Filifili se metotia mo se fale fou: 10 mea taua

Anonim

Ua matou aoina se lisi atoa o auala e te manaʻomia tele ai i le fale.

Filifili se metotia mo se fale fou: 10 mea taua 8378_1

Filifili se metotia mo se fale fou: 10 mea taua

Mo umukuka

1. Fale kuka

O le tele o potu tau eletise i le taimi o le umukuka i le umukuka. O le mea lea, e talafeagai ai ona filifili lau tioata faaonapo nei-ceramic. E mafai foi ona e gauai atu i le faʻasoemu - E faigofie le fufuluina, e televave ma puipuia mai le le fiafia, a, e sili atu ona taugata.

Indestit RI 860 C kuka vaega

Indestit RI 860 C kuka vaega

Afai o loʻo faia le kesi i totonu o le umukuka - faʻaeteete i luga o le kukaina o le kukaina ma kesi o lo o puipuiga o le ea. O lenei vaega o aso nei e mafai ona faigofie ai le ola.

Bosch pbh6c5b90r kuka fale

Bosch pbh6c5b90r kuka fale

2. Itumalo

O loʻo i ai le tele o galuega taulima o falelotu i aso nei ma isi auvae aoga, e aofia ai le mama ma le mama. Ae afai e te le saunia sili atu nai lo le masani ai ma taumafai e sefe - o le masani masani ma le faʻaaogaina e talafeagai lelei.

Electrolux zeb2 52410 a

Electrolux zeb2 52410 a

  • Faʻafefea ona opoina se kapeteni apamemea ma au lava lima: mea lilo o le vave ma le saogalemu faʻapipiʻi

3. Aveese

O Hust fesoasoani e aveese le tele manogi, ma o loʻo faia pea le umukuka o se tamaʻi mamane - pe a fai e te liliu i le taimi o le gaʻo o le a tumau ai i luga o le gaʻo.

Fireplace exeding Elikaor

Fireplace exeding Elikaor

4. Masini eletise

Ioe, e mafai ona e sefe tele ma faʻatau se faʻataʻitaʻiga e le sili atu taugata nai lo le 1,000 rotabs. Ae o le a ono faia le tino o le palasitika. E le aoga le faʻatatau i le palasitika faʻaleaga e leaga. Ole mea lea, e sili le totogi o sina sili atu - ae mo se uʻamea ma sili atu faʻalelei faʻataʻitaʻiga. I mea uma lava, o le ulou o le a tu i luga o le laulau ma e tatau foi ona avea foi ma teuteuga.

KAPT CALETRT KT-633

KAPT CALETRT KT-633

5. Dorshwasher

E mafai ona e faʻatauanau oe lava pei o oe pei o le ipu o le ipu ma faigofie fufulu ou lima. Ae o se aiga tele poʻo ni mea e fiafia e maua ni malo - O le ipu ipu e le afaina ai. A leai se mea i totonu o le umukuka, e mafai ona e filifilia se ata faʻataʻitaʻi.

Desshwasher manfeld mlp-06im

Desshwasher manfeld mlp-06im

6. Microwave

O nisi taimi o nei aso faʻa-vai eletise e mafai ona suia le ogaumu. Aoga ponesi mo i latou e leai se taimi mo meaai - vave mafanafana ma faia sili atu mea taua.

Microwave Redmond ogaumuga

Microwave Redmond ogaumuga

  • Siaki lisi: 42 mea o le a manaʻomia i le fale fou

Mo le faletaele

1. Maliu masini

O taimi nei o le Heady Beatgones e iloga i ni galuega ma mafai ona o lo o ofuvae valevale. Ae o isi taimi e le manaʻomia ai lenei mea, ma e oʻo lava i se isi mea. O le mea lea, o le paketi teuga o masini ua lava.

Fufulu masini indestit iwub 4085 4.5

Fufulu masini indestit iwub 4085 4.5

2. Suavai vai vevela

Aua nei e le fiafia i le le mautonu i le taimi o le motusia o vai vevela, aemaise aiga i tamaiti laiti. E sili le tausiga o le faʻaaogaina o le vai vevela i luma o le vai - pe a fai e te filifilia se ata faʻataʻitaʻi, e mafai ona e nanaina i totonu o le kapoti.

Aofaʻi o vai vevela a Artiston Phism PROW ROW 50V Slim

Aofaʻi o vai vevela a Artiston Phism PROW ROW 50V Slim

  • 8 mea faigaluega i le fale, o le a tutusa pe o le afu i totonu o le kapoti

Mo potu nofo ai

1. O le ea malulu

Teena le ea malulu, aemaise lava i le itu i saute o le itu i tua, e pei o le pule i le ola. Ma sa faapea foi ona ia vaavaai i totonu o le uiga

Split system eletise eletise-09t / n3_19y

Split system eletise eletise-09t / n3_19y

2. TV

Ma, ioe, mai le paketi e mafai ona tufatufaina tupe mo lau lava taimi paganoa. Ina ia faaalu le afiafi mo le matamata i se ata tifaga ma lou aiga - E manaia tele.

TV LG 32LJ500V.

TV LG 32LJ500V.

Faitau atili