Faʻafefea ona fuafua se ofutino mai le IKAA ae le gata: 6 Laʻasaga

Anonim

Tatou te fuafuaina le nofoaga mo le Kapeneta, tatou te i ai ni mea ma faatino se isi 4 laasaga lea o le a fesoasoani e fausia le atoatoa teuina o faiga.

Faʻafefea ona fuafua se ofutino mai le IKAA ae le gata: 6 Laʻasaga 8037_1

Faʻafefea ona fuafua se ofutino mai le IKAA ae le gata: 6 Laʻasaga

1 filifili le mea o le a e lafoina ai se kapoti

O le mea muamua o le a fai atu ai le faufautua ia te oe i le IKA (ma e foliga mai o le isi faleoloa, lea e faia ai le kapoti) - o tapulaʻa o le potu. O le mea moni, o oe mafai ona filifili i luga ole faleoloa faʻapipiʻi, faʻavae i luga o fono a le faufautua. Ae sili atu le mafaufau muamua. E tatau ona e fuaina tulaga o le potu e suʻe ai poʻo le a le tele o le teuina o le teuina faiga o le a fetaui. Aua neʻi galo e tatau ona amanaia le avanoa avanoa i luma o le pusa o le fale ina ia mafai ona tatala le faitotoʻa.

Faʻafefea ona fuafua se ofutino mai le IKAA ae le gata: 6 Laʻasaga 8037_3

2 filifili mo ai (mo le a) o le a

Malilie ane, o le luitau e fuafua ai se pusaaila mo le tagata e matua ese lava mai le manaʻoga e faia se teuina mo le aiga atoa. O le mea lea, e taua le malamalama vave i ai mo le tatau ona faia se a o le a mamanuina le aiga. Pe faʻafesoʻotaʻi foʻi le lumanaʻi - faʻataʻitaʻiga, pe a fai o se aiga talavou ua uma ona faʻamoemoe pe o ni fuafuaga lata mai o fuafuaga e toe faʻatumu, e taua le faʻaaogaina.

  • Auala e Filifili ai le Ki e Filifili le Matua o le Kapeneta: Toe Faalagolago i le 5 Pupuni

3 Faafoai le tofiga o le Kapeneta

Ma o iinei tatou te le o talanoa e uiga i ai ma pe faʻapefea ona faʻaaoga lenei pusaaitusi, peitaʻi e uiga i le mea tou te fuafua e teu ai. Fuafua i lenei fofo o le a e iloa le tele o avanoa e te manaʻomia i ituaiga taʻitasi o mea.

Faʻafefea ona fuafua se ofutino mai le IKAA ae le gata: 6 Laʻasaga 8037_5
Faʻafefea ona fuafua se ofutino mai le IKAA ae le gata: 6 Laʻasaga 8037_6

Faʻafefea ona fuafua se ofutino mai le IKAA ae le gata: 6 Laʻasaga 8037_7

Faʻafefea ona fuafua se ofutino mai le IKAA ae le gata: 6 Laʻasaga 8037_8

4 faia mea

E ui lava e te alu i le mamanu - filifili o le a teuina oe i luga o tautau, ma o le a le mea o loʻo i ai i le tulaga faʻavae. O a mea e mafai ona e aveese i ato tapuni ato ma tuu ese - o popolega i mea tetele ma mea tetele e pei o palanikeke pe aluga. E taua le tuua o le avanoa avanoa i totonu o le kapoti, ma e fetaui lelei mea uma.

E taua foi le filifili i se taimi e te manaʻomia ai le faia o masini faʻatauga: O le moli moli, uʻamea, uʻamea, uʻamea poʻo le mamago.

5 Faatulagaina nofoaga e teu ai

Fua o fata, ituaiga o fata, foliga maualuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, e iai tomai faʻapitoa, lelei tele i le faʻaaogaina - otaota faʻamaumauga, solo solo, solomuli ai seevae ma lima u uʻamea. Latou te fesoasoani tele e faʻatulaga faʻalelei, o lea e taua le foʻi i le faʻafitauli i le mea e te manaʻomia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ie ulaula iepati ma solo solo ua teu lelei i ato uamea. Ma afai e te le o iai i totonu o le pito i luga o seevae, e mafai ona e faʻaogaina fale-i totonu o seevae mo seevae ma tuu le 4-5 ulugaliʻi o seevae kaneta poʻo le sneakers.

Faʻafefea ona fuafua se ofutino mai le IKAA ae le gata: 6 Laʻasaga 8037_9
Faʻafefea ona fuafua se ofutino mai le IKAA ae le gata: 6 Laʻasaga 8037_10

Faʻafefea ona fuafua se ofutino mai le IKAA ae le gata: 6 Laʻasaga 8037_11

Faʻafefea ona fuafua se ofutino mai le IKAA ae le gata: 6 Laʻasaga 8037_12

  • Taaloga: O le a le teuina o faiga e te filifilia i IKA?

6 Filifili mamanu

O nisi nei o fesili lautele:

  • O le taimi lava e fuafuaina ai le tulaga o le Kapeneta, o le ae malamalama po o fea e te manaʻomia ai. O lea, o le sash coupe avanoa mai fafo o le Kapeneta, ae mo le faʻasoaga teuina e le talafeagai, aua o se mea sili ona vete i totonu. Ma nofoaga masani lafoia manaʻomia se nofoaga e matala ai, ae ua latou faʻasaoina senitimohimita i totonu.
  • Fuafua i le pito i luga o le fata pito i luga e aunoa ma le le masani ai - o le a faigofie ona gagau taoina o ato gaogao, pulou, pulou uumi ma seevae. Ma e le mafai ona tatau ona alu i ai i le aso atoa, na o nai taimi i le vaitau.
  • O le malamalama i totonu o le kapeneta o se ponesi aoga. Ae o le a faʻatupuina ai le faʻavae.

Faʻaaoga le laulau i ni auala masani o le a fesoasoani e iloa ai le tele o avanoa avanoa e te manaʻomia e teu ai ni mea i luga o tautau.

Mo le tuputupu aʻe i le 160 cm (i le cm)

Mo le tuputupu ae le 170-180 cm (i le cm)

Mo le tuputupu aʻe 180-190 cm (i le cm)

Ofuvae i luga o tauau taga i le afa

65. 72. 80.

Ofuvae i luga o se ofuvae

110. 118. 125.

Ofu mafanafana

70. 80. 90.

Ofutino

80. 90. 100

Lauvili

75. 87. 100

Faaopoopo le peleue umi

80. 92. 105.

Peleue (po o le ofu) midi umi

90. 103. 116.

Peleue (po o le ofu) maxi umi

120. 130. 140.

Faitau atili