Aisea e te manaʻomia ai se ea e faʻanoanoa i le fale mautotogi: 6 mafuaʻaga mo le faʻatau

Anonim

Matou te faamatalaina e uiga i le Norms o Hams Hama, o galuega a le Mercier ma fesoasoani i le filifili pe manaʻomia i lou fale mautotogi.

Aisea e te manaʻomia ai se ea e faʻanoanoa i le fale mautotogi: 6 mafuaʻaga mo le faʻatau 8315_1

Aisea e te manaʻomia ai se ea e faʻanoanoa i le fale mautotogi: 6 mafuaʻaga mo le faʻatau

Tagata tausia o le vevela po o le mama o le ea. Peitai o lona lalelei e seasea manatuaina. E ui lava o le faʻailoga taua lea, e tuʻufaʻatasia le lelei o le tagata ma fagafao, afaina ai le iloa o le faʻaleagaina o le tino o le tagata, le saogalemu o le tulaga,. O lenei tasi ua uma ona faʻamatala mai pe aisea e manaʻomia ai e le Shedidi taifau le fale mautotogi, ae e fai se ata atoa, o le a matou auiliiliina uma mea lelei ma lelei, ma le poto o le masini.

Mea uma e uiga i le faʻamalamalamaina o meafaigaluega

O le a le suamalie

Movining masini

Atituri o le lautele

Manuia

Afaina

O fea e tuu ai le masini

Air hecdity fua faatatau

Ua iloa e saienitisi le tulaga faʻatusa, lea e lagona le mafanafana - 35-60%. O sea faʻasilasilaga o loʻo faʻamatalaina e ala i le tele o faʻavae o le faʻatagaina. E vaʻaia i latou i le taimi o le tausaga, o le tofiga o le potu, faʻanaunau. O lea, e faʻaaogaina le filifilia o le 60% mo potu o tamaiti, ma afai e maʻi le pepe, ma le 70%. I nofoaga malolo, o le faʻailoga e faʻatagaina e faʻaititia ai sina taimi. I le tau malulu, o le faʻanoanoa e sili atu le faʻaititia o le vevela, ae i totonu o le masani masani.

Leberg Lh-803 Air Headdifier

Leberg Lh-803 Air Headdifier

O le ova tele o le susu, faʻapea foi ma le faʻaʻaisa, faia le microclite leaga. E afaina ai le soifua manuia o se tagata. E mafai ona e iloa lelei le aofaʻi o vai vai i le ea na o le fesoasoani o mea faigaluega. O le faigofie o latou o le hygrometer. O loʻo iai ni metotia faʻatino. O le faigofie auala e te faʻaalu ai le faʻaʻaisa ma le afi-tauaso. O loʻo tuu i totonu o le potu ma pe a uma se taimi e asialeniina. Afai ua tapunia ma le pupuni o ie, i totonu o le potu le sili atu o le susu, pe a fai e telē ai-leaga - leaga.

O le mea manogi e seasea tumau. E tele mea eseese mo ia. E oʻo mai i le faʻaititia o le faʻaititia poʻo le siʻitia o le aofaʻi o le susu. O le tele o le ea vevela e mafai ona mitiia ai le tele o vai, o le vevela poʻo le vevela o maa e mago lelei.

E faapena foi le galue

Tutusa, o le ea malulu ma isi masini ventipes. O lea, o mea masani masani i totonu o le fale mautotogi e le mafai lava ona ausia. O le mea lea, "o fesoasoani" o mea faʻapitoa e manaʻomia.

  • 8 mea aoga i totonu o le fale mo i latou e popole i le soifua maloloina

O le a le Moisturizer

O le igoa lea o le masini e faʻateleina ai le anotusi o vai vai i le ea tafe. Faatasi ai ma ia, e mafai ona e fetufai le fefe i totonu o le fale mautotogi. O meafaigaluega e maua ai le ausa aporsor, tufatufa atu i totonu o le potu ma se faʻamalosia poʻo se fua masani. I le tulaga muamua, o le a maua vave le taunuuga.

O faʻataʻitaʻiga o masini e tatau ona tamoʻe ai, o loʻo faʻagaioia e otometi i le sensosor faʻailoga. O taimi uma e mafai ai pea le maualuga o le le fiafia. A o le mea mulimuli e pa'ū i lalo ifo o le tau talafeagai, o le masini e faʻagaioia. O loʻo tape foʻi e le sessor faʻailo, o le fea o le a faʻasaʻoina le pito i luga tuaoi o le ala faʻatagaina.

Neocmina Air Headdifier

Neocmina Air Headdifier

Atituri o masini

I faleoloa ofo 3 ituaiga o le le fiafia. Na latou tuuina mai ni mataupu eseese o le faʻagaioiga: Faʻalenatura e masani ai, o le augatupulaga o le Afa o Areto, Alversoul. Mafaufau faapitoa ia i latou uma.

Tulaga masani

Ua taʻua o le pauna ma le malulu o le masini. Faia lau faʻafitauli i le faʻaola o le faʻaolaina. O laupapa faʻapitoa e susu i le vai, ina ua maeʻa le Janse mai le Get-i le Fan e tautua ai. O lona saoasaoa e mafai ona mafai ona iloa, ina ia mafai ai ona suia le malosi o le fufulu ma le le gaoia. Masini o lenei ituaiga o le sili ona saogalemu. O loʻo faʻaaloalo i latou siosiomaga, faʻatuatuaina gaioiga gaioiga.

Mo le susu susu matou te mafaia

Mo atigipusa susu, e mafai ona sasaa vai mai le crane. Faʻaopopo faʻaopopo masini - faamamaina le tafe o le efuefu ulufale i le tino. O le le mautonu ua manatu o le maualuga o le tau a na masini.

  • Le mea e tuu ai le ea o le ea e malie ai ma matagofie: 13 manatu

Steam masini

O le mama vai o loʻo liligiina i totonu o fale, na o loʻo aumai i le potu, pe a maeʻa ona faʻamaonia. O le Mosisturinglizy e tupu vave, ma e tele ma faateleina ma le vevela. O mea faigaluega a le Steam e faʻapipiʻi lelei i potu malulu. Ona faia loa lea o le lua galuega i le taimi e tasi. Ioe, e le o se atoaga na matua ai ona uma, ae o le a mafai ona faʻamautinoaina se faʻaopopoga o le vevela i le 2-3c.

E manaʻomia le manaʻomia o le masini ua maeʻa ona faʻamauina e le hygrometer ma otometi. Ona le o lo o lo o lofituina, e matua vave ona tupu le afi fiva. Taua le le manuia o le masini o se tau eletise tele. Ma le isi, e tatau ona e taulimaina faaeteete. O ulugalii vevela o le le saogalemu. E tatau ona faatapulaaina le avanoa o tamaiti.

Bearer Air Headdifier

Bearer Air Headdifier

Ultrasound faiga

O le vai e fafaga i le ultrasonic membrane, o lo o solia ai i luga o le microchamp. O le tagata o le tagata na te iloa e pei o le puaa. Faʻamalosia poʻo le faʻanatura faʻanatura o loʻo tufatufaina i le potu. I lenei auala, o voluma tetele o le ea e matua mafatia tele. Ua saogalemu atoatoa le masini, e aoga toetoe lava leai.

O le mea leaga tele o le mafaufau lelei i le vai lelei. I le tele o faʻataʻitaʻiga i luma o le ultrasonic membrane, ua faʻapipiʻiina se faʻamama. Ae afai e faigata le suavai, e le mafai ona vave vave.

E sili le sasaa i le masini ...

E sili le sasaa i totonu o le tulaga, aemaise lava pe a leai se faʻamama. A leai, o le lio o le lio o le a pa'ū i se ultrasonic fog ma pa'ū i meaafale, puipui, ma isi E faigata tele ona tape.

Faʻataʻitaʻiga ma isi galuega aoga o le a sili ona lelei filifiliga pe a e manaʻomia se lelei headifoer. O filifiliga e ono tele: IIIzations, faamamaina, gaioiga gaioiga. Ia tulaga faigata e le gata o le faʻamalieina, latou te faʻamamaina le ea fefiloi ma le pefu, fasimea palapala.

Neocmina Air Headdifier

Neocmina Air Headdifier

  • Faʻamamaina o le Air Stedififier: Faʻafefea ona toe faʻafouina le masini ma e le solia ai

O le a le aoga i le ea o le ea i le fale mautotogi

O le faaitiitia i le le fiafia e mafai ona tumau pea le le amanaia, ae e le o lona uiga e sefe le saogalemu mo se tagata. E i ai le itiiti ifo ma le ono itu e afaina ai meaola ola. Ma o le Mustidirier fesoasoani e aloese mai ia i latou.

  1. O le mago o le mucous membranes mou. E fananau mai i le natura o se pa puipui, tuai mai siama ma siama. O le faia o a latou galuega, o MUCUS membranes e tatau ona mou atu. A leai, e latou te tetelia ma taamilo foi ma gatete. E sili lea le lamatia i le isu ma le mata, lea i le tulaga o le "Tatala Gate" Mo faʻamaʻi.
  2. O lapataiga faafitauli ma mata. O le paʻu o loʻo siʻomia o latou e matua manifinifi, le maua mai ai o le sebaceous ma palu tioata. O le mea lea, o lenei sone e manaʻomia ai le tausiga faʻapitoa. E faigofie ona ia tuuina atu le susu, manifinifi. Dehydy paʻu paʻu ma fulufulu mata i lalo o tulaga masani voltage rusage dratuge mai se komepiuta matamata, vaʻai TV, etc. faigofie tele. Eseese tagata faʻapipiʻi aliali mai.
  3. O le aofaʻi o le paʻu paʻu faʻaititia. O le pefu o le mama o māmā, latou te mafai ona aʻe i luga. I le faʻaopopoga, latou te faigofie ona faʻafiafia vai mai le ea ma le mamafa, avea ma mamafa, nofo i luga. Afai e le lava le susu, latou te faaauau pea ona felelei. O lenei faaosofia o le afā o osofaʻiga poʻo bronchoschosm i neiller ma le tutusa, faʻapea foi ma i latou o loʻo i le tulaga maloloina.
  4. Faaleleia le tulaga o lauulu, paʻu, fao. Mai le pito i luga o le lauulu e masani ona susu. Ua televave le ea o le ea i luga o lenei faiga. Paleni toe faʻaleleia ona o punaoa i totonu e le tuʻuina atu le iʻuga manaʻomia.
  5. O mea e mafua ai ona faaitiitia faafitauli. O tulaga le mautonu e aʻafia ai le umi ma le 'olo o le moe. E le o le moe e oʻo atu i se faʻaititia i le faʻatinoga, faʻanoanoa. E sili i le potumoe sa i ai se mea manaia o le mea e faʻamalieina ai ma le Ionaizer. Na tuʻuina mai e le mulimuli faʻamatalaga le lelei le leaga o vaega na ia uʻuina lelei vai molecules.
  6. Amata ona e atiaʻe laʻau. O fugalaʻau a le fale, e le toe fuga mai, le aofai o fugalaʻau fou oso aʻe lauʻeleʻele teisi i lalo ifo o le lapoʻa, o latou motugamū o le a mago. O mea toto mama ua mamate, mate. Ole tele o le okesene na gaosia e latou e matua faʻaititia tele, e afaina ai le microclite o le potu.

O lenei ua manino pe aisea ou te manaʻomia ai se ULV ...

Lenei ua manino lava pe aisea e manaʻomia ai e le tagata Movinizer. O le faʻaopopoina o le anotusi o vai vai i le Air Pargat faʻaleleia atili le tulaga ma mea uma na faʻamatalaina. E le gata i lea, o loʻo lamatia le faʻateleina o faʻamaʻi, o loʻo faʻaleleia atili ai le setete.

  • 9 laʻau e faʻamamaina le ea ma faʻaleleia le microcmolite i totonu o le fale

Afaina hympufier i totonu o le fale mautotogi

Masini e le aoga i taimi uma. E tupu pe a fai o le motoliti e aliali mai ia sili atu ma sili atu i le sili ona lelei 40-60%. Afai o le taimi puʻupuʻu o le taimi, o le potu o le a tumu. Ia e lagona le le fiafia tele. O le faatafunaina o le toe taʻutinoina o ia "susu" meaafale, lavalava, pupuni. Masalo o foliga vaaia ma vave atinae o fusisū, ua suia ai.

Ina ia aloese mai lenei, ultrasound, ma aemaise ai steam compment e tatau ona i ai i le hygrometers. Na vave ona latou faʻaputuputu le afā le areʻesega ma fagu vai, puleaina i latou "i luga o le mata" e le mafaagaloina. Steam meafaigaluega e ono lamatia. Ma le le gaoia o le tausalaina, e mafai ona susunuina pe mafua ai le afaina i le nofoaga, potu potu. O le mea lea, e faasaina ona faʻapipiʻi i potu o tamaiti.

Xiamimim Vh le tagata le fiafia

Xiamimim Vh le tagata le fiafia

O fea e tuu ai

Ina ia mafai ona galulue lelei le masini susu e mafai ai, ona maua lea o le nofoaga sao. Nei o ni fautuaga o le a fesoasoani i lenei.

  • Afai e iai tamaiti poʻo fagafao i totonu o le fale mautotogi, e sili le masini e tuʻu ai le nofoaga e faigata ona oʻo atu mo i latou. E mafai ona avea ma faamalama, le fata a le Kapeneta, le Kapeneta, ma isi
  • O le laufanua o loʻo tu i luga o mea e tatau ona maua ai mea a mea e maua ai, faʻaleleia, siitia i le maualuga mai le 0.5 i le 1 m mai le fola. O le mea la lea e faʻasusu ai le afu, e aunoa ma le fausiaina o puddles i tafatafa o le masini.
  • O le faʻataʻitaʻiga, o maa maʻa e tatau ona le itiiti ifo 0.3 m mai le masini. O le tulaga o loʻo faia ai mo le sili ona aoga o le mataga.
  • O le nofo ai o le Seam i fafo atu o meafaigaluega e tatau ona le ifo i meaafale, tusi, laau, ma isi ..

Aofai o soʻo se ituaiga e manaʻomia le lautele o faʻasalalauga. Afai mo nisi mafuaʻaga e tatau ona e faʻagaioi ai, ua tape le masini, aveese le pipi mai le pusa.

O nisi taimi e pa'ū ai le masini, vai mai le n ...

O nisi taimi o le masini e pa'ū, tafe mai vai mai i ai. I lea tulaga, e tatau ona e vave faʻamuta mai le fesoʻotaʻiga. Ona mago mo le itiiti ifo i le tolu itula. Ina ua mavae lena, e mafai ona e tamoe e galue.

Sa matou talanoa e uiga i penefiti ma lamatiaga o se ea malulu mo le fale mautotogi mo le fale mautotogi. Fomai e fautuaina mo aiga i tamaiti ma mo i latou e mafatia mai i maʻi maʻi. E talafeagai foi o ia mo soo se tasi e manaʻo i le microclite i le fale ina ia lelei. E tusa ai ma tagata e ona, ua alualu i luma lo latou soifua lelei pe a maeʻa le mauaina o le faʻamatuʻuina o mea faigaluega.

  • Ma e le o tele le dimprion: 7 parameters o le a fesoasoani e filifili ai le ea susu mo le fale

Faitau atili