Faʻafefea ona faʻataʻavaleina Linoleum i luga o le laupapa laupapa: Faʻatonuga ma Fautuaga mo Amataga

Anonim

O loʻo matou talanoa i ituaiga o mea, e faʻapea lava ona faia se filifiliga o le mea e tupu ai.

Faʻafefea ona faʻataʻavaleina Linoleum i luga o le laupapa laupapa: Faʻatonuga ma Fautuaga mo Amataga 8352_1

Faʻafefea ona faʻataʻavaleina Linoleum i luga o le laupapa laupapa: Faʻatonuga ma Fautuaga mo Amataga

Parquet, laminate po o isi fola i totonu o le fale ma le taimi e mafai ai. Peitaʻi, e i ai se auala faigofie e faʻafou ai i le fesoasoani a le sili ona le faʻatamaʻia i le faʻapipiʻiina o le taʻele. O le mea lea, matou te manatunatu i auala e faʻapipiʻi ai, filifili se mea taua mo linou i luga o le fola laupapa ma ni peleni o galuega.

Glue Linoleum ma o latou lava lima

Ituaiga o Mea

Filifili se mea e sui ai

Auala auala

Sili atu le poto o le kisi

Faatonuga mo le Tapunia

Tausiga

Ituaiga o Mea

Linoleum o loo tumau pea le pop

Linouum tumau pea ona lauiloa le fola. E alofa mutimutivale, aua e faʻafaileleina, faʻamalieina, faigofie ona faʻamaufaʻailogaina ma mafai ona faʻatulagaina i soʻo se tasi. Faʻalagolago i mea tau vaʻa o loʻo faʻaaogaina i totonu o lona gaosia, e vaevaeina i nai vaega.

-->

Polyvyll chloride

O le vaega autu o le paneta o polythemers. Atonu na i ai ni nai taua, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faia i mea faitala fai fagota po o le solosolo o mea. Faʻalagolago i lona faʻavae, o le faʻamamaina o le a eseʻese mai uiga lelei.

  • O a ituaiga o pvc linoleum o, ma e mafai ona tuu i luga o se fola mafanafana

Alkyd

E faia mai le epinonius resin ma le faaopoopoina o le minerale faila. O le faʻavae e mafai ona pei o ni sythetics, o le mea moni a le ie faʻalenatura. E teutusi lelei, ma e i ai se tamaʻi leo e faʻaosofia ai, ae o lenei ituaiga e ono feteʻenaʻi e fai ai ni paʻu.

Rumber

Fetaui lelei mo le faʻaaogaina o galuega. O le vaega pito i lalo o le binumen ma le paʻu. E tatau lava ona faʻailoa vave e le o le le faʻatagaina ea le ea, o lea e le talafeagai mo le fola i luga o se laʻau.

Killoxylone

E aofia ai Nitrocellislose. O loʻo faamalieina o ia i le palaʻe ma le palasitika ma le palasitika, ma sili ona taua - aisa.

E ui lava i lona uiga i eseesega, o nei agasala uma e faʻatau atu i se lanu tele naua ma le paoa eseʻese. O latou laei o le teteʻe ma le tau o le a faʻalagolago i mea na faia, o loʻo faia i latou ma le mafiafia o le pito i luga puipuia ata. O le mea lea, pe a filifilia se faavaa, faitau uma ona uiga ma manatunatuga pe o le a le umi o le potu pisi e te manaʻo e faʻaaoga.

  • Matou te foia se galuega faigata: Faʻafefea ona taʻoto se Linoleum i se potu ma meaafale

Filifili se mea e sui ai

I le taimi o le fofo o le fesili o l ...

I le taimi o se tali i le fesili pe faʻafefea ona faʻapipiʻi se lineum i luga o le laupapa laupapa, o le isi tasi e tupu pe a manaʻomia, ma o le a le ituaiga filifiliga. Afai o iai sau galuega o le faʻaleleia atili o leo ma le vevela faʻamalosi, o le mea lea e tupu lava i le auala. E tatau ona e filifilia i luga o le faʻavae o ou manaʻoga.

-->

Mo le fefiloi

Mo le mafai ona faʻaʻesega, cork mea ua fetaui lelei. E le gata na ia faia ai le potu sulu, ae faʻapea foi le faʻamaligiina o le saito. Peitai, o le saito e le fetaui mo potu ma mea mamafa i mea mamafa, talu ai o vae e mafai ona tuua ai nifo i le oloa.

O le tuʻufaʻatasiga o loʻo talafeagai ai foi iinei, o loʻo aofia ai le leo, fulufulu ma flax. Ona o lona malosi, o le a saunia ai se vavalalata ma le mautu ma mautu.

Mea mai le polymers o polymemers mafai foi ona fai le potu filemu. Peitaʻi, mai filifiliga uma lava e mafai ona taʻua o le tele o taimi, ona o le aluga o taimi, o lona fausaga e maua ai ona foliga ma fasi i fafo. Ona o lenei, i luga o lau fola, o fea e masani ona e alu i ai, o ala oso e fausia. Ina ia aloese mai lenei, tala muamua na faia le foia o viiga a puaneta, ma o le faatuai e masani ona tuu i lalo.

Mo le vevela vevela

O le manatu o le suiga o le fale po o le fale mautotogi e mafai ona fesoasoani i le feita. O le mea lea, e mafai ona e vaʻavaʻai i le faʻaseʻe mai lino fibers. Latou te le faaputuputu susumu ma aumai se microc microlite i le va o le synthetic clove ma fafie. O le vaʻai aʻiaʻi e le mafai ai foi meatotino a le Faletupe, ae le pasi le ea, lea e mafai ona oʻo atu ai i le mea na tupu ia Fungus.

Auala auala

E lua auala o le taoto, mai lea e mafai ona e filifilia pe faʻafefea ona faʻapipiʻiina le palu.

Aunoa ma kulue

E mafai ona faoa e aunoa ma le faʻaaogaina o faʻapipiʻi o tufugaga. O lenei metotia o le sili ona faigofie, e le tutusa ma lona talitonu, aua o le a naʻo le tapoleni, ona e naʻo le tapoleni o le faʻamasinoga. O ia tekonolosi ua faʻaaogaina pe a fai o le potu e laʻititi.

I luga o le bitchoral scotch

E mafai foi ona faʻasaʻoina mo faʻailoilo faʻaiila. O loʻo tuʻu i totonu o le potu i le ituaiga o le grid ma itu e tusa o le 50 centimeters.

E taua aua le aveeseina le puipuia o le pologa ma ...

E taua aua le aveese le ata puipuia i le taimi e tasi, ae ia motusia ae o le lisi o loʻo tataina. E manaʻomia le faamautu o le taʻotoga ma ram taʻitasi nofoaga.

-->

I le kee

O le keni mo linouum i luga o le laupapa laupapa o le a sili ona lelei filifiliga, pei ona maua ai le talitonuina ma le tumau gofie ma le faavae. Afai e te finau nai lo le faasee, ona mafai lea ona feagai ma le galuega ma le galuega. O lea na sili atu le pulupulu, faaopoopoina sina laititi gypsum i totonu. Saunia MAI lenei fefiloi, ma e puipui vave. Gypsium i le kelu o le a fesoasoani foi faatumu i tamai lapisi i laupapa tuai.

  • Faʻafefea ona glue le linoleum faʻatasi ai: auiliili faʻatonuga

Sili atu le poto o le kisi

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi i luga o le laupapa laupapa, o le Linoleum na matagofie ma e oo lava i le mea na faʻapipiʻiina, e tatau ona e aʻoaʻoina ni nai togafiti e faʻafaigofie ai oe ma faia le iʻuga.

E taua tele TOMethennna iinei

O le tulaga o le vevela e taua tele iinei. Lua aso ae le i galue, taumafai e faʻamautinoaina se vevela o le vevela i totonu o le potu. E le silia ma le 18 tikeri e sili ona manaia le siosiomaga, ma o le faʻavae e tatau ona vevela i le 15. Aua neʻi galo e uiga i faʻailoga o le le faʻamaligiina o le le tagi. Fautuaina le Mauga - Leai Sili atu nai lo le 60%.

-->

O le isi aso e avatu ai le mea e fetuunai. Faʻalautele le Roll, ogatasi ma pala ma se maʻa i luga o puipui o le 8 sene. Aua le lafoaʻi le Rain i le taimi o felauaiga, e mafai ona oʻo ai i le faʻavaeina o fomaʻi, faʻaputuga ma pa.

Afai o le fanua o le fanua e tele ma na e faʻatau ni nai laupepa o le oloa, ia mautinoa e mai le tasi itu. A leai, pe a faʻapipiʻi le tulaga lamatia o le faiā ma le faʻafitauli o le faʻaseseina lanu ma mafiafia.

O loʻo manaʻomia ona faʻavasega e le laupepa soʻo se tasi. Peitaʻi o lenei tulafono e le faʻaaogaina faʻatamaina e faʻatatau i le ono mafai ona togafitia ma foliga atoatoa ma foliga e manaʻomia ona togafitia i se itu e tasi.

  • O le a le mea e lafo ai le lanumeamata ma linoleum ina ia aua neʻi faʻaleagaina le taina

Faʻafefea ona tuʻu Linoleum i luga o le laupapa laupapa

Ae le i faia le linouum i luga o le fola laupapa, e tatau ona saunia lelei le mea. I mea uma, o le mafuaaga lelei o le ki lea i le taimi umi ma le ofuina le teteʻe i le fola, e leai se ituaiga.

E taua le aʻoaʻoina o faʻamatalaga uma ma le malamalama o le satia le galuega e faʻamuta ai le mauaina o le atoatoa iʻuga. Mafaufau i le auala i lea laasaga i lea laasaga: Pe mafai foi ona tuu i luga o laupapa, pe o le a ma le mea e fasi ai.

Galuega sauniuni

Afai o le a o le a fua

Afai o le sala na faia i luga o laupapa, o le tuai o le maʻi poʻo le laʻau, aveese le mea lilo ma aveese le palapala atoa na faʻaputuputu i lalo o latou. Ina ua mavae lena, asiasi atu i luga. A faʻapea e te leʻi vaʻaia ni mea mataga poʻo le mashroom, ona e tatau lava ona e fetaui uma faʻamatalaga auiliili.

-->

Mafuaaga lelei uma fao. Uma le pulou o fao ma le-apaau o tagata e tau faʻapipiʻi e tatau ona "malemo" i le laau. A e tuulafoaia lenei sitepu, ona ono i ai lea o pu i luga o lau inisiua.

Afai o le sala na faia i luga o laupapa, o le tuai o le maʻi poʻo le laʻau, aveese le mea lilo ma aveese le palapala atoa na faʻaputuputu i lalo o latou. Ina ua mavae lena, asiasi atu i luga. A faʻapea e te leʻi vaʻaia ni mea mataga poʻo le mashroom, ona e tatau lava ona e fetaui uma faʻamatalaga auiliili. Mafuaaga lelei uma fao. Uma le pulou o fao ma le-apaau o tagata e tau faʻapipiʻi e tatau ona "malemo" i le laau. A e tuulafoaia lenei sitepu, ona ono i ai lea o pu i luga o lau inisiua.

Le isi tulaga - saoasaoa cyclical & ...

O le isi tulaga o se faʻasologa o se faʻapitoa faʻapitoa poʻo se lala. O le na ia faʻaalia ni tau ma chips i luga o le laʻau.

-->

Mo tamai paketi, e talafeagai le puni, ma mo e faʻafesoʻotaʻi le WIDER CROCKS, e mafai ona e faʻaaogaina le manifinifi laupapa laupapa o loʻo muamua-lipine i le kulimi. Hatamer sikoa ma le toto i latou i le mauaina seia oʻo ina uma ona faʻatusa i le luga.

Ina ua maeʻa uma sese i le ituaiga o le o le a faʻasaʻoina, ma e matutu ma kuli o le tino, pasi ma le faʻaeteete le pefu ma le paʻu o le paʻu ma le tino, faʻagaioiga ma Primer. Lenei o le a avea ma pito o le faʻatulagaina o laupapa muamua aʻo le i taʻoto le fola.

Afai o lau itupa e matua ofuina lava, m ...

Afai o lau itupa e matua le aoga, o le faʻafitauli o le a fesoasoani ia foia Pylywood. E tatau ona le itiiti ifo ma le 7 milimita mafiafia.

-->

Aveese le pronth ma faamama le fola mai le efuefu ma palapala. A faʻapea o loʻo maua le faʻafanua ma le au faʻapopoleina i nisi vaega e tatau ona e faʻaaluina ai le faʻaalu. Afai o le maualuga o eseesega i le va o fola laupapa e laiti, ona mafai lea ona e oso i luga o lenei laasaga. Afai e le o valiina le laulu. Ma le uunaiga talafeagai, tuu le fale moe i luga o le fola fola. Le isi, e mafai ona e alu e faigaluega ma Plywood.

O laupepa e tatau ona faʻataʻatia i luga & ... ...

O laupepa e tatau ona tuʻuina ma le le mautonu mai le puipui o le 5 mm ma se fuafuaina o se tamaʻi faʻafanua ma le ventrain. O le phaneru ua faʻasaʻoina ma le tagata lava ia, o ona pulou ua mimigi malosi ma le toto.

-->

O avanoa i le va o paliwood latalata ma le punou. E tatau ona tuʻuina atu ia te ia ia matutu, a leai e mafai ona oso le fola mai le tele o susu.

Faʻasologa o le Faʻasologa

Faʻalauteleina le lisi ma fai se faʻailoga o le a manaʻomia ai ni ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, e ono manaʻomia lou tuʻu i lalo o le avanoa i paipa. Fua ia i latou ma le lapoa o se kaliper, o loʻo i ai i le itu sese o le masani ai o le tau o le saoasaoa, tusi le ala o le paipa. E taua inei i iinei, talu mai le mea sese i le fuafuaina e mafai ona faʻaleagaina uma le galuega.

E i ai le filifiliga e fai e aunoa ma le saʻo ma ...

E i ai le filifiliga e fai e aunoa ma le saʻo fuafuaina. Oti i le tapoa o se faʻataʻitaʻiga o le paipa o le paipa, ma ina ua uma ona taʻoto, tapuni lenei nofoaga ma se mea teuteu o le ufiufi. Massested o le soʻona fesoasoani o le a fesoasoani uma i le sami ua filifilia i lalo o le lanu o le talau.

-->

Afai na e filifilia le auala e taoto ai e aunoa ma kuki, ona faʻatila ai lea o le ie i luga o le laʻasaga i le taimi lava e matua faʻaleagaina ai le paʻu ma le galu o le proven.

A o galue i totonu o se potu tele, atonu o le a e le faʻaogaina le tasi laupepa linouum. O le mea lea, matou te fautuaina oe e te viliina a latou pa puipui mo 2-3 senitimita. I le lumanaʻi, o ia tekonolosi o loʻo tuʻuina atu o le a faʻatagaina e ausia lelei ma toeititi le lelei o loʻo lelei ona vavae.

Faapipiiina mea e fai

O mea e faʻapipiʻi ai le mea e tufatufa ai le spatituthe spatila. 40-50 STRUG FOLAFOLAGA O LE LOTO LELEI, ona uma lea o le ie ma swipe i le shoother, o loʻo tuʻituʻi i le tele o le ea, lea e faʻaaogaina ai le kulimi i lena vaega o le fola. O lea, solo i luga o le sala atoa i le puipui.

-->

Sau i luga o le puipui o le nastya & ...

O le vaega o le fola i luga o le puipui o le tipi ese ma le manifinifi naifi. Tuu le kilia o se lautele o le 5 milimita ma le fuafuaina o le mea e mafai ona faʻalauteleina le solomuli pe a maeʻa. Ona lavea ai lea o lenei galuga le upu.

-->

O mea na taʻoto i luga o le glue e tatau ona togafitia i se tusi lesona o loʻo talepeina ai le laʻititi paʻu ma faʻasolo ai lava le paluga.

Cutting sooga e faia i luga o le lua & ...

O le togi o tuʻufaʻatasia o loʻo faia i le lona lua poʻo le tolu aso, pe a le mea o le a faʻamamaina ma o le a mafai e savali ai i luga. Ma le isi, o le auvae o loʻo togafitia ma le sili atu le sili ona faʻapitoa o lotoa e aloese ai mai le vai ma palapala pipiʻi i lalo o le fola.

-->

Tausiga

E ufiufi mo se taimi umi ma & ...

Ina ia ufiufi mo se taimi umi na faʻasaoina ai se foliga lelei, e tatau ona e tausia. Lagolago le mama o le fola ma aveese le afaina i se taimi vave. Mo le fufuluina, aua le faʻaogaina le faʻamalosiʻau o le acidic tuufaatasiga. E sili le faʻaaogaina o tupe faʻapitoa, suamalie suamalie ma faʻafefe.

-->

I lalo o vae o meafale, atigi atigi ma strachesches na le fausia, ufiufi papau mai lagona ia te i latou. E mafai ona faʻatauina i latou i soʻo se faleoloa fale.

E tatau ona faaeteete ma susulu. I le taumafanafana, aua le tatalaina le faapaologa poʻo le faʻamalama mo se taimi umi, aua o le lanu o le tapoleni e mafai ona salu pe samasama.

  • Toe lipea pu i Linoleum e te faia ia te oe lava: Fautuaga i le toe faaleleia ma se patch ma aunoa

Faitau atili