Toe faaleleia i le faletaele e te faia ia te oe lava: mai le tapenaina o le fuafuaga e faʻapipiʻi ai le pillowing

Anonim

Aʻo le i amataina le toe faʻaleleia o le faletaele, e tatau ona fuafuaina ma le faʻaeteete. Taʻu mai ia te aʻu e uiga i mea uma

Toe faaleleia i le faletaele e te faia ia te oe lava: mai le tapenaina o le fuafuaga e faʻapipiʻi ai le pillowing 8009_1

Toe faaleleia i le faletaele e te faia ia te oe lava: mai le tapenaina o le fuafuaga e faʻapipiʻi ai le pillowing

E aofia ai le tele o tulaga. O a latou numera e faʻalagolago i le mea e tatau ona fai. Soo se mea, o gaioiga uma e tatau ona fuafuaina i se tulaga talafeagai. Na o lenei mafai ona aloese mai taunuuga le talafeagai. Ma se auiliiliga o le toe faʻafouina, o le poloketi ua fausia ma faʻatonuina. O nisi mea e faasaina i totonu o le Tulafono Faʻafoe, o nisi o le a le mafai ona galulue e ona o le tulaga le faʻamalieina o fesoʻotaʻiga ma lagolago, faʻapea foi ma o latou uiga. O le mea moni, ua faʻaitiitia tagata uma i le sui poʻo le toe faʻaaogaina o le plumping, le masini o fola ma le sili ona lelei susu, puipui puipui ma taualuga. Toe faaleleia i le faletaele e mafai ona fai ma ou lava lima. Matou te faamatala pe faapefea.

O le faʻagasologa o le tutoʻatasi o loʻo toe ola i le faletaele

Toe fausia

Sauniuniga

Lafoia

Galuega uliuli

Faaumaina

Faapipiiina o le pamu

Toe fausia

E le solia ai le tulafono? Fesoasoani i Fairpoina o le a manaʻomia pe faʻapea le tuʻufaʻatasia o faʻamaumauga ole pepa ile polokalame a le malo. O lenei ituaiga o gaioiga e iai le aia tatau e auai ai naʻo faʻalapotopotoga ma le laisene talafeagai.

Toe faaleleia i le faletaele e te faia ia te oe lava: mai le tapenaina o le fuafuaga e faʻapipiʻi ai le pillowing 8009_3

A manaomia le talisapaia

  • A toe faʻatulagaina, pe a suia suiga o le eletise, o le ea ma isi fesoʻotaʻiga ma isi fesoʻotaʻiga e tatau ona faʻaalia i totonu o le tusi folau faʻapitoa o le potu. O mea e tutupu e ono fesoʻotaʻi ma le fesuiaʻiga o tusi plumulau ma faʻapipiʻiina o meafaigaluega e faʻaopopo ai le malosi o le taumafaina.
  • A toe fuatia, o le sui o suiga i le faʻatulagaina o puipui i luga o le fuafuaga o BTI. E aofia ai ma le masini tatala, o le fesiitaiga o vaega.
E i ai le tele o faʻatapulaʻaina o loʻo faʻatagaina mai e tulafono faʻavae ma le tumama. Afai o le lusts ma snivas faagaoioia i matu atoa, o le faʻasaina o se ituaiga galuega e faʻatonutonu e le tino a le atunuʻu. O mea e masani lava e tutusa lava. O eseesega e faʻalagolago i tulaga taua i atunuʻu eseʻese, ae le o tele. O se faʻataʻitaʻiga, mafaufau i se lisi o mea faʻasaina na faʻavaeina e ala i le iugafono a le malo o Moscow Nu 508 o le PP.

O le a le mea e le mafai ona faia pe a toe fuafuaina

  • Tumu poʻo se vaega o loʻo talepeina o vaomatua. I le masani ai o matata, e masani ona latou adin i le faletaele.
  • Le masini o laʻau sima, le fausiaina o ni vaega mamafa, o le faʻapipiʻiina o le taʻimuaina, afai e faʻamalosia le uta i luga o le faʻaaogaina.
  • Faʻafesoʻotaʻi se "mafanafana o le fola" i le siʻitia o le DHW.
  • Vaitafe i faʻalapotopotoga a atunuʻu ma faʻamalosiʻau mautetele.
  • Faalauteleina o le faletaele i le aluga o potu nofomau. E faʻatagaina e vaʻaia pe a naʻo i totonu o tapulaʻa na faʻailogaina i tulaga faʻapitoa.
  • Solia o le saogalemu o le saogalemu tulafono.
  • Faatulagaga o faletaele, faletaele ma taele i luga o le mezzanine. I nei nofoaga ma e faʻasaina ai oʻu ofu i le inu, fufulu, faʻapea foʻi ma isi mea faigaluega.
  • Soʻo se suiga, o le iʻuga o le faʻalavelaveina o tulaga o loʻo ola i le fale ma o latou tuaoi. Fale e tatau ona tausisia le tumama ma le faʻapitoa. O la latou tausisi e le seasea ona matauina mo tagata uma o le ulufale.
  • Gaioiga e mafua ai le faʻavaivaia o le 'au lagolago o le fale. E mafai ona faʻatagaina metotia lea e le tau manaʻomia ai le poloketi e se gata i ai, pe a fai o le fale o loʻo iai le suʻesuʻega, e sili ai le iloiloina o le muamua iloiloina. Ina ia faia lea, faʻafesoʻotaʻi le inisinia faʻalapotopotoga, e iai ana mea faigaluega faʻapitoa, ma faʻaigoaina o le Fale o le Tagata Faapitoa.
  • E matua faasaina ona faia le toe faaleleia o galuega i totonu o fale mai fafo.

Toe faaleleia i le faletaele e te faia ia te oe lava: mai le tapenaina o le fuafuaga e faʻapipiʻi ai le pillowing 8009_4

  • Toe faaleleia le faletaele i le potu atoa: 5 tali i fesili sili ona taua

Lea e amata ai le toe faaleleia galuega i le faletaele

Filifili po o le a le mea tonu e tatau ona suia

Muamua lava, e manaʻomia le faʻamaonia o le sini, e mafaufau i mea e manaʻomia ona suia, ma o le a se mea e mafai ona totoe. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le taʻele o le tuai e le manaʻomia e togi ma teu se fou nai lo. O le faʻafitauli o le a foʻia le tamoʻe o le acrylic. Le leai o se avanoa avanoa mo se fale taʻele, ae e le mafai ona tali tutusa mo i latou e fiafia e taʻoto i le vai vevela. O 'au o Tapunia Taamilosaga i le masani ai o loʻo faia se faʻaiuga e tuʻufaʻatasia ai le faletaele ma le faleuila ma le auala e tau ai le umukuka i le fatuina o le umukuka. O lenei filifiliga o le a foliga le manuia i le tele, ae o loʻo iai vaega lelei i totonu. Iinei e fofo ai e tagata uma vaisu. Latou te popole i le tele o le talafeagai, ae o le faʻapitoa faʻapitoa.

Toe faaleleia i le faletaele e te faia ia te oe lava: mai le tapenaina o le fuafuaga e faʻapipiʻi ai le pillowing 8009_6

Mafaufau i fafo le fuafuaga o le potu

Pei o soo se pisinisi ogaoga, o le faaleleia e tatau ona amata amata i le tapenaina o le fuafuaga. A oʻo mai suiga taua o sau, E sili atu le feutanaʻi se faʻapitoa mai le kamupani inisinia. E mafai foʻi le vaega o fuafuaga e le mafai ona faʻatinoina. Ina ia mautinoa lava ia mai mea sese, e fautuaina ai le faʻatautaia o se asiasiga faʻapitoa. Afai o tuaoi mai i lalo ifo o le tatalaina o le lautele o le tatalaina, ma e aunoa ma le leaga o fausaga e ono le mafai ona suia le mamafa o se mafiafia. Ae e le manaʻomia e lana masini le soʻotaga.

Mafaufau i le iʻuga iuga, e sili atu le vaʻaia. O le ata e mafai ona faia e ala i le faʻaopopoina o apliqué mai faʻataʻitaʻiga o le faʻamaeʻaina o mea uma, pe faʻatino i luga o kopi o le taʻele o le taʻele o le vaipuna. E sili atu le talafeagai le faia o ni nai tagata lolomi e faatusatusa ese filifiliga eseese. A suia le tusilima, o ona foliga ua vavae ese mai pepa ma agai i luga o se kopi o le fuafuaga i le sailiga o se nofoaga lelei nofoaga. O lenei metotia faʻaaoga faʻapolofesa tagata mamanuina.

I le taimi lea, o le tulaga o lamepa ma eletise uaea ua tuu ai, faapea foi ma isi fesootaiga pe a feʻaveaʻi.

I le tulaga o se poloketi e toe faʻaleleia ai le toe totogiina o le totogiina, o le Fuafuaga tulaga e faʻafaigofie. Uma fuafuaga, aofia ai ma le Tala Faatatau, e mafai ona faʻasalaina i se poloketi faʻalapotopotoga. O ia kamupani e masani ona galulue faatasi ma le fausiaina o brvodes. Faatasi ai ma se tau maualuga o 'auʻaunaga a le Konekarate, o le a faigofie ona maua le mauaina o tutoʻatasi.

Toe faaleleia i le faletaele e te faia ia te oe lava: mai le tapenaina o le fuafuaga e faʻapipiʻi ai le pillowing 8009_7

Toe faalelei

O le fuafuaina o se tasi o sili ona taua fuafuaga fuafuaina. Ina ia aua neʻi taofi i le afa o le auala ona o le leai o se tupe, e manaʻomia le faʻatulagaina o tau o lata mai, suʻega o mea o fausia. E taua le iloa pe faʻapefea ona manaʻomia ni mea e fia ni mea. Faʻatau lelei i latou ma se tamai laina i le tulaga o le faʻaipoipoga poʻo le faʻaleagaina i le taimi o le teuina ma feʻaveaʻiga.

Faasologa o le Taimi

Ae e te leʻi faia le mataupu, e tatau ona e fuafuaina le tele o le taimi o le a avea ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e le vave faʻaleleia le faletaele, e mafai ona e foia le faʻafitauli i lona fufuluina ma fufulu.

E taua le faia o le nofoaga o le teuina o mea fatu ma foia uma taimi faʻalapotopotoga e faʻatatau i le faʻatauga. E manaʻomia pe a manaʻomia le konesuoga o le a manaʻomia, ma o fea e tuʻu ai i le fanua.

Afai o le fale atoa e tatau ona sili atu ona leaga, o le atoa o le algorithm o gaioiga e manaʻomia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vai taele fou, ma i le taimi o felauaiga e le masiʻi ai le faʻalavelave i le ala savali, e sili atu le faʻapipiʻiina aʻo leʻi amataina galuega faʻauma.

Toe faaleleia i le faletaele e te faia ia te oe lava: mai le tapenaina o le fuafuaga e faʻapipiʻi ai le pillowing 8009_8

Lafoia

O lea, ua tusia mai i luga le fuafuaga. Muamua o mea uma, e tatau ona e aveese mea uma o loʻo i lalo o le sui. E mafai ona e amata amata le le fiafia i le palu ma tuai. E manaʻomia le faia lelei ina ia aua le faʻaleagaina le eletise ma pai. O le fola i le alatele e tatau ona faia ma se ata tifaga po o nusipepa e le o le maosia, toso i fafo mamafa o ato ma tautua i le taele.

I le tutusa, o le faʻatauina o le maeʻa ma meafaigaluega ua faia. Afai o le taʻe poʻo le magoto o loʻo faʻatonuina mai i Europa, o le o loʻo momoliina e lua masina pe sili atu. Ia Aokuso, o kamupani gaosi uma o loʻo alu i se tafaoga. Taimi e tatau ona fuafuaina i se auala na o mai ai le faʻatonuga seia oʻo i le faʻaiuga o Iulai, e te le faʻatalitali mo se masina umi.

Mo le teuina, E sili atu le nofo i se isi potu latou te le faalavelaveina. Tausi ia saogalemu i afifi pe i lalo o le vaega o nusipepa. Laki ma vali ma se manogi malosi e tatau ona teuina i luga o le faapaologa po o le loggia, pe i totonu o se potu lelei lelei.

I totonu o fale o fale na fausia seia oʻo i le 1998, o le faletaele ma le faleuila o loʻo tuu i totonu o le pa e taʻua o le potu tele. O se u mai luga o le siusiu, lea na faavaeina atoa i le fausiaina faiga ina ia sefe ai le taimi. Asbesstont e faʻaalia ai se faʻamataʻu i le soifua maloloina. E mafua ai le leoa o le ea ma avea ma mafuaʻaga o isi faʻamaʻi lamatia. E lava le mafuaaga lea e te aveese ai i se taimi vave e mafai ai ma tuʻu ni vaega fou. I le fausiaina faʻaonapo nei, o isi mea, sili atu o Eco faauo e faʻaogaina, e ui o le auala o loʻo faʻaaogaina ma le taimi nei.

Toe faaleleia i le faletaele e te faia ia te oe lava: mai le tapenaina o le fuafuaga e faʻapipiʻi ai le pillowing 8009_9

E le tatau ona tuʻufaʻatasia e le SNAnkhkabinan le fesoʻotaʻiga pe a fai e te faʻapipiʻi ni vaega fou i le va o mea tuai e aunoa ma le faʻateleina o lo latou mamafa. Mo lenei mafuaʻaga, o le suauʻu e talafeagai le faʻavaʻa e talafeagai, ufiufi i le laupepa.

Galuega uliuli

Amata i le ata galue. Plumbing faʻapipiʻi e faia pe a maeʻa.

Uiga ese

Ina ua aveese le teuteuga tuai, eletise eletise, eletise ma malulu malulu ole vai malulu. O suavai, taofiofi o luga o le fola. O le puipui o Monolithic ma fale piliki na faʻatagaina se taʻotoga o le swollow shock e otooto ai le uaea i sologa fou. Sili Atu Maualuga Maualuga - 2 cm. O le uaea ua tuu i totonu o le tabled faagaau ma o loʻo aʻe i se fofo. Paipa e latalata ai i le tumama faʻasaina ma faʻapitoa tulaga faʻapitoa. A faʻaletonu se faʻalavelave, e tatau ona tatalaina avanoa. E mafai ona latou nana i pusa feololo ma le toe iloiloina.

Suavai ma le le mautonu

I totonu o nofoaga masani, e leʻo iai lava le suavai vili alavai e oo lava i tulaga faatonuina na faʻaaoga i totonu. E mafai foi ona faʻamalosia ai, o loʻo iai pe a le taimi atofaina o a latou meatotino. Ina ia aua neʻi faʻatumuina tuaoi o le a avea ma puipuiga. O le vaega o le slab luga e faamama mai lapisi ma le efuefu. O le Interpalt Soum ma Isi Vodids ua tapunia ma Mortar, Putty, Mastic po o le taligalu.

Toe faaleleia i le faletaele e te faia ia te oe lava: mai le tapenaina o le fuafuaga e faʻapipiʻi ai le pillowing 8009_10

Pito i lalo o loʻo faʻapipiʻiina vaega o le susu. I le avea ai o se tulafono, Polythylene-faʻavae mea e faʻaaogaina e faʻaaoga pe tamoʻe. Ina ia aloese mai le telefoni, o le aofaʻi o le 10 cm. O le fusi o loʻo oso i totonu ma scotch. Mai luga, o laupapa o polystyrene fom po o minerale fulufulu ua tuu. Latou te tapunia le isi vaega o Polynechyne, pe a maeʻa ona latou sasaa i se faʻaaloalo sima. Na ia mauaina le malosi vave mo le masina e tasi, ae o le a mafai e savali i luga i le vaiaso. E i ai le faʻapitoa tulaga faʻasee faʻavae e faʻavae i luga o le polyers. E i ai la latou suavai i le tumau ma le faʻasalalauina o se lelei atoatoa sologa lelei lava.

Faaumaina

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faletaele ma ou lava lima? Mo le teuteuina o puipui ma le taualuga, o le susu-le-selesele-stront plaster ma ua faaaogaina.

Puipui

Nai lo le paʻu, e mafai ona e faʻaogaina le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi ma ni vaega o maʻa masani, vali, laina. E sili le ufiufi o le laʻau i va eseese ina ia le gaʻoa pea le vai ma le le faʻaleagaina lona fausaga. Puipuiga mai le GUDE ma HUNGU e aumaia ai ni faʻailoga faʻapitoa ma le fofo. E i ai le palasitika le tumau e le fefe i le vai.

Taualuga

O faʻamaʻi e masani ona faʻaaogaina e masani ona faʻaaogaina i totonu o faletaele, lea o loo i ai le PVC ata, agaʻi i luga o le faʻavaʻa ua mautu i le alatele. O lenei faʻauma e iai le faʻaletonu - o le ata e faigofie ona liusuavai ma mou atu le foliga i se vevela o 60 tikeri. O lea na sau i le ofuese, ua lava lea e fasi ai ia te ia se afi o le vevela vai vevela. O le sili filifilia filifiliga o le susture-teteʻe vali pe faʻamalolo faʻavaʻa, ufiufi i le plasterboard. Amefa mea, faʻataʻitaʻiga, paneal a le '' ese, pe a maeʻa le fale ma le maualuga aisa, e sili le le faʻaaogaina.

Toe faaleleia i le faletaele e te faia ia te oe lava: mai le tapenaina o le fuafuaga e faʻapipiʻi ai le pillowing 8009_11

O le faʻasologa o galuega e mafai ona eseʻese. E mafai ona e alu mai le pito i luga i le pito i lalo mai le taualuga i le fola. Ina ua maeʻa maeʻa, e sili atu le sui i puipui pe a taoto le paʻu i luga o le fola.

Faapipiiina o le fiva moe

Fufulu ma taele o le vai ua maeʻa ona maeʻa galuega. E tatau ona e mafaufau muamua pe faʻapefea ona latou fesoʻotaʻi i le paipa. Taele faʻaaoga le palasitika palasitika uaea. Faatasi faʻatasi ma le siphon, o loʻo natia e uiga i le mata, faʻapea e le taua o ona uiga teuteu. Mo lou alu ai, i se isi itu, o foliga mai o le siphon e ono taua tele. E foliga manaia o le uamea mafiafia mafiafia paipa. O loʻo i ai faʻataʻitaʻiga ua fuafuaina e faʻatino o se teuteu i totonu.

Toe faaleleia i le faletaele e te faia ia te oe lava: mai le tapenaina o le fuafuaga e faʻapipiʻi ai le pillowing 8009_12

O le uaeaina e mafai ona nana i se pepelo mai mūtu, faia faʻavasega o nifo poʻo le le iloa vaʻaia i totonu. O le mamanu e faʻavae i luga o le styled stane faʻatagaina le puipui e avatu ai le puipui. Afai e te manaʻo, e mafai ona e faia se nicho luga o le magoto, faʻapipiʻi le faʻata i totonu ma faʻaalu i le pito i tua.

I le vaega mulimuli, pe a faʻapipiʻi mea uma i le paipa, ma o soʻoga o loʻo suʻesuʻeina, o meaafale ma teuteu o elemene ua faʻapipiʻi.

  • O ai e lesitala i le Instagram, pe a fai e te toe faaleleia oe lava

Faitau atili