5 mea sese i le mamanu o se tamai potu malolo, o le a le mafai ona faatagaina le pule o le sui

Anonim

Laititi kapeta poʻo se mea tau le mafaufau o se mea i luga - o nei ma isi mea o le a e le vaʻai i le tamai faila nofoa. Tusi se tusi!

5 mea sese i le mamanu o se tamai potu malolo, o le a le mafai ona faatagaina le pule o le sui 8269_1

5 mea sese i le mamanu o se tamai potu malolo, o le a le mafai ona faatagaina le pule o le sui

O le mea taua meta e le o se faafitauli, ae o se galuega manaia mo se tagata mamanu: E mafai ona e sasaina le potu, saili se nofoaga e foliga mai e le pei o le a. E ui i lea, e le faʻatagaina e tagata atamamai nei mea sese i le fausaga o se tamaʻi potu malolo. E te le toe fai foi se mea!

  • 10 Laiti ae sili ona manaia potu malolo

1 filifili se tamai kapeta

E pei o le tamaʻi potu laʻititi - o se kapeta laititi, - ae o tagata e naunau e taʻutaʻu le faʻafeagai. O se laʻititi eseese o lenei obordoor decor o le a mafai ona faʻamamafa le fua o le avanoa.

Auala e Faalelei

O le tusitala o le poloketi: Artemlia Saranin ....

O le tusitala o le poloketi: Artemy Saranin. Ata: Artemy Saranin

Filifili se kapeta o loʻo fetaui ai se masini sofa o le a fetaui ma le toʻafilemu. Ia le itiiti ifo, ia ma le itiiti o nisi o vaega o le mea e tatau ona i lalo o le sofa, ma o le taʻitaʻi e maeʻa uma, pe afa e fetaui tatau ai. O le mea lea, o oe le tulaga o le le fiafia o se tamai taavale mama.

  • 8 mea sese i le mamanu ma le teuteuina o tamai potu o le a le faatagaina le designer

2 Filifili le sese tele meaafale

O Meafaigaluega ma le avanoa o se tasi o faʻavae autu e taʻitaʻia tagata tusia i la latou galuega. Afai e te filifilia i le tamai potu malolo o mea masani, e mafai ona e faia se potu e vaʻaia teisi atu; Filifili le tele o mea laiti - ma fausia se lagona o le faaletonu.

Auala e Faalelei

Account tusitala: Larsa Shestv, & ...

O tusitala o le poloketi: Daisa Diskev, Sergey Glukhovev. Ata: Ivan Sorkin

Tuuina atu i le fiafia i faʻataʻitaʻiga-mata o le a vaʻai lelei i se tamaʻi potu malolo. E mafai foi ona e faʻataʻitaʻia ma le maualalo modular sofa, o le a tu i luga o le tasi pa, o le tuʻua avanoa avanoa i totonu o le potu.

  • 6 Meafale fai o le mea moni na litaina se tamai fale mautotogi

3 Aua le fuafuaina meafale fua

Tuu se Faafa fou i se potu malolo o le toe faʻafouina, ona ou faʻatau lea o mea uma - e foliga faʻaosooso, ae e le aoga le faia. Lamatia e mate ma faʻamalosi se tamaʻi potu ma le le aoga poʻo le lapoʻa o mea.

Auala e Faalelei

O le au tusitala o le poloketi: Alexey Inesenov, ...

O le au tusitala o le poloketi: Alexey Ivanov, praver gerasimov. Ata: Sagey Krasyuk

Mafaufau i le tulaga autu ma le faʻapipiʻi o meafale a o le i faʻatau. Ona - tilotilo i le tele o le tele o faʻataʻitaʻiga e sefe ai le avanoa (Pagafu i se nofoaga mo le teuina o fale, fale kofe ma tele fata, etc.

  • 5 mea sese i totonu e mafai ona faʻasaʻoina i le tasi aso

4 pipii i le tasi sitaili mamanu

I se taumafaiga e vave faia se potu, e mafai ona e alu i le tasi faleoloa tele ma faatau uma mea i totonu iina. Ma ... o le a e sese! O lea la o lou potu malolo o le a matua le maua atoa ma o le a tutusa ma le potu mai le meafale meaafale.

Auala e Faalelei

Poloketi Tusitala: IRINA MONINA. Ata ...

Poloketi Tusitala: IRINA MONINA. Ata: boris bochkarev

O tagata e faigata e fiafia e toe fai mai o lenei ua leai se mama sitaili - e na o se ecticism. Atonu, e mafai e oe ona filifili le itu o le fiafia ma faʻaopopo ia i faʻamatalaga mai le isi stylety. Mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻufaʻatasia meaafale mai le tele o maketi ma se vintage desor ma muamua mea na faʻatauina i femalagaʻiga.

  • 5 mea sese tele pe a filifilia se lanu mo se tamai potu

5 Faʻaaoga le tele o pa laʻititi

Masalo na e vaai i potu ma fata, ua lelava i le tele o alatu, atoa ma isi "mea laiti matagofie." Malilie iai, o a latou tele e le teuteuina ai, ae o le maitaga i totonu. Ma o lenei e le o le mea e sili ona e taumafai e ausia i se tamai potu malolo.

  • 7 aitema o le tagata mamanu o le a togi mai lou potu malolo

Auala e Faalelei

O le tusitala o le poloketi: Ivin tuai. F ...

O le tusitala o le poloketi: Ivin tuai. Ata: Igor Kublin

Ina ia fausia se vaega sili ona teuteuina, faʻaaoga aitema o eseese ituaiga: laititi, feololo, tele, lapoa. Ma e sili ona taua, o le fausiaina o se faʻavae, ae le o le le mafaia ona faʻatulagaina mea i luga o luga. I lea tulaga, faigofie "tulafono o le tolu" e mafai ona aoga ma o o latou nei o le a fesoasoani e teuteu le laulau kofe.

  • 9 lauiloa sese sese i tamai potu e fai

Ma o a mea sese e te manatu e sili ona leaga i le mamanu o le potu malolo? Faʻasoa tali i manatu!

Faitau atili