Faʻafefea ona fai le foloa i luga o le faapaologa ma ou lava lima: o le vai vai vs faʻatumu

Anonim

Matou te faʻaesea le vagaio o le ata o le fola mai le fou naʻe ma le ipu ma saili poʻo le a le mea sili ma sili atu ona faʻafiafiaina.

Faʻafefea ona fai le foloa i luga o le faapaologa ma ou lava lima: o le vai vai vs faʻatumu 8150_1

Faʻafefea ona fai le foloa i luga o le faapaologa ma ou lava lima: o le vai vai vs faʻatumu

O le tele o tagata e na o le au palu o le faapaologa e tupu ai i latou i potu atoa o ni potu e fai ai ni nofoaga malolo poʻo ni isi nofoaga tuʻuaiga i avanoa avanoa. E le faʻateʻia: tamai potu laiti i luga o le teugatupe i iʻa sikuea. Maualuga-maualuga glazing ma lelei uma uma e talafeagai, ae e manino lava le lava. E manaʻomia le amata i se fola mataʻutia i luga o le faapaologa: o le a le mea e fai i ai, pe faʻapefea ona faʻatulaga lelei galuega, matou te iloa nei.

Uma e uiga i le fola faatufugaga i luga o le faapaologa

E mafai faapefea ona ou faia lenei mea

Faatonuga mo le Faatumu

  • Sauniuniga
  • Faatumu

Faia le tusi

Mautu o le folasaga filifiliga

Muamua, e te manaʻomia le fuafuaina poʻo le a le mea e tatau ona ou maua ai le iʻuga. Atonu o ia:

  • Malulu. O le ipu ua teuteuina i fogafale.
  • Vevela. O loʻo tuu le vevela i le va o le faʻavae ma le maeʻa o mea.
  • Mafanafana. O le mafanafana fola o le tino o loʻo faʻapipiʻi i luga o le faʻavae, o le faʻauma o loʻo tuʻu i luga.

O mea uma e tolu o le a aapa atu ...

Uma le tolu ituaiga, pe a manaʻomia, ua naʻo le faʻaaogaina tutoʻatasi. Naʻo le taua o le filifilia o le saʻo gaioiga saʻo. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamafanafana leiloa soʻo se uiga pe a le o le mamanu.

I le maualuga o le manaia, faʻamafanafana liliu le faapaologa i se isi potu malolo. E mafai ona e iloa lou manatu i auala eseese. Faʻataʻitaʻi le vaʻai atu e masani ona filifilia na filifiliga.

Faaputuga faavae faavae

  • Ogatasi ma se sima na savali e aunoa ma se maa mafanafana pe i ai. I le mataupu e mulimuli ai, o Plystyrene Seam, Minvatu, Cerardzit, ma isi mea o loʻo faia o se mea leaga.
  • Ogatasi o le faavae e le semi-matutu tie ma le mimiti pe leai foi.
  • Faʻapipiʻiina o laupapa laupapa ma le faʻapipiʻi o le vevela o le vevela o le mea leaga pe leai. Mulimuli ane faʻapipiʻiina o se ata faʻavae mai laupapa poʻo papatusi laupapa, tuʻu le faʻauma i le ituaiga o linoleum, lamea, ma isi
  • Faapipiiina o le pito i luga o le polystyrey fom e pei o se vevela vevela e aunoa ma seg. Mulimuli ane tuʻu le os os o loʻo i totonu o le faʻavae mo le maeʻa o le taina.
  • Faʻatulaga o se sima o loʻo tosoina mo le laminate, Linoleum, Tile.
  • Faapipiiina o le faʻamafanafana o le fola o soʻo se ituaiga: eletise ma vai.

Mo avanoa avanoa i lalo o ...

Mo avanoa avanoa, ceramic foliga fetaui lelei i luga o se fusiua. Mo glozy faiga, o fausaga faʻaleleia o loʻo filifilia, faatupulaʻia fausaga i ato poʻo le aunoa. I fafo atu o fafo mafai.

  • O le a le mea sili e fai ai le fola i luga o le faapaologa: 5 aoga filifiliga

Faʻafefea ona fai se faʻatumu

Fou Faatumuina o fola - Maliu, tumau ma i le taimi lava e tasi o le paketi filifiliga. Afai e filifilia, e tatau ona e manatuaina o le a tuuina atu se tele tele o le auala. Afai o ia ua matua, atonu e le mafai ona tatalia. Se isi. Sima o se mea leaga o mea. O le mafanafana e manaʻomia, ae o le a naʻo le taofia o le vevela o le tino. E oʻo lava i le faʻamalosi, o le a malu le inisiua. Taʻu mai ia te aʻu le auala e faʻatumu ai le fola i luga o le faapaologa.

  • Faʻafefea ona teuina le fola i luga o le faapaologa: 7 aoga mea

Galuega sauniuni

E amata ile avanoa avanoa, matou te onosaʻia meafale, mea uma faʻalavelave. Faamamaina o le ua tatalaina mai le lapisi, pefu. Asiasi ma le faaeteete. O tagata uma na mauaina slouts ma pato e tatau ona latalata i ai. Aemaise le litaea mausali i le va o le puipui ma ogaumu. Ina ia faia lea mea, e mafai ai ona aoga se fofo faʻalelei, ae e faigofie le faia o le fausiaina o vale poʻo se taligalu.

Soʻo se faʻatonuga uma e faʻatumuina ma tumu pe a maeʻa ona faʻagaioia atoa le paluvai. Ona alu lea i le susu. E manaʻomia i soʻo se Empaotomit. O le susū, lea e sili atu le tele o le "toso", e le pertillars, e sau i le puʻeina. Lenei o le a faʻaputuputu, faʻasolosolo malie lava ona faʻaleagaina le sima. O le mea lea, ia gatupu totonu vaega. E mafai ona ese. O le faigofie auala e tuu ai le ata. E mafai ona avea ma se faʻasa nisvas poʻo le masani ai le mafiafia o polyseshylene.

Sa matou tuu le vaipisami ma se tamaʻi taimi i luga o puipui, fausia se ituaiga o "palapala." O fuʻa e faʻamalosia ai le musika, faʻamau le scotch. Afai e fuafua e fai le fuʻafuina o le fausaga, ona faʻatinoina lea pe a uma le oti. Cerardzite o loʻo moe pe o se isi vevela o le faʻatauga o loʻo faaputuputu. O le faamalosia o le grid ua faaputuputu i luga. E faia i le uamea uaea ma se koluse vaega o le 3 mm. Fua o sela 100x100 pe 50x50. O le muamua mesh o le a faʻateleina ai le malosi o le siʻomia, o le a faʻalauteleina lona olaga. A o le i gatete, lapisi ma le faʻaleagaina ma le vevela o le vevela o loʻo aveesea. Ua faamalosia le faamalosia o le mea faavae, tuu le apamemea i le 1-2 sela. Le isi, amata faʻapipiʻi ni suka. O lea o tagata atiaʻe e faamatala ia taialaina o le a faataatiaina le vailaau. O taiala namea e masani ona faapipiiina o ni sukalati.

E tofu lava mea ma mea saʻo

O mea taʻitasi o loʻo faʻaalia tonu lava i tuutuuga o le tulaga, tumau le faʻatulagaina o le fofo. O le umi o le Selekonona, o le tele lea o manatu o le tuʻufaʻatasia o ia. I le gasologa o le faʻatumuina, o le a atagia mai ai le itu o le a alu i le tulaga lelei o galuega. E mafai ona e maua se mafolafola luga pe a fai uma taʻiala e faʻatulaga ai i le vaalele lava e tasi.

Liligiina

Toso le sikaina amata i le vaipuna o le palu. E mafai ona e faʻatauina se faʻamalosi-faia palu ma na o le puʻeina i le vai pe faʻafefiloi le mea e te fiafia ai. Taugofie Taimi: Mo le ua taʻua o semi-mamago system, e itiiti o le vai. E lavea tele televave, ae alualu i luma i foliga o le tau. Ina ia mafai ona 'alofia le taʻesega, e tatau ona le toe i ai se tasi ua leiloa le aso pe a uma ona taoto. O le faʻatumu o loʻo faia i lenei auala:

  1. Vaega o le paluga lima sasaina i le va o sukalati.
  2. Matou te ave le tulafono, tuu i luga o le lua nofoaga o manatua lata ane, manatua le fofo.
  3. Tatou tuu ma manatua le isi vaega o le tufuga.

Matua faasolosolo ona tumu le vaega atoa. Ina ia le pa le foloa i luga o le faapaologa e le i talepeina, e tatau ona matutu ma le amio tutusa. O le mea lea, i le matutu poʻo le vevela o le tau, o le faʻavaʻa o le fausaga ua ufitia i se susu susu poʻo se ata tifaga. A e faʻamatala le papuʻea, lua pe lua pe lua, pe a manaʻomia, aveese le koma. Faapipiiina le taunuuga faaletulafono. Afai o le au taiala e faia mai le sili ona lelei uamea, e mafai ona latou tuua i le sima.

E tumau pea le faʻatali mo se faʻamama atoa o le faʻavae. E mafai ona alu i le 3-4 vaiaso.

Tele faalagolago i le ituaiga o le lalagaina, t ...

Tele faalagolago i le ituaiga o le laga, ea vevela, susu, ma isi mea Aua le faavaveina. E leʻi umi le umi o le sima. O le atoa mago faʻavae o loʻo tuʻuina i se taʻotoga: Linoleum, Laminate, Tile, ma isi

Faʻafefea ona fai se laʻau laʻau i luga o le faapaologa ma tuʻu saʻo

I ona tulaga lelei uma, o le siusiu-oneone fefiloi e maua ai le tele o uta i luga o le faavae. Ioe, ma tuu faatasi ai ma ou lava lima e aunoa ma le poto masani i gaioiga faapena e ono faigata. O le mea lea, e toatele latou te filifilia se mamanu o fafie. E matua faigofie lava o ia. O le laga tumau mai le pa, lea e tuu ai le fola. E mafai ona avea ma laupapa poo papatusi tili. I luga, pe a manaʻomia, o le faʻatonutonuina o le pa o loʻo puʻeina. E toatele tagata e talitonu e le mafai ona faʻaseʻe ai le toe faia o le tausiga. Ae e leai. E leai se mea e pa'ū ai le tele o ata tifaga. O se filifiliga lelei o le a o isb papatusi po o se mea faapena. E mafai lava ona susu le suavai. O paipa e tuu i sela faapitoa, luga o le laupapa laupapa. I soo se tulaga, e taua tele le taulimaina o lumer aʻo leʻi faʻapipiʻiina.

Laau

O le laʻau e saʻo lava e faʻailogaina e le antissitic, mago lelei. A aunoa ma ia asiasi, o le a umi le laʻau. O lenei tulaga e le mafai ona faʻatinoina pe a fai e te faʻatauina mea ua uma ona faʻagaioia. Moni, o le tau o le a maualuga.

Laasaga-i-sitepu faʻatonuga i luga o le fola o loʻo tusia i luga o le faapaologa ma o latou lava lima

  1. Saunia le faavae. Fumata le faʻamamaina mai le filogia, asiasia ma le faʻaeteete. Na iloa uma ni mea leaga, aemaise lava avanoa i le va o le papaʻe ma le puipui, e tapunia ma le faaeteete. O le faigofie auala e faaaoga ai.
  2. Tuu le viliina. O le a puipuia le vevela mai le ulufale i auiliiliga laupapa, i le teufaʻatau. O mea masani e mafai ona faʻaaogaina. O le sili ona mafai ona maua se ata o se ata. Matou te tuuina i fusi o le ietusi ina ia le aliali mai avanoa. Krepim Scotch lipine. Matou te faia laiti, faʻatonuga o le 20 cm. Suns i luga o puipui. O le iʻuga, matou te maua se herminic "palapala."
  3. O loo matou saunia ni lauega. O mea e lagolagoina ai pa, i luga o le fola o le fola ua faaputuputu. Matou te mauaina le auiliiliga ma le kolosi vaega o 50x70 pe 50x100 mm. Na matou tipiina i latou i vaega o le umi umi. Aua neʻi galo, o le faʻafitauli e tatau ona gaosia e le aftispice.
  4. Na matou tuuina le agos. O le muamua pa e tuu i luga o le pito i le ogatotonu o le pito i lalo tutusa i le puipui. Siaki le tulaga o le faʻaupuga, faʻapipiʻi i le ogaumu. E mafai lava ona faʻasaʻoina ma le fesoasoani a uamea tulimanu poʻo luga o le faʻaaogaina o le tagata faʻatau ma le taula ma taula. Tutusa, seti vaega o totoe i le mamao o le 800 mm tasi mai le isi.
  5. Mamanuina o mamanu, pe a tatau ai. Matou te aveina se vaega talafeagai poʻo le fulafula, tipi i fasipepa, teisi lapoʻa tele nai lo le avanoa i le va o laina. Lea o le a pa'ū faʻamalosi tino, leai ni avanoa. Matou te faʻatulagaina soʻotaga i totonu, ufiufi i se ata tifaga. E tatau ona i ai se avanoa laiti mo le ventiplation i le va o le fola ma le feololo.
  6. Tuu le fola. Talitonu i luga o le alualu i luma, e mafai ona iai mai laupapa, plywood po o papatusi laupapa. Po ose mea, o mea o loo taoto i le tele o le faavae, faapipii i luga o le pa, faapipii atu i le poni.

Afai o le fola e fai i le itupa masani, ua vali pe ufitia i le vale. Laminate, Linoleum, kapeta o loʻo i luga o ie poʻo le OSB. E faʻalagolago lava ile manaʻoga o le e ona.

Manaʻomia le manatua o le laupapa ma ...

E tatau ona manatuaina o le laupapa laupapa, tusa lava pe maeʻa ona faia le faʻagaioiga faapitoa, ia e talitonu i le suavai maualuga. E le tatau ona filifili e teuteu le potu e aunoa ma le glashing. O le a vave ona agai atu i Fafie.

O loo matou valavalaina i upu taua o le fotoccon foloa. E tele ni filifiliga e mafai ai mo nisi filifiliga. O lē e ona le faigofie ona filifili le sili ona talafeagai mo ia lava. I soo se tulaga, e mafai ona faʻatino galuega e tutoʻatasi tutoatasi ma sefe i le auʻaunaga o polofesa. O le tekonolosi e faigofie, ae o le tagata lava ia e le taliaina. Ia faʻamalieina le iʻuga, o le ae matitiva lava le saʻo, onosaʻi ma saʻo faʻamatalaga.

Faitau atili