Rubrooid mo le faavae: foliga o le filifiliga ma tekonolosi o galuega susu

Anonim

O mea e vave ai o le faʻaumaina ma le puʻeina o fausaga, le manaia o le susu i totonu o le fale - o mea uma e le maalofia pe a leai se suavai o le faʻavae. O le a matou taʻuina atu ia te oe le auala e faʻamalosia ai le faʻaaogaina o le rubbroid.

Rubrooid mo le faavae: foliga o le filifiliga ma tekonolosi o galuega susu 8237_1

Rubrooid mo le faavae: foliga o le filifiliga ma tekonolosi o galuega susu

O le upu o le "olaga" o soʻo se fale e faʻamoemoe lava i le setete o ana lagolago ma feʻaveaʻi avega. O le sili ona faʻamataʻuina i le faʻateleina o le susu. Ole vai e i ai i totonu mea i totonu o le fale, lemu lemu, ae latou te vavaeeseina i latou. E manaʻomia le puipuiga lelei. E faʻaaogaina se tauina o le faʻaputuga, pito i totonu poʻo le faʻafefeteina. Tele tagata ua filifilia e faʻalotoiloa le faʻavae o rubroid. E taugofie ma le lelei. O le a matou auiliiliina lea laasaga-i le-sitepu faiga tekonolosi.

Tekinolosi e le mafai ona vili mai le faavae faavae o Rubearoid

Filifili le ituaiga lagolago lagolago

Filifili i luga o mea

Faapipiiina Tekonolosi mo ituaiga eseese o lagolago

  • Faapipii
  • Fulufulu
  • Koluma

Vaega o le filifilia o le ituaiga o faavae

O le lagolago e tatau ona lava le malosi e tetee atu ai i uta tele. Taua tele o le ituaiga o eleele lea o loʻo fausia ai le fausaga. Muamua, e manaʻomia le aoina o le sili ona atoatoa faʻamatalaga e uiga i le eleele ma le maualuga o le eleele eleele. E taua le iloa o le maualuga o le kia o le suavai o le eleele vai, eleele. O le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le a tuʻuina atu le tele o faʻamaumauga, ae o se taimi e faʻaalu ai.

O le faigofie auala e aoina ai faʻamatalaga, pe a fai e te faʻatalatalanoa tuaoi o le lumanaʻi pe faʻafesoʻotaʻia tino faʻatautaia o fanua. Mauaina faʻamatalaga o le a fesoasoani e filifili saʻo:

  • Ituaiga ituaiga o lagolago
  • Fuafua ona tapulaa
  • Filifili mea talafeagai
  • Filifili Taimi mo Galuega.

I se tulaga, o se taʻiala aoga ma ...

I soo se tulaga, ma le aoga o le vai o le a avea ma vaega o le fale o le fausiaina o fale. Ae faʻatatau ile ituaiga o faʻasinomaga ole faʻatinoina, o le metotia o lona fasiotia o le a ese teisi.

  • Faʻafefea ona puipuia le bitsumen mastic mo le taualuga poʻo le faʻavae

O le fea pule e filifili ai mo le faavae

Inculating mea o se mea leaga o le mea e teu ai. Muamua lava, na o le ala i luga o le atigipusa, mulimuli ane sa i ai fetuutuna ma se tioata millesi, a leai se ie. O nisi ituaiga o ituaiga na maua ai o latou lava igoa:

  • Roststs. E faia i le pepa malo, mamanuina i le smovae o le faavae.
  • Euro eurobruproid faʻavae i luga o le synthetics, faʻapipiʻi i le taualuga pai.
  • O le tioata tioata e faia i le fiberglass, o loʻo faʻaaogaina o se taualuga o le taualuga.

O le isi ginumen e faaputuputu i luga o le pito i luga o le pito i luga, i luga o le - o le afrunkle. E mafai ona tele, masoa pe a papaʻu. O ia ituaiga o loʻo faʻaogaina mo le taualuga, rk ua faʻailogaina. Mo le faʻatupuina o, o le sifi lea ua taʻua o le ploavas e masani ona filifilia. RPP Faailoga.

E ese le motu o mea. Mo le taualuga, o le faʻailoga e ese mai le 250 i le 350 g / sq. m, mo le fola mai le 200 i le 300 g / sq. m. Mo le osofaʻiga, o le faʻaaogaina o se filifiliga o loʻo filifilia soʻo se ituaiga e faʻamautu ai le maualuga o le tapoleni. E moni, a fai o le filifiliga e tuufaatasia, o le a tatau ona e aveese le sprcole, a leai e mafai lava ona kelu le isi vaega.

Pe a filifilia e aoga e mafaufau loloto i le auala faatulagaina. O le aganuʻu, o le mea e pasi atu i le tele o vaega i luga o bitmin masmic, malulu pe vevela.

E faafaigofie faapipiiina faaaoga

Ina ia faafaigofie faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi, o ituaiga o tagata lava ia o loʻo faʻaaogaina. Ua uma ona i ai le pasta mai bitsumen i lo latou itu i le itu. E tatau ona vevela ma fusi mau le fasi i le pito i lalo. O na tulaga faʻapitoa ua taʻua o le faʻatulagaina, o le tau e sili atu le maualalo nai lo le tapulaʻa.

  • O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima

Faʻafefea ona tuu le paʻu i luga o le faʻavae: Tekonolosi faʻamatalaga

Faʻasaofia kapeta "popo '' oloa uma" o loʻo lagolagoina uma mamanu. Mo lona faʻatulagaina, e lua ituaiga o puipuiga o loʻo faʻamauina.

I le ituaiga o puipuiga

Faalava

O le uluaʻi faʻapolopolo muamua o loʻo tuu i lalo o le lagolago, taumatau i luga o le pa'ū i le tele o vaega. O fasi pepa e tuu i se tamai pito i luga ina ia leai ni taufetuli o totoe. O le umi o latou taʻitasi e tatau ona avea ma mea e mafai ai ona oʻo atu le pito o le faʻasee ma faʻamau i le puipui sima. Aua o le mafuaaga lava lea e tasi, ua tatau lava ona sili atu ma le lautele le lautele o le faʻaiuga o le faʻaiʻu faʻaumatia nai lo le fausaga autu.

O le vaega lona lua o loʻo tuʻuina atu i le itu faʻapea, ae ua i luga o le lagolago. Newspees i le fausiaina e le masani ona malamalama pe aisea ua manaʻomia ai le rubbroid i le va o le faʻavae ma puipui. Talitonuina o le tasi itu sisitema ua lava lava. Ose mea matuia tele lenei, talu ai o le tasi o le tele o le tele o le suavai e puipuia ai subraoft spendory storillary starey o le susuga, ma o le mea lea o le vaega o faasinomaga. Naʻo oe na tuʻu le ufiufi puipui i luga o le pa o loʻo fausiaina tulaga, ma e le mafai lava ona faʻasaʻoina le mea sese.

Faagasolo

Ina ia maua se malosi malosi o le hecon ", tapunia atoa le faavae, o ona puipui e faaesea. O galuega e faia i le vaalele sourtical.

O le ie ua pipiʻi i luga o faʻavae

O le tapoleni pasi i luga o le pito o le mastic, ma se taumafaiga e oomiina. O fasi pepa o loʻo faia i le ova i le 10-15 cm, ese mai, pe a uma ona faʻamama le faʻafefeteina, o foliga o avanoa.

I le ituaiga o faavae

Lipine faavae

I le tulaga lea, o le vaipuna na faapupula ai lagolago, le ogatuusiusinisi poʻo le faʻavae. E taua le mautinoa le lelei o le ventipala o loʻo magoto lelei. Maualuga le susu e le mafai. O gaioiga e faia i se faasologa:

  1. Ua faʻamamaina le faavae i le lapisi, otaota, pefu. Asiasi ma le totoʻa, matou te maitauina le faʻafitauli na maua. Latou te manaʻomia ona faʻapaʻiaina e le Fofo Fofo Fofo, e mafai lava ona gatete i nei vaega ma se masini faʻatosina. Tapuni le aupega, faʻatali mo se faʻamagoina atoa o le paluga.
  2. Susu. Filifili le ata faatatau talafeagai, e mafai ona i ai ma le vai-mama meatotino.
  3. Ina ua uma ona mago, sa ofuina e le pherm ma le atoatoa le laualuga ma bitsumen mastic. Matou te tuu i le lua pe tolu vaega. Aua neʻi galo ia e tatau ona faʻamago e tagata taʻitoʻatasi ae e le tatau ona faʻaaogaina mea nei.
  4. Faʻavasega i le manaʻomia tele o le faʻaaogaina o le upega tafailagi o le vevela o le vevela, sili atu i luga o le luga ma se auala o le 10-15 cm.

Ina ua toe le mafanafana i luga & ...

Ina ua uma ona taʻoto, na toe faʻamama ai le atoa o le fuaina o lipine o le kapeta e faʻamautinoaina o le sili ona lelei o le ala i le faʻavae. Ava le bimheat pimontius pasei ma le saogalemu i le puipui.

Plate system

O se "taliaina" i le pa puipui, o lea o le tekonopolo tekinolosi e toetoe lava a ese mai nai lo le sisina. Ae ui i lea, o nisi o itu tutusa. Afai e faʻatinoina le galuega ile faufalaga, e manaʻomia le faʻasaʻolotoina o le fausaga. O le faia o lenei mea, o taimaliga ua eliina le atoaga o le folau, o le lautele o le a le itiiti ifo i se mita. E tatau ona sili atu nai lo le loloto o papatusi pe tusa o le 'afa o le mita.

Sosoo ai, ua kilia le faavae faavae o le faavae. O mea uma na iloa ai faʻaletonu ua tapunia ma se toe faʻafouina. Ona lua lea o le lua o le bitsumen pasta e papue o se mea. Latou te magoto lelei. Naʻo le taimi lava e tuʻuina ai le taʻavale toso. Muamua, ua faaletonu i ai ina ia lava o fasi pepa mo se vaalele faalava ma le itu taumatau.

O lona uiga, Tuʻu le Uiga Faʻafoʻi mai le pito i lalo o se tasi o puipui, ona ufiufi lea o le laina pito i lalo, alu i le isi itu. O le mea lea, e aliali mai i fafo atu o se sopesati malosi.

Ia mautinoa e matauina

E tatau ona tausisia le filation i le va o fasi pepa, o a latou pito o loʻo faʻatosina e le mastic. A maeʻa ona faʻapipiʻi le vaega muamua, o le lona lua ua tuu i luga. O mea uma o loʻo faia faʻapena, naʻo le itu a le mafai ona suia le auala. Ua taamilo i latou ua.

Vaega Fuafuaga

O lona uiga i le i ai o se numera o le loloto o le loloto o le loloto, o le pito i luga o le mea o loʻo i luga aʻe o le eleele. E le manaʻomia le sima, ae o le galuega faʻatino i lenei tulaga e le manaʻomia. O lona matafaioi e faia e puipui puipui i le eleele o le vaieli. E taʻua o ia i le soʻona tuʻusaʻo ai le lalagaina o le koluma, e manaʻomia le faʻatuina saʻo o le salaniai i le vaieli. E faia lenei mea faapenei:

  1. Drum i lalo o le vaieli lelei o le sili atu stameter ma loloto. I le taimi lava e tasi, matou te amanaia ia te oe o le a manaʻomia le faʻamaeʻaina o le feteʻenaʻi ma le "faʻalelei" galuega ".
  2. O le oneone e faʻapipiʻi i le pito i lalo. O le a aluga i lalo o le lagolago. E tatau ona foloina.
  3. Mai le pito i luma, matou te faia le paluga i le tele o le vaieli. O le lapoa o le galuega e tatau ona faʻafetaui. Ua filifilia le Uiga UP ina ia pau e le feosofi solo, ae o le vaega foi o le lagolago o le lagolago. O le sui o le va o matata e teu ai le malupuipuia ma bitsumen faapipii.
  4. O le mea na saunia e le pipiʻi e pa'ū i le pito i lalo o le vaieli. Le faamalosia o le uʻamea tino faʻapipiʻi i totonu.
  5. O le pepa o loʻo faʻaalia ai mo le faʻavaeina o le faʻavae.
  6. Sa sasaa mai le fofo sima.

Ina ua maeʻa faʻamago, e faʻaauau galuega faʻatau le gaoioi. Stellite Rubroid Coating, fausia se hermetic isolating kapeta.

Mautinoa sneak uma ma

Ia mautinoa o le faʻataʻitaʻi uma soʻotaga ma fusifusi, e aofia ai ma e faia i le va o lagolago ma le faʻavae. E tatau ona malu lava i latou uma se vai. O le gaioiga e faia e faia le agavaa ina ia o le le mautonu mulimuli mo se taimi umi.

O le sologaina o le vaega o rubbaroid e taugofie, ae matua aoga le puipuiga. Ua faʻaaogaina mo fale o ituaiga eseese. I luga o le tapunia o le suavai o le faʻaaogaina o le lagolago faʻatulagaina, o soʻo se puipui e mafai ona tuu: piliki, sima sima, o le berry bar, etc. Afai ae le o le mastic mai bitsumen o se mea faʻapipiʻi e ave ai le paʻu suavai, ua tapeina le nifo. E pei o le a auauna atu e pei o le fausaga lava ia.

Faitau atili