Faamautu palasitika panels i luga o le taualuga i totonu o le faletaele: sitepu i le sitepu faatonuga

Anonim

O loʻo matou talanoa e uiga i mea a le PVC panels, faʻapea foi ma le laʻasaga faʻatasi i le laina o le faʻatalanoaga: mai le fausiaina o se faʻavaʻa ma le i lalo ifo o le faʻavaʻa.

Faamautu palasitika panels i luga o le taualuga i totonu o le faletaele: sitepu i le sitepu faatonuga 8166_1

Faamautu palasitika panels i luga o le taualuga i totonu o le faletaele: sitepu i le sitepu faatonuga

Faʻamaeʻa le faletaele e tatau ona tausisia manaʻoga faʻapitoa. Ua faʻailogaina e le o le tele o mamanu e pei o ni manatu faʻapitoa. E le tele uma ni meaʻai muta atu e mafai ona faʻamautinoaina le faʻamalieina faifai pea ma le vevela maualuga. Plasterboard ma Plywood Card i totonu o se auala vave e sili atu ai sima suamalie, fufula ma leiloa foliga. O le PVC ata e mafai ona tatalia le vevela i le 60 tikeri. Afai o le Jet na lavea le vai vevela, o le a amata ona liusuavai, o se taunuuga o le le masani ai e fai i luga. Talu ai nei lava, na avea ma taʻutaʻua le peleue o na ofu pele, ae na oi latou i fetu mai le mataʻu, lea na veteina lo latou manatu malosi. Masalo o le tasi o fofo sili ona manuia o le a avea ma leoluga i totonu o le faletaele mai palasitika panels.

Faamaonia palasitika panels i luga o le taualuga i le faletaele

Penefiti ma le le manuia o mea

Fautuaga mo le filifilia o vaega mo le paʻu

Poloaiga o le faʻapipiʻi galuega

  • Sauniuniga
  • Uamea darcass
  • Faapipiiina le taina

Meatotino o mea

Polyvinyl chloride mai ai le mea e faia ai le taupulega mo umukuka ma faletaele. E foliga mai e le taugata tele le lelei o le lelei o le lelei o le lelei o le lelei o le lelei o le lelei o le lelei o le susuga, e leʻi masani ona ave atu ia te ia.

Faamautu palasitika panels i luga o le taualuga i totonu o le faletaele: sitepu i le sitepu faatonuga 8166_3

O le palasitika e tele o penefiti:

  • PVC e le fefefe i le susu ma le tuusaʻo vai mai le ulufale atu. E le o tautala ma e le misia ona uiga lelei, tusa lava pe na faatonu se togavao vevela. O lenei mea totino e mafai ai ona e faia se hermeac trim, o le a mafai ona e nana le uaea ma isi fesoʻotaʻiga.
  • Ona o le leai o ni pepa ma pamu ma pamu o le potu, e le faia le mumusu, ma o le mea lea e le aofia ai foliga o funga.
  • E leai ni tomai faʻapitoa e manaʻomia mo le siʻitia o galuega. Le mea faigofie e tipiina ma le tele o le tele.
  • A filifilia, e le tatau ona i ai ni faigata. Saili auiliiliga mo se taimi umi e te le tau. Oloa e mafai ona maua i le tele o fale faleoloa.
  • E le manaʻomia e se tamaʻi lapoʻa le foafoaga o se lapoʻa tele.
  • O le isi mea lelei o le uiga o le taofiga uma na taofia ai faiga. Faʻapipiʻiina se Atiminiru Stud ma se Tui o loʻo mafai ona 'aloese ai ona' alofia ai le faʻatulagaina o galuega e manaʻomia mo le maualuga le tulaga. I le tele o taimi, o le ovala e le tatau ona e faʻaitiitia ma le fesoasoani a le faʻapipiʻi ma le punou. I le la mataupu, e leai se manaoga faapea.

O mea e toetoe lava leai faʻaletonuina seʻi vagana le malosi maualalo, ae mai le utiuti ma e leai se manaʻomia e tetee atu i avega mamafa.

  • Faʻapipiʻi PVC Panels i le faletaele: Fautuaga mo le filifilia ma faʻapipiʻi faʻatonuga

Auala e Filifiliina ai le Vaega i luga o le Falepuipui i le faletaele

A e manaʻomia se taugofie oloa mai Saina, e le faigata ona maua. A faʻatau mai i lea tulaga, o le faʻaeteete e tatau ona faia. O le tali saʻo o le a vave faʻamalosia ai le manogi - o le maualalo-lelei palasitika mafai ona faia se manogi leaga, e aveese ai o le a le manuia. E le gata i lea, i le potu o le a avea atili ai pea. O nisi mea e iloa ai le mata lē lavalava, peitaʻi o loʻo iai le faaipoipoga lilo. O le a ia faia lava na lagona pe a faʻapipiʻi pe i le taimi o le taotoga o le taufaatasia.

Faamautu palasitika panels i luga o le taualuga i totonu o le faletaele: sitepu i le sitepu faatonuga 8166_5

Ina ia aloese mai faʻafitauli faigata, e sili atu le faʻafesoʻotaʻiga lelei-iloa tagata faʻatau. E fautuaina e faitau o loʻo latou tusia e uiga ia i latou i luga o fonotaga i luga o le Initaneti.

O le laufanua atonu e mama pe glossy. I luga o le PVC, e mafai ona e faʻaaogaina ni tusi puʻeina ma tuʻuina atu se lanu. E leai ni faatapulaaina ii. O le ata o loʻo faʻaaogaina i ni auala se lua: O le ata poʻo le faʻamau o loʻo i ai ma le taʻavale laupapa. Pe mo le faʻaaogaina o le ata o le taʻaloga. O le vali e fetaui i le vevela maualuga, o loʻo maua ai le sili atu ma le faʻatuatuaina o le faʻapipiʻi i le faʻavae.

O le koluse e mafai ona maaa ma leai se mea. I le tulaga muamua, o soʻo se tulaga e maitauina, i le lua mea o loʻo sosoʻo ma le malosi i le tasi ma le isi e le mafai ona vaʻaia.

  • Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o le potu i le faletaele: 2 sitepu-e-ala-sitepu faʻatonuga

Laasaga-i le Laasaga Fono Faataitaiga Faaopoopoga

O le mamanu o se alminirum screen, ufiufi i le PVC. Aoina le taualuga i totonu o le faletaele mai palasitika panels ma ou lima lima.

Sauniuniga

A o le i amataina galuega, e manaʻomia le matauina o le fanua laugatasi ma fuafua le aofaʻi o mea. Oloa e mafai ona fetaui ma le tele o le faletaele i le masani ai o le fale masani. Afai e te manaʻomia le tele o tulaga faʻapitoa, o le slab mafai ona faigofie ona teuteu i le lelei-vevela o jorimer naifi.

Faamautu palasitika panels i luga o le taualuga i totonu o le faletaele: sitepu i le sitepu faatonuga 8166_7

E manaʻomia le pVe fesootaiga muamua, fuafua le nofoaga o lamepa. A faʻaaoga, o le a manaʻomia e toe faʻafoʻi mai le overlap o le itiiti ifo ma le 10 cm. Afai e tatau ona fufulu le vaega o le fatufatu.

O vaega palasitika e manaʻomia ai le taulimaina faʻamalosi i totonu o le teuina ma feʻaveaʻiga. E sili i latou ma le maaleale ma faigofie ona malepe.

Fausiaina o se Pati

A maeʻa ona tapena le tapenaga ma o mea e teuina o loʻo faʻapipiʻiina o uʻamea. Amata ona mulimuli mai ma le makaina mo fusiua. O lo o faapipii ai le mamanu i puipui faataamilo i le lautele pe agai i le taualuga. O le filifiliga lona lua e sili ona sili ona sili ona manaʻomia, ae maise lava pe a faʻapipiʻi puipui ma se paʻu. E matua leaga le talei. I lea tulaga, o pu mo sikuto e sili atu ona lelei e fai i le faʻalapotopotoga fausaga. O le tulaga lamatia o le a itiiti ifo pe afai o le palasitika ua faapipiiina i totonu. Afai e te faia pu i le fofo, o le a lelei foi le faasalaga.

O le faʻavaʻa e mafai ona faia mai i tumini masani, ae e i ai vaega faʻapitoa mo le faʻapalepale taʻagoaina. Latou aofia ai le lua ituaiga o faʻamatalaga - Taiala (UD) ma Rigid Ribs (CD). O le Mauga ua faia ma fao ma liwels.

Afai o le faletaele e iai se tamai vaega, ua lava lea e faʻapipiʻi ai le aufaasāiga i le tulaga. Ua lava le malosi o le panels, ina ia aua le punou e latou lava mass. O le mamafa o moli ma ventipelation grids e laʻititi, ae o le uaea ma isi fesoʻotaʻiga e sili atu le saʻo i luga o le puipui poʻo luga aʻe, o lea aua le faia se tele avega.

Galue amata i le makaina. Ia faʻaaoga i le laufanua, o le a e manaʻomia se 'ogatotonu o le' auala, rutilette ma faʻailoga. Afai o le fale mautotogi na faʻataunuʻuina talu ai ma o loʻo fesoʻotaʻi uma ma le mamao mai le taualuga e mafai ona teuina i luga o le mata e faʻaaoga ai se pule poʻo le ronulette. Ma sina mea sese, o le faaputuga e mafai ona faʻaaogaina o se faʻasino. O le laualuga o le taualuga e tatau ona tutusa i le sifi i le sifi i luga, a leai o mea e le mafai ona iloa. O fale teu faʻapitoa mo le faʻaaogaina o le maea na sosoʻo ma le pa puipui, ua ufitia i se lanu lanu. Afai e puipui ma tatala i totonu, o le a tuʻuina atu se malamalama lelei, e mafai ona avea ma taʻiala.

I le tulaga pito i luga, o le taofi o le P-foliga. Latou faʻapipiʻi i le mamao o mita mai le tasi ma le isi. O le lugala e mafai ona maua le gaogao. Ina ia mafai ona faʻasaʻo le faʻamalologa, e tatau ona e faʻaaogaina se solo faʻaseʻe poʻo se fale moe. E i ai le latou pulou faapitoa i luga o le mull, e faaleleia ai le anoa ma le faavae.

Faamautu palasitika panels i luga o le taualuga i totonu o le faletaele: sitepu i le sitepu faatonuga 8166_8

A o faʻaaoga igoa i luga o puipui, o loʻo faʻapipiʻi ai ni faʻamatalaga o loʻo faʻapipiʻi i le tino. Ua i ai le tulia o pu. Ma lo latou toesea, o le a tatau ona e faʻaaoga le taʻavale. Faʻalelei sili atu le talafeagai e ala i le faʻaaogaina o se faʻamatalaga i le pa puipui. O pu e masani ona faia i le 50 cm atinae. O le Tile e le taliaina le le fiafia, ae a tatau ai, e mafai ona e faia le pu i totonu. E tatau ona e amata i se manifinifi manifinifi i luga o le sima. O le faʻaiuga o le pu o loʻo faʻalauteleina le lautele. A o le taʻavale e leʻi pasia le paʻu, leai se mataupu e mafai ona e fesuiaʻi le taʻavale i le shock mode.

O le faletaele eria e mafai ona sili atu nai lo 6 m2. I lenei tulaga, faʻaopoopo i le taʻiala, o le a manaʻomia le lipine. O loʻo faʻaofi i luga o le utupoto ma o loʻo lafoina ia i latou, pe faʻatumauina i luga o le p-foliga taofia. O a latou mea o loʻo avea ma vaega o loʻo tuʻuina atu i lalo o le maualuga o le taufauga. A o le i amata ona faʻataʻitaʻi, e tatau ona siakiina e le tulaga poʻo le puipui e maeʻa, pe a iai se faʻailoga manino.

I le faaopoopo atu i le uamea, o se laʻau ma le palasitika o loʻo faʻaaogaina mo le faʻavaʻa mo le faʻavaʻa. Le faʻaaogaina o laupapa laupapa e sili atu. I lalo o le malosi o le susu, latou suia le itu. Ona o lenei fesoʻotaʻiga faʻavaivaia, ma mea e faʻasolosolo ona faʻataimi. Palasitika mamafa ma e le fefe i le vai. E le faʻatuatuaina nai lo le alumini, ae o lona saogalemu e lava e lava e sili atu le taumatemateina o le malamalama ua faʻamalieina mamanu. O auiliiliga e iai se foliga l-foliga i le kolosi. O taiala o loʻo taulaʻi i le fao ma toʻilalo.

Clations ufiufi mai PVC panels i le faletaele

Afai o le vaega o le potu e le lapoʻa ma o le l-foliga o le l-foliga o loʻo faʻapipiʻiina i le nofoaga, o vaega o loʻo tipi i lalo o le manaʻomia ma faʻapipiʻi i totonu. Mo le teuteuina, o le jiinery lelei-sasaina naifi ma hacksaw i luga o plasterboard e talafeagai. O le faʻaaogaina o le tagata e fao ma le fetaomi-taʻavale o loʻo faʻaaogaina e pei o faʻapipiʻi. O pu e sili atu le faigofie e vili ai i le faiga o le teuteu ina ia pei o latou pei o symmetrically ma sooga. Mo laupapa laupapa e sili atu le faʻaaogaina o puipui. Ua tumu i le stapler.

O vaega faʻapitoa e faia e faʻafesoʻotaʻi ai elemene i latou lava. A faapipii le komiti, o le tasi i le isi ua faaofiina, lea faʻatagaina latou tutumau i le malosi ma faia le faʻailoga sili ona faʻamaufaʻailogaina. E tuu ai mea leaga i totonu o le ato, o le a tatau ona teuteu le pito o le a tatau ona teuteu. Ia faaofi le mulimuli, e tatau ona ave le tasi afa Initiafaime, e le fetaui. O mea faʻaletau e sili atu, ma e sili lea ona tatou faʻatauaina ae le punou. Faaofi le elemene mulimuli e manaʻomia mai le itu o le fesoʻotaʻiga pito i luga ina ia mafai ona faʻauluina ma faʻaliliuina lelei.

Afai o le faʻavaʻa o loʻo faʻapipiʻi i luga o le taualuga, fao ma fetaomi-'au e faʻaaogaina mo le faʻamau. E le talafeagai laupapa laupapa. PVC e lava le malu o le tosoina le fao i totonu.

O le faʻafouga o loʻo faʻaalia foi i lenei vitio. Ua matou mautinoa, pe a uma ona vaaia, o le a leai ni fesili.

Faitau atili