Auala e Filifili ai Pint mo puipui mo nofoaga eseese

Anonim

Acrylic, Ilkone, o le tuai, o le vai-emlilsion - fautua atu le mea e sili ona vali ai le vali puipui i potu eseese.

Auala e Filifili ai Pint mo puipui mo nofoaga eseese 8265_1

Auala e Filifili ai Pint mo puipui mo nofoaga eseese

Pe a filifilia vali mo pa i totonu o le fale mautotogi, e le gata i le gauai mai e le gata e vali, le vaega atoa, faʻapea foʻi ma uiga faʻatino. Ia tatou iloa lelei ma le tele o vaega.

E uiga i vali uma mo puipui i le fale mautotogi

Ituaiga o vali ma vaniia
  • Vai suamalie
  • Acrylic
  • Tuai
  • Silikicone

Taua uiga o mea

Vali mo nofoaga eseese

  • Mo umukuka ma le faletaele
  • Mo potu moe ma le potu malolo
  • Mo Tamaiti

Fale

O le a le isi mea e mafaufau iai

Ituaiga o vali ma vaniia

O le faia o le mautinoa, o le fea valivali mo pa e sili atu, e le mafai, aua e leai se faʻailoga e tasi. O le filifiliga e faʻalagolago i le paketi ma le ituaiga o potu e te manaʻo ai e vali.

O mea uma e mafai ona vaevaeina i ni vaega se tolu: mo le tulaga o fafo, mo le lautele ma le iunivesete, lea e mafai ona faʻaaogaina i mataupu uma e lua. E talafeagai tele i ituaiga e lua o le tolu e talafeagai mo le toe faʻaleleia o mea: faʻapitoa tamaiti ma lautele. Aisea e le faʻaaoga ai mea e manaʻomia mo le auala?

O le mea moni o le tauina o galuega e mafai ona aofia ai le oona oona, cortoners - vailaʻau o loʻo i ai i le tapunia, faʻatupuina le faʻatupuina o le ita. Mo le valiina, na o puipui o le faletaavale e talafeagai.

Auala e Filifili ai Pint mo puipui mo nofoaga eseese 8265_3

O mea leaga o mea na fuafuaina mo galuega i totonu o le fale pe i totonu o le fale o ituaiga e lua o ituaiga: faʻavae i luga o le vai ma isi fofo.

Vai suamalie

O loʻo valaʻauina foʻi latou vai, suavai - le eseʻesega i tuʻufaʻatasiga vaega. E lauiloa i latou mo lo latou tau ma aoga: vave mago, lelei le Korgery, aua le manogi, e le manogi i le taimi uma.

I le taimi lava lea, o le taugofie, ae le o le mautu o le eleele - e faavae ile pva. E faigofie ona filogia, aofia i le susu. O puipui e le ufiufi i ai, o le tapulaʻa o le taualuga i totonu o le potu ma le le-le-o le le mautonu auala, mo se faʻataʻitaʻiga, i le potu malolo poʻo le potumoe.

Auala e Filifili ai Pint mo puipui mo nofoaga eseese 8265_4

Acrylic

O se vaega o lena vali e i ai ni faʻailoga faʻapitoa o le okrylic resilins. Ina ua uma ona fai, latou te fausia se ata manifinifi manifinifi, tetee i le susu ma le masini. O sea ogauuga talafeagai mo potu i le le fiafia tele.

I le ala, o le acgerlic-faʻavae vai o loʻo tatala e lelei i luga o laupapa laupapa ma sima i luga. Naʻo le pau le "ae" pe a iai nisi tulaga ese, e fautuaina muamua le faʻatino o se nofoaga, ma sili ona ogaoga - sili ona ogaoga - e manaʻomia muamua ona sologa sao.

Auala e Filifili ai Pint mo puipui mo nofoaga eseese 8265_5

Tele taimi, o le faʻafefeina o le suauʻu ile faleoloa o loʻo faʻatau atu i foliga o le paʻepaʻe. Ia maua le paolo taumatau, e tatau ona e faʻaopopo se lanu lanu-lanu. E mafai ona faia lea i le fale oe lava. E faʻapea la ona le fiafia le iʻuga, o faʻafitauli o pine le fetaui lelei e leʻi tulaʻi, ave le pasta i le kamupani tutusa pei o le faʻavae.

Tuai

O le vai o le vai lea e faʻavae i luga o le ata o loʻo faʻaopopoina o loʻo faʻaopopo. O le a le vali e sili atu mo puipui i le fale mautotogi: acrylic po o le tuai? Faalagolago i sini. O lona lua e sili atu lona tulaga tuaoi, soa le seleseleina, ae faapena foi i se tau maualuga.

O le malae tuai e masani ona fai potu i luga o potu ma le maualuga o le susu. E le gata i lea, e fautuaina le faʻaogaina i le pepa puipui mo le ata vali ma gaosia e fausia ai le pepelo mai le Plaster, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga o se piliki. O se manifinifi manifinifi, ua faia pe a uma ona faʻaogaina le laufanua laufanua, a o le puipuia sili mai le vai ma le susu.

Pei o le acrylic, tuai o ofutino o loʻo fefiloi ma le KEL mo le mauaina o le manaʻomia paolo.

Auala e Filifili ai Pint mo puipui mo nofoaga eseese 8265_6

Silikicone

O lenei emomi o loʻo faʻavae i luga o le silicone residy o se tasi o mea fou o le maketi maketi. E fetaui lava mo le teuteuina o puipui o puipui i totonu, ma mo le mamanu o le puipuia o le fale, e lelei tulaga o le ono afaina ai ma afsispoltist. Pau lava le mamafa o le tau o lona maualuga.

Peitai, i le atoatoa ituaiga ituaiga e seasea tupu. Tele o tagata gaosi e ofoina atu Acrylic Anic Boyones.

Auala e Filifili ai Pint mo puipui mo nofoaga eseese 8265_7

Taua uiga o vali ma vaovashshes

  • Malutaga - tomai e vali ai le laualuga. O le maualuga maualuga o lenei faʻailoga, o le tele o loʻo e manaʻomia e fai ai se toniga toniga. O le faʻamalosiʻau o mea taugofie e maualalo i lalo, e aoga le mafaufau pe a faʻatau, o le a e manaʻomia nisi mafaia.
  • Parry Permesacticpiction o le mafai ona "manava". O lenei faʻailoga e taua tele mo nofoaga ma le suamalie maualuga. Parotranforted autau faaalu le susu ma puipuia faasaga i le ata ma le taliga.
  • O Aperaamo Malili Ose poloaiga, o lona uiga, o mea leaga a masini, o se faailoga lena o le maota. Ua fuafuaina i fale suesue, tagoese le fufulu gaioiga.

Atavali mo nofoaga eseese

Auala e Filifili ai Pint mo puipui i le umukuka ma i le faletaele

E pei ona e iloa, o le sili ona malosi siosiomaga i le fale mautotogi i totonu o le umukuka. O iinei o le suamalie o le susu ma le vevela, asu vai ma le gaʻo. E le o le faauuga uma o le a tumau ai i lenei tulaga. Mea e manaʻomia talafeagai lelei: Voproproom, vale-alavai, ma lelei faʻailoga ia Aperaamo. O le vaitausaga o le tuai ma legkoto e faamama e nafa ma lea talosaga.

O le tutusa tutusa i le faletaele - iinei susu i le tuʻufaʻatasia ma le steam ma maualuga vevela.

Auala e Filifili ai Pint mo puipui mo nofoaga eseese 8265_8

Mo potu moe ma le potu malolo

O le potu toʻafilemu ma se potu malolo e le manaʻomia mai le ufiufi o le saʻo o le leaga ma le susu. O le vali vali o le a fesoasoani e aloese mai tau tupe. Filifili oloa i luga o le afifi o loʻo iai se faʻailoga o le susu susu, o lea e te mafai ona faʻaalu le laualuga.

Auala e Filifili ai Pint mo puipui mo nofoaga eseese 8265_9

Tusi Lesona o Fanau

O le mea sili ona taua iinei o le saogalemu. Ina ua filifilia, e tatau ona e gauai atu i le makaina o le siosiomaga faauo o le mea ma lona hypoalry. Tele tagata gaosi e ofoina atu oloa faapitoa mo tamaiti.

E le taumafai tamaiti e vali le potu? Filifili se lanu e mafai ona fufulu, tetee atu i le le mautonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻafitauli o le Emaliona.

Auala e Filifili ai Pint mo puipui mo nofoaga eseese 8265_10

E masani ona i ai i le vasega pepese o loʻo e manaʻo e fai se faamamafa: O se togafiti poto poʻo se tusitusiga uma. Ma o lenei mea e mafai ona fai e tusa lava ma ou lava lima. Ma le tamaititi e matutua, o le lesona e mafai ona liua i se taʻaloga manaia. O a ata o ata e tusi i luga o le puipui? O le filifiliga sili ona lelei o le acrylic. E manino lava: O le lipine o lanu, leai se manogi ma le faigofie o le talosaga.

Auala e Filifiliina Ai Aitalafu

  • E le susulu le matua. Lelei hides i vaivaiga o le laufanua. Fetaui lelei mo potu ma le palu maualalo, pei o potu moe. Asiasiga lauiloa ma le loloto loloto, e matua talafeagai ai i totonu i totonu o le itu faaonapo nei.
  • O le afa-tasi e le masani ona iloa ai le malamalama. E laʻititi lona maualuga atu nai lo le faʻailoga o le ofuina o le teteʻe ma le masani ai, o foliga foliga e tele lava ina mulumulu. Fetaui lelei mo le ufiufi o le alatele o le alatele, auala.
  • Semi-tamaloa na faia mo le mamanu o tamaiti, umukuka, faletaele - potu e tatau ona fufulu. E i ai lona malosi malosi o loʻo iai lona malosi, teteʻe i palapala ma ofuina.
  • Glossy e susulu toetoe lava pei o tioata. O le sili lea o le tetee atu lea o le vali. Ae e faigata ona galulue faʻatasi: O le laʻea e tatau ona atoatoa, aua o le gloss mafai ona faʻamamafa e oʻo i le sili ona lelei le taua ma faʻafitauli. I le ala, o lea e mafai ai ona e faia se pa faigata.

Faʻaititia mea o le a fesoasoani o le a fesoasoani i le filifiliga saʻo: Ia e mautinoa e ogatasi le laualuga, faʻaaoga le Premin ma le faʻaseʻe ma le averesi faaputuga.

Auala e Filifili ai Pint mo puipui mo nofoaga eseese 8265_11

  • Auala e Filifili ai le valivali lanu mo puipui ae le sese: 8 fautuaga taua ma manatu poto

O le a le isi mea e mafaufau iai

Afai e le mafai ona e filifilia se potu potumoe, umukuka po o le potu malolo, taumafai e fai sau tusi laupapa - o se Sound More. Maua le faila i luga o le komepiuta poʻo le lolomiina e te fiafia i filifiliga o totonu. A lava le aofaʻi o faʻaputuputu, vaʻai le mea ua tuʻu ai ia latou? O le a le ata lanu, styllastics?

Auala e Filifili ai Pint mo puipui mo nofoaga eseese 8265_13

Tagata mamanu i le tasi leo leo e le fefe i lanu malamalama. Ae, o le a tatou faʻamaoni: o le tele o loʻo tumau pea o loʻo tumau pea le faʻavae o le le penisini. E te manaʻo e faʻataʻitaʻi filifiliga mo moli? Amata i se faʻafanua poʻo ni tamaʻi potu. I le ala, atonu o le a le manuia le faʻataʻitaʻiga o le a avea ma faletaele. O le le mautonu paʻepaʻe paʻepaʻe ma atigi o le a taofia le tuaoi ma soʻo se lanu.

E manaʻomia foi le filifilia o soʻoga o lanu i tuaoi potu. Aemaise pe a latou vaaia i le fuaitau. Ma o le lagona o se suiga faʻafuaseʻi o le a le fausiaina, i se isi itu, o le a foliga mai o le avanoa lava.

Auala e Filifili ai Pint mo puipui mo nofoaga eseese 8265_14

Alas, e le o lanu uma foliga tutusa lelei i totonu o le lisi o oloa ma mea moni i le fale. Ina ia vaʻai pe faʻafefea ona filifilia le faʻataʻitaʻiga, taumafai e vali le probe - o se sikuea sikuea ma se itu o le 50 cm. Tuu le ata i le faitotoʻa, i le ata i le faitotoʻa. ata.

Auala e Filifili ai Pint mo puipui mo nofoaga eseese 8265_15

  • Faʻafefea ona fufulu ata vali: O aoga aoga mo ni ata eseese

Faitau atili