Auala e Filifili ai Plastic Windows: 4 Taua Manatu e Tatau Ona Manatu

Anonim

E matou teʻiina le mea o le faʻamalama o loʻo tatau ai, o loʻo matou talanoa e uiga i foliga o le faʻaluaina o le faʻaluaina o faamalama, o le faʻamalama masini ma fesoʻotaʻiga. I le faaiuga - o se faʻataʻitaʻiga o le sitepu-i-sitepu faʻapipiʻi o le palasitika faamalama i totonu o le potu atoa.

Auala e Filifili ai Plastic Windows: 4 Taua Manatu e Tatau Ona Manatu 8291_1

Auala e Filifili ai Plastic Windows: 4 Taua Manatu e Tatau Ona Manatu

E le gata o faʻavaʻa le faʻamalama e le gata o faʻamalama uliuli, ae o mea uma, o loʻo avea ma nofoaga o le mauga ma teuteu. Ma o le isi, o le tele o masini faaopoopo (ventrain, suncreen), o le tele o mea e mafai ona faʻapipiʻiina i le galuega pe aofia ai i le oloa afifi. Tatou amata i le faʻavae o le mamanu.

O le a le mea e tosina atu ai pe a filifilia faamalama

1. Faamalama le talaaga

O le tusitala mai faamalama tuai, o lea i le tau malulu e agi mai ai, mai le faʻailoga ma le amioatua i faʻavaʻa, tatou te muamua lava manaʻoga o le faʻamalama ina ia mafanafana. O le taimi lea, mo lenei mea e le tatau i le soona tofu ai mo le "totogi" o oloa.

O le mea muamua e tatau ona e filifilia o le ituaiga ma le igoa o le faamalama auiliiliga faiga. Taugofie nai lo na o (5.5-6 afe o le vae o le 1 M2) E i ai oloa mai le tolu itula o vasega i totonu ma le tuai o le Europa - luma o Euro-mamanuina, Proplex optima. E i ai la latou faʻamalieina o le faʻamalieina o le faʻamaloloina o le faʻamalologa (tusa o le 0.70 m2 ° C: W), o lea ua le faʻaoʻo ai Frames e oo lava i -25 ° C. Ae talu ai le itiiti ifo le mafiafia o puipui i luga o faiga faaupufaʻi (2-2.5 MM), o Frames e le malolosi e pei ona latou mananaʻo ai. E i ai le tulaga lamatia i le taimi lea o le shaket o le a faʻaolaina, e faigata ia faʻataunuu le tetee - o lenei uiga taua e taua ia i latou o loʻo nofo i le uluaʻi ma le pito i tua.

O le tau lea o le numera o le 6-7 afe o rubles. Mo le 1 M2. E aofia ai comcuments mai le tolu-itu vasega o faʻamatalaga (pei o le KMB etalon poʻo le Veka Europa) ma le lima-Germiy, Rehure Delsick, etc). A o le tulafono, latou te talitonuina, ma o le filifiliga e faʻalagolago tele i lau manatu faʻapitoa: faʻamatalaga eseese i le ituaiga o se vaega (ort, sili ona lelei).

O faʻamalama o le ono ma sili atu potu ma le vevela feololo le teteʻe atu mai 0,87 m2 • ° C / W e sili atu nai lo 9 afe o rubles. Mo le 1 M2. Ua fuafuaina mo le itu i matu, ma i le ogatotonu auala o le a faʻamaonia ai latou i le latou fale tumaoti i se fale tumaoti, faʻamafanafana eletise.

O lenei aso, o pupuni o nisi faitau aofai o tagata

I le aso, o pupuni o nisi taʻutaʻua lauiloa (mo fale lapopoa o fale) amata ona faʻatau atu i fale gaosi fale. I le avea ai o se tulafono, o mea sili ona lelei o oloa mai le paʻepaʻe ma faʻapipiʻi ni faʻamatalaga tolu-skorime (lua poʻo le tolu-tolu avanoa), faʻatasi ai ma le tele o fesoʻotaʻiga

2. gluccle

O le sili ona lauiloa o le tele o le faʻamalama i se tau o le tau o le lua-sela mafiafia o le 32-36 mm. Afai e te fiafia i le malosi o le malosi (mo se faʻataʻitaʻiga, maua se faʻamalama mo se loggia, o loʻo e fuafua e faʻaaoga ai se tamaʻi ofisa) O lenei faʻamalama o le a naʻo le 10-1-15% sili taugata, ma i le tele o kamupani, pe a faʻatau o fausaga mai faʻamaumauga ma le lima-miliona.

Peitaʻi o le taulaga e masani ona sili ona taua e faʻaleleia atili ai le leo o le faʻamalama. Mo lenei, o se laupepa faʻapitoa faʻatasi ma le ipu ata o le 6 mm mafiafia, lea o le a faʻateleina ai le tau o le oloa mulimuli e tusa ma le 20%. Afai e te manaʻo e mauaina se anti-vandal tioata ma fafo o tioata poʻo le triplex, sauni e totogi faʻaopoopo i le 40% o le tau muamua tau.

3. Faamalama masini

Faʻataʻitaʻi tatau ona tuʻuina atu i le faʻalauteleina o mea faʻavae o le kulupu faʻailo: G.U.U.U.U.U.U.U.U.UA, FUHR, SATUIA, MACO, ROEGiana. E le manaʻomia le laveaʻi i luga o galuega tauave a le fogafale o le pa puipui, lea, o lona uiga moni, suia ai mea leaga, faʻapea foi ma le puipuia o le pa. E le afaina ma masii, lea e tauia mo le teuga tupe ase. I se faʻaopopoga, o tulaga faatonuina o loʻo faʻatonuina e tuʻu ai fesoʻotaʻiga loka ma loka poʻo le fale moe a le pepe (mai le 1000 tonati). Ia, i luga o falaoa muamua ma lata mai, anti-Bie-Burgala Malosi e tatau ona faapipiiina, e ala i le auala e sili atu nai lo le 10% i le tau o le faamalama ma e masani ona saunia i le faavae o le auala.

Mo le mafanafana o le glazing o loggia & ...

Mo se faʻamafanafanaga mafanafana o le Loggidia, e sili atu le filifilia o Windows mai faʻamatalaga o se mauga loloto o le 70 mm. O le pito i lalo o le fusiua e mafai ona faʻatumuina i sanuisi potu. I le leai o se papeta, o se uamea saogalemu pa puipui e tatau ona faapipiiina

4. Faaopopoga ma talosaga

Ina ua uma ona faʻapipiʻi PVC Windows, o le le fefe e tumau pea i le fale mautotogi, faʻapena lava ile leai o se isi sapalaiina o faʻamalama, e aoga i le fausia o faʻamalama.

I le avea ai o se tulafono, e taamilomilo papaoa o vae o tino. I le tulaga o le latou faʻapipiʻi faia se slotted slot pe tosoina se laina o pu i totonu o le pusa faʻamatalaga ma le ata. Mai totonu ua tapunia ma le tapuni-ese, ma fafo - o se numera acoustic. O le alatoto o loʻo faʻaogaina i le petale flap o loʻo tali atu i le mamafa i fafo: a faʻamalosia le matagi, e faʻamalosia ai le pefu o le pu o le vent. I se faʻaopopoga, o tafega e mafai ona fetuʻutuʻunaʻi le ea. O le aofia ai le agavaʻa o sea masini e oʻo atu i le 60 m3 / h (o lenei e sili atu nai lo le lava mo le potumoe poʻo se kapeneta). Na o le 800-2500 rubles. Ma le faʻapipiʻi, o le mea e manaʻomia e okaina ai se faʻamalama ua gaosi. Peitaʻi, o le moli o lenei ituaiga e leai se faʻamama (e na o se grid o iniseti) ma e le tali atu i le setete o le siosiomaga i totonu o le fale.

O se maualuga maualuga o le faʻamafanafanaga e mafai ona tuʻuina atu otometi hygrougred alatoto. O le mamanu e faʻavae i luga o se palu firnthetic searsor, o fea tali i se suiga i le ea o le supa i totonu o le potu. O le penisio puipuiga e maua ai se faamama le tisu. O le mea e alu ai le masini i le 45 m3 / h, e mafai ona ulagia i luga ma sizrizilly ma tau pe tusa o le 4 afe rubles. O le vanititi ma se bandwidth o le 5-20 m3 / h e le talafeagai.

Aua neʻi galo e uiga i le namu netquam - faʻavaʻa (i luga o le snags) poʻo le faʻaseʻe. O le muamua aoga ma le taugofie (tusa o le 1200 rubles i le flup), ae manaʻomia ona aveʻesea mo le taumalulu, e sili atu le talafeagai, ae o le tau sili atu e 2-3 tausaga e sili atu taugofie.

Auala e Filifili ai Plastic Windows: 4 Taua Manatu e Tatau Ona Manatu 8291_5
Auala e Filifili ai Plastic Windows: 4 Taua Manatu e Tatau Ona Manatu 8291_6

Auala e Filifili ai Plastic Windows: 4 Taua Manatu e Tatau Ona Manatu 8291_7

O le faʻamalama o mea e tatau ona i ai se galuega o le puipuiga mai le sese o gaioiga ina ia le paʻu le SATS pe a leaga le 'au

Auala e Filifili ai Plastic Windows: 4 Taua Manatu e Tatau Ona Manatu 8291_8

Ma fetuunai pu o le a fesoasoani e faʻamalosia le alalaupapa ma faʻateʻaina o le ata

  • O a isi filifiliga e filifili pe a okaina faamalama palasitika?

Faapipiiina o faamalama ma teuteu

Faʻapipiʻi e tusa ma le Gost 30971-2012 - O se filifiliga foʻi lea o le a tau o le 1000-1500 rubles. fafo o le faamalama. Mo lenei tupe, e le gata i le tane ma i latou i fafo, ae puipui foi mai le susu - mo polymer masmer ma le a faaaogaina. Mai le filifiliga e mafai ona e teena, ae e tatau ona e sailia ni ie e palu i luma o le tapeina o malifa.

Otometi Puleaina o faatufugaga

Otometi SHASS O le pule o le a taugata sili atu taugata nai lo vanu: o le a latou faʻatau le eletise o le stashomechanism mo le stash (3-5 afe o le vevela poʻo le vevela o le taimi)

Faauma Pire

O tupe siliva e tuʻuina atu auaunaga mo le faʻaalia atoatoa o le faamaoniga o le faʻamaoniga (mai le 4 afe rubles). O malifa o loʻo faatinoina mai le mea e faʻasusu ai i le vai o le aufaʻi ma le le talafeagai. O lenei filifiliga e sili ona lelei mo potu ua maua, lea e le mafai ai le susu ma le pefu.

Ae ui i lea, afai e te faia le toe faaleleia, o le taimi la e sili ona lelei o le sipuni - o le a latou foliga mai o le a foliga mai. O le Windows e mafai ona okaina mai fafie (mai le 8 afe o rubles. Mo le 1 ² hebles-posters comglome (mai le 15 afe o le 1 m2).

  • Faapipiiina o faamalama i totonu o le fale mautotogi: O le a le mea e gauai atu ai ma pe faapefea ona e alofia ni mea sese

Faapipiiina o le faamalama i le fale o le fale

Auala e Filifili ai Plastic Windows: 4 Taua Manatu e Tatau Ona Manatu 8291_12
Auala e Filifili ai Plastic Windows: 4 Taua Manatu e Tatau Ona Manatu 8291_13
Auala e Filifili ai Plastic Windows: 4 Taua Manatu e Tatau Ona Manatu 8291_14
Auala e Filifili ai Plastic Windows: 4 Taua Manatu e Tatau Ona Manatu 8291_15
Auala e Filifili ai Plastic Windows: 4 Taua Manatu e Tatau Ona Manatu 8291_16

Auala e Filifili ai Plastic Windows: 4 Taua Manatu e Tatau Ona Manatu 8291_17

Faʻavaʻa e aunoa ma ni mea e faʻapipiʻi i le tatalaina i luga o le mauga i uʻamea ma faʻafefete pu i lalo o le fusi

Auala e Filifili ai Plastic Windows: 4 Taua Manatu e Tatau Ona Manatu 8291_18

I lea tulaga, o le tulaga o le faʻamalama ua fetuunai e le Lēser tulaga

Auala e Filifili ai Plastic Windows: 4 Taua Manatu e Tatau Ona Manatu 8291_19

ma tafafao le stash.

Auala e Filifili ai Plastic Windows: 4 Taua Manatu e Tatau Ona Manatu 8291_20

Muai-o le faʻauiga o le laualuga, faʻatumu le steding seama o polytarethane fula ma le faʻateleina faʻalauteleina ma tafafao.

Auala e Filifili ai Plastic Windows: 4 Taua Manatu e Tatau Ona Manatu 8291_21

Le isi, faʻatali pe a ma le afa itula, ua maeʻa le tuʻufaʻatasiga, pe a uma ona amata se mutaga maualalo, maualalo le panela ma faamalama

  • O le a le Windows e filifili mo se atunuʻu fale: Faʻamatala le 5 taua taua tapulaʻa

Faitau atili