Matou te vevela i le fale ma se kesi boler: 6 filifiliga mo le vevela o faiga

Anonim

O le Wall-o loʻo tuʻuina atu le Wack Boyr Boler e faʻamautinoaina ai se fale o le vai vevela, ma faʻamafanafanaina le ea i totonu. Matou te taʻuina e uiga i ituaiga autu ma faʻataʻitaʻiga o le masini e fesoasoani ia te oe e lagona ai le mafanafana, ma i le taimi lava e tasi sefe kesi.

Matou te vevela i le fale ma se kesi boler: 6 filifiliga mo le vevela o faiga 8390_1

O le lauiloa o vaitaeleā puipui o ona po nei ua faʻamatalaina mai le faʻavae o "mea uma" o lona uiga, o le puipui faʻataʻitaʻiga ua uma ona iai i totonu o nota uma. mea moni, o le Fono Iti-Pisiofo.

Tulaga muamua

Tau ★☆☆☆☆
Faamafanafanaga ★☆☆☆☆
Tamaoaiga ★☆☆☆☆
Meafaigaluega Tasi-fesootaiga boailer

O le faigofie o le faʻamafanafana o faiga e aofia ai se puipui-faʻapipiʻi tasi-faʻapipiʻi ponaivi ma o le tele o faiga fiva e faʻaaoga ai le mataupu o le vevela i totonu o le fale, i le atunuʻu.

E faʻamautuina se masani masani-fesootaiga poʻo se faʻataʻitaʻiga, Bosch Gaz 6000). Mumuina le kesi, e faʻaosofia ai le faʻaolaina, tele lava taimi masani, ma le fesoasoani a le pamu fausia, e tautua ai i le faʻamamaina o le laʻei.

Faatuina uma le boiler e matua faigofie lava. E te faamaoti le vevela e tatau ona vevela ai le ua vevela, mo se faʻataʻitaʻiga 60 ° C. Ma o le booley na te avatua le vai i totonu o le fafaga laina o le talafeagai le vevela.

Peitaʻi, ona o le leai o se manatu i le va o le ponaivi ma le nofoaga, lea e ia te ia, o le otometi lava e le mafai ona faʻasaʻoina le Microclite. O masini e le iloa le mea o tupu i totonu o le potu. O lea, afai e faafuaseʻi lava i le auala, ona fai ai lea o le tofitofilima i le Booise, masaga le sulu o le Pule Faʻatonu ma faalauteleina le vevela.

O le isi minus o le a le toesea vai vevela. O lea, o lenei faiga e tusa ai ma tulaga faaonapo nei e lava le moni mai le manatu o le mafanafana ma kesi kesi.

Tulaga Lua Tulaga

Tau ★☆☆☆☆
Faamafanafanaga ★★☆☆☆
Tamaoaiga ★☆☆☆
Meafaigaluega Lua-kotel

A maeʻa le manaʻomia o le lotoa o le fale e iai le mataupu o le vai vevela. A mafanafana i potu, naʻo le vai malulu e tafe i le Crane, e mafai foi ona ola, ae e leai se gagana e uiga i le faʻamafanafanaga.

Faʻapipiʻiina se faʻaluaina-Criopt Boiler (BOSCH GAZ 6000 K) o le a fesoasoani e foia ai le mataupu o le vai vevela (bosch gad 6000 k). O le eseesega i le tau i le va oi latou e itiiti. O le eseʻesega o le isi sui o le vevela vevela e fausia i totonu o le lua-citicer-Citicard-Citit Citior, e faʻamautu ai le vai mo manaoga o le aiga, - E tutusa lava le vaega atoa o loʻo tusia.

O le faʻavae o le faamamaina o lenei mataupu, o lona uiga, o le vai o le vai i le taimi na te leʻi aumaia i le crane (pe a pei ona i ai i le kesi pou). O le mea lea, o le autu o se polokalame o se pepa o se vai vevela o le faʻatapulaʻaina o vai vevela e fesoʻotaʻi ma se tamai puipui o le pa. Afai e taele se tasi, ma i le taimi lena na e filifili e fufulu ipu o le ipu, o le tagata lea o loo i le agaga o le a vave lagona le suiga o le vevela vevela.

E ui i lea, o lau mea taua mo le mafanafana ma le vevela o le a faamalieina.

Tolu tulaga

Tau ★★☆☆☆
Faamafanafanaga ★★☆☆
Tamaoaiga ★★☆☆
Meafaigaluega

Lua-kotel

O le vevela o le vevela

Matou te vevela i le fale ma se kesi boler: 6 filifiliga mo le vevela o faiga 8390_2

I le utatamita faiga e faamatala atu i luga, o le poler na o le pau le vai i le vevela vevela ma auina atu i le moliina. O lona uiga, e te pulea le vevela o vaitafe, ae le o le vevela o le potu. Ina ia mafai ona faʻatonutonu le ea ea, e tatau ona e alu i le poler ma faʻasaʻoloto le faʻamaloloina o le vevela o le leo. E uiga i se faamafanafanaga e le o talanoa. Afai e te sese - o le a vevela pe malulu, ma o lea seiloga e te mauaina le sili ona vevela vevela. Ona taunuu lea o le afiafi, e aliali mai i le auala - ma o le faasologa e tatau ona toe fai. A e fiu, ua e tuua le vevela maualuga ma tatala le faamalama, ma o le a taitaiina atu ai le manava o le kesi kesi, a o e mafanafana le auala.

Sei o tatou taumafai e faʻaleleia le vevela o le faiga e faʻaleleia atili ai le faigofie ma sefe kesi. E faigofie ma taugofie. O le galuega o loʻo foia e faʻaaoga ai se potu vevela o le tau o le pule o le vevela - o se masini faʻapipiʻi i totonu o se potu e faʻatonutonuina le vevela o le vevela i totonu ma otometi suia le boair faiga.

Ina ua uma ona faʻapipiʻi lenei masini, o le booler e filifilia le mea e tupu i totonu o le potu, aua e te le o toe manaʻomia e faʻatino faʻatasi le vevela o o ia. Ae, ua lava lea ae lava le mea e manaʻomia ile Pule Faʻatonu i luga o le Pule Faʻatonu, ma o isi uma o le a iai aʻu lava. A o le vevela vevela i totonu o potu mai le otometi otometi o le a lafoina le boouler e faʻamalosia pe faʻavaivaia ai le faʻamafanafana o le taugofie.

E le gata i le faʻaleleia saʻo o le faʻamafanafanaina o tagata nofoia, o le Dinynac tulafono faʻatonutonu o le Wialer modes e sefe ai le suauu.

O le Bosch Geaz 6000 faasologa o pa puipui e mafai ona faaaoga CR10 ma Cr50 Genaration Contagers. O le lona lua e ese mai le mea muamua, e faʻaopoopo i le tuʻufaʻatasia o le manaʻomia o le vevela, pe mafai ai ona e fesili i lona vaiaso faʻavasega. Ma, i le Aso Toʻofaitau aoauli, a leai se tasi i le fale, e mafai ona e setiina le vevela e le 22, ma le 17 ° C. O faiga o le fale mai le vevela suiga e le afaina, ma o le kesi o le kesi o le a matua faʻaititia. I le taimi, pe a toe foi mai uma le aiga, o le ea i totonu o le ea na toe oso atu i le masani lava 22 ° C.

Fa tulaga

Tau ★★★☆☆
Faamafanafanaga ★★★★☆
Tamaoaiga ★★☆☆
Meafaigaluega

Tasi-fesootaiga boailer

O le vevela o le vevela

Bak vai vevela

Matou te vevela i le fale ma se kesi boler: 6 filifiliga mo le vevela o faiga 8390_3

Ina ua maeʻa le taotoga o le faʻamafanafanaga faiga e sili atu ona fetuunai i le potu vevela, ua oʻo i le taimi e toe foʻi ai i le lomiga o le vai vevela. Na iai foi peni uma i le fale ma le fale vevela, o le fua faatatau e suia i le alagata, ona tatou vevela lea i le vai. O le faia o lenei mea, o le boair e fesoʻotaʻi i le boaile (bosch wstb, wnt), lea o se isi sapalai o vai vevela i le vevela vevela o le a teuina.

O le aofaʻi o le tane tane tuʻusaʻo faʻalagolago i le aofaʻi o tagata nonofo ma le malosi o le tau o vai vevela. O le mea lea, o le aiga o le ono malosi mo le 200-300 lapisi o le a lava e faʻamalieina ai manaʻoga uma i le vai vevela, tusa lava poʻo le a le faʻailoga o le vai.

TAUA! A o le i faʻatauina se faʻaputuputu vai o le vai, ia mautinoa o le faʻataʻitaʻiga o lau boiler lagolagoina le fesoʻotaʻiga o le fesoʻotaʻiga o se tane i fafo

O Bosch Gaz 6000 nofofua-Mauga-Mauga o Boilers ua uma ona saunia i le fale gaosi mo le faaaogaina ma se tane i fafo. E tatau ona e faʻafesoʻotaʻia le tane i le Popole Couler Filers, faʻafesoʻotaʻi le vevela o le vai vevela i totonu o le vio i le boek - ma le pole o le a iloa ai le vevela lea. Afai e faaitiitia (na e liliu i luga o le faututa ma fufulu, mo se faʻataʻitaʻiga), o le teʻa o le tau o le tafe o le faʻaolaina nai lo le susulu o le tane iina.

O le lona fa o tulaga maualuga e mafai ona faʻamalieina ai manaʻoga o le tele o tagata faʻaaogaina ma o le a faʻatagaina oe e tuuʻesea atoa le faʻalavelave i le galuega o le meafaigaluega ma maua ai le vevela vevela.

Lima le tulaga

Tau ★★★★☆
Faamafanafanaga ★★★★☆
Tamaoaiga ★★★★
Meafaigaluega Condnation poler

Ole vevela o le vevela ma le mafai ona faatonutonuina e le vevela i fafo

Bak vai vevela

Matou te vevela i le fale ma se kesi boler: 6 filifiliga mo le vevela o faiga 8390_4

I le tulagalua o le Faʻaleleia Polokalame, filifiliga e faʻaopopo le tau o faʻaopopo.

O le pule o le vevela e fesuiaʻi eseese i luga o se suiga alualu i luma ma le faʻatonutonuina o galuega a le vevela vevela i le vevela vevela cw100.

O lenei potu pule, faʻapea foi ma faʻataʻitaʻiga muamua a CR10 ma Cr50, tausia le ea vevela i totonu o le potu, e iai le polokalame vaiaso taʻitasi. Ae e mafai foi ona e faʻafesoʻotaʻi le vevela o fafo.

Faʻatasi ai, o le faʻaleleia o faiga e mauaina se isi faʻailoga o le laina. Ma faʻalagolago i le mea o le tau i luga o le auala o le itu, o le auala o faʻagaioiga o le vevela o le a suia. Faʻataʻitaʻiga, afai o le on -25 c, ona tatau lea ona faʻatumauina i totonu o se maliega 22 ° c, o lau vevela vevela e manaʻomia le vevela o le vine e oʻo i le 60 ° C. A oso le vevela i luga o le auala i le -5 ° C, o le a na o le vevela o le a oʻo i le 50 ° C *. Ole mea lea e maua ai le faʻaopopoina o suauu ma se sili atu auala tutusa o le poleroler, lea o le a faʻateleina ai lana olaga tautua.

O le laina mulimuli i mataupu o le suauu suauu - sui le masani masani boler mo le faamaualuga (mo se faʻataʻitaʻiga, bosch cindens 2500 pe ao le 7000i). O lona faʻavae o le faʻagaioiga e faʻaititia ai le teuina o kesi i le 5-7%. I se faapuupuuga, o le ataf o le galuega o loo taoto ai i se filifiliga loloto o le vevela mai le kesi mautu, o lona uiga, i se tulaga maualuga lelei.

Ono

Tau ★★★★★
Faamafanafanaga ★★★★★
Tamaoaiga ★★★★
Meafaigaluega

Condnation poler

Palota o le Puleaina

O le vevela o le vevela (s)

Bak vai vevela

Matou te vevela i le fale ma se kesi boler: 6 filifiliga mo le vevela o faiga 8390_5

O le maualuga maualuga o le faʻaleleia o le vevela o le system system o se faʻatulagaina i se faiga o le faiga ma le tele o le puʻeina o aitalafu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e te manaʻomia ni manu vevela i totonu o potu, e 11 tikeri i le potu malolo, 19 i le potumoe ma 25 i le vasega pepe. Ia faapea, e mafai ai ona tali atu i le potu eseese uma o le fale e tasi ma o se isi faaloaiga. O le aoina ma nisi fasi pamu e fesoʻotaʻi ma le polesi, lea o le a tuʻuina atu i le malulu i potu eseese ma le tele o vevela ma le malosi. Ma le gata i lea, e faʻatagaina ona faʻaaogaina ituaiga eseese o vevela, i nisi potu e mafai ona tautau masani ai laʻau, i isi ua faʻapipiʻi folamumu mo falaoa.

Le faʻatautaia o sea faiga, o le CW400 Sysmand System Unite e manaʻomia foi, lea e faia ai galuega o le faiʻai o le tuʻuaiga o le polokalama atoa.

Ona o le faʻapitoa tele ma le tele o galuega i le faʻapipiʻiina o le tele o le vevela o le vevela, e sili atu le faʻapipiʻiina o se tulaga tutusa i le tulaga ata, aʻo le i amataina ai le tele o faʻaleleia. A leai, e taua tele le faʻatau atu o le faʻatulagaina o le faiga tuai o le faʻamalolo tuai.

Ponesi tulaga

Matou te vevela i le fale ma se kesi boler: 6 filifiliga mo le vevela o faiga 8390_6

Afai e te faʻafesoʻotaʻi le CT100 Fofoga Fofoga Faʻatonu module i le System (mo le Ciuled Briors Madaens 2500 ma le 7000i)

Talia le tusi talosaga feaveaʻi, ma o le a faʻatagaina mai soʻo se vaega o le paneta e mataitu ai le tulaga o le tino, seti le nofoaga vevela, suia le saogalemu o tagata le vevela.

Faaiuga

O aso nei o aso nei ona o le faʻataunuʻuina o le mataupu moducaia o loʻo mafai ai ona e faʻatulagaina soʻo se polokalama i le fale mautotogi, o le fale e mafai ona faʻaaogaina ai le tasi

Tusa lava poʻo le a le tulaga o le sili ona faigata ma faʻalauiloaina o le vevela o le tino, o le a e fiafia i ai, muamua o mea uma e taua le filifilia o masini faʻatuatuaina ma faʻamoemoeina. Naʻo lenei mataupu e mafai ona faʻamaonia le talafeagai o vaega uma o loʻo vaega uma ma o latou umi ma lelei le taotoga.

* O mea taua uma o le faʻataʻitaʻiga, o numera saʻo o loʻo faʻalagolago i le nofoaga faʻapitoa

Faitau atili