O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le vai vevela

Anonim

O le alualu i luma o le mea moni, o le manaʻoga o se tagata e fausia ni tulaga filemu mo ia lava. Ma e leai se mea na sese ai. E manaia le fufuluina o ou lima i le vai malulu? Afai e te manatu e leai se mea mataʻutia i lenei mea, toe faitau i luga o nei laina i le lima aso ina ua uma ona tapunia vai vevela i lou fale. Suia lona mafaufau? Ona taimi lea e te filifilia ai se vai vevela!

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le vai vevela 8146_1

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le vai vevela

O a mea o vai vevela

Ole lalolagi atoa o nei masini ua tafeina ma maopoopo. O le vai mafanafana muamua i le taimi moni, o lona uiga, o le mea moni lea i le taimi o le faʻaaogaina. O Tulafono Lua i luga o le faʻavae o le ARSmo - o loʻo faʻafaigaluegaina ai ma le faʻamalologa o le vai, mautu ile vevela ona o lenei vevela e lagolagoina e se taimi.

O le a le eseesega i le va oi latou?

O le tafega e taua tele pe a le maua le tele o le vai taumafaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, ia ave le taʻele pe fufulu ipu o sea faʻamalosiʻau. Ae afai ei ai sau fanau laiti pe ua leva ona motusia le vai mo se taimi umi, ona manaʻomia ai lea o le vai vevela i lapoʻa tele. Ma foʻia lenei faʻafitauli, o le faʻaputuputu o le vai o le vai e fetaui lelei.

Tafeina vai meaai

Lea e i ai

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Ariston Aries Slim Slim Freater Stroter o se pusa papupuni (tele 30.4-17.8-9.8 cm)-tamaʻi faletaele. E faʻamaumau e le mamao mai le vai malologa ma faʻatagaina oe e faʻaaoga le vai vevela i le taimi e tasi i le tolu nofoaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia le taʻele, o se crane i le magoto ma i le faletaele. O le a aveese ma fesoʻotaʻi i le mea lava e tasi. E leai se conne i le umukuka.

Mea e tatau ona e iloa

Le lelei o le tulaga o le masini e fuafua lava lona mana. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Arsion ASPRY Slim Farti o le 7.7 kw ma o lona uiga o se masini e mafai ai ona taumafaina le vai vevela. O le matua, o uaea manifinifi o le a teleā, o le mea e matautia. Ma i le tulaga o Daca, e le mafai ona e tuuina i totonu o tapulaa filifilia.

O le tafe o le vai o le vai

Ae o le faʻataʻitaʻiga Arision afā o loʻo avea ma malosi o le 3.5 kw, lea e talafeagai mo le tasi tulaga o le vai.

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le vai vevela 8146_4

O fugalaʻau vai e faʻafaigofie ona faʻafaigofieina pe a uma ona faʻaaoga. E le afaina le taimi lea pe a fai o le masini i totonu o se taulaga fale mautotogi, o le a le paʻu le vevela i lalo o le zero, ma mo le atunuʻu e faʻavae i lalo. Afai e te tuua le vai i le vai vevela ma aua le saunia i le vaitau o le taumalulu, o le fatu fatu o le fita o le a faia o latou galuega ma faʻalauteleina, o mea uma e faʻamaoni.

I le tulaga lea, o le tafe vai suamalie e sili atu ona puipuia ma sauni mo le atunuu.

Faaputuputu vai vai

Lea e i ai

I faʻatusa i le tafe, tuʻu tele atu nei, ma e le vave o ia. Ae e telegese lo latou igoa i le gagana e le liliu. Faʻataʻitaʻiga, o le faʻaputuputu o le vai vevela arstaston e telev

I se tasi mea e teu ai masini e mafai ona e faia se lisi. O le a i ai le vai i totonu o le faletaele, ma i le umukuka. O lona uiga, e mafai e le tasi vai ona maua i le 80 L e mafai ona faigofie ona maua le vai vevela o le lua-faleoloa atunuu fale.

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le vai vevela 8146_5

Mea e tatau ona e iloa

O faiga malie faaonapo nei e mafai ona faʻatulagaina - seti le vevela vevela, o le taimi o le vevela, e mafai ona faʻatino ina ia faʻagaioia ai fua taua. O lea e faia ai se tasi o le Aristton Models - e le Vlis Eva Wi-Fi. Ma e mafai ona faʻatonutonuina le faʻaaogaina o se telefoni.

Velis evo wi-fi interface

Velis evo wi-fi interface

Mafaufauga, o tane o le vevela o loʻo faʻapipiʻi saʻo. O lenei fatuina ni faatapulaaina faʻatapulaʻaina pe a tatau ona e filifilia poʻo fea e tautau ai le masini. Ma o velivai vai faʻamafanafana foi e mafai foi ona tautau i itu i itu, ina ia mafai ona tuʻuina i soʻo se nofoaga talafeagai.

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le vai vevela 8146_7

I aso uma o le olaga, faʻaputuputu vai o loʻo totoe o le au faipule. Gaosiga e maua ai ma vaveni ma le saogalemu. E manaʻomia ona latou lafoai le vai i totonu o le Selen System. Mafaufau: O le tane e tumu i vai ma vevela i luga. Vai loloto. Ia o le le solia lava i lena taimi, e alu ai le faʻasili i se alavai faʻapitoa. A faʻapipiʻiina le tane, e fautuaina le faʻapipiʻi o le auala manino o tubes - e mafai ai ona e pulea le lafoai o le vai. Ae e taua le aʻafia o le ube lea ua maua. A leai, o le vai atoa e faʻaleagaina e le masini o le a avea ma luga o le puipui poʻo luga o le fola.

Faitau atili