anonim

Matou te iloa le ituaiga o faʻapipiʻi ma fuafua i luga o lenei fua o le faʻamalama matala e faʻapipiʻi ai le namu netquio.

Faʻafefea ona fuaina le faʻamalama mo le namu o le netquo. laasaga-i-sitepu metotia 7883_1

Faʻafefea ona fuaina le faʻamalama mo le namu o le netquo. laasaga-i-sitepu metotia

Muamua, e puipuia ai lou fale mai iniseti, ua manaʻomia mo se tasi o moli e tapuni ai le kapeteni tapunia. E mafai ona palu i totonu o le fale o le fale ma le manifinifi o papatusi manifinifi. Ina ia faʻamautuina, o iʻa na faʻaaogaina. E masani lava ona ia tosoina mai i le amataga e aunoa ma se vaega, taumafai e aua nei tuua avanoa i luga o pito. Ma le toe afio mai o le PVC Dewales, o le tulaga ua matua suia. Na o le taimi ua tuanaʻi le fetuutuʻi o Homeme. Na aveʻesea o latou nofoaga ma le nofoaga, aoina i le fale gaosi tulaga. Naʻo le tasi le faʻafitauli o se faʻafitauli o loʻo i ai - Faʻafefea ona fuaina le EAsquito Nest i luga o le palasitika Windows.

Fai se faamalama faamalama mo namu netquio

Algorithm o gaioiga

O le a le taimi e te manaʻomia ai le fesoasoani

Laasaga-e-laasaga faʻatonuga mo le fuaina o le mosquoto upega

O le a le auala e fuaina ai le faamalama mo le namu netquo? Muamua, matou te faʻamatala ma le saoasaoa o loʻo ia te oe.

1. Faatulaga le ituaiga ituaiga

O le mamanu e aofia ai se faavaa ma tapoleni. Polymer Mea mea ma alumini o loʻo faʻaaogaina e pei o mea mo le pa. I le mataupu muamua, o le oloa e le umi ma ina ua mavae ni nai tausaga e masani lava ona gagau. I le lona lua auaunaga olaga e le faatapulaa. Ma se sela agamalu, atofa o le a na o le ola maloloina uma. Ae peitai, o le a lava le mea na foliga malosi o le palugalii ma malalatesaa e le mafai ona latou taina ea avega i luga o le faatagaina. A faʻaaoga le tele o metotia faʻatuatuaga o le faʻasaʻoina, o le mamanu o le a le tumau sili atu nai lo 15 kg. O lenei e tatau ona amanaia, tuʻu le fanau naʻo i se potu siʻitia. Toe fai i luga o le tafega palau e matua matautia.

Faʻafefea ona fuaina le faʻamalama mo le namu o le netquo. laasaga-i-sitepu metotia 7883_3

  • Faʻafefea ona aveese le asquitot upega ma le palasitika faʻamalama: 5 auala

Auala o le Polokalama

  • Z-vaega - e umia i le ituaiga o le mataitusi "Z". O le latou pito i lalo o loʻo tuʻuina atu i luga o le faʻaofuina o le tagata e faʻasusu i fafo i fafo o le talaaga. O le pito i luga e tusa ai ma le faavaa i ai. O lona mamafa e ave i luga o le crossbar i le va o itu o le mataitusi "Z". O le seti o e umia e aofia ai ituaiga e lua - o le pito i luga o le 3.5 cm ma le lalo ifo o le 2,5 cm umi. O se tasi o metotia masani. O se tasi lea o metotia masani. E faigofie ona faʻaaoga ma maua ai le faʻamau faʻatuatuaina.
  • O le palasitika po o uʻamea tulimanu o se faʻafaigofie o le vaʻai o le uluaʻi filifiliga.
  • O fuʻa o le palasitika matau. O lea faiga e le mafai ona maua ai le teuina o le teuina o le teuina o le mautu. Pau lava le mea e maua ai le tau maualalo.
  • O pine o ni tamaʻi uʻamea uʻamea faʻapipiʻi faʻapipiʻi i totonu o le basutte. Mo i latou, o pu o loʻo galulue i totonu o le tioata. O le faʻamau e faʻatuatuaina ma le māmā. Taitasi sitepu ei ai le 'au, e mafai ai ona toso ese pe a tatau ai.
  • O mea leaga o pine, o le umi lea e faʻatonutonuina e le tautotogo i totonu. A ootia ai, latou te fautuaina.

Mo tulimanu, matau ma z-vaega

O se faʻataʻitaʻiga, mafaufau i le uluaʻi filifiliga. Muamua, aveese le lapopoa pe tatala fua o loʻo faʻalagolago i luga o le avanoa e te manaʻo ai e tapunia. E manaʻomia le amanaia o ni suiga ma le masalosalo pe a oʻo ai. Ona e tatau lea ona e iloa le loloto o le faamalama o le faamalama na alu i le kuata. E sili atu ona faigofie le faʻaaogaina o le taʻitaʻi. Roulette o le a tatau ona faʻaloaloa le lima lona lua pe taofi. I le maualuga maualuga, fai faigata nai lo lalo o tulaga masani.

Mo z-vaega, o le ae manaʻomia le faʻamatalaina le avanoa o loʻo nofoia o latou tino. Mai luga o le 3.5 cm, o le pito i lalo o le 2.5 cm. Afai e leai se nofoaga mai luga, e tofu tagata umia luga o itu. A manaʻomia, o lenei faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaititia.

O le fuafuaina e faigofie tele. O le tele o le faʻavaʻa ua faʻaopopo i le faʻavae o le faʻavaʻa poʻo le tatalaina. O le a matou ave tutusa ma le 2 cm. Iloilo mai luga, i lalo, i le itu taumatau ma le agavale, e tatau ona faʻateleina e le lua. Faʻataʻitaʻiga, mo se nofoaga o le 150, 50 itulau o le a manaʻomia se faʻavaʻa o le 154 i le 54 cm. E mafai ona faia i lalo o le faʻatonuga pe faʻatau i totonu o le faleoloa.

Mo pine ma plungers

A faʻaaoga ia latou, o le faʻapipiʻi e faia saʻo i le amataga. Mai itu mai itu o le malamalama matala, o le a talafeagai e ave 1 cm luga ma lalo. Afa o le seneturi na ave i itu uma e fai ai le gapa i le va o le tioata ma se ato. E manaʻomia mo se faʻamaufaʻailoga e maua ai le atoatoa o soʻoga. O se tulafono, o se fusi saito poʻo isi mea vaivai ua faʻaaogaina. E maua i totonu o le fale puipui, o se tamai va. O le foliga mai o le Loops e le maalofia pe a fusi mau. E oʻo lava i le malosi atoatoa, e mafai ona faʻaalia le gaogao o le gaogao. E mafua mai i le Deforates o mea i le taimi o faʻagaioiga ma foi o le iʻuga o se suiga i le vevela.

Faʻafefea ona fuaina le faʻamalama mo le namu o le netquo. laasaga-i-sitepu metotia 7883_5

2. Fuafua le moli

Ina ia faʻataʻitaʻi le faʻamalama mo le namu netquo ne, o le a manaʻomia ia mafai ona faʻataʻitaʻia le malamalama moli malamalama. I le vaega o le 150, 50 o le a manaʻomia e le CM se faʻavaʻa 149 i le 49 cm.

Tele taimi, o le grid i totonu o ona tausaga e tutusa ma moli matala. E manaʻomia le faʻaopopoina o se faʻavaʻa le mafiafia ma se nofoaga e nofo ai faʻapipiʻi. Fuafua i luga o latou masini, e manaʻomia le fuafua o uiga eseese. Masani tulaga lautele o le 18 mm.

Faʻafefea ona fuaina le faʻamalama mo le namu o le netquo. laasaga-i-sitepu metotia 7883_6

O le a le tulaga e le masani ai mostquio Nets

  • O pulumuina o mea e mafai ona faʻaaogaina e tele i luga o pakesced paketenies ma logsias, o loʻo iai se nofoaga mo le siʻitia o mea.
  • Tauaga - O lo latou mamalu o le mea lena, pe a tatau ai, E faigofie ona latou o ese mai i totonu o le pusa, o loʻo i luga o le amataga.
  • Maneta - O nei masini ua faʻaaogaina mo faitotoʻa. Ua latou tapunia ma tatalaina ma maneta, ae le o le tuua o le slots.

Fuaina faamalama mo nei galuegava o loʻo manaʻomia foʻi, pei ona manaʻomia i mataupu muamua.

  • Auala e Filifili ai ma Faapipii le namu netquio

A manaʻomia e faʻatonu se tautua mai le polofesa

O nisi taimi e sili atu le faigofie ona faʻatonuina lenei tautua e se tagata faʻapitoa mai le kamupani o loʻo iai i le gaosiga ma le faʻapipiʻiina, ae mafai foi ona e taulimaina ma oe. Ma le maualuga maualuga, e manaʻomia le faʻaeteete. Roulette o le a tatau ona apalai mai fafo. Ina ia mafai ona oʻo atu i le pito i luga, atonu e te manaʻomia le alu i luga o le faamalama. Ina ia mafai ona aloese mai se faʻalavelave, e sili le popole i se maea, faʻapipiʻi i se faʻavae talitonuina. E mafai ona e fai atu e faʻaoʻo ia oe lava se tasi mai le fale nofoia o le fale mautotogi.

Ma le popolega o le maualuga o le maualuga, e manaʻomia e molia le galuega o polofesa. E sili atu nai lo le eli ese mai le taufaʻamataʻu, pipii i totonu o le pa ma le manuʻa e paʻu ifo ai i lalo.

  • Faʻafefea ona faʻaputuputu se masquimot upega mai le vaega o oe

Faitau atili