Faʻafefea ona faʻamama le potumoe i le faletaele: Aveesea ma le puipuia auala

Anonim

Matou te faʻamatala pe faʻafefea ona faʻaumatia le poloka i le faletaele i le pupuga vai, uaea ma uaea, ma taʻu mai foi i metotia o le puipuia o le foliga o le palapala o le mute o le mutumea.

Faʻafefea ona faʻamama le potumoe i le faletaele: Aveesea ma le puipuia auala 7915_1

Faʻafefea ona faʻamama le potumoe i le faletaele: Aveesea ma le puipuia auala

E oʻo i le sili ona mama o fale mautotogi o loʻo feagai ma sea faʻafitauli e pei o le uati paipa. O lea, i lona fale o se laveaiga, e tatau lava ona i ai lava lona uiga ma masini o le a feagai ai ma lenei faalavelave. Mafaufau i nisi auiliiliga pe faʻafefea ona faʻaitiitia zoom i le faletaele.

Aveese le poloka i le faletaele

Mafuaaga o mea na tutupu

Tutusa Tusiliina

Faatasi ai ma le fesoasoani a polofesa

Puipuiga

Mafuaaga o foliga

Mafuaʻaga mo le faʻaleagaina o le sapalai vai e mafai ona tele. Muamua e tatau ona e malamalama i ai, e naʻo le popole i lou fale mautotogi poʻo le osofaʻiga uma. I le tulaga muamua, e mafai ona aveese le faʻafitauli ma ou lava lima, ae i le isi itu e manaʻomia le valaʻauina o se fomaʻi.

Ina ia iloa le tikeri o le poloka, liliu i luga o le vai mai cranes e le fesoʻotaʻi i se tasi alavai alavai. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faletaele ma i le umukuka. Afai e leai ni faʻafitauli i se tasi o atigi, o lona uiga o loʻo e feagai ai ma le le filogia o le lotoifale e mafai ona aveese oe.

Aisea na aliaʻe ai Zatore:

  • O le gaʻo gaʻo mai i meaʻai o totoe.
  • Le saʻo le faʻaituau o paipa pe a faʻapipiʻiina.
  • O le tuai o le tuai o le kesi.
  • Afu i lapisi ma lauulu lauulu.
  • Fatmp Wolto Bloov.

Afai e te le iloa le auala e faʻamamaina ai le poloka i le faletaele, e mafai ona e taʻua le plumping. E i ai nai taimi na i ai le leai o se taimi e faʻatali ai lona taunuu mai, ma e tatau foʻi ona e aloese mai.

  • 11 mea e le manaʻomia le fufulu ese i le afi pe a fai e te le manaʻo e tau ai ao

Troubleshooting taele i le fale

Afai e tele filifiliga pe faʻafefea ona faʻamama le faletaele:
  • Faletalimalo - i lalo o le aafiaga o le maualuga o le vevela vevela.
  • Chemical - Price o lona uiga o le soloia o le palapala palapala.
  • Inisinia - tatalaina o le alavai alavai poʻo le faʻaaogaina o le uaea.
  • Fetaomi omiga - Vanutuz.

Le Aafiaga ole Mea

O le faigofie auala o le faʻamamaina o le pupuʻu vai. O sea metotia e fetaui lelei ile pu i totonu o le umukuka, lea e mafai ai ona tapunia le oloa lafoa ona o papatusi lautele. Ua lava lea e ki ai le vai vevela mo 10-20 minute ma o le a faasolosolo malie lava le plug. Afai o iai au paipa uʻamea, e mafai ona e onosaʻi i le vai faʻafefete mai le unaʻi i totonu o latou.

Kemisi

I totonu o le faleoloa e mafai ona maua se filifiliga tele o vailaʻau e faigofie ma vave ona faʻamamaina. O Flems nei, faʻasusuina o loʻo iai vailaau ma peʻa, e aofia ai le tele o acids ma Alkalu. O le lelei o lenei auala o le a leai se faʻafitauli i le tino iinei. Peitai, a o le i faʻatauina se auala, suʻesuʻe faʻaeteete i le tuʻufaʻatasiga. O nisi vaega atonu o le soona faʻamalositino mo oloa palasitika ma e naʻo le uaea ma ipu uʻamea.

Mataupu faavae o gaioiga i le chemistry

O le faʻavae o faʻagaioiga i le Chemistry tusa lea ma le tutusa. O le manaʻoga manaʻomia o le vailaʻau e tatau ona sasaa pe moe pe a moe i totonu o le pu. A maeʻa le taimi na faamaoti mai i luga o le afifi, liliu i luga o le vai vevela ma faʻatali seʻia uma ona faʻamamafaina le faʻamaʻi.

-->

Faʻasino atu pe a faʻaaogaina vailaʻau, ona pe a e alu i totonu o le paʻu, e mafai ona latou faʻamatuʻu ai se malosi malosi. Aloese mai le mauaina o mea faigaluega mo fefiloi, talu ai o latou aafiaga e le lelei mafaufau loloto i luga o le chrome luga.

Matou te fautuaina le faʻamalositino o le faʻatonuga ma le aumau i le mea i le alavai i le tele o le tusia i luga o le afifi. A leai, i le fesoʻotaʻiga umi, o pataga o le paipa e mafai ona suia.

  • Faʻafefea ona sefe le paipa mama: Iloilo o ituaiga o poloka ma fesoasoani i lo latou faʻamuta

Uaea

O lea metotia e faʻaaogaina pe a fai o le plug e matua loloto lava ma luga auala o le faʻaalia e le mafai ona taulimaina.

O le uaea lava ia na faia o galvan & ...

O le uaea lava ia e faia i la latou kavana uʻamea uʻamea poʻo le oona o le tautotogo. I le faaiuga o le oloa, ei ai pea le rash poʻo se matau, e mafai ona pikiina i luga o le afaina, toso i fafo pe tuleia i se vaega lautele o le suavai.

-->

Faʻafefea ona faʻamamaina le paipa paipa

  • Faia o se mea faigaluega mo le 'au, e loloto ai i totonu o le alavai.
  • Tulk rotataonal gaoioi.
  • Ina ua leai se oloa sa leai se mea e manaʻomia, e manaʻomia le taofiʻoʻo ma toso aʻe o ia ma toso o ia.
  • Matua aveese le uaea. Fesoasoani i ai i lima e lua ina ia le ofi.
  • Faliu i luga o le vai vevela e fufulu ese ai toega o le palapala palapala.
O le mea faigaluega e mafai foi ona faia mai le fofo, mo lenei faia o le statsuble metallic cable mo le umi 2-3 mita. O ona pito e ono mafai ona i ai le "fluffy", solia tootoo i itu eseese, pe punou i le crochet. Mo le faigofie, afifi le isi pito i le mafiafia ie, o lea e te maua ai se ituaiga 'au.

Fufulu siphon

Afai e le tuʻua le vai, ma i totonu o le potu o le ai ai o le ai ai o le aulelei le lelei, e faʻailoa ai na sikoa le siPhona.

E ui i le mea moni e fetaui ...

E ui i le mea moni o lenei faʻafetaui nofoaga e tatau ona puipuia ai mea mai fafo i totonu o le sua o le sami, faʻapea foi ona taofia le manogi lelei, e masani ona avea ma mataupu o le faʻatupega.

-->

A o leʻi avea le mamanuina o le mamanu, o le taoto i lalo o le mitiia o le ie pe tuu se tamaʻi pesini.

Unwrew ​​uma o fusi ma faʻapipiʻi le vai ma aveese le flask. A maeʻa ona e faʻamamaina atoa le mamanu, e mafai ona aoina le oloa i tua. Faʻamolemole ia matau e le tatau ona faʻavaeina le 'aufaʻatau e le mafai ona faʻavae i luga o le flask. Afai e motusia tulaga o le faʻapipiʻi, o le fatu o seoli o le a aliali mai i totonu o le itu i totonu.

Liliu le vai ma siaki le siphon e tafe ai. Afai o mea uma o loʻo faʻapipiʻi saʻo, o le pelvis e mafai ona aveese mai le pito i lalo. Uma le filogia uma ma pauna e le o le fufulu i totonu o le faleuila pe i le magoto. O lenei palapala e sili atu le lafoaia o lapisi masani - i totonu o se pakete.

Vantuz

O le faigofie lea o le masini ma le ea, suavai ma omiga e afaina ai le poloka poloka. E tatau ona i ai i le mafaufau a o le sauniaina o le faʻamamaina, o le pu lona lua i totonu o le taʻele poʻo le taʻavale taʻavale e tatau ona tapunia ma le hermedic plug. O le a e faia le gaogao gaogao.

E mafai foi ona fesoasoani ia le filogia ma ...

E mafai ona e faʻamamaina le filogia ma vai, ma aunoa ma le. O Vantuz e tatau ona tuu i luga o le pu i luga o le pu e fetaui lelei i pito ma tuua se vale tasi. Ina ua maeʻa na o ia, uuina malosi lana 'au ma ave ni suiga masani, ona atili ai lea ma faʻasolo le taʻavale o le taʻavale.

-->

Siaki pe o le vai ua saoloto e alu e alu ese, o le puipuia o lapisi na mafai ona gagau. A leai, ona toe fai lea o le faiga.

O iinei e tatau ona e gauai atu i le mea moni o lenei metotia e talafeagai mo na poloka e latalata i le plum. O le paipi na sikoa i tua o le siphon, o lenei auala o le a le faamamaina.

Tagata fofo

A e leai ni fofo faʻapitoa ma mea faʻavae e faʻatatau i le lima, ma e mafai ona faʻaaogaina ma le mama, e mafai ona e faʻaogaina metotia aoga. O se tasi o le sili ona aoga o le paluga o soda ma le vineta. E taua le faia lelei o mea uma ma le faifai pea. Tuu le afa o le pa puipui o le soda i totonu o le alavai. A maeʻa le 15 minute, faʻatumu le afa o se tioata o le vineta. O le alavai e sili ona lelei e tapunia le plug ma tuu le vailaau talimalo i le tasi ma le afa itula. Ina ua maeʻa le taimi faʻapitoa, tatala le taʻele ma faʻatumuina le alavai o le pupuʻu vai.

E mafai ona e saunia se lapataiga autu

E mafai ona e saunia muamua se tali. O le afa o le masima masima ma le tasi mug o soda o loʻo fefiloi i totonu o le ipu vai ma sasaa i totonu o le alavai mo le 10 minute. A maeʻa, o le faʻamasinoga e manaʻomia e faʻamama ma vanutuz, ona faʻafetaia lea i le vai.

-->

Ae ui i lea, o na metotia e aoga mo poloka e latalata i le alavai. O auala loloto ma le palapala o le palapala o le a le faʻateʻaina.

Faʻamāina e le Faʻalapotopotoga Faʻapitoa

Hydraulic po o le electromonical faʻamamaina e mafai ona e faia se tagata e fai se mea e fai ai ni mea talafeagai uma, talu ai le mafai ona taulimaina mea faigaluega.

I lenei auala, o le maso ua aveeseina

I lenei auala, ua faʻamamaina le lapisi, lea e faʻaputuputu i le tele o nai tausaga. I le taimi lava lea, na tusia ai e le au faigaluega i luga masini talafeagai mo lau paipa e le o le leaga ma le faaleaogaina i latou.

-->

Puipuiga

Afai o iai sau fale tuai, e tele lava ina ua maua le Polokalama o loʻo suavai, ma ua fausia i lalo ni eleele i totonu, pe afai soʻo se vailaʻau paʻu.

O paipa tuai e tatau ona suia, ma ...

Sittips e tatau ona suia, o mea faaonapo nei i le tele o auala e tele ai le maualuga o faʻataʻitaʻiga ma e le vave tele ma masani ona faʻavavevave. Afai e le mafai le sui ona faia, ona tatau ai lea ma puipuiga ma le puipuia ma le puipuia i le tasi i le masina.

-->

E mafai ona fesoasoani i vailaʻau o loʻo sasaa i totonu o le puʻupuʻu i se vaega laiti ma aveese le filogia ma pa'ū mai le paipa puipui. Faafetai i lenei mea, latou te le pipii i ai se mea ia i latou ma fausia palapala palapala.

Faʻapipiʻi le Grille i luga o le pu i luga o fasi meaʻai, lauulu ma isi lapisi tamaʻi lapisi e le mafai ona ulufale i totonu o le alavai.

A o le umukuka: Ae e te leʻi tuʻuina le ipu i le tui, mafaufau i mea na totoe o meaʻai i totonu o lapisi. Ma e manaʻomia le gaoioi ma le suauʻu ma le gaʻo.

Matou te fautuaina foi i le taimi faatulagaina o le faʻasaʻoina o siphon ma faʻaleaganuʻu.

Faitau atili