5 Paketi manatu mo le Arbor Arbory ​​ma Mangal

Anonim

Faʻafou le faʻafefeteina o puipui o pa o le Gazebos ma i le lua pili e toe fai se uʻamea tuai - i le matou filifiliga o le potu aoga.

5 Paketi manatu mo le Arbor Arbory ​​ma Mangal 8259_1

5 Paketi manatu mo le Arbor Arbory ​​ma Mangal

1 Aveese le pa o le Arbor se foliga fou

Faʻafefea ona faʻatino - faʻalagolago i mea na fai ai le faitotoʻa o le faitotoʻa. O le laau e manaʻomia le mataala faʻapitoa, ona ono ono vaʻaia lea mea, a leai se mea o iai o se pagatalia i totonu.

Auala e Filifili ai se Auala mo le Fausiaina o se Faleoloa Ala

  • Amanaia le ata fuafuaina i luga o le fausaga. O le pule filifilia e tatau ona faʻateleina le malosi.
  • Taulaʻi atu i isi mea - o lea pe a fai o lau itulagi e masani ona timu, ua le talafeagai le suauʻu.
  • Mafaufau malosi mea leaga. Na o le mea fuafuaina o le tasi o nei mea. O le mea lea, e taua le filifilia o se paluga le paluga.

O le a le mea e talafeagai? Acrylic tuufaafeagai e lelei - latou te fausia se ata o le a taofia ai foi le tupu o Fungi ma geselala i tuutuuga o le maualuga o le susu ma le afi. Ua ou mafaufau i le tuʻufaʻatasiga ma faʻapitoa faʻapitoa mai le afi.

5 Paketi manatu mo le Arbor Arbory ​​ma Mangal 8259_3

Faʻafefea ona faʻafou le piliki poʻo le maʻa gazebo

  • O le faigofie filifiliga o le valiina, muamua-faaaoga sipuni.
  • Se isi auala - e nana ai le fausiaina o le sivifo poʻo le clatpboard. I tulaga faapena, aua e te faagalo e uiga i le gaosiga mai le susū ma le afi ma le afi.

2 Fai le po moli

Ma o iina i le Gazebo sa mafai ona o le taimi e le gata mo le aso, ae o le 'aiga o le afiafi ma le mafanafana i le pogisa - faia le moli. Masalo o le ai ai le tele o maʻa ma moli moli i maa, aua e mafai ona faʻamalieina le eletise i totonu o le potu puipui i totonu o le potu faʻafiafia o le manga.

5 Paketi manatu mo le Arbor Arbory ​​ma Mangal 8259_4

3 Faatulaga le nofoaga lelei

Aua le soona fai i ni tusitusiga - faʻataʻitaʻiga, o faʻalavelave, o matauinu e le fetaui, ona o le spark mafai ona afaina ai. Ae leai se mea e afaina ai oe e maua ai ma le togalaʻau meafale sesebo: nofoa poʻo ni nai nofoa ma se tamaʻi laulau o le a mafai ona ofi ai le aiga atoa o le atoa aiga o IL poʻo uo. I le ala, e le tatau ona fou meafale: E mafai ona faʻaleleia mea tuai.

5 Paketi manatu mo le Arbor Arbory ​​ma Mangal 8259_5

4 lata mai mangal

E tele le mumū tele. Afai e iai sau ituaiga tuai i le atunuʻu, e le o se mafuaʻaga e lafo ai - e mafai ona e faʻafouina foliga, feololo.

5 Paketi manatu mo le Arbor Arbory ​​ma Mangal 8259_6

Faʻafefea ona valiina se mangal ma ou lava lima

  • Malu le laualuga o le mangal pe a na e faʻaaogaina lata mai nei.
  • Faamama le palapala ma le eleelea.
  • Ufiufi luga i le vevela-tetee i le itu anti-corroon amerika, pei o le gaosiga o le Kamupani Rusia Vaxen.

5 Paketi manatu mo le Arbor Arbory ​​ma Mangal 8259_7

I le ata: "O le vevela vevela-tetee" vixen.

O le filifiliga o le enamel lanu e faʻalagolago i le maualuga o le vevela o le sili atu o le enamel o se lanu faʻapitoa ma tagata gaosi oloa uma na o ia. I le matou mataupu, o puipui o le uamea mangal i le taimi e mafai ai ona vevela i le + 600-800 ° C. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le vixen palaten e tele lanu o le vevela-teteʻe ia faigofie e mafai ona tatalia ni faʻamafanafanaga paepae, paʻepaʻe ma auro.

Faʻafetai i le Aneti-Corroozing meatotino a le enamel, e mafai foi ona e faʻapipiʻiina le le mautonu le laʻasaga, ua lava le faʻamamaina o le paʻu paʻu. E le manaʻomia foi le alualu i luma - vixen enamel o loʻo iloga i le tele o tausisi ma luga.

  • 5 Paketi faʻaiuga mo le faʻatulagaina o le taumafanafana i le atunuʻu

5 Mafaufau ia fetaui ma le teuina o oloa.

Ina ia aua nei tamoe i taimi uma i totonu o le fale ma tua, vaʻai lelei e mafai ona faigofie ona aumai ni oloa i le gazebo ma gagau iina. E mafai ona e tuu se tamai fata pe aumai le taʻavale i luga o uili i le fale. I le auala, afai o le a tatalaina pea lau Wazebo e le eletise, tuu le malae tuai. E mafai ona teuteuina i ou lava lima faʻaaogaina faʻapipiʻi poʻo vali.

5 Paketi manatu mo le Arbor Arbory ​​ma Mangal 8259_9

  • 6 sitaili manatu mo Arbor

Faitau atili