Faʻafefea ona aveese le fua i le faletaele: 3 faigofie auala

Anonim

Matou te faʻailoa pe aisea e foliga foliga mai ai fua ma le auala e faʻafetaui ai i latou ma le fesoasoani a le lauiloa lauiloa o le tutusa ma vailaʻau faʻapitoa.

Faʻafefea ona aveese le fua i le faletaele: 3 faigofie auala 8106_1

Faʻafefea ona aveese le fua i le faletaele: 3 faigofie auala

Moccarns ma fua o le sili sili ona taatele ituaiga o iniseti o iniseti nonofo i le faletaele ma le faleuila. Fiafia i le vevela ma le manaia latou te le manatu tele i tagata: aua le faoa, aua le tineia, aua le tineia faʻamaʻi ma le le fiafia Ae, o mea moni, laititi i lenei pitonuu. Faʻafefea ona aveese le fua i le faletaele?

Faʻafefea ona aveese le Czechians

O le a la latou foliga mai ma le mea latou te nonofo ai

Muamua gaioiga pe a iloa

Tagata o le tagata ma teu tupe

  • Mailei
  • Lauiloa o le fua faatatau o tagata
  • Pisinisi Player

Puipuiga puipuia

Mafuaaga o le foliga o le fofoga o le faletaele

A e faʻalogo i lenei igoa mo le taimi muamua, aua le fenumiai. O ona foliga foliga e sili ona e foliga o se faʻailoga - i le ata i lalo. O se mea manaia: O se tasi lea o iniseti sili ona taua i le paneta, o lona tausaga e tusa ma le 300 miliona tausaga. Le lava le tauvaga ma fili tuʻusaʻo afaina ai le ola ai. I lea tulaga, o loo faʻasolosolo malie tele. O le fale mautotogi e seasea maua i aofaiga tetele.

Faʻafefea ona aveese le fua i le faletaele: 3 faigofie auala 8106_3

O le tamai iniseti o loʻo i ai ma le tino o le tino, Taofia i le siʻusiʻu, pe tusa o le 1 cm umi E leai sona apa, ma ua ufitia le tino i le siliva a ario, lea o le igoa. Ua fefe o ia i le malamalama, sa vave lava, faʻaaogaina ni paga e tolu o au mau ma le tele o le au. E faigofie ona oso i luga o puipui ma le taualuga.

O le nofoaga e te fiafia iai o le siosiomaga susu, o lona uiga e masani ona maua i le faletaele, o se faleuila ma i le umukuka ma se solia e microclite. O le meaʻai e ese mai: Latou te mananaʻo e fiafia i willkuse, o le, pepa ie puipui, o vaega, o vaega meaʻai, o loʻo latou fafaga mea) meaʻai ma aano o manu. Peitai, o le le lava o taumafa mo i latou e le o le taufaamatatuina, a aunoa ma le mafai ona latou nonofo i le tausaga atoa.

E leai ni lamatiaga tuusaʻo mo se tagata. Peitaʻi, e mafai ona afaina ai mea: Si samasama laʻau, faʻaseʻe ma fusi i luga o tusi ona o latou gaioiga. Ma latou mafai foi ona tuua le 'aisa ma fuamoa i le tele o oloa.

  • Faʻafefea ona aveʻesea le Weevils i le umukuka: faigofie ma saogalemu auala

Muamua gaioiga pe a iloa

  1. Afai na e vaʻai i le scaner, o le mea muamua o le faia o le faʻaeteete i le faʻaaogaina o mea e mafai ai, sili atu i le kalone.
  2. Ia, afai e te pulea e siaki mea masani o "tuaoi". O le tulafono, o mea nei o le pogisa avanoa i lalo o le faletaele, magoto ifo i le kapeti tuai. E manaʻomia uma le fufuluina o mea uma, aveese le palapala ma pefu, faʻamago le lauulu mago pe a tatau ai.
  3. E mafai ona e tago i luga o luga o le vaipuna, ae ia faʻaeteete pe a iai ni fanau ma meaola i le fale. A maeʻa le itula ma le afa, o se faʻamalosiʻau lelei le fale mautotogi.
  4. Siaki ni paipa pai, teu tupe ma pu i totonu o puipui - O lea e te faʻafaigofie ai le ala o tagata e leʻi valaʻaulia mai tuaoi pe mai le auala.

Faʻafefea ona aveese le fua i le faletaele: 3 faigofie auala 8106_5

  • 4 Faʻatupuina metotia o le a fesoasoani e aveese ai le beetles o loʻo i totonu o le fale mautotogi

Tagata o le tagata ma teu tupe mai le fua i totonu o le faletaele

O le mea moni, o nei gaioiga e naʻo fesoasoani faʻalavelave, ma e masani ona le lava. Ae maise lava, o se augatupulaga fou o iniseti o le a latou fofoa mai tagata na totoe o fuamoa. O le aveeseina o latou, e mafai ona e faʻaaogaina se tasi o metotia i lalo.

Matou te fautuaina oe e amata i le Forl Framemes, latou te saogalemu. Aemaise pe a fai o le faitau aofai o tagata. E te le manaʻo e faʻataʻitaʻi? Ona alu tonu lea i vailaʻau o aiga.

Mailei

O nisi hostesses e faʻaaoga mailei mo iniseti, lea e mafai ona tutoʻatasi. E le gata i na o le aulola, taumafai le tuufaatasiga. Faatulaga le tele o mailei o loo siomia ai le faigata o le potu.

  • O le a ave se tamai faletupe, tuufaatasi i fafo atu o le fusifusi lipine pe na o le afifi i totonu o se ie. I totonu o oe e tatau ona tuu se maunu, mo se faataitaiga, gaugau a falaoa. Le faletupe lau mo le po. O le mea lilo o le faʻafetai o le fusi fana e mafai ona ufiufi i totonu, ae le mafai ona alu ese - O puipui tioata e mafai foʻi ona maʻea.

Bormioli Rocco Bank Teuina teuina ma faasao i le Sceatro staguoni

Bormioli Rocco Bank Teuina teuina ma faasao i le Sceatro staguoni

  • O le mailei e faia mai le talamuta teisi i totonu o le vai pe na o ni pepa. Aua le soona fai, e le tatau ona sologa le pepa. I totonu o le manatu, susu, meaai ma malu e tosina ai iniseti. I le taeao, o se vala e tatau ona lafoaʻi ma le faaeteete, o le upu autu e fetaui lelei. E le tatau ona e faʻapipiʻiina o ia, a leai e te le fefe i iniseti, ma ua latou faʻataʻapeʻapeina. Ma na ia pueina ia latou mautinoa o le a le manuia.
  • Ae peitai, ioe, o le sili ona faatuatuaina o mailei - faʻatau i totonu o le faleoloa. O se tulafono, latou te suia se fasi fasi pepa. O loʻo tuʻuina atu i latou i nofoaga o loʻo iai ma nofoaga o iniseti: i lalo o le faletaele, mo le faleuila ma magoto.

  • Faʻafefea ona aveʻesea le ata i totonu o le fale mautotogi

FOILL FOLAFOLAGA

O le muamua o auala lelei o oloa ma mea manogi ma le malosi manogi: o le faga, cinnamona ma le au e talafeagai. E mafai ona faʻaaogaina i se mea mago pe faʻatau ni suauʻu taua. Ile taimi muamua, ua lava na o le pu matala o loʻo latalata i le tino o le potu, tuu ni vaega faʻaopoopo i nofoaga faʻapaʻu.

Faʻafefea ona aveese le fua i le faletaele: 3 faigofie auala 8106_9

O luga o le Ororus Oili e talafeagai foi: moli, tipolo, kalafi pe lanu, pei o le avender. Peitai, e tatau ona faʻaeteete i le suauʻu: O le manogi tele i le fale ona sau ai lea i le fale. Aua le faʻataʻitaʻia i lenei auala ma tagata ma tagata leaga o tali.

O le isi filifiliga o se acic acid. E mafai ona faʻaaogaina i se pepa mago, fefiloi efuefu ma le palealii i se vaega 4: 1, (1, O le iʻuga o le fefiloi o loʻo salalau solo i vaega eseese o le faletaele. E mafai ona e faia se fofo talafeagai. Mo lenei, ua soloia le sipuni ti i le 0.5 lita o le vai. O le iʻuga o le suavai ua fusifusia i le tapuni, faʻataʻitaʻiga, mai meainu. O mailei e taʻoto ai foi i lalo le potu. Faʻamolemole tusi: E le fautuaina Bric Acid e faʻaaoga i le fale mautotogi e nonofo ai tamaiti ma meaola!

BorIc acid pores. fafo. 10G №1

BorIc acid pores. fafo. 10G №1

O Ditomatisis, o le paoa meaʻai i le tino, e mafai foi ona faʻaoga i le taua faasaga i le Sches. O le tulaga lelei o le manuia saogalemu ma siosiomaga faauo. E mafai ona e faia i se foliga mama pe i totonu o le faʻavae o le maeʻa o lona uiga o le "ecoiller" ituaiga. Powder ua fautuaina e faataapeapeina i le po. E sili le galue ma i totonu o le ufimata, ese, o saito e mafai ona faaleagaina ai le mumu o le mukos pe a ulufale i le faai.

Ua faʻamaonia e le 'auvae laupapa laupapa, e le o le leaga, aemaise mai le arasi. Ae o le a le mafai ona aoga i latou i tulaga iloga, ua latou pelu ma faigofie ona litaea le potu. Maualalo i totonu i le tuufua malosi. E tatau ona suia failauga i vaiaso uma.

Faʻafefea ona aveese le fua i le faletaele: 3 faigofie auala 8106_11

Pisinisi Player

Afai e le aoga FOCCICT FOFOGA, e mafai ona e amataina le tele o fua faatatau. O tagata atamamai salu: iniseti e pei o se tagata matala i le faletaele, fafaga meaʻai matutu, ina ia manaʻo e filifili se matutu i le ituaiga o powod. Ae afai e te malamalama i ai, e mafai ona e faʻaaogaina le fou. Mo se faʻataʻitaʻiga, o tupe siliva-faʻavae o se tasi o le itiiti ifo o le sili ona leaga o vailaʻau oona.

A faʻaaogaina ni Pyrethroids, ia faʻaeteete i le faʻaeteeteina, faʻataʻitaʻi lelei faatonuga ma mulimuli i faʻatonuga!

I nisi tulaga, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a ni ituaiga o faʻafitauli ma o latou meaola e le mafai ona aveesea i latou, o le a tatau ona latou faʻaaogaina auaunaga a Kapenitiga. Afai e matua le fale, ma o le fale mautotogi o loʻo tu i lalo o vae maualalo, saunia mo le mea moni o le a mafai ona valaʻaulia polofesa.

Puipuiga puipuia

O le mea moni, o le auala sili e faʻatau ai soʻo se mea e puipuia ai. Ina ia aloese mai le foliga vaaia o le temoni o lou fale, o loʻo lava ia ina ia mulimuli i tulafono faigofie o le tumama o le tumama ma tausigi se microlite.

  • Faaitiitia le susu i le faletaele. Le pito i lalo - o le sili atu. Afai o le faʻapipiʻiina o le faʻatulagaina o faiga o loʻo i ai nei ua aofia ai i au fuafuaga, o se faigofie faʻafaigofie poʻo le manuia o le a fesoasoani.

Suauu Burdiutor Unit Unit Aor-515

Suauu Burdiutor Unit Unit Aor-515

  • E le tatau ona tuʻua le lino i le susu susu i totonu o se tamai potu, e faʻaosofia tele tele le faʻamamaina. A puʻupuʻu mea, faʻaaoga le paʻu ma le saʻo - mamago mo solo.
  • E masani lava, ona fai foi le potu, i se mea e tuua ai le faitotoa i le faletaele ua tapunia, aemaise mo le po.
  • Ua manatu faʻapitoa e totogi i le auala o le teuina ma afifiina oloa - talafeagai i le umukuka. Uma Bunk oloa: suka, falaoamata, pasta, araisa - soʻo se cereals e tatau ona i totonu o le hermetic container. O lea e le maua le avanoa o le sulugatiti i le ogatotonu.
  • Ae, aua latou te le alofa naʻo tatou meaʻai, aʻo le pepa foi, toso mai foi nusipepa tuai ma mekasini. Pe tausia lelei: taitoatasi i le afifi. E faʻapena foʻi le tusi. Faavaivaia faavaivaia latou, o le fufuluina o le efuefu. Aveesea o le palapala pepa tosina le tele o mea manogi.
  • O le taimi lava na ou matauina ai le 'au eli o le pepa puipui, ia aveese loa. O le Starchy Wallpaper Gluue - O leisi ipu mai a latou meaai.
  • Lagolago le mama i potu, faamamaina faaaoga o vaipuna. E matua le manaʻomia le faia i aso uma, naʻo le tasi le vaiaso - lua.
  • E manaʻomia le vevela i totonu o le potu e leʻo pa'ū i lalo ifo o le 25 tikeri.
  • Afai o loʻo i ai pea i puipui ma le potu o loʻo iai avanoa ma paʻu, aveese ai.

  • Meaola o le aofia ai laau: suafa, ata ma le auala e feagai ai ma latou

Faitau atili