Faʻafefea ona tuʻu le faʻaupuga saʻo: sitepu-e-sitepu faʻatonuga i le 3 tulaga

Anonim

Matou te filifilia mea, saunia le laufanua ma tuʻu i ou lava lima.

Faʻafefea ona tuʻu le faʻaupuga saʻo: sitepu-e-sitepu faʻatonuga i le 3 tulaga 8142_1

Faʻafefea ona tuʻu le faʻaupuga saʻo: sitepu-e-sitepu faʻatonuga i le 3 tulaga

Lelei Lelei Lavea Tuutugi Aligata - teuteuga o so o se potu. E mafai ona valiina pe o le tino e ala i le pepa puipui, bond bile pe fuafua i se isi itu. E taua le taimi o le vaalele na matua lamolemole. Ia aveese ni faaletonu laiti, o se spaconion paluga o lo o faaaoga. Ua tapunia lelei mea lelei, tulaga i luga. Sei o tatou mafaufau pe faʻafefea ona tuʻu se toʻotoʻo i luga o le taualuga.

Uma e uiga i le shllivania taualuga

1. Filifiliga o mea

2. Sauniuniga o le faavae

3. Puckackle

  • Amata Plast
  • Faauma Plast
  • Foliga o le sthtracking of drywall

Matou te filifilia le mea

O le uaea ua faaaoga mo galuega. O le mafiafia o le palasitika palasitika malosi na fuafua e faaputuputu ai nofoaga eseese. O le fefiloi eseese i ni vaega.

  • Faavae. Atonu o se manoa po o le sima. Lime, vinyl, polymers ua faaaogaina o ni mea faaopoopo.
  • Faataapeapeina. Fua o vaega o vaega i le paluga eseese. Matou te gaosia le mamafa, feololo ma lelei-vavaeeseina auala.
  • Ituaiga. O mea o loʻo gaosia i le ituaiga o le paʻu, ona aʻo leʻi tetea e le faigaluega e le vai, pe i le sauni-e faʻaaoga pepa.
  • O le le mafiafia o le faafiafiaga.
  • Faaopoopoina. Plassictions, Standing Faʻatonutonu, pigutu, ma isi mea e faʻaopopo e maua ai meatotino faʻaopopo i le palu.

I se faʻaopopoga, o le faʻaputuga malosi ma le faʻavae, visuas, e mafai ona maua le susua ma le vevela pe a faʻaaoga. O le mea e filifilia e tatau ona amanaia i taimi uma. E galulue ma le laina pito i luga, o le a e manaʻomia ni mea ese se lua:

  • Amata. O le tausalaina mass e faʻatonutonuina ai ni nai eseesega maualuga, latalata i ni mau laiti ma faʻalavelave. E le tatau ona maualuga atu le amataga vaega nai lo le 15-25 mm. Afai e te manaʻomia e aveese ni eseesega tele, fuaiupu le faʻavae.
  • Faaumaina. O le lelei faʻafefiloi faʻaaogaina i le faʻaiuga mulimuli. E le tatau ona sili atu le sili atu o le 0.5-3 mm.

I faleoloa e mafai ona e mauaina iunivesete & ...

I faleoloa e mafai ona e mauaina ni mea lautele e sili atu ona faʻaalu e pei ona amata ona o se vaega faʻauma. O lo latou tau e teisi laititi, o le a le aoga o le a taugofie. Ae ui i lea, o lo latou uiga lelei e sili atu le sili atu pe a fai e eseese le fefiloi.

  • Faʻafefea ona valiina le Plasterboard: Faʻasalalauga Faʻatonuga

Saunia le taualuga i lalo o le loto maulalo

O le mea faigaluega e faʻaaoga naʻo le matutu o le faʻavae faʻavae. O lenei, o loʻo iai uma le faʻauma, pe a fai, e manaʻomia le aveʻesea. O le mamanu ua uma ona aveese i le slab luga. O le mea sili ona faigata o le a faia pe a iai ni vaega teuteu.

Faasologa o galuega

  1. Sponge poʻo le faʻamalosiʻau o le tele o le susu o le ufiufi.
  2. I le taimi o le taimi matou te toe fai ai. O le teuteuga tuai e tatau ona faʻamā i le vai ma "laveaʻi".
  3. Matou te ave le spalala ma le faʻaeteete le pelu ua maeʻa.
  4. Faʻasaʻolotoina mai le faʻalauiloaina o le faʻavae ua fufuluina i vai mama. Matou te tuua mo le mago.
  5. Afai e le mafai ona aveese le taimi muamua, matou te matamata ai lava ia, fai uma taualumaga.

O le potu laupapa e fetaui lemu ma le pito ma le spatula, pe a uma ona latou aveese. O loʻo fulafula puipui ma le mafanafana tiga vai, ona aveese lea o fasi pepa. Afai latou te fulifu tele, susu, o le mea lea. E le mafai i taimi uma ona fufulu le vai-Emplillion. Ma e sili le aveeseina i le mea e te alu ai. O le suauʻu vali ua faʻamamaina ma se fufuluina faʻapitoa. E foliga lea e pei o le tele o gaioiga, ae ese mai le fou mamanu o le a le taofia. Ona o le atoa o le faʻaiuga ua uma ona aveese, agai i le asiasia le faavae. E faia lenei mea, e sili le 'aʻe o le steppodder.

Maualuga eseesega e fuafuaina

Maualuga eseesega o loʻo fuafuaina e faʻaaoga ai se tulaga fausaga. E le tatau ona sili atu nai lo le 25 mm. I lea tulaga, e tatau loa ona tuu le faʻaputuputuina faʻaputuputuina, lea e le faʻatagaina ai e tekonolosi. O kulimi uma ma cracks ua iloa.

O mea leaga laiti i le faiga o le Convex o loʻo vaaia manino e iloa ai pe a faʻamalamalamaina ai le moliuila. E tusa lava poʻo le a le aoga, o le tulaga o tagata uma e tatau ona manatua pe leai foi. Ua iloa uma sese e le aupega sese.

Faʻapefea ona sogisogi se paʻu

  1. O se mea faigaluega mamafa o le a faʻalautele atu le paʻu. O lona uiga, matou te aveese mea o totoe o le ogalaau tuai mai ai, Siiteai i le 2-3 mm.
  2. Rgidid fufulu mama mama ma le palapala.
  3. Lulu lemu le faʻaleagaina o le fofo, polyrethane osam, primer.
  4. Oti le vaega manaomia o le lili lipine. O le faamalosia lea o Mesh, gaosia i le ituaiga o fasi ata o lautele. E tatau lava ona sili atu le mamafa o le gagalu. Matou te faapipii le lipine i luga o le faaletonu.
O lenei tulaga o loʻo osooso pe a fuafua e faʻamaʻai le faʻavae o le faʻavae. Ua uma ona pei o se isi galuega. O isi e tatau ona e alualu i luma le faavae. O le a faaleleia ai le primber le pipii o mea. Mo se iʻuga sili atu, o le faʻavae e filifilia e le ituaiga o faʻavae. O lea mo le sima, o le loloto o le tapenaina o tapenaga o loʻo fautuaina mo Mywall - o le maualuga maualuga na faʻaleleia lima, isi

O le sui filifilia ua sili ona maualuga i luga o se matutu luga. O le faigofie auala e fai ai ma se faasee. I tulimanu ma puipui, e faʻaaoga le tufuga ma pulumu. O le aofaʻi o vaega e faʻamatalaina le gaosi oloa, o loʻo manaʻomia loa le faʻamatalaga i luga o le afifi. Afai e tatau ona e tuu i lalo o le sili atu ma le tasi vaega, o mea nei e sili atu ona faʻaalu pe a maeʻa le faʻamamaina atoa o le tasi muamua.

Tuu le totonugalemu ma ou lava lima

Matou te amata i le fefiloi o le fofo. O se mea lea taua lea e le o aofia uma i tusitusiga le faʻatinoina o le faʻauiga. Ae o le tulaga lelei o lona talosaga e faʻalagolago i le empossion. O le afifiina o mea mamago e faʻaalia ai vaega o loʻo tetea. E manaʻomia ona latou matauina saʻo. O le ai ai foi taimi taunuuga. Afai e vave ona oso le paste, pei o le grapsum, vaega mo le tootuli i ai e tatau ona laititi.

A fuaina le aofaʻi o le vai mama o loʻo sasaa i le talafeagai. Ma o ni vaega laiti o loʻo liligi atu le paʻu i ai. O taimi uma e fefiloi ai le tele o le tele.

E faia e le tamaloa, le utupoto ...

Asitise e faigata, e sili atu le aveina o se fale palu poʻo se taʻavale ma se pou. O le faʻapipiʻiina o le paluga i luga o le masani faʻamanatuina le mafiafia mafiafia kulimi. Ua tuua mo le 12-15 minute, ona toe tigaina lea ma amata ona galue.

ShBocking amata tuufaatasiga

Faaputu se tele i luga o le pito i luga o luga luga e sili atu faigata nai lo le puipui. O se taimi le mautonu na te faʻamutaina vave e mafua ai le vaivai. O le mea lea, e manaʻomia le filifilia o le 'oti poʻo isi tu talafeagai i le maualuga.

Faasologa o galuega

  1. Matou te mauaina se lautele spalala. Faʻaitiitia le vaega o pasta, faʻapena foi ona tufatufa.
  2. Tatou amata mai le tulimanu. Matou te fetaomi le mea faigaluega ma le pito i le taualuga i le faʻataotoga i se tamaʻi tulimanu, ma lona taumafaiga. O le fofo e tatau ona foliga mai e i ai i le faʻavae, atonu na tufatufa atu i ai.
  3. Lamolemole stippes ma laititi le le mafai ona i ai ma se vaapiapi spatila.
  4. Matou te faaauau pea i le shthacking. Afai o le taliaina e oʻo mai i le isi itu, aʻe ma le faaeteete i latou i le lua ma le tolu vaega o le fofo.
  5. Matou te ave se keketer mafanafana, faʻalelei le grishrave grid i luga. Ua amata ona matou tapa le alaga luga. Agai i se lio, sili atu le sili atu. I le gasologa o le faʻataoto, e manaʻomia le nonoa o le vaalele ma se moliuila ina ia vaʻaia manino le uafu.

Ma o le amataga o le vaega e sili atu.

Afai na amata ona puʻupuʻu

A faʻapea e le lava e le tutusa, o le lona lua e faʻapena. Ae a uma le muamua o le a mago. Ona faʻapipiʻi lea o le faʻavae i lalo o le isi taimi.

SHOPICK PRIMONU

O le faʻagasologa o le faʻaaogaina o le pato e pei ona tutusa ma le faʻamatala i luga, ae o loʻo iai ni eseesega. O le faʻaumaina o vaega e puʻeina le manifinifi. E manaʻomia le galue vave ina ia leai se taimi e "ala ai" i luga o pito.

Faasologa o galuega

  1. Spopy Tools Faʻatulaga se faʻapipiʻi i luga o le lautele, tufatufa i luga o le pito.
  2. Matou te amata i le nofoaga lava e tasi i le taimi na amata ai ona taʻoto le amataga o le amataga. O loʻo matou fetaomi atu i le Spatula i le vaalele i sina vaega laititi, ma le taumafaiga matou te taʻitaʻia i le itu.
  3. O le gaioiga nei e aveese ai le tele o mea. I le taimi lava lea, matou te faʻaaogaina toetoe lava o masani i le faʻavae.
  4. Matou te tuuina le faamaeaina i luga atoa. Faʻalauteleina faʻaupuga i itu eseese e talia ai ni faʻaletonu ma aveese.
  5. O le saoasaoa ma le abraveve mesh e tutusa ma le manino o le fofo. Faia saʻo i le lapotopoto soʻo.
  6. O loʻo tatou faʻatali seʻia oʻo i le paʻu mama atoa. Matou te fufuluina ma le papala papau. Faʻavaveina le faʻagasologa, e mafai ona e faʻaaogaina se masini toso.

Taualuga sushpakiklevan. Mea lelei

Taualuga sushpakiklevan. O isi gaioiga e faʻamoemoe i le auala e tuʻuina atu ai. Tele taimi, o loʻo timu i lalo o le ata vali o le lanu lanu poʻo lalo o le taofiga o puipui puipui.

Faʻafefea ona e tuʻu le faʻataʻoto o le ulutala

Taofia o fausaga e faʻaaoga e ogatasi ai le maualuga maualuga maualuga eseesega. I le maeʻa ai o latou faʻamafanafanaga, o le GLC e manaʻomia le loto maulalo. O loʻo faʻaaogaina i lea tulaga, o le faʻamaeaina fofo, ae o loʻo iai ni maʻa masani.

Faasologa o galuega

  1. Matou te saunia le inisiua mo le sipela. O le a matou tuuina atu le au. O nisi laupepa e gaosia ma se pito i luga. A leai, e tatau ona e aveese ma ou lava lima. Ave le faʻailoga o le faʻailoga, e faʻasolo lemu ai le pito i le lima o le 45 °. Chips ma le efuefu aveese se pulumu malosi.
  2. Eleele saunia luga. Faaaoga mo lenei soa. Le mafai ona maua fua ma pulumu.
  3. Matou te fefiloi le fofo. Aʻo leʻi faia lena mea, e tatau ona e mautinoa ua fuafuaina e galue ai ma le laupepa. Matou te vaevaeina le powder i saʻo e tusa ma le gaosi oloa a le tagata gaosi oloa.
  4. Ina ua uma ona mago le primer, matou te aumaia uma le ufiufi lautele ma seleoti. Matou te faʻaaogaina se vaega o fofo i luga o le faʻamalosiina o le lipine na teʻaina moni i le paluga. Itiiti spatila, tuu se isi vaega o pasta, toe mafai foi ona tutusa. Tapuni ma se vaifofo o pulou o fao.
  5. O loʻo matou faʻatali mo le mea faigaluega.
  6. Tuu le faavae. Matou te tolopoina se amo a spalaula o le tele, tuu i luga o le lautele, manatua.
  7. O loo matou fetaomi le polofesa i le laualuga, ma le taumafaiga tatou te taʻitaʻia ai i le itu. Vave aveese le tupe faasili. Latalata i le faavae atoa. Siaki o mea uma na i ai tonu.
  8. Lapotopoto gaioiga kepu sa ia tutusa ma le fetaui.
  9. O loʻo matou faʻatali seʻia faʻamago. Tamai oneone matou te fufuluina le vaalele.

O le tagata le lava le poto, o le a faigata ona mafaufau loloto i luga o le pito i luga. Ae e le o lona uiga e le manaʻomia le aua le faʻatinoina o le tini I le faaiuga, tatou fautua ma matamata i le vitio, pe faʻapefea ona tuʻu le faʻailoga ma lou lua lima: o le a naʻo le tagata ese.

Faitau atili