Faʻafefea ona faʻateleina le samasama fugalaʻau vao i le fale e aunoa ma se taumafaiga

Anonim

Na matou faia se filifiliga o le susulu o le la susulu i le vaomatua e mafai ona tupu i le ogatotonu e aunoa ma le tele tausiga.

Faʻafefea ona faʻateleina le samasama fugalaʻau vao i le fale e aunoa ma se taumafaiga 8011_1

Faʻafefea ona faʻateleina le samasama fugalaʻau vao i le fale e aunoa ma se taumafaiga

O le a le soona faʻateleina le taʻu atu o se mea teuteu o le togalaʻau o le fatu lea o soʻo se togalaʻau. Eseese mai punavai o loʻo vaevaeina i a latou metotia i le tuputupu aʻe ma le filifilia o fatu. Ae o isi taimi i totonu o ituaiga eseese e faigata tele ona malamalama i mea e talafeagai mo oe i le lanu ma le lagona. Faʻafefea ona fai le filifiliga saʻo? E le afaina le faʻatoʻaga poʻo le tamaʻi togalaau e le tatau ona manaʻomia ni mea, o isi mea o loʻo lelei e tatau ai i soʻo se vaega. O le asō ua matou aoina le sili ona lauiloa o le tele o le sili atu ma fugalaʻau samasama ma faʻasoa o latou igoa. O le galuega autu o nei laʻau e teuteu. Ia tauva atoatoa i luga o se togalaʻau fou i totonu o le togalaʻau fatuga, e taua le iloa o le laʻau ma le samasama fugalaʻau fugalaʻau i le tautotogo, pei o le tele o le vaniā.

Filifili se tele o samasama samasama

Fasioti filifiliga

Ituaiga o shustarnikov

  • Toto toto
  • KIA.
  • Maginia
  • Fonotaga
  • Sipai
  • Vaa motovnik

Fautuaga mo le Malo

Le faʻaaogaina o le teuteu teuteu

Faʻapefea ona ou faʻaaogaina se isi i le togalaʻau? O filifiliga autu mo le vave o le fa.

  • E sausau i le fugalaau.
  • Fausia se vaega laufanua.
  • Tufatufa i se laau e tasi.
  • Mamanuina tuaoi po o le pa.

Faʻafefea ona faʻateleina le samasama fugalaʻau vao i le fale e aunoa ma se taumafaiga 8011_3

  • Le masani ai fugalaʻau mo lau togalaʻau: 7 ituaiga e te le vaʻai i tuaoi

Igoa o samasama fugalaʻau

Toto toto

O le laau e mafai ona tolopoina atoa le vevela. Afai e te vaʻai i le ata, e mafai ona e vaʻai o le Supacher e tupu i le tele o lapoʻa o se laʻititi puʻupuʻu, ma le faʻaputuga laʻau, tasi ma le afa pou. O se tasi o le lelei o le vao i lona vaitaimi fuga o taimi uma. E mafai ona e fiafia i lanu pupula mai le aso nei ia Oketopa e aunoa ma se malologa.

Afai o oe o le a faia lenei fugalaʻau, sauni se togafiti ma le lelei moli i le la susulu. O le nepochka e le taliaina nofoaga pogisa. Ma le isi, e aoga lona mea e susu ma fafagaina le palapala, aua e sili ona taua i le lelei o le lalolagi o se nealal. E fia le faʻaaogaina o lenei tagata o le faʻatoʻaga? Lelei foliga o le maualuga po o le tuaoi mai ai. I se faʻaopopoga, e foliga lelei ma i le tuʻufaʻatasiga o le alpnivaria, faʻapea foi ma le tuʻufaʻatasiga ma papa e fesoʻotaʻi. O le sili ona lauiloa ituaiga o le laptop togi ese le muamua lau laʻau i le amataga o le tautotogo muamua ma fuga i le taumafanafana atoa.

Faʻafefea ona faʻateleina le samasama fugalaʻau vao i le fale e aunoa ma se taumafaiga 8011_5

Iapani keria

Se isi sui o le taumalulu-faigata tele. O le vao o fugalaʻau ma fugalaʻau samasama ma o se meaalofa moni mo i latou na sailia se laʻau mo le faigata o le tau.

KIAR e matua le fiafia i le lagona o le vevela vevela. Teteeina toasa malosi, ma i le ponaivi i le tautotogo, e mafai ona toe suia atoatoa. I le tautotogo, i totonu o le lua masina, e fiafia tele le mata i le matagofie o samasama faʻafanua. Faʻapea foi ma le pallet, o Koror e sili atu le totoina o se nofoaga i se mea ma se mea lelei lelei, e ui lava e le o se mea e te filifilia i le eleele. La la le la i lenei tulaga e mautinoa ai le matagofie matagofie ma maloloina fatu.

Faʻafefea ona faʻateleina le samasama fugalaʻau vao i le fale e aunoa ma se taumafaiga 8011_6

Magino Paddiaste

E fiafia Magnia i le maualalo o le vai vevela, e le gata i lea, o le fuga, amata amata i taimi uma i taimi o le malulu o le malulu ia Fepuari ma Mati. E sili atu ona maua o ia i le teritori e Europa i se faamalu ma mafanafana, ae e mafai ona lelei mo Rusia. O fugalaʻau i Manilia e samasama ma pisia, latou te ofoina atu se fiafia tele, ae tiga tele. E masani ona faʻatusa ma le vanu faʻatasi ma le vanu. I le auala, na e iloa o fua o fua o Manonia e mafai ona 'aina? O latou, o loo i ai lava ni tagata o loʻo i ai pea ni tagata ma faʻamaumau uaina.

Faʻafefea ona faʻateleina le samasama fugalaʻau vao i le fale e aunoa ma se taumafaiga 8011_7

Kurant Golden

Ua tatou iloa uma le tagata faigaluega o se laueleele aganuu. E tupu mumu, uliuli pe paʻepaʻe. O leʻa lesi mea? E aliali mai, e le gata i le fua, o lenei o le ofa o le mafai ona fausiaina se lagona matagofie i luga o le ata ma ona lanu pupula. O se faʻataʻitaʻiga lelei o se mea auro auro. I le tautotogo, e fufutoina se vaaiga lelei, pe a uma ona i ai ni faʻafitauli o taavale-foliga mai o le asini - o le saʻo lomiga o le lua i le mea e tasi! E matua tele lava le teʻa o currade currade, maualuga e aapa atu i le lua ma le afa mita. E ala i le ala, e alofa tele foʻi le au fai o ia i latou - O i latou na taumafai e faatali mai faletulagi, malamalama pe o le a lea mea. Fua o loʻo i le alagataua e aliali mai i le Iulai, ua latou faʻaliliuina ma paolo ma matua suamalie. I le ala, o le laumua o loʻo taofia lona pupula i le toetoe o le taumalulu - o le tautoulu o le moli, ona mumu lea, o le fala. O lea ia e lagona le faasaoloto e oomi ai tagata malaga - ma o le a teuteuina lau togalaau seia oo i le taumalulu.

Faʻafefea ona faʻateleina le samasama fugalaʻau vao i le fale e aunoa ma se taumafaiga 8011_8
Faʻafefea ona faʻateleina le samasama fugalaʻau vao i le fale e aunoa ma se taumafaiga 8011_9

Faʻafefea ona faʻateleina le samasama fugalaʻau vao i le fale e aunoa ma se taumafaiga 8011_10

Faʻafefea ona faʻateleina le samasama fugalaʻau vao i le fale e aunoa ma se taumafaiga 8011_11

Sipai

Matagofie laau, e aofia ai le tele o ituaiga. O se tasi o vaega tele o le amo o fugalaʻau, eseʻese foliga, lapoʻa ma lanu. Spiree e mafai ona matua laititi, o se faiga lelei o le taʻalo o le fugalaʻau poʻo se fugalaʻau togalaʻau, ma e mafai ona maualuga - ona lea, e masani ona aofia i le pa o le pa.

Faʻafefea ona faʻateleina le samasama fugalaʻau vao i le fale e aunoa ma se taumafaiga 8011_12

Vaa motovnik

O lenei igoa e masani ai ia i tatou taʻitasi, ae faʻaleta? O se umi-umi vaomatua e iloa ai nisi taimi e iloa ai le vao. IOE, E tutusa lava ma le rosa. Ma afai na e vaʻai i lenei mea teuteu teuteu fugalaʻau ma samasama fugalaʻau nai lo le mumu - iloa, o lenei rosander ua taʻua o "Hugo." O lenei tutusa o le a naʻo le faʻamalositino o lau togalaʻau, ae e maua foi se vitamini tau mo le taumalulu oʻo mai, aua o fua o le ōgatane o le fale teu oloa o le fale teu oloa

Faʻafefea ona faʻateleina le samasama fugalaʻau vao i le fale e aunoa ma se taumafaiga 8011_13

  • 8 Bloom o mea teuteu e talafeagai mo le faʻafaileleina i siberia

Fautuaga mo le Malo

  • Filifili ma le faaeteete le nofoaga e te totoina ai le vao. Mafaufau i le fiafiaga o le tele o vaega.
  • Faʻatau e naʻo le tele o mea na tutupu mai le au faʻatau aloaia. O le a Lavela mai lau togalaʻau mai manaʻoga o loʻo uai mai, ma le sproumi lava ia mai i le wrivale wagon.
  • Afai na e faatauina le toe faaleleia filifiliga - aua le galo e tipiina le fua o le alualu i luma ina ia leai ni toe aoga.
  • Auai i se mea e i ai i lau togalaau. Aua le faʻafefiloi laau, atonu latou te le fealofani. A faʻapea e leai sou malamalama, vaʻai i le fesoasoani a polofesa.
  • Faʻamuta le fuga mai o laʻau faʻatasi ma laʻau taua. A leai, mai le kapeta faifai pea o le a amata ona mauoa i mata.

Faʻafefea ona faʻateleina le samasama fugalaʻau vao i le fale e aunoa ma se taumafaiga 8011_15

Ia mautinoa e tulaueleele i le togafiti i se lua o nini ma fugalaʻau samasama. Ua latou faatumuina le la i se aso sili ona manaia! Ma aua le galo e alofa i lau togalaau. I mea uma, e pei o le tamaitiiti, Na te manaʻomia lou tausiga ma le mafanafana o lou toʻafilemu ma le mafanafana, aemaise nei pe a feʻotaʻu i le tafega atoa.

  • 10 O le atunuʻu sili ona lelei fugalaʻau fugalaʻau paʻepaʻe fugalaʻau

Faitau atili