Faʻafefea ona aveese le suavai puipui mai le puipui ma le masini

Anonim

Matou te avatua i le sitepu-i-laasaga faʻatonuga mo le aveeseina o suavai puipui ma le fur rollers, o se spatula poʻo le fesoasoani o o lo o tinoi.

Faʻafefea ona aveese le suavai puipui mai le puipui ma le masini 8206_1

Faʻafefea ona aveese le suavai puipui mai le puipui ma le masini

O loʻo aliali mai le faiā le suauʻu vai o loʻo aliali mai i luga o fale o fale o fale lea talu ai nei. O i latou na osofaʻi e talosiamau i puipui, ma mafai ona mautinoa e moni uiga o le faʻatinoga o mea, ma foliga o foliga. I le aluga o taimi, o le masani ai o le le fiafia, leiloa le tagata i ai. Ua oo i le taimi e sui ai. O le a matou fuafuaina pe faʻafefea ona aveese le pa puipui faigofie faigofie ma vave.

Faʻafefea ona aveese le suauʻu vai

O le a

Faʻafefea ona aveese le saʻo

  • Tamaloa
  • Masini fufuluina

Vaega o le taualumaga mo nofoaga eseese

O le a le vai o le Walpaper

Ae le i amataina le toe faaleleia o mea faigaluega, e tatau ona e suʻeina mea e le masani ai. O se mea sili lenei o le faʻafefeteina o lona fatuga e mafai ona fesuisuiai. I se isi itu, e tolu mea moni:

  • O le faavae o le fiva masani. E mafai ona fai celfulose, hilop po o le silika.
  • Fusifusi i foliga o kelu. Tele taimi o loʻo faʻaogaina e se tasi o ituaiga o tulaga masani CMC faʻavae i luga o le faʻatonutonuina o le starch, o nisi taimi e sili atu le lelei pVA o loʻo faʻaopopo PVA.
  • Dye. Soʻo se vailaʻau o le amo i luga o le vai.

O le tuʻuina atu o se ituaiga ata, o loʻo faʻalauiloaina le faila. Filifili se ituaiga o mea: manifinifi maa pe palasitika palasitika, nequans, mika, filo, ma isi. Foliga mai, meatotino ma tau o le atoatoa e faʻalagolago i mea na latou faʻaopopo ai. O le fefiloi o le fefiloi e le vai, pei o se paste e apalai i le faavae. Ina ua maeʻa le faʻamago, na seleseleina, e avea lava ma tagata na tetee e tesi, shocks, ma isi. O nisi taimi o lenei mea e le lava, ona aofia ai lea o le faʻauma i le va o valevale poʻo le vali.

O le numera o mea e iloa ai

O le aofaʻi o mea e iloa ai le e ona. O le a le mea latou te sili atu, o le malosi o le monolithic o loʻo mauaina. E manino lava e le o maua foi e le ona o ia mea e tasi, o se faʻaaʻoa, ua teteʻe atu i se nofoaga eseese faʻanatura ma faʻaleagaina ai.

  • Faʻafefea ona aveese le pepa puipui mai puipui: 4 auala mo mea eseʻese

Faʻafefea ona aveese le suavai puipui mai le puipui

E manaʻomia le lapataʻi ese e faigata tele ona fufulu le faʻaiuga. E faʻapea lava ona tufatufa mai i luga o le 'eleʻele, ua uma ona liliu ma tausisi. O le faʻafitauli o le le mafai ona aveese lona faufauga e pei o le masani o potu puipui. E faʻamautu lelei i luga, nutimomoia pe a taumafai e aveese. E sili atu ona faigata ona aveese le faʻauma uma i luga o se laʻau puipui o le tino. E mafai lava ona aveese se meafaigaluega faapitoa ii.

Tusi lesona

Talafeagai mo le fili, e le o aofia ai se vaega puipuia. E faigofie lona fatu: Ua le amanaiaina e le mamanu, ona aveese lea ma le spatula. Aveese le suavai o le a faigofie o le a faigofie pe a tatou foloina ma se vaega faapitoa. O ia ua faʻatau i totonu o le faleoloa pe saunia tutoʻatasi. Nei o nisi mea e leai ni fua.

Sauniuniga mo Galuega

  1. O le a matou faia se tamaʻi silimomoia paʻu, olo i luga o se kelu ma lapoʻa pu. Matou te tosoina le chips i le 4 lita o le vai, vevela i le manava. Palu lelei le tali.
  2. I le 10 lita o le vai mafanafana, aveese 0,6 lita o ipu po o le leiloa o le ea malulu. E mafai ona ou fefiloi uma o lona uiga i le auvai.
  3. Vevela le vai, faʻaopopo le 9% vinega i vaega 8: 1.

Nei o nai faʻataʻitaʻiga & ...

Nei o ni nai mau faʻafanua o le a fesoasoani e faamalulu ai le palu faʻaʻaisa. Mo mea faʻavae e faʻavae i luga o le faʻatonutonuina o le parch ma le mama vai o loʻo faʻaaogaina. E soloia tele le noataga.

E toʻatele latou te le iloa aveese le suavai o le vai mai i pa, ma a le mafai ona fufulu le potu mulimuli ane. E tatau ona sauni le potu.

  1. Aveese mai puipui ma tumau le atoa nifo. Matou te aveese ona fao ma isi mea na latou tautau ai. Tatou te ono tutusa ma mea laiti o le tulaga.
  2. O le totoe o meafale tuʻu i luma i le ogatotonu o le potu, ufiufi ma se ata puʻe.
  3. Tapē le sapalai eletise.
  4. Ua aveʻese uma taʻaloga ma laʻeʻe, o uaea ua tuʻufaʻatasia, o pu i totonu o le puipui ua tapunia ma le vali vali.
  5. Ua tapunia le The Lumeinarie Lumonires ma se ata tifaga, faʻalelei ma Scotch, o lea e leai ni vaega tatala.
  6. O le a tatou tosoina le laupepa o pepa o pepa malo, ata tifaga, ma isi

Nofoaga saunia mo le amataga o le rabo & ...

O nofoaga e sauni mo le amataga o le galuega. O le mea moni e te mafaia, e le sauni ai. Ae o le iʻuga o le aveeseina o le tuai o le faʻaumaina o le a faʻaaluina le tele o le malosi e aumai ai le potu ina ia mafai ai.

Faatonuga mo le aveeseina

  1. Matou te tuiina le aulotu i luga o le ufiufi. Mo lenei, o le naifi poʻo se tulimanu o le spatra o le faʻaaogaina o le esa i le umi atoa. E sili ona talafeagai le faʻaaogaina o se meafaigaluega faʻapitoa, lea e taʻua o le pepa puipui tig. O atigi e tatau ona i ai se mamao mamao mai le tasi ma le isi. O le latou i ai o le a vave tele ona suia le faiga o le tatalaina.
  2. Matou te vaevaeina le paluga i le fua filifilia. O le vai e tatau ona mafanafana, o lea ua soloia le glie vave. BRRM o se Sponge poʻo FRA BRAller, ma le latou fesoasoani, matou te sefeina le mamanuina tele. I le mea e le mafai ai ona galue i luga o se faʻaseʻe, faʻaaoga se pulumu. O loʻo matou faʻatali mo sina taimi ma toe fai le faʻagaioiga. E tatau ona pa le mea ma liliu i totonu o se mafiafia paste.
  3. Matou te mauaina se spalala, aveese le le lelei le susu susu. Matou te faaopoopo i le pakete. Faalotoaga, e mafai ona le mafai ona iloa. E moni, afai e manatu lea, e sili le foloina o le pepa puipui ma le vai mama ina ia aua neʻi faʻaleagaina le fusi.

Afai o ni fasi pepa e le o iai i luga o le pa, ua toe susuina, ona aveese lea. E mafai ona e faʻamafanafanaina le "Usiusilemu" Tlots ma se fulufulu, ina ia alu vave le gaioiga. Faʻatelevave le faiga o le fale faʻatau a le aiga.

O le Jet Pee alu i luga o le fala & ...

O lo o agai atu le vaalele o le ulugaliʻi mo le mea, toetoe a vave le faʻamaluluina. O meafaigaluega e mafai ona suia i se uʻamea. Ave se ie susu, ia saʻo la i le mea, o loʻo latou gagauina le tele o taimi na faʻaulu i luga le maualuga o le vevela o le uʻamea.

Masini aveese

Aveese le pule o loʻo ufiufi i se vaega puipuia e sili atu faʻafitauli. O le Lacquer ata tifaga e le avatua le suavai e ulufale ai i le ufiufi ma le faamaluluina. O le mea lea, o le ae faʻaaogaina le malosi meafaigaluega o le a faoa ai. E galue, filifili se taʻavale ma se faʻapitoa faʻapitoa poʻo se masini olo. O le filifiliga mulimuli e sili atu le faigofie ona faʻaaoga.

Ua maeʻa ona tapenaina le tapenaina o fale ma fale taʻitasi. A e galue, o le mea e ono onofu ai masini. O le mea moni lava, o le pupuna fai mea teuteu e liliu i le efuefu. O ia e laʻititi lava, i luga o le tele o paʻu ma paʻu. O le mea lea, faʻaopopo i sauniuniga faʻapitoa, lea na faamatalaina i luga, o isi gaioiga faʻaopopo e manaʻomia ona faʻaauau.

Sauniuniga mo Galuega

  1. Aveese le PROGING MA BUTUETESTES. Na o le faigofie ona latou le lava. O le isi i le elemene o le a liua le uili uili i le maualuga tele. Maualuga maualuga ono mafai ona ia faaleagaina le vaega.
  2. O moli o vaitafe aveese ma tutumau. A leai, e leai se umi, ae sa mafai ona le manuia ma ia faamama mai le pefu sina efuefu.
  3. Faamalama matala e faʻamalamalamaina ma le ata tifaga, faʻalelei i le lautele o le scotch. Aua le tapunia foi le faitotoʻa. Lelei le faʻaaogaina o se palasitika hormetic velic ma sipi. O le mea e tupu ai le faʻapolopolo o le mafiafia ata poʻo ie. O le mea mulimuli e manaʻomia ona faʻamamaina e le aunoa, o le a le misi le filogia i isi potu.

O loʻo faia e Guinding se tele o faʻafiafiaga

O loʻo faia e Guinding le tele o le paʻu o le pefu. E manaʻomia le puipuia mai e le gata o le potu, ae o oe foʻi ia. O matatioata ma o le manava o loʻo manaʻomia pe a faʻatautaia galuega. E fautuaina le ofuina o ofu puipui mai le mafiafia o le tesse ma gusi i le pito i lalo o lima ma ofuvae. E tatau foi ona tapuni lauulu.

Faatonuga mo le aveeseina

  1. Matou te faʻafesoʻotaʻi le 'olo e ala i le faʻaopoopoina i le outlet i le isi potu.
  2. Faatasi ai ma le taumafaiga matou te oomiina ai le galuega vaega o le mea faigaluega i le puipui. Faʻatosinaga, matou te aveese le ogaumu mai le faʻavae.
  3. I le maeʻa o itula uma, matou te tapeina le masini. Matou te malolo mo le 10-15 minute. I le taimi lea, o le afi eletise o le a malu ai, lea o le a sefe mai i le malepelepe.

Faʻataʻitaʻi e faʻaalia ai o le a oʻo mai le saito i se taimi umi. I le averesi, 10 sikuea mita. m lau e uiga i le 12-14 itula. O le a le mafai ona uma vave.

O Le Auala o Taimi O Taimi Faaaogaina, O lea i le ...

O le faiga o le galuega-faʻatauga, o lea i nisi tulaga e mumusu e faʻauma ai le tofi. O le mamanu e matua faʻamamāina, aveese le mapusaga na taʻua. Ona o le faavae o le eleele, salu. O lenei ua sauni o ia mo isi teuteuga.

O lenei metotia e lelei tele mo nofoaga, avanoa e faigata. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, aveʻesea le tagata pala mai le faʻataʻuʻaina o 'ese e faigata tele. E faigofie le tuʻu i ai ma fai le mea taua mo le fou mamanuina.

Foliga o le galulue ma puipui mai mea eseese

Le faavae lea o loʻo faʻatagaina ai le koleniga e mafai ona eseʻese. E faamaonia i lenei mea, o loʻo iai ni tapulaa i le galuega. Mafaufau ia i latou i auiliiliga auiliili.

Palakalafa

O le mea o le lua faaputuga o pepa malo, i le va o le splaster o loo i ai. E laitiiti mai lona malosi, o lona uiga o le faʻaaogaina o le mana meafaigaluega o matua faʻasatauro. Le saʻo le faʻagaioiga e le mafai ona tatalia le faʻavae. Naʻo le aveeseina o le tusi lesona e faʻaaoga, ae faʻapea foi ma le faʻatapulaʻaina. Ma, o le vai e solia i le nofoaga o lomu. Na ia mitiia ma ia ma sau i le le mautonu.

I le mataupu lea, e naʻo le fofo o le CMC Gluue poʻo le fesuiaiga o loʻo faʻaaogaina. O le fefiloi o loʻo tetea e le lapoʻa nai lo le faʻailoaina o le afifi, le aofaʻi o le vai. O lenei suavai ua lafoaia. O loʻo faʻaaogaina ma le agavale e le sili atu ma le 20-30 minute. A leai sa i ai se lamatiaga i le vete o vete.

Laupapa laupapa

O le DECOR faʻapipiʻi tekonolosi e manatu e faʻaaoga ai le faʻatonutonuina o fafie i luma o le mamanuina. O loʻo ufitia i le pito i lalo o le maintiseppitic, o anepyyarem, mamago, e mamago, pe a maeʻa le eleele. O le vali vali e sili atu le maualuga i le eleele mago. Ua uma ona i ai o se mea teuteu malosi.

E aveʻesea ai, o se alamanuia o loʻo faʻaaogaina. Latou te faʻamafanafana le taʻotoga o meaʻai. Mo le faamaluluina, o le fefiloi o le pepa puipui kelu ma se tulaga faapitoa e sili ona fetaui lelei.

Sima

O le tagata lava lea, o le ogaumu tuai ua aveʻesea e aunoa ma ni faʻatapulaʻaina. Mo le faʻateʻaina, e mafai ona e faʻaaluina ni auala ma i soʻo se aofaiga. Afai o le faʻamamaina o le faʻamamaina o loʻo manatu, ona e tatau ona e faʻatulaga le mea faigaluega. E faʻatuina ni auvaʻa e faʻatapulaʻaina le loloto o le aveeseina o le pito i luga o le vaega. A leai o loo i ai se lamatiaga i le taimi atoa ma le tipolo ia aveese le palasitika sima.

Ma le alofa lelei, suavai teuteu tautua mo se taimi umi. E matua faigata tele ona faʻateʻaina, aemaise lava pe a faʻaaoga le faʻamau puipui. O le leai, e mafai ona faia lenei mea e faaaoga ai a matou fautuaga.

I le iʻuga, e ao ona matou vaʻai i se vitio faʻamatala le faʻafefea ona aveese le suavai o le pepa.

Faitau atili